inşallah canım cuma günü güzel şeyler duyarsın bizde seninle birlikte çok mutlu oluruz rbbim bebeğini sana bağışlasınİnşl canım o kadar çok istiyorum ki bunu.kontrolüm cuma günü canım Hayırlısı inşlh
Arkadaşlar bebeğimin kalp atışı 7+5 te durdu.başından beri gelişmeyen bir kese vardı ve o kesenin içinde 5+5 lik bir bebeğin olduğunu gördük diğer bebeğin kalp atışlarının durduğumu öğrendiğiniz gün.dr bu olağan dışı bir durum dedi.ne olur dua edin sonradan gelişen bu bebeğim sağlıkla yaşasın
ya bak merseray gördün mü amandam nasıl da anlamış benihormonların eline düştümmmmm yarın sabah bi tane yapam mı ne edem bilemedim ki şimcik
sen en iyisi kan yaptır 7. Gün kanda çıkan çok duydum idrarla uğraşma
Canım çok zor bir durum Rabbim yardımcınız olsun inşallah... Hakkınızda hayırlısı ne ise Mevlam onu nasip etsin...
Anlamam mı o hormonlardan az çekmedim ben yazsam ansiklopedi olur ama yazmıyorum google çıkalı aksiklopediler tarih olduDelüye bak hala yapam mı diyor kız şimdi uçacağım oraya yaaaa böyle sürüklerim kafandan kıvılcım çıkar heeeeeeeeee
Kız bak biri susuyor diğeri gaz vermeye başlıyor... Canım 7.gün neyin testini yaptırsın saçma sapan bir rakam çıkacak sonra uykusuz ve stresli iki gün ve gece... Yok canım yok 9.güne kadar dayan kan testi o zaman yaptırırsın....Çıldırdım yahu
Canım çok zor bir durum Rabbim yardımcınız olsun inşallah... Hakkınızda hayırlısı ne ise Mevlam onu nasip etsin...
Anlamam mı o hormonlardan az çekmedim ben yazsam ansiklopedi olur ama yazmıyorum google çıkalı aksiklopediler tarih olduDelüye bak hala yapam mı diyor kız şimdi uçacağım oraya yaaaa böyle sürüklerim kafandan kıvılcım çıkar heeeeeeeeee
Kız bak biri susuyor diğeri gaz vermeye başlıyor... Canım 7.gün neyin testini yaptırsın saçma sapan bir rakam çıkacak sonra uykusuz ve stresli iki gün ve gece... Yok canım yok 9.güne kadar dayan kan testi o zaman yaptırırsın....Çıldırdım yahu
Yok canım hiç birşey olmaz sadece bir gün erken öğrenmiş olursun normalde transfer gününü saymıyorlar canım ama zaten hamilelik varsa bir gün önce sonra fark etmez çıkar.. insallh senin hamilelikte resmiyet kazanacakyok yok kararliyim zaten kan testini mübarek cuma gunu yaptiricam.zaten hastanenin dosyama yazip verdigi tarih 6 subat. ama sunu anlamadim.bazi merkezler transfer gununu saymiyorlar ornwgin merserayin doktoru saymamisti ama memorialde transfer gunu ile 10.gun oluyor. bunda bi sikinti olmaz degil mi? sonucta hastaneme guveniyorum ama seytan yine de vesvese veriyor.
yok yok kararliyim zaten kan testini mübarek cuma gunu yaptiricam.zaten hastanenin dosyama yazip verdigi tarih 6 subat. ama sunu anlamadim.bazi merkezler transfer gununu saymiyorlar ornwgin merserayin doktoru saymamisti ama memorialde transfer gunu ile 10.gun oluyor. bunda bi sikinti olmaz degil mi? sonucta hastaneme guveniyorum ama seytan yine de vesvese veriyor.
