ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

sagol canım bnm darısı sana ınsallah senı once varıkosel sayfasında takıp ettım sımdı burda ınsallah don takıbımm dogumun olucak ınsallah guzel gunler beklıyor bızlerı...
Evet canım yaa az şeyler yaşamadım gerçekten varıkosel aşılma tüp topiğini geldim en son inşallah dediğin gibi en son gebelik topiğine geçerim. Rabbim hepimize hayırlı şeyler vesile etsin bebeklerimize kavuştursun inşallah

hiç bir fikrim yok canım, seni en iyi drun aydınlatır, drunla konuştunmu?

Canım keşke yardımcı olabilsem çok geçmiş olsun insallah bebeğin tutunur sana... benimde progesteron değerim yüksek çıktı 1.26 bu ay tedavim iptal oldu senin hamilik var farklı oluyor galiba inşallah herşey yoluna girer canım

canım inşallah bişey olmaz çok geçmiş olsun, Allah bebeklerini sana bağışlasın, yat sürekli hiç kalkma, neden olmuş? dr birşey dedi mi?

canım bu konu hakkında benımde bılgim sıfır şimdi az araştırdım gebelik olması bebegın tutunabılmesi için progesteron hormonunun artmış olması lazımmış neden sende arması problem oldu anlamadım. benım progesteron degerım diğer gebe arkadaşlara göre çok düşük geldi progesteron eksikliğinden mi düşür dedim bende 2 seferdir kımyasal oluyor

hiç bir fikrim yok canım, seni en iyi drun aydınlatır, drunla konuştunmu?
yok canım konuşmadım keşke bilgilendirse beni çok üzgünüm hiç sağlıklı gebelik yaşayamayacakmışım bu boyle sürekli ekrar edecek endişesi taşıyorum 2 oldu bunla gebe kalan diger arkadaşların progesteronu daha yuksek ben gebe kalınca acaba yukselmıyoda mı kimyasala dönüşüyor atıyorum yada progesteronum yıne yeterlı salgılanıp kalıtelı yumurtamı uretemıyorum

Canım ben tüp bebek tedavisine başlayacağım o yüzden progesteron değerim yüksek çıkması tedaviye engel ama dedigin gibi hamilik te progesteron değeri çok önemli yüksek olması lazım doktor progestan hapı ya da iğnesi vermedi mi ? Serum versinler başka hastaneye git canım. Progesteron değeri yumurtlama zamanı düşük olmalı anne karnında tutunmayı güçleştiriyor yüksek çıkınca benim tedavim o yüzden iptal oldu canım düşük değer olmalı, hamilik te tam tersi Yüksek olmalı

anladım canım yanı beta hcg 52 çıktı 3 gün sonra 113.4 yani sağlıklı ilerlemıyor . nasıl yapmak lazım acaba umurtladıktan sonra hamile kalma ihtımalıni artırmak için progesteron takvısesımı yapılmalı alınsa bu seferde adet düzenını bozar mı?

Canım bence sen farklı bir doktora daha görün tatlım yum kalitesi için arı sütü bal polen iyi geliyor bitkisel olarak bide kuru incir. Adet düzeni bozulmaz canım merak etme

Canım bence sen farklı bir doktora daha görün tatlım yum kalitesi için arı sütü bal polen iyi geliyor bitkisel olarak bide kuru incir. Adet düzeni bozulmaz canım merak etme
evet kuru incir gerçekten çok ıyı geliyor kuru incir yediğimde hanı o yumurtlama gunu gelen şefaf sünen akıntı daha bollaşıyor herhalde dıyorum boşşasınca bu ay kalıtelı yumurta var

evet kuru incir gerçekten çok ıyı geliyor kuru incir yediğimde hanı o yumurtlama gunu gelen şefaf sünen akıntı daha bollaşıyor herhalde dıyorum boşşasınca bu ay kalıtelı yumurta var
Evet canım olabilir tabii incir iyi geliyor... kaçıncı gün Embiryosu tranferi oldu canım

ilahi sennn ama var ya hakkaten bu psikolojiyle baslayacaksinnnn gerisi Allaha tevekkul . insallah olacakkkkk bu kez insallahh
Evet canım sanki bu sefer içimdem bir ses şimdiden sen hamile say kendini diyor benim belirtiler tedavi öncesi başladı

canım arkadaşım çok sevindim :) Allahım sağlıcakla tamamına erdirsin. Zaten bütün kızlar biz senin hamiş olduğunu biliyorduk bi sana anlatamamıştık. :)) Çok sevindim. İyi günlerde büyüt yarularını..

Canımmmmmmmm
çok mutlu oldum :) Kalbi görmen yeter canım dinlenmesi bildiğin üzere ilk haftalar iyi değil. Çok şükür. Allah tamamına erdirsin inşallah. Haydi darısı bizlerin de başına :)

İnşallah canım Allahım buldurup kaybettirmesin sağlıcakla versin inşallah.

Merserayy canım bu ilaçlar beni mahvetti. Günde kaç tablet içiyoruz biz ya.. Vitamin di pırt dı zırttıı. Mide ağrısından ölmek üzereyim.. üzerine sırtıma bıçaklar saplanıyor nefes falan alamıyorum.. O progestanın vurulduğu yer de taş kesti..
Sonradan geçiyor mu bu etkiler canım. Tranferden sonra da bu ilaçları içeceğiz dimi vayy halimize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…