Merserayy canım bu ilaçlar beni mahvetti. Günde kaç tablet içiyoruz biz ya.. Vitamin di pırt dı zırttıı. Mide ağrısından ölmek üzereyim.. üzerine sırtıma bıçaklar saplanıyor nefes falan alamıyorum.. O progestanın vurulduğu yer de taş kesti..
Sonradan geçiyor mu bu etkiler canım. Tranferden sonra da bu ilaçları içeceğiz dimi vayy halimize :)
Ne güzel canım inşallah senin de sonucun pozitif olacakbi biz kaldık bakalım artık rabbim bu duyguları bize de yaşatır inşallah...
hiç sorma canım delik deşik oluyor insan
Olsun canım güzelce dinlen ondan sonra güzel haberlerini alırız artık habersiz bırakma bizi dikkat et kendine canımBen embriyolarımın durumunu bile soramadım ama güzel olacak inşallah canım öyle hissediyorum hepimiz için. Yarın izne ayrılcam evdeyim. İnternete pek giremeyeceğim eşimle kk konusunda tartışıyoruz..
Günaydıın kızlarMerserayy canım bu ilaçlar beni mahvetti. Günde kaç tablet içiyoruz biz ya.. Vitamin di pırt dı zırttıı. Mide ağrısından ölmek üzereyim.. üzerine sırtıma bıçaklar saplanıyor nefes falan alamıyorum.. O progestanın vurulduğu yer de taş kesti..
Sonradan geçiyor mu bu etkiler canım. Tranferden sonra da bu ilaçları içeceğiz dimi vayy halimize :)
Yaaaa lütfen durumundan haberdar et, sonra yine girmezsin, kaç embriyo kaç hücreli olduğunu söyle mutlaka, seni merak ederiz tatlım, benim eşimde kızıyo, eskisi kadar çok giremiyorum bende, gündüz eşin işteyken arada bi gelBen embriyolarımın durumunu bile soramadım ama güzel olacak inşallah canım öyle hissediyorum hepimiz için. Yarın izne ayrılcam evdeyim. İnternete pek giremeyeceğim eşimle kk konusunda tartışıyoruz..
Yaaaa lütfen durumundan haberdar et, sonra yine girmezsin, kaç embriyo kaç hücreli olduğunu söyle mutlaka, seni merak ederiz tatlım, benim eşimde kızıyo, eskisi kadar çok giremiyorum bende, gündüz eşin işteyken arada bi gel
canım aynen bende opudan sonra başladım, cipro ve predrnol ilaçların sadece 5 günlük onları kafana takma, vitamine de devam edeceksin, ilaçları kafana takma, ben iğnelerde son 1-2 hafta çok zorlandım, artık göbeğim gerçekten çok acıyodu ama bitti çok şükür, sağlıklı hayırlı bi evlatla sonuçlansın da biz katlınırız bunlara canımCanım güzel haberlere coşuyoruz ama kötü haberlerde bizde çok üzülüyoruz ister istemez moralimiz bozuluyor ve korkuyoruz. Ben çok etkileniyorum kayıp haberlerindenbu estorfem fitil vs hepsini transferden önce başlattı bana tüm vitaminler ve progestan fitil, cipro,prendol , progestan iğne , neupogen i kullanmaya başladım. Midem agrıyo popom agrıyo başım agrıyo
İnşallah sonu güzel olacak. Ben yarın transfer yapılır diye düşünüyorum. 5. güne bekleyip risk almazlar. İnşallah güzel haberlerimi de vereceğim. Son yumurta bilgilerimi elbette veririm. Dualarınız ve yardımlarınız için de çok teşekkür ederim. Her birinizden tek tek Allah razı olsun canlarım
canım aynen bende opudan sonra başladım, cipro ve predrnol ilaçların sadece 5 günlük onları kafana takma, vitamine de devam edeceksin, ilaçları kafana takma, ben iğnelerde son 1-2 hafta çok zorlandım, artık göbeğim gerçekten çok acıyodu ama bitti çok şükür, sağlıklı hayırlı bi evlatla sonuçlansın da biz katlınırız bunlara canım
benim sadece 2 embriyom oluştu ikisi de transfer edildi, biri 1. kalite biri 2. kalite ikisi de 8 hücreliydiinşallah bende senin gibi son günlere kafayı yemeden durabilirim de son iki gün tırlatırım :) Umarımhalide25 ye çekmem beşinci günden idrara başlamam
Sonucumuz güzel olsun da dayanırız ne yapalım. Canım senin embriyon kaç hücreliydi kalitesi nasıldı?
Canim benim cok gecmis olsun rabbim bebeklerini sana bagislasin bol bol dinlen uzan canim.Arkadaalar simdi hastanrden geldim cok buyuk korku yasadim saat beste birden kanamam basladi hemde cok lavobada parca dustugunu gordum korkudan olecektim acile gittim hemen serum taktilar dusuk onleyuci igne yapildi ultrasondan bebkleri gorduk duruyorlar cok sukur ama tehlike halen devam ediyor dua edin bana raabbim ayirmasin bebklerimdrn hala soktayim ve uzgunum
gozunaydin canim masallah rabbim tamamina erdirsinKızlar iyi günler hayırlı cumalarhalide25 canim bebeğin gelmiş hoşgelmiş çok mutlu oldum. Benim hamilelik şükür rahat geçiyor uyku ve duygu değişimi dışında. Bebeğimin kalp atışını da dinledik rabbim hepinize nasip etsin sağlıkla gelsinler
benim sadece 2 embriyom oluştu ikisi de transfer edildi, biri 1. kalite biri 2. kalite ikisi de 8 hücreliydi
Canım büyüklük olarak ve fragmantasyon olup olmadığı ile ayırt edilir canım mesela bi embıryo 8 hücreli olur eşit bölünmüş olur fragmantasyon olmaz bi embıryo olur yine 8 hücreli olur ama büyüklük olarak eşit bölünmez etrafında fragmantasyon olur kalite kalite ayrılıyor canım ordan anlaşılırcanım benim kafam basmıyor ikisi de 8 hücreli olunca 2. kalite 1. kalite yi neye göre ayırıyorlar
Halidecim canım kac gündür giremiyorum misafirlerim vardı kayinvalidemler falan vardı . bugün bi bakayım dedim hayırlı ugurlu olsun hamileymissin cooook sevindim ya gercekten seni merak ediyordum şehir dışında yaptirmistin sen. Şu cuma hürmetine hamilesin bi dua et bize duan kabul olsun inşallah be güzelimGunaydin canlar prenseslerrrr :) nasilsiniz topikimin gulleri
hepinize kuccak dolusu sevgileeeerr
Canım halide de aynı yaptı çıkmadı sonra çıktı çok erken çünkü bu kadar erken üzülme canım stres yapmaCanlar ya üzgünüm...bugun 6. Gunumdu erken idrar testi yaptim...sonuc negatif cikti..
Canlar ya üzgünüm...bugun 6. Gunumdu erken idrar testi yaptim...sonuc negatif cikti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?