Evet canım yaa az şeyler yaşamadım gerçekten varıkosel aşılma tüp topiğini geldim en son inşallah dediğin gibi en son gebelik topiğine geçerim. Rabbim hepimize hayırlı şeyler vesile etsin bebeklerimize kavuştursun inşallahsagol canım bnm darısı sana ınsallah senı once varıkosel sayfasında takıp ettım sımdı burda ınsallah don takıbımm dogumun olucak ınsallah guzel gunler beklıyor bızlerı...
hiç bir fikrim yok canım, seni en iyi drun aydınlatır, drunla konuştunmu?kızlar lütfen bana bır yardımcı olun
progesteron eksikliği kimyasal gebeliğe neden olur mu ? progesteronum 3.92 çıktı beta hcg 113.4 ama kahverengı kanamam var kımyasal düşük yapıyorum yıne daha önce bır kez daha yaşadım bu durumu.
Canım keşke yardımcı olabilsem çok geçmiş olsun insallah bebeğin tutunur sana... benimde progesteron değerim yüksek çıktı 1.26 bu ay tedavim iptal oldukızlar lütfen bana bır yardımcı olun
progesteron eksikliği kimyasal gebeliğe neden olur mu ? progesteronum 3.92 çıktı beta hcg 113.4 ama kahverengı kanamam var kımyasal düşük yapıyorum yıne daha önce bır kez daha yaşadım bu durumu.
canım inşallah bişey olmaz çok geçmiş olsun, Allah bebeklerini sana bağışlasın, yat sürekli hiç kalkma, neden olmuş? dr birşey dedi mi?Arkadaalar simdi hastanrden geldim cok buyuk korku yasadim saat beste birden kanamam basladi hemde cok lavobada parca dustugunu gordum korkudan olecektim acile gittim hemen serum taktilar dusuk onleyuci igne yapildi ultrasondan bebkleri gorduk duruyorlar cok sukur ama tehlike halen devam ediyor dua edin bana raabbim ayirmasin bebklerimdrn hala soktayim ve uzgunum
canım bu konu hakkında benımde bılgim sıfır şimdi az araştırdım gebelik olması bebegın tutunabılmesi için progesteron hormonunun artmış olması lazımmış neden sende arması problem oldu anlamadım. benım progesteron degerım diğer gebe arkadaşlara göre çok düşük geldi progesteron eksikliğinden mi düşür dedim bende 2 seferdir kımyasal oluyorCanım keşke yardımcı olabilsem çok geçmiş olsun insallah bebeğin tutunur sana... benimde progesteron değerim yüksek çıktı 1.26 bu ay tedavim iptal oldusenin hamilik var farklı oluyor galiba inşallah herşey yoluna girer canım
yok canım konuşmadım keşke bilgilendirse beni çok üzgünümhiç bir fikrim yok canım, seni en iyi drun aydınlatır, drunla konuştunmu?
