ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Canim.bnm hosgeldin bnde seni soruodm yoksun buralrda die sanki ayni binada oturuoms hissine kapildim bi an gelip ziline basicktim nerelerdesin die
Ayy sen cok yasa canim ne guldumama oyle gercekten alistik birbirimize..bi firsat bulupta yazamadim bi yonden boyle yogun gecmesi ii oldu hem fazla kafama takmams oluyorm hem zmn geciyo..senn nasil gidiyo canim keyifler nasil az kaldi artik

Ayy sen cok yasa canim ne guldumama oyle gercekten alistik birbirimize..bi firsat bulupta yazamadim bi yonden boyle yogun gecmesi ii oldu hem fazla kafama takmams oluyorm hem zmn geciyo..senn nasil gidiyo canim keyifler nasil az kaldi artik
Kızlar iyi akşamlar meryem süresi okursanız bende varım yarın adetim bitiyor :)

Aynn bnmde yogun cnm calisio olmasam zaman nasil gecer bilemiorm eve gidnce bile sanki zaman duruo hasta olnca brz daha zaman yaklasti sanki ayyyy vll aralik ayinada 3 haftacik kaldi surda

Olur canım öyle yapalim çok kalmadı herkese 41 okuyacaksak bi an once başlayalım :)
Ama ben hastayim sole yapalim ozmn once bi kisiye baslansin bnde yetisirim size okuyacak olanlar yazsin bnde bi liste hazirliyim kim kac tane okudugunu yazar bnde ne kadar eksik var hesaplayip bi tirip listeye yazarim sonra bi diger kisiye gecerz olmaz mi bugun az ksiyz burda yrin herkese soyleyelm baslayalim

Olur canım benim de yarın bitiyor hastalığım ilk kime okuyacaksak yarın arkadaşlar da haberdar olunca yapar başlarız

kızlar yarın ilaçlarıma başlıyorum ayyyyyyy içim kıpır kıpır bide korku hayal kırıklıgı korkusu
Tedavin hayirli olsun canim umarim emeginin karsiligi guzel sonuclarla alirsin olumsuz dusunmek yok suan sana en buyuk fayda guzel seyler dusunup moralini yuksek tutmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…