Ayyy canım benim cano çok sevindimcanim benim yarindi test tarihim ama bugün idrarda cift cizgiyi gorunce dayanamadik :) 150 cikti sonucElhamdulillahhh belirti olarak da hic belirti aramadik ama goguslerim cok hassasti. bir de su gibi akıntım oldu :) insallah bi kac gun sonra da senden guzel haber alacagiz canimmmm
Canım benim GÖzün aydın çok mutlu oldum güzel haberlerle içimiz ŞenlendiOoooo süper haber halidem, çok sevindim be, yarın da rahat rahat kan testini yaptırırsın artık
Ben de geldim drdan, bebeğimi ve kesesini gördük çok şükür, kalp atışlarını dinletmediler, Daha erken dediler, Türkiye'de olsam kesin dinletirlerdi, burdakiler biraz rahat,
Gördüm bebeğimi yaa, o benim bebrğimmi gerçekten, çok tuhaf
Ayyy canım benim cano çok sevindimdarısı bize canım dua et
Gozunaydin canim rabbim pitpitlari da tekmeleri de kucagina almayi da nasip etsincanım gozun aydın olsun bugun bnde grdum bebegımı ama kalbını duyamadım olsun orda gordum ya onu cok sukur allahımm herkese nasıp etsın hepımıze kucagımıza almayı nasıp etsın
Cumlemizin evladini bagislasin insallah evet yaa yan yana iki mucize cok guzelcanımmm allah yavrulrnı sana bagıslasınnn nasıl sevımlıdır sımdı onlarr yaaa......
amin canim benim sagolasin.cumlemizin insallah.canim yanilma payi var ama bi de erkek evladimiz olsa guzel olur tabi saglikli olsunlarda bunlar tatli meraklar iste.ecreniiiiiimm massallahh bebislere Allahim hayirli etsinn.kizina erkek kardes geliyo digeri de bakalim cinsiyeti ne olacak :) Rabbim saglik guzel ahlak bayirli baht versin indallah bebislerine
Gozunaydin canim rabbim pitpitlari da tekmeleri de kucagina almayi da nasip etsin
Cumlemizin evladini bagislasin insallah evet yaa yan yana iki mucize cok guzel
amin canim benim sagolasin.cumlemizin insallah.canim yanilma payi var ama bi de erkek evladimiz olsa guzel olur tabi saglikli olsunlarda bunlar tatli meraklar iste.
Amin canım rabbim dualarını kabul etsin bebeğini kucağına alacağın günlerde göstersin inşallah... çok mutlu oldum şükür canım kavuştun bebeğinecanimmmm sagolasinnnn insallah darisi herkese herkeseeeeeeee.... Allahim hepimize hayirli saglikli ahlakli evlatlar versin insallahhhhhhhhh.. hep dualarimdasiniz..canlarim benimmm
Canım gözün aydın keseyi görmüşsün tatlımcanım gozun aydın olsun bugun bnde grdum bebegımı ama kalbını duyamadım olsun orda gordum ya onu cok sukur allahımm herkese nasıp etsın hepımıze kucagımıza almayı nasıp etsın
Amin canım rabbim dualarını kabul etsin bebeğini kucağına alacağın günlerde göstersin inşallah... çok mutlu oldum şükür canım kavuştun bebeğine
Inşallah canım az kaldı pazar günü bitiyör ilac bakalım ne zaman adet olacağım inşallah zamanın da olursam sanki tedaviye başlarım gibi geliyorjonguilumm amiiiinnn insallahhhh canimmm insallahhhh :) hadi jasta ol da baslaaa tedaviye haddiiiiii :):):):)
öyle geliyosa öyledir canım, içinden gelen sese güven, bu kez tedaviye başlıcaksın inşallahInşallah canım az kaldı pazar günü bitiyör ilac bakalım ne zaman adet olacağım inşallah zamanın da olursam sanki tedaviye başlarım gibi geliyor
Evet canım sanki bu sefer içimdem bir ses şimdiden sen hamile say kendini diyor benim belirtiler tedavi öncesi başladıöyle geliyosa öyledir canım, içinden gelen sese güven, bu kez tedaviye başlıcaksın inşallah
Canim cok sevindim allah tamamina erdirsin..canlarim, idrar test yaptim vee ikinci çizgiyi acik net sekilde gorduk :) cok sukur
sagol canım bnm darısı sana ınsallah senı once varıkosel sayfasında takıp ettım sımdı burda ınsallah don takıbımm dogumun olucak ınsallah guzel gunler beklıyor bızlerı...Canım gözün aydın keseyi görmüşsün tatlımdarısı bizlere inşallah... bende hayırlısı ile başlasam bi
Canım benim yaa çok geçmiş olsun rabbim bebeklerini sana bağışlasın sıkı sıkı tutunsun canım stres yapma dua et bol bol rabbim korusunArkadaalar simdi hastanrden geldim cok buyuk korku yasadim saat beste birden kanamam basladi hemde cok lavobada parca dustugunu gordum korkudan olecektim acile gittim hemen serum taktilar dusuk onleyuci igne yapildi ultrasondan bebkleri gorduk duruyorlar cok sukur ama tehlike halen devam ediyor dua edin bana raabbim ayirmasin bebklerimdrn hala soktayim ve uzgunum
canım allah yardımcın olsun dualarm senınle ...Arkadaalar simdi hastanrden geldim cok buyuk korku yasadim saat beste birden kanamam basladi hemde cok lavobada parca dustugunu gordum korkudan olecektim acile gittim hemen serum taktilar dusuk onleyuci igne yapildi ultrasondan bebkleri gorduk duruyorlar cok sukur ama tehlike halen devam ediyor dua edin bana raabbim ayirmasin bebklerimdrn hala soktayim ve uzgunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?