canim benim yarindi test tarihim ama bugün idrarda cift cizgiyi gorunce dayanamadik :) 150 cikti sonucElhamdulillahhh belirti olarak da hic belirti aramadik ama goguslerim cok hassasti. bir de su gibi akıntım oldu :) insallah bi kac gun sonra da senden guzel haber alacagiz canimmmm
Degerin cok guzel cikmis canim.goguslerim hassalaati derken şişmiydi ...akintin cok mu fazlaydi yoksa arada sirada mi geliyordu...ins.canim bende guzel haber wermeyi cok istiyorum...inş.benim bebislerde bana tutunmuştur...
Ooooo süper haber halidem, çok sevindim be, yarın da rahat rahat kan testini yaptırırsın artıkcanlarim, idrar test yaptim vee ikinci çizgiyi acik net sekilde gorduk :) cok sukur
canim benim yarindi test tarihim ama bugün idrarda cift cizgiyi gorunce dayanamadik :) 150 cikti sonucElhamdulillahhh belirti olarak da hic belirti aramadik ama goguslerim cok hassasti. bir de su gibi akıntım oldu :) insallah bi kac gun sonra da senden guzel haber alacagiz canimmmm
kizlar bugun transfer oldum ogglen,az evvel tuvalete gitmiştim akintinin içinden incecik kan vardi ,peçeteye surunce geldi ama cok az belli belirsiz ,bole bir durum yasayan var mi ?acaba neden oldu ki?
canlarim, idrar test yaptim vee ikinci çizgiyi acik net sekilde gorduk :) cok sukur
Burcu nasılsın canım benim, şimdi acın çok yeni ne desek boş, inşallah en kısa zsmanda sağlıklı bir bebeğe tekrar hamile kalırsın. Canım benim Allah yardımcın olsunBebeğimi alicaklar benden buyumemis kalbi durmuş ben nefes alamiorum
yaaaaa halıdemmm cok sevındım cnm bnm allah kucagına almayı nasıp etsın inşallah...canim benim yarindi test tarihim ama bugün idrarda cift cizgiyi gorunce dayanamadik :) 150 cikti sonucElhamdulillahhh belirti olarak da hic belirti aramadik ama goguslerim cok hassasti. bir de su gibi akıntım oldu :) insallah bi kac gun sonra da senden guzel haber alacagiz canimmmm
Allahim bol bol sabir versin canim cok zor gercekten,ama vardir bundada hayir bitanem Allah a sigin ins en kisa zamanda tekrar bebisin olurBebeğimi alicaklar benden buyumemis kalbi durmuş ben nefes alamiorum
Gozun aydin olsun canim.RAbbim saglikli hayirli evlatlardan nasip etsincanlarim, idrar test yaptim vee ikinci çizgiyi acik net sekilde gorduk :) cok sukur
Halidem bitanem coooook sevindimcanim benim yarindi test tarihim ama bugün idrarda cift cizgiyi gorunce dayanamadik :) 150 cikti sonucElhamdulillahhh belirti olarak da hic belirti aramadik ama goguslerim cok hassasti. bir de su gibi akıntım oldu :) insallah bi kac gun sonra da senden guzel haber alacagiz canimmmm
merseray senin de gozunaydin tatlim bebegini gormussun masallah,bulantilar da baslamis hamileligi yasiyorsun artik kolay gelsinOoooo süper haber halidem, çok sevindim be, yarın da rahat rahat kan testini yaptırırsın artık
Ben de geldim drdan, bebeğimi ve kesesini gördük çok şükür, kalp atışlarını dinletmediler, Daha erken dediler, Türkiye'de olsam kesin dinletirlerdi, burdakiler biraz rahat,
Gördüm bebeğimi yaa, o benim bebrğimmi gerçekten, çok tuhaf
canım gozun aydın olsun bugun bnde grdum bebegımı ama kalbını duyamadım olsun orda gordum ya onu cok sukur allahımm herkese nasıp etsın hepımıze kucagımıza almayı nasıp etsınOoooo süper haber halidem, çok sevindim be, yarın da rahat rahat kan testini yaptırırsın artık
Ben de geldim drdan, bebeğimi ve kesesini gördük çok şükür, kalp atışlarını dinletmediler, Daha erken dediler, Türkiye'de olsam kesin dinletirlerdi, burdakiler biraz rahat,
Gördüm bebeğimi yaa, o benim bebrğimmi gerçekten, çok tuhaf
canımmm allah yavrulrnı sana bagıslasınnn nasıl sevımlıdır sımdı onlarr yaaa......Kizlaaar ben de bugun kontrole gittim ikizlerimi gormek icin kipir kipirdi birisi hic durmuyor yerinde dr a cinsiyet tahmini var mi diye sordum hareketli olan gostermedi digeri yuzu bize donuk yatiyordu dr durte durte uyandirdi onunkini gorduk bisey soylemek erken ama buyuk ihtimal erkek dedi malum cikintiyi gosterdibirinin ense kalinligini olcebildi normal cok sukur digerini olcemedi.ikili ve uclu test yaptirmiycaz zaten ikizlerde dogru sonuc vermiyormus kizimda da yaptirmamistik cok sukur gelisimleri de haftalarina gore iyi. rabbim herkese bu ozel anlari dileyen herkese yasatsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?