doğru diyorsun canım zaten iki gün kaldı az daha dayansın bebeğine yelek falan Örsün
yok yok kararliyim zaten kan testini mübarek cuma gunu yaptiricam.zaten hastanenin dosyama yazip verdigi tarih 6 subat. ama sunu anlamadim.bazi merkezler transfer gununu saymiyorlar ornwgin merserayin doktoru saymamisti ama memorialde transfer gunu ile 10.gun oluyor. bunda bi sikinti olmaz degil mi? sonucta hastaneme guveniyorum ama seytan yine de vesvese veriyor.
canım Allah yardımcın olsun, neden durmuş kalbi dr bişey dedimi? Rabbim inşallah diğerini sana bağışlarİnşl canım o kadar çok istiyorum ki bunu.kontrolüm cuma günü canım Hayırlısı inşlh
canım hayırlı olsun,inşallah güzel güzel tutarlar :) bende olmadı ama doktorum bir kaç gün olabilir korkma demişti,sende korkma kalbini ferah tutkizlar bugun transfer oldum ogglen,az evvel tuvalete gitmiştim akintinin içinden incecik kan vardi ,peçeteye surunce geldi ama cok az belli belirsiz ,bole bir durum yasayan var mi ?acaba neden oldu ki?
Canim dr ayni bu sekilde mi olacagini soyledi merak ettim aklima bicok sey gelioCa
canım hayırlı olsun,inşallah güzel güzel tutarlar :) bende olmadı ama doktorum bir kaç gün olabilir korkma demişti,sende korkma kalbini ferah tut
canım yarın allah yardımcın olsun bnd saat 2 orda olucam umarım ard arda guzel haberler alırızKızlar yarin krtikik olan buyuk gün dualarını eksik etmeyin öğlen gidicem doktora, kanama ne olmuş bebeğim kalp atışı duycakmiyiz Rabbim korusun minigimi merhametini eksik etmesin uzerimizden
Doktor bana hafif kanaman olabilir korkma demişti aynı şekilde test tarihine yakında olabilir demiştiCanim dr ayni bu sekilde mi olacagini soyledi merak ettim aklima bicok sey gelio
Evet canım en çok değerimi merak ediyorum inşallah normal seyrine dönerson 4 ilacım kaldı canım bakalım ne olsun bende hayırlısı ile başlasam canım heyecan çok var
RABBIM YARDIMCIN OLSUN DUALARIMIZ SENINLE...
canim benim Mevlam yar ve yardimcin olsun insallahhh. Dilerim toplanan tum yumislarin olgun ve kaliteli cikar ve kaliteli kaliteli embriyolarin olurrrr
inşallah halidem yaaa, bi duyaydım şu kızın kalp seslerini :))
ara sıra kasıklarım ağrıyo, bazen ciddi ciddi bir sancı giriyo kasılıp kalıyorum 10 gündür oluyo bu, internetten okudum rahim büyümeye başladığı için oluyomuş.
burcu sende de oluyomu böyle?
Bugün 2 iğne vurmalarına rağmen korkum ağır bastı ve dişim uyuşmadı tedavim yarım kaldı ağrım var şimdi deçok sinirliyim kendime
,
çok şükür canım hersey yolunda iki kesedede kalp atısını ekranda gördük sesini duyamadık iki hafta sonra tekrar gıtcez o zaman duycaz sesini..
hayırlısı olsun cnm inş kalıteli bol yumoşlar çıkar hepside döllenir güzel sonuclarla sevınırsın..
Kızlar yarin krtikik olan buyuk gün dualarını eksik etmeyin öğlen gidicem doktora, kanama ne olmuş bebeğim kalp atışı duycakmiyiz Rabbim korusun minigimi merhametini eksik etmesin uzerimizden
Sağol canım inşallah seninde tutunacak bebeğin dört gözle bekliyorum sonuçlarınızıCanımmmm haydi hayırlısı ile herşey yolunda olacak :) ben inanıyorum bu tedavi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?