ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

canim benim yarindi test tarihim ama bugün idrarda cift cizgiyi gorunce dayanamadik :) 150 cikti sonuc Elhamdulillahhh belirti olarak da hic belirti aramadik ama goguslerim cok hassasti. bir de su gibi akıntım oldu :) insallah bi kac gun sonra da senden guzel haber alacagiz canimmmm

Degerin cok guzel cikmis canim.goguslerim hassalaati derken şişmiydi ...akintin cok mu fazlaydi yoksa arada sirada mi geliyordu...ins.canim bende guzel haber wermeyi cok istiyorum...inş.benim bebislerde bana tutunmuştur...

canim hassasiyet ccok faxla.afedersin yorgan degince bile sizim sizim sizliyor ::) akintim da her zaman geliyo su gibi :) rahat ol kasma kendini. ya musavvir ya varis ya halik ya muhyi cek. Allah buyuk. Bakalim insallah cumle muslumanin evladina icinde de bizlere hayirli saglikli ahlakli evlatlar verir insallah Mevlam
Degerin cok guzel cikmis canim.goguslerim hassalaati derken şişmiydi ...akintin cok mu fazlaydi yoksa arada sirada mi geliyordu...ins.canim bende guzel haber wermeyi cok istiyorum...inş.benim bebislerde bana tutunmuştur...

canlarim, idrar test yaptim vee ikinci çizgiyi acik net sekilde gorduk :) cok sukur
Ooooo süper haber halidem, çok sevindim be, yarın da rahat rahat kan testini yaptırırsın artık
Ben de geldim drdan, bebeğimi ve kesesini gördük çok şükür, kalp atışlarını dinletmediler, Daha erken dediler, Türkiye'de olsam kesin dinletirlerdi, burdakiler biraz rahat,
Gördüm bebeğimi yaa, o benim bebrğimmi gerçekten, çok tuhaf

Allah seni bildiği yapsın, taksit taksit söylüyo yaaa. Canım nasıl sevindiğimi anlatamam yaa, hemen gebelik takvimi yap hemen.
Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah, bak senin kesin ikiz, demedi deme

kizlar bugun transfer oldum ogglen,az evvel tuvalete gitmiştim akintinin içinden incecik kan vardi ,peçeteye surunce geldi ama cok az belli belirsiz ,bole bir durum yasayan var mi ?acaba neden oldu ki?

Canım normal birşey yaşadığın aklına kötü birşey getirme, bebişine birşey olmamıştır, işlem sonrası tahriştir o merak etme...

canlarim, idrar test yaptim vee ikinci çizgiyi acik net sekilde gorduk :) cok sukur

Kızzzzz yine dayanamamışsın yaramaz anne seni... Neyse ki müjdeli haberi verdin yaaa hadi yırttın yani yoksa sopa geliyordu bu kez...
Şaka bir yana çokkkkk sevindim senin adına Rabbim tamamına erdirsin inşallah sağlıkla...
Yarın da artışı gördün mü sende kervan yolcusu olursun inşallah...

yaaaaa halıdemmm cok sevındım cnm bnm allah kucagına almayı nasıp etsın inşallah...

Bebeğimi alicaklar benden buyumemis kalbi durmuş ben nefes alamiorum
Allahim bol bol sabir versin canim cok zor gercekten,ama vardir bundada hayir bitanem Allah a sigin ins en kisa zamanda tekrar bebisin olur

Gozun aydin olsun canim.RAbbim saglikli hayirli evlatlardan nasip etsin

Halidem bitanem coooook sevindimrabbim tamamina erdirsin veee bence de ikiiiiz masallah degerin cok guzel tatlim
merseray senin de gozunaydin tatlim bebegini gormussun masallah,bulantilar da baslamis hamileligi yasiyorsun artik kolay gelsin

Burcu canim benim cok uzuldum rabbim sabir versin ne desek bos aciyi yasayan bilir.ama hamile kalabiliyorsun bunu gozardi etme,ben de de kese saglikli gelismemisti 5. Tedavimde ama sonrakinde saglikli bir hamilelik yasadim sukur.rabbimize sigin canim tez zamanda saglikli evlatlar nasip etsin.

Kizlaaar ben de bugun kontrole gittim ikizlerimi gormek icin kipir kipirdi birisi hic durmuyor yerinde dr a cinsiyet tahmini var mi diye sordum hareketli olan gostermedi digeri yuzu bize donuk yatiyordu dr durte durte uyandirdi onunkini gorduk bisey soylemek erken ama buyuk ihtimal erkek dedi malum cikintiyi gosterdibirinin ense kalinligini olcebildi normal cok sukur digerini olcemedi.ikili ve uclu test yaptirmiycaz zaten ikizlerde dogru sonuc vermiyormus kizimda da yaptirmamistik cok sukur gelisimleri de haftalarina gore iyi. rabbim herkese bu ozel anlari dileyen herkese yasatsin insallah

canım gozun aydın olsun bugun bnde grdum bebegımı ama kalbını duyamadım olsun orda gordum ya onu cok sukur allahımm herkese nasıp etsın hepımıze kucagımıza almayı nasıp etsın

canımmm allah yavrulrnı sana bagıslasınnn nasıl sevımlıdır sımdı onlarr yaaa......

Amandam , Merserayim, Denizim, Ecrenimm, Ozlemimmm hepinize coook coook tesekkur ederim.Allahim hepimize insallah hayirli saglilli guzel ahlakli evlatlar nasip etsin insallah. Biliyo musunuz oyle tuhafim kiiii ne hissetmem gerekiyo hic bilmiyorumm.. Iki gun sonra degerim yukselir insallahhh . Korku var . Cunku bizim gibi zor elde edenler heralde hep tedirginlik yasiyor :) Mevlam buyuk insallah bizim de Ahlakli saglikli hayirli evlatlarimiz olur. simdi güzel haber verme sirasi Oremcim Jonguilum denizim eakgulummm amandamm ...sizlerden guzel haberler bekliyoruz.insallahh Mevlam topigimizi hamislerle anneciklerle doldurur :) Allahim aglicammmmmmm ama bu kez mutluluktannnnn

Son düzenleme:
canim sisli memorial de 5750 hastane 1500 ilaclar. biz sehir dusindan gittigimiz icin yeme icme ulasim 5 milyar da kalma falan tuttu sanirim canim
[QUOTE="DeNiz_8383, post: 39267876, member: 624225"]Halidem sana ne kadara mal oldu tedavin[/QUOTE]

ecreniiiiiimm massallahh bebislere Allahim hayirli etsinn.kizina erkek kardes geliyo digeri de bakalim cinsiyeti ne olacak :) Rabbim saglik guzel ahlak bayirli baht versin indallah bebislerine

Merserayy immmm onun kesesini yerimmmm zibidim :) Masallahhh allah nazsrlardan saklasin canimmmm.. darisi cumle muslumanin evladina icinde de bizlere insalllahhhhhhhh

halide25 canım oyle haklısın kı zor elde edıp kaybetme korkusu oyle bır sarıokı ınsanı test pozıtıf desede hep bı karamsarlık oluo ınsanın ıcınde rabbm hepımızın yardımcısı olsun hepımızın akıl saglıgını korusun cocuklara akıllı ve zınde anneler lazım kızlar aklınıza mukayet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…