ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

canım inşallah bişey olmaz çok geçmiş olsun, Allah bebeklerini sana bağışlasın, yat sürekli hiç kalkma, neden olmuş? dr birşey dedi mi?
. Canım.bugüntekrar gittim doktora bebeklerin kalp aatışlarını da duydum kanamamda durdu çok sukur bebeklerin bi tanesinin plasentasinda yırtık olmuş o yüzden kanama olmuş ilaç kullanmaya devam edixem inş kendiligindrn geçer tekrarını yasamam

Arkadaşlar 2 Bebeğimi de kaybettik
canım yaa, hay Allahım ya, çok üzüldüm gerçekten, bu aralar ne kadar çok böyle haber aldık, Allah tez zamanda tekrar kısmet etsin inşallah, kaçıncı haftadaydın canım, dr ne dedi, neden düşmüş?

CanımE="ladycy, post: 39284620, member: 540348"]Arkadaşlar 2 Bebeğimi de kaybettik[/QUOTE]
Canim allah sabir versin Rabbim dayanma güc versin diyecek bbirşey bulamıyorum dun bende tehlike geçirdim oldum oldum dirildim çok zor sorun neydi neden kaybettim bebeklerini..

ladcy cok üzüldüm. Allahim dayanma gucu versin insallahhh

kizlar naber nasilsiniz. olumsuz haberlerle uzuluyoruz. seviclerle mutlu oluyoruz . Allahim herkese hayirli saglikli evlatlar versin insallah icinde de bize nasip etsinnn aaaaamiiinn

Gunaydiiiiinnnn kizlaaarrr
nasilsinizzz niye kimsecikler kalmamis topikimizdeee herkes bi yerlere mi ucustuuuu huuuuuuu

Arkadaşlar 2 Bebeğimi de kaybettik
Arkadasim cok uzuldum cok gecmis olