ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

hiç sorma canım delik deşik oluyor insan

Ne güzel canım inşallah senin de sonucun pozitif olacak bi biz kaldık bakalım artık rabbim bu duyguları bize de yaşatır inşallah...

Ben embriyolarımın durumunu bile soramadım ama güzel olacak inşallah canım öyle hissediyorum hepimiz için. Yarın izne ayrılcam evdeyim. İnternete pek giremeyeceğim eşimle kk konusunda tartışıyoruz..

Ben embriyolarımın durumunu bile soramadım ama güzel olacak inşallah canım öyle hissediyorum hepimiz için. Yarın izne ayrılcam evdeyim. İnternete pek giremeyeceğim eşimle kk konusunda tartışıyoruz..
Olsun canım güzelce dinlen ondan sonra güzel haberlerini alırız artık habersiz bırakma bizi dikkat et kendine canım

Günaydıın kızlar
Yok tatlım sonra geçmiyo yenileri başlıyo, ben transferden sonra günde 3 tane estrofem 2'şer tane olmak üzere günde 3 kez fitil yani 6 tane, kan sulandırıcı iğne ve neupogen iğneye bu haftaya kadar devam ettim, Hulusi bey 7. Haftaya kadar bunlara devam et dedi, progrstan iğneye de 9. Haftaya kadar devam et dedi. Çok şükür bu hafta diğerlerini kestim ama progestana devam ediyorum, evet çok pis bir iğne, sana tavsiyem iğne vurunduktan sonra orayı titret salla biraz, o çok taşlaşmasını engelliyor

Yaaaa lütfen durumundan haberdar et, sonra yine girmezsin, kaç embriyo kaç hücreli olduğunu söyle mutlaka, seni merak ederiz tatlım, benim eşimde kızıyo, eskisi kadar çok giremiyorum bende, gündüz eşin işteyken arada bi gel

Canım güzel haberlere coşuyoruz ama kötü haberlerde bizde çok üzülüyoruz ister istemez moralimiz bozuluyor ve korkuyoruz. Ben çok etkileniyorum kayıp haberlerinden bu estorfem fitil vs hepsini transferden önce başlattı bana tüm vitaminler ve progestan fitil, cipro,prendol , progestan iğne , neupogen i kullanmaya başladım. Midem agrıyo popom agrıyo başım agrıyo

İnşallah sonu güzel olacak. Ben yarın transfer yapılır diye düşünüyorum. 5. güne bekleyip risk almazlar. İnşallah güzel haberlerimi de vereceğim. Son yumurta bilgilerimi elbette veririm. Dualarınız ve yardımlarınız için de çok teşekkür ederim. Her birinizden tek tek Allah razı olsun canlarım

canım aynen bende opudan sonra başladım, cipro ve predrnol ilaçların sadece 5 günlük onları kafana takma, vitamine de devam edeceksin, ilaçları kafana takma, ben iğnelerde son 1-2 hafta çok zorlandım, artık göbeğim gerçekten çok acıyodu ama bitti çok şükür, sağlıklı hayırlı bi evlatla sonuçlansın da biz katlınırız bunlara canım

inşallah bende senin gibi son günlere kafayı yemeden durabilirim de son iki gün tırlatırım :) Umarım halide25 ye çekmem beşinci günden idrara başlamam

Sonucumuz güzel olsun da dayanırız ne yapalım. Canım senin embriyon kaç hücreliydi kalitesi nasıldı?

benim sadece 2 embriyom oluştu ikisi de transfer edildi, biri 1. kalite biri 2. kalite ikisi de 8 hücreliydi

Canim benim cok gecmis olsun rabbim bebeklerini sana bagislasin bol bol dinlen uzan canim.
gozunaydin canim masallah rabbim tamamina erdirsin

canım benim kafam basmıyor ikisi de 8 hücreli olunca 2. kalite 1. kalite yi neye göre ayırıyorlar
Canım büyüklük olarak ve fragmantasyon olup olmadığı ile ayırt edilir canım mesela bi embıryo 8 hücreli olur eşit bölünmüş olur fragmantasyon olmaz bi embıryo olur yine 8 hücreli olur ama büyüklük olarak eşit bölünmez etrafında fragmantasyon olur kalite kalite ayrılıyor canım ordan anlaşılır

Canlar ya üzgünüm...bugun 6. Gunumdu erken idrar testi yaptim...sonuc negatif cikti..

H
Gunaydin canlar prenseslerrrr :) nasilsiniz topikimin gulleri
hepinize kuccak dolusu sevgileeeerr
Halidecim canım kac gündür giremiyorum misafirlerim vardı kayinvalidemler falan vardı . bugün bi bakayım dedim hayırlı ugurlu olsun hamileymissin cooook sevindim ya gercekten seni merak ediyordum şehir dışında yaptirmistin sen. Şu cuma hürmetine hamilesin bi dua et bize duan kabul olsun inşallah be güzelim

Ya kizlar gercekten cok moralim bozuldu yaaa...beklemem gerekiyor ama tutamadim ne yapiyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…