ohhooooo ohhooooo ben geldimmm bacilarrrr nasilsinizzz... benim basim felaket agriyooo.. bana dua edin e mi :)
Bebeğimi alicaklar benden buyumemis kalbi durmuş ben nefes alamiorum
Canım benim ya çok üzüldümBebeğimi alicaklar benden buyumemis kalbi durmuş ben nefes alamiorum
Halidem bugün idrar testi yaptın mı canımohhooooo ohhooooo ben geldimmm bacilarrrr nasilsinizzz... benim basim felaket agriyooo.. bana dua edin e mi :)
Gerçektenmi!!Bebeğimi alicaklar benden buyumemis kalbi durmuş ben nefes alamiorum
Sen ne yaptın canım gittin mi doktoraGerçektenmi!!
Canım ne diyeceğimi bilemiyorum, çok üzüldüm
2 saat sonra gitcem canım.Sen ne yaptın canım gittin mi doktora
Rabbim yar ve yardımcin olsun canim,ne desek boş,üzülmemek elde değil,sabirlar diliyorumBebeğimi alicaklar benden buyumemis kalbi durmuş ben nefes alamiorum
Canım benim seni çok iyi Anlıyorum Pzrtesi benim bebeğimin de kalbi durdu.heryer dar geliyor sana için parçalanıyor biliyorum.ams herşey Allahtan unutma bu dönemde Allah'a daha çok sığınmak huzur verdi bana.hemen alacaklar mı yoksa biraz beklemeyi düşünüyorlar mı cnm.seni o kadar iyi anlıyormki cuma gittiğimde kalp atışı düzensiz olunca anladım bebeğimin öleceğini ve 3 gün bende Öldüm onunla.sonunda Allah'a sığındımBebeğimi alicaklar benden buyumemis kalbi durmuş ben nefes alamiorum
Canm allah yardimcin olsun cok zor imtihanin ama hersey allahtan sana brbeginin mutlulugunu yastan rabbim sabrini verir ve yine annrlikle mukafatlandiirr insallahBebeğimi alicaklar benden buyumemis kalbi durmuş ben nefes alamiorum
Halidem cok sewindim..Allah kucagina almayi da nasip etsin..bu arada belirtin varmiydi...heeeeyyy nerdesinizz alooooo...kan testi de yaptirdim bugunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?