Canim.bnm hosgeldin bnde seni soruodm yoksun buralrda die sanki ayni binada oturuoms hissine kapildim bi anhaklisin kuzucum ii dusunelim hep ii olsun hastalanmssn sevindm gozunaydin
Ayy sen cok yasa canim ne guldumCanim.bnm hosgeldin bnde seni soruodm yoksun buralrda die sanki ayni binada oturuoms hissine kapildim bi angelip ziline basicktim nerelerdesin die
Kızlar iyi akşamlar meryem süresi okursanız bende varım yarın adetim bitiyor :)Ayy sen cok yasa canim ne guldumama oyle gercekten alistik birbirimize..bi firsat bulupta yazamadim bi yonden boyle yogun gecmesi ii oldu hem fazla kafama takmams oluyorm hem zmn geciyo..senn nasil gidiyo canim keyifler nasil az kaldi artik
İi aksamlar canim herkes 1 tanemi okucak yoksa herkes 41mi okusunKızlar iyi akşamlar meryem süresi okursanız bende varım yarın adetim bitiyor :)
Nasıl derseniz öyle yapalim canim 41 her güne yetismez galibaİi aksamlar canim herkes 1 tanemi okucak yoksa herkes 41mi okusun
Tabi canim hergun 41 olmazda..nasil yapsak bilemedimNasıl derseniz öyle yapalim canim 41 her güne yetismez galiba
Liste yapıp birine mi okusak bende bilemedim nasıl yapsak :)Tabi canim hergun 41 olmazda..nasil yapsak bilemedim
Aynn bnmde yogun cnm calisio olmasam zaman nasil gecer bilemiorm eve gidnce bile sanki zaman duruo hasta olnca brz daha zaman yaklasti sanki ayyyy vll aralik ayinada 3 haftacik kaldi surdaAyy sen cok yasa canim ne guldumama oyle gercekten alistik birbirimize..bi firsat bulupta yazamadim bi yonden boyle yogun gecmesi ii oldu hem fazla kafama takmams oluyorm hem zmn geciyo..senn nasil gidiyo canim keyifler nasil az kaldi artik
Valla kizlar ben varim okumak isteyenlerden bir listr yapalim her birimize 41 meryem suresi okuyalimListe yapıp birine mi okusak bende bilemedim nasıl yapsak :)
Olur canım öyle yapalim çok kalmadı herkese 41 okuyacaksak bi an once başlayalım :)Valla kizlar ben varim okumak isteyenlerden bir listr yapalim her birimize 41 meryem suresi okuyalim
Ama ben hastayim sole yapalim ozmn once bi kisiye baslansin bnde yetisirim size okuyacak olanlar yazsin bnde bi liste hazirliyim kim kac tane okudugunu yazar bnde ne kadar eksik var hesaplayip bi tirip listeye yazarim sonra bi diger kisiye gecerz olmaz mi bugun az ksiyz burda yrin herkese soyleyelm baslayalimOlur canım öyle yapalim çok kalmadı herkese 41 okuyacaksak bi an once başlayalım :)
Tmm o zaman kizlar kim yapicak listeyi ve ilk kime okuyorzOlur canım öyle yapalim çok kalmadı herkese 41 okuyacaksak bi an once başlayalım :)
Olur canım benim de yarın bitiyor hastalığım ilk kime okuyacaksak yarın arkadaşlar da haberdar olunca yapar başlarızAma ben hastayim sole yapalim ozmn once bi kisiye baslansin bnde yetisirim size okuyacak olanlar yazsin bnde bi liste hazirliyim kim kac tane okudugunu yazar bnde ne kadar eksik var hesaplayip bi tirip listeye yazarim sonra bi diger kisiye gecerz olmaz mi bugun az ksiyz burda yrin herkese soyleyelm baslayalim
Bnce listemize gore baslayalim bn hastym 2 siradaki kisidn baslriz tabI okumak isterseTmm o zaman kizlar kim yapicak listeyi ve ilk kime okuyorz
Tmm canim biz okumaya baslariz liste sonra hazrlanir nasil olsaYarin konusalim aksama kadar listeyi hazirlariz tabi sizin firsatiniz varsa okumaya baslayin
Tedavin hayirli olsun canim umarim emeginin karsiligi guzel sonuclarla alirsin olumsuz dusunmek yok suan sana en buyuk fayda guzel seyler dusunup moralini yuksek tutmakkızlar yarın ilaçlarıma başlıyorum ayyyyyyy içim kıpır kıpır bide korku hayal kırıklıgı korkusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?