ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

amaniiiiinnn sayi da vermis kuzummmm kizzzz insallahhhh dediğin gibi olur da sevinç çığlıkları atariz burda

yok yokkk tamam gerimliyoruźzzz sakinizz efenim oldukca insallahh guzel haverler almak vermek nasup olur. Rabbim evlat hasreti ceken herkese bu yolda emek veren zahmet ceken herkese hayirli saglikli guzel ahlakli evlatlar versin insallahhhhh icinde de bizlere tabiii aaaaaaaaamiiiiiiinnnnn

canolar yarın 10:30 gibi yumurta toplama işlemi yapılacak. Muhtemelen yarın KK ya giremem. Narkozun keyfini çıkarıp uyurum akşama kadar Perşembe işe geleceğim.. Dualarınızı eksik etmeyin, herşey rast gitsin inşallah..

Öpüyorum yanacıklarınızdan :)

gunaydin kizlar.moralim sifir bile degil eksiiii.. sabah idrar testi yaptim. yok bisey cikmadi... sonra kafama nasil taktiysam ruyamda doktorlar gebelik yok dedi...nasil uzuluyorum anlatamam...
ayyyyyyyyyyyy halıdemmm allah ıyılıgını versınn bnm bgn 19. gnum hala ıdrar testınde bısı cıkmıo kan degerımın tersıne ıdrarda kıpırdama yok sen kı bızlere hep pozıtıf olmamızı soyleyen sen yaptıgına bak bebısını uzdugunun farkındamısın ?

RABBIM YARDIMCIN OLSUN DUALARIMIZ SENINLE...

canim benim Mevlam yar ve yardimcin olsun insallahhh. Dilerim toplanan tum yumislarin olgun ve kaliteli cikar ve kaliteli kaliteli embriyolarin olurrrr

kiz neydem isteeee özo merak ve stres beni benden aldi

aynı gün hayırlı haberlerle görüşelim merseRay :)))
inşallah buRcucum :))))
ben seni 1 hafta geriden akip ediyorum galiba.. ne güzel sen kalp atışlarını duydun en azından, şimdi de herşeyin yolunda gittiğini öğreneceksin inşallah, lekelenmelerin durdu dimi?

ayyy cok guzel bi haber buuu demek ki pitpitlari bi gun onceden duyucannn yuppiiiiii
inşallah halidem yaaa, bi duyaydım şu kızın kalp seslerini :))

ara sıra kasıklarım ağrıyo, bazen ciddi ciddi bir sancı giriyo kasılıp kalıyorum 10 gündür oluyo bu, internetten okudum rahim büyümeye başladığı için oluyomuş.
burcu sende de oluyomu böyle?

haaa kiz diyosun yani e senin gibi bicir bicir birine de guzeller guzel bi kiz hos olur yani. amaaa hayirli saglikli ahlakli olsun da

aaaaamiiiiiinnn insallahhh canim.pespese guzel haber almak vermek nasip olur insallahh
[QUOTE="jonguil, post: 39231520, member: 343409"]Ohh ne güzel canım peş peşe güzel haberler alırız inşallah[/QUOTE]

haaa kiz diyosun yani e senin gibi bicir bicir birine de guzeller guzel bi kiz hos olur yani. amaaa hayirli saglikli ahlakli olsun da
pek çok arkadaşım erkek olacağını söylesede benim içime kızmış gibi doğuyor, Allah sağlıklı hayırlı versin de cinsiyeti hiç önemli değil, bu kadar sene sonra bi evlada kavuşmuşuz cinsiyetin ne önemi var dimi?

ayyy kıııııızzzzz, güzel olur bemim kzım be, ben de fena sayılmam haniii

Kızlar korunma hapı biter bitmez adet olma ihtimali var mı bilginiz var mı? Benim biter bitmez değilde 3 ile 5 gün adet olmam lazım ilaç biter bitmez adet olursam yine değerim yüksek çıkar çünkü ilaç bitince adetin 24. Günü oluyorr, bu ay ki erken gelen adetim de adetin 24. Günü olmuştu ilaç bittikten sonra 3 ile 5 gün Arası adet olacakmışım öyle dedi hemşire ya biter bitmez adet olursam nolcak

Endişe etme canımcım stres yapma ki erken gelmesin, sen drun hemşirenin sözüne itibar et, için rahat olsun, haftaya tedaviye başlıcan inşallah

Endişe etme canımcım stres yapma ki erken gelmesin, sen drun hemşirenin sözüne itibar et, için rahat olsun, haftaya tedaviye başlıcan inşallah
Inşallah canım işte kafama takıldı acaba biter biter bitmez adet olan var mı ki neyse Bakalım insallh normal zamanında olurum adet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…