ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Merserayy o batmalar sancılar ani kramp hep olup bende... Takma katana doktorum bunun olması gerektiğini içerde çalışma var didiydi

Bugün 2 iğne vurmalarına rağmen korkum ağır bastı ve dişim uyuşmadı tedavim yarım kaldı ağrım var şimdi de çok sinirliyim kendime

Bugün güne dehşet baş ağrısıyla uyandım migren gözüme vurdu napicam ya (

guzellik yonunden benzemesunde sıkıntı yok tabiki ama bir deeee cadalozluk yonunden benzerseeeee abooooooo vayy kocanin basinaaaa

denizcim cooook gecmis olsun canim.ben de disciden inanilmaz korkarim.hatta disci koltugunda tansiyonumun dusup ayaklarimin tavana kaldirildigini cooook bilirim
Bugün 2 iğne vurmalarına rağmen korkum ağır bastı ve dişim uyuşmadı tedavim yarım kaldı ağrım var şimdi de çok sinirliyim kendime

Günaydın kızlar, çok uyuyom ben ya
Deniz, Burcu geçmiş olsun kızlar, şimdi iyisinizdir inşallah.
Halideee, boncuğum bugün test yapmadınmı?

hayırlısı olsun cnm inş kalıteli bol yumoşlar çıkar hepside döllenir güzel sonuclarla sevınırsın..

Arkadaşlar bebeğimin kalp atışı 7+5 te durdu.başından beri gelişmeyen bir kese vardı ve o kesenin içinde 5+5 lik bir bebeğin olduğunu gördük diğer bebeğin kalp atışlarının durduğumu öğrendiğiniz gün.dr bu olağan dışı bir durum dedi.ne olur dua edin sonradan gelişen bu bebeğim sağlıkla yaşasın

Günaydın kızlar, çok uyuyom ben ya
Deniz, Burcu geçmiş olsun kızlar, şimdi iyisinizdir inşallah.
Halideee, boncuğum bugün test yapmadınmı?

Canım bir dur sende gaza getirme :))) zaten yoldan çıkmaya müsait :))) Hormonların kölesi olmuş şapşikkkk...

canım gittim doktora pıt pıtları duyamadım ama ekranda gördük ikisinde de kalp atışı var çok şükür 2 hafta sonra sesını duymak için gidicez..

Maşallah canım çok şükür, inşallah hayırlısı ile sesini de duymak nasip olacak, heyecanlı bekleyişe devammm..

ya bak merseray gördün mü amandam nasıl da anlamış beni hormonların eline düştümmmmm yarın sabah bi tane yapam mı ne edem bilemedim ki şimcik

mevlam inşallah sonradan gelişen bebeğini size bağışlarr, sağlıkla kucağınıza almak nasıp olur inşallah

Canım ne diyeceğimi bilemedim ama Rabbimin mucizesi inşallah diğer bebek sağlıklı bir şekilde gelişimini devam ettirir tatlım. bir daha doktor kontrolün ne zaman canım?

Canım ne diyeceğimi bilemedim ama Rabbimin mucizesi inşallah diğer bebek sağlıklı bir şekilde gelişimini devam ettirir tatlım. bir daha doktor kontrolün ne zaman canım?
İnşl canım o kadar çok istiyorum ki bunu.kontrolüm cuma günü canım Hayırlısı inşlh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…