Canım ben tüp bebek tedavisine başlayacağım o yüzden progesteron değerim yüksek çıkması tedaviye engel ama dedigin gibi hamilik te progesteron değeri çok önemli yüksek olması lazım doktor progestan hapı ya da iğnesi vermedi mi ? Serum versinler başka hastaneye git canım. Progesteron değeri yumurtlama zamanı düşük olmalı anne karnında tutunmayı güçleştiriyor yüksek çıkınca benim tedavim o yüzden iptal oldu canım düşük değer olmalı, hamilik te tam tersi Yüksek olmalıcanım bu konu hakkında benımde bılgim sıfır şimdi az araştırdım gebelik olması bebegın tutunabılmesi için progesteron hormonunun artmış olması lazımmış neden sende arması problem oldu anlamadım. benım progesteron degerım diğer gebe arkadaşlara göre çok düşük geldi progesteron eksikliğinden mi düşür dedim bende 2 seferdir kımyasal oluyor
anladım canım yanı beta hcg 52 çıktı 3 gün sonra 113.4 yani sağlıklı ilerlemıyor . nasıl yapmak lazım acaba umurtladıktan sonra hamile kalma ihtımalıni artırmak için progesteron takvısesımı yapılmalı alınsa bu seferde adet düzenını bozar mı?Canım ben tüp bebek tedavisine başlayacağım o yüzden progesteron değerim yüksek çıkması tedaviye engel ama dedigin gibi hamilik te progesteron değeri çok önemli yüksek olması lazım doktor progestan hapı ya da iğnesi vermedi mi ? Serum versinler başka hastaneye git canım. Progesteron değeri yumurtlama zamanı düşük olmalı anne karnında tutunmayı güçleştiriyor yüksek çıkınca benim tedavim o yüzden iptal oldu canım düşük değer olmalı, hamilik te tam tersi Yüksek olmalı
Canım bence sen farklı bir doktora daha görün tatlım yum kalitesi için arı sütü bal polen iyi geliyor bitkisel olarak bide kuru incir. Adet düzeni bozulmaz canım merak etmeanladım canım yanı beta hcg 52 çıktı 3 gün sonra 113.4 yani sağlıklı ilerlemıyor . nasıl yapmak lazım acaba umurtladıktan sonra hamile kalma ihtımalıni artırmak için progesteron takvısesımı yapılmalı alınsa bu seferde adet düzenını bozar mı?
evet kuru incir gerçekten çok ıyı geliyor kuru incir yediğimde hanı o yumurtlama gunu gelen şefaf sünen akıntı daha bollaşıyor herhalde dıyorum boşşasınca bu ay kalıtelı yumurta varCanım bence sen farklı bir doktora daha görün tatlım yum kalitesi için arı sütü bal polen iyi geliyor bitkisel olarak bide kuru incir. Adet düzeni bozulmaz canım merak etme
Evet canım olabilir tabii incir iyi geliyor... kaçıncı gün Embiryosu tranferi oldu canımevet kuru incir gerçekten çok ıyı geliyor kuru incir yediğimde hanı o yumurtlama gunu gelen şefaf sünen akıntı daha bollaşıyor herhalde dıyorum boşşasınca bu ay kalıtelı yumurta var
Evet canım sanki bu sefer içimdem bir ses şimdiden sen hamile say kendini diyor benim belirtiler tedavi öncesi başladı
canim benim yarindi test tarihim ama bugün idrarda cift cizgiyi gorunce dayanamadik :) 150 cikti sonucElhamdulillahhh belirti olarak da hic belirti aramadik ama goguslerim cok hassasti. bir de su gibi akıntım oldu :) insallah bi kac gun sonra da senden guzel haber alacagiz canimmmm
Ooooo süper haber halidem, çok sevindim be, yarın da rahat rahat kan testini yaptırırsın artık
Ben de geldim drdan, bebeğimi ve kesesini gördük çok şükür, kalp atışlarını dinletmediler, Daha erken dediler, Türkiye'de olsam kesin dinletirlerdi, burdakiler biraz rahat,
Gördüm bebeğimi yaa, o benim bebrğimmi gerçekten, çok tuhaf
sağolun kızlaaarr, güzel haberler geliyor peşpeşe, hadi oremcim eakgülüm jonguilim denizcim amandacım sizlerden de güzel haber gelecek inşallah.
@Burcu1251 arkadaşımız içimizi burktu, Allahım tez zamanda tekrar nasip etsin inşallah
benim tüm belirtilerde transfer öncesi başladı valla :)))Evet canım sanki bu sefer içimdem bir ses şimdiden sen hamile say kendini diyor benim belirtiler tedavi öncesi başladı
Ne güzel canım inşallah senin de sonucun pozitif olacakbenim tüm belirtilerde transfer öncesi başladı valla :)))
Günaydın canım,Günaydın taze annemizGunaydin canlar prenseslerrrr :) nasilsiniz topikimin gulleri
hepinize kuccak dolusu sevgileeeerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?