ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Ayyy canım benim cano çok sevindim darısı bize canım dua et

Canım benim GÖzün aydın çok mutlu oldum güzel haberlerle içimiz Şenlendi

canım gozun aydın olsun bugun bnde grdum bebegımı ama kalbını duyamadım olsun orda gordum ya onu cok sukur allahımm herkese nasıp etsın hepımıze kucagımıza almayı nasıp etsın
Gozunaydin canim rabbim pitpitlari da tekmeleri de kucagina almayi da nasip etsin
canımmm allah yavrulrnı sana bagıslasınnn nasıl sevımlıdır sımdı onlarr yaaa......
Cumlemizin evladini bagislasin insallah evet yaa yan yana iki mucize cok guzel
ecreniiiiiimm massallahh bebislere Allahim hayirli etsinn.kizina erkek kardes geliyo digeri de bakalim cinsiyeti ne olacak :) Rabbim saglik guzel ahlak bayirli baht versin indallah bebislerine
amin canim benim sagolasin.cumlemizin insallah.canim yanilma payi var ama bi de erkek evladimiz olsa guzel olur tabi saglikli olsunlarda bunlar tatli meraklar iste.

ayy canim yaaa masallah insallah bu zamana kadar geldi ya insallah devami da gelir :) ya ben cok korkuyorum iki gun sonra degerim artar de miiii

canimmmm sagolasinnnn insallah darisi herkese herkeseeeeeeee.... Allahim hepimize hayirli saglikli ahlakli evlatlar versin insallahhhhhhhhh.. hep dualarimdasiniz..canlarim benimmm
Amin canım rabbim dualarını kabul etsin bebeğini kucağına alacağın günlerde göstersin inşallah... çok mutlu oldum şükür canım kavuştun bebeğine

canım gozun aydın olsun bugun bnde grdum bebegımı ama kalbını duyamadım olsun orda gordum ya onu cok sukur allahımm herkese nasıp etsın hepımıze kucagımıza almayı nasıp etsın
Canım gözün aydın keseyi görmüşsün tatlım darısı bizlere inşallah... bende hayırlısı ile başlasam bi

jonguilumm amiiiinnn insallahhhh canimmm insallahhhh :) hadi jasta ol da baslaaa tedaviye haddiiiiii :):):):)
Amin canım rabbim dualarını kabul etsin bebeğini kucağına alacağın günlerde göstersin inşallah... çok mutlu oldum şükür canım kavuştun bebeğine

Halidem hic merak etme rabbimin izniyle degerin gayet guzel katlanacak.yuksek oldugu icin aksine hic ihtimal vermiyorum bitanem.artik hamilesin endiseler hic bitmez biliyorum ama tadini cikar yaa guzel basladi guzel devam edecek insallah kendine dikkat et bol bol dinlen saglikli beslen kesinlikle agir is yapma dualara devam.rabbim yardimcimiz olsun.

sağolun kızlaaarr, güzel haberler geliyor peşpeşe, hadi oremcim eakgülüm jonguilim denizcim amandacım sizlerden de güzel haber gelecek inşallah.
@Burcu1251 arkadaşımız içimizi burktu, Allahım tez zamanda tekrar nasip etsin inşallah

kızlar lütfen bana bır yardımcı olun
progesteron eksikliği kimyasal gebeliğe neden olur mu ? progesteronum 3.92 çıktı beta hcg 113.4 ama kahverengı kanamam var kımyasal düşük yapıyorum yıne daha önce bır kez daha yaşadım bu durumu.

Arkadaalar simdi hastanrden geldim cok buyuk korku yasadim saat beste birden kanamam basladi hemde cok lavobada parca dustugunu gordum korkudan olecektim acile gittim hemen serum taktilar dusuk onleyuci igne yapildi ultrasondan bebkleri gorduk duruyorlar cok sukur ama tehlike halen devam ediyor dua edin bana raabbim ayirmasin bebklerimdrn hala soktayim ve uzgunum

Canım gözün aydın keseyi görmüşsün tatlım darısı bizlere inşallah... bende hayırlısı ile başlasam bi
sagol canım bnm darısı sana ınsallah senı once varıkosel sayfasında takıp ettım sımdı burda ınsallah don takıbımm dogumun olucak ınsallah guzel gunler beklıyor bızlerı...

Canım benim yaa çok geçmiş olsun rabbim bebeklerini sana bağışlasın sıkı sıkı tutunsun canım stres yapma dua et bol bol rabbim korusun

canım allah yardımcın olsun dualarm senınle ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…