Canım transferin 6. günü pozitifi olanlar aslında çatlatma iğnesinin etkisi olan hcg yi görüyorlar. sonrasında gebelikleri de tuttunca sanki 6. gün öğrenmiş gibi oluyo aslında öyle değil. Hatta bazıları diyor ya başta pozitifti sonra negatife döndü nasıl iş anlamadım diye... İşte o hcg nin etkisi.
Çok zor bir süreç halidem biliyoruz hepimiz yaşıyoruz. Tedavi aşamasında olana telkin vermek kolay oluyo ama kendi bekleme süresinde çıldırıyoruz işte. Bu günlerde geçecek inşallah. Kan değerini alınca hepimiz sevineceğiz. Tahminim 176 :)
İkiz senin bebeler :)))
Ayyyyy halidem gerilesim yokken bile beni de geriyorsun....lutfen silkelen kendine gel canim biraz relax ol,pozitif düsün canim...bol bol dua et hepimiz icin...ins.guzel sonuclar alacakssinve arkandan ins.bende guzel haber werecegim ....lutfen kendini uzme ....
ayyyyyyyyyyyy halıdemmm allah ıyılıgını versınn bnm bgn 19. gnum hala ıdrar testınde bısı cıkmıo kan degerımın tersıne ıdrarda kıpırdama yok sen kı bızlere hep pozıtıf olmamızı soyleyen sen yaptıgına bak bebısını uzdugunun farkındamısın ?gunaydin kizlar.moralim sifir bile degil eksiiii.. sabah idrar testi yaptim. yok bisey cikmadi... sonra kafama nasil taktiysam ruyamda doktorlar gebelik yok dedi...nasil uzuluyorum anlatamam...
RABBIM YARDIMCIN OLSUN DUALARIMIZ SENINLE...canolar yarın 10:30 gibi yumurta toplama işlemi yapılacak. Muhtemelen yarın KK ya giremem. Narkozun keyfini çıkarıp uyurum akşama kadarPerşembe işe geleceğim.. Dualarınızı eksik etmeyin, herşey rast gitsin inşallah..
Öpüyorum yanacıklarınızdan :)
canolar yarın 10:30 gibi yumurta toplama işlemi yapılacak. Muhtemelen yarın KK ya giremem. Narkozun keyfini çıkarıp uyurum akşama kadarPerşembe işe geleceğim.. Dualarınızı eksik etmeyin, herşey rast gitsin inşallah..
Öpüyorum yanacıklarınızdan :)
ayyyyyyyyyyyy halıdemmm allah ıyılıgını versınn bnm bgn 19. gnum hala ıdrar testınde bısı cıkmıo kan degerımın tersıne ıdrarda kıpırdama yok sen kı bızlere hep pozıtıf olmamızı soyleyen sen yaptıgına bak bebısını uzdugunun farkındamısın ?
canımcım bak bir gün daha bitti, kaldı 3 günkiz neydem isteeee özomerak ve stres beni benden aldi
canımcım bak bir gün daha bitti, kaldı 3 gün
bu arada benim dr randevum cumadan perşembeye alındı,
aynı gün hayırlı haberlerle görüşelim merseRay :)))
inşallah buRcucum :))))aynı gün hayırlı haberlerle görüşelim merseRay :)))
Ohh ne güzel canım peş peşe güzel haberler alırız inşallahcanımcım bak bir gün daha bitti, kaldı 3 gün
bu arada benim dr randevum cumadan perşembeye alındı,
inşallah halidem yaaa, bi duyaydım şu kızın kalp seslerini :))ayyy cok guzel bi haber buuudemek ki pitpitlari bi gun onceden duyucannn yuppiiiiii
inşallah halidem yaaa, bi duyaydım şu kızın kalp seslerini :))
ara sıra kasıklarım ağrıyo, bazen ciddi ciddi bir sancı giriyo kasılıp kalıyorum 10 gündür oluyo bu, internetten okudum rahim büyümeye başladığı için oluyomuş.
burcu sende de oluyomu böyle?
pek çok arkadaşım erkek olacağını söylesede benim içime kızmış gibi doğuyor, Allah sağlıklı hayırlı versin de cinsiyeti hiç önemli değil, bu kadar sene sonra bi evlada kavuşmuşuz cinsiyetin ne önemi var dimi?haaa kiz diyosun yanie senin gibi bicir bicir birine de guzeller guzel bi kiz hos olur yani. amaaa hayirli saglikli ahlakli olsun da
Endişe etme canımcım stres yapma ki erken gelmesin, sen drun hemşirenin sözüne itibar et, için rahat olsun, haftaya tedaviye başlıcan inşallahKızlar korunma hapı biter bitmez adet olma ihtimali var mı bilginiz var mı? Benim biter bitmez değilde 3 ile 5 gün adet olmam lazım ilaç biter bitmez adet olursam yine değerim yüksek çıkar çünkü ilaç bitince adetin 24. Günü oluyorr, bu ay ki erken gelen adetim de adetin 24. Günü olmuştuilaç bittikten sonra 3 ile 5 gün Arası adet olacakmışım öyle dedi hemşire ya biter bitmez adet olursam nolcak
Inşallah canım işte kafama takıldı acaba biter biter bitmez adet olan var mı ki neyse Bakalım insallh normal zamanında olurum adetEndişe etme canımcım stres yapma ki erken gelmesin, sen drun hemşirenin sözüne itibar et, için rahat olsun, haftaya tedaviye başlıcan inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?