- 31 Mayıs 2014
- 398
- 426
- 78
oooo bnmde persembe umarım guzel haberlerrr paylasmak nasıp olur...canımcım bak bir gün daha bitti, kaldı 3 gün
bu arada benim dr randevum cumadan perşembeye alındı,
pek çok arkadaşım erkek olacağını söylesede benim içime kızmış gibi doğuyor, Allah sağlıklı hayırlı versin de cinsiyeti hiç önemli değil, bu kadar sene sonra bi evlada kavuşmuşuz cinsiyetin ne önemi var dimi?
ayyy kıııııızzzzz, güzel olur bemim kzım be, ben de fena sayılmam haniii
Bugün güne dehşet baş ağrısıyla uyandım migren gözüme vurdu napicam ya(
Bugün 2 iğne vurmalarına rağmen korkum ağır bastı ve dişim uyuşmadı tedavim yarım kaldı ağrım var şimdi deçok sinirliyim kendime
inşallahhh canımmm, bebişinin pıtpıtlarını duy da gel bize anlatıverr kızzzzz
,canım inşallah herşey yolundadır, ben inanıyorum ikinci keseyi de göreceksin kalbide duyacaksın :)
Güzel haberlerle gel :)
canolar yarın 10:30 gibi yumurta toplama işlemi yapılacak. Muhtemelen yarın KK ya giremem. Narkozun keyfini çıkarıp uyurum akşama kadarPerşembe işe geleceğim.. Dualarınızı eksik etmeyin, herşey rast gitsin inşallah..
Öpüyorum yanacıklarınızdan :)
Günaydın kızlar, çok uyuyom ben ya
Deniz, Burcu geçmiş olsun kızlar, şimdi iyisinizdir inşallah.
Halideee, boncuğum bugün test yapmadınmı?
canım gittim doktora pıt pıtları duyamadım ama ekranda gördük ikisinde de kalp atışı var çok şükür 2 hafta sonra sesını duymak için gidicez..
Arkadaşlar bebeğimin kalp atışı 7+5 te durdu.başından beri gelişmeyen bir kese vardı ve o kesenin içinde 5+5 lik bir bebeğin olduğunu gördük diğer bebeğin kalp atışlarının durduğumu öğrendiğiniz gün.dr bu olağan dışı bir durum dedi.ne olur dua edin sonradan gelişen bu bebeğim sağlıkla yaşasın
Canım ne diyeceğimi bilemedim ama Rabbimin mucizesi inşallah diğer bebek sağlıklı bir şekilde gelişimini devam ettirir tatlım. bir daha doktor kontrolün ne zaman canım?Arkadaşlar bebeğimin kalp atışı 7+5 te durdu.başından beri gelişmeyen bir kese vardı ve o kesenin içinde 5+5 lik bir bebeğin olduğunu gördük diğer bebeğin kalp atışlarının durduğumu öğrendiğiniz gün.dr bu olağan dışı bir durum dedi.ne olur dua edin sonradan gelişen bu bebeğim sağlıkla yaşasın
sen en iyisi kan yaptır 7. Gün kanda çıkan çok duydum idrarla uğraşmaya bak merseray gördün mü amandam nasıl da anlamış benihormonların eline düştümmmmm yarın sabah bi tane yapam mı ne edem bilemedim ki şimcik
İnşl canım o kadar çok istiyorum ki bunu.kontrolüm cuma günü canım Hayırlısı inşlhCanım ne diyeceğimi bilemedim ama Rabbimin mucizesi inşallah diğer bebek sağlıklı bir şekilde gelişimini devam ettirir tatlım. bir daha doktor kontrolün ne zaman canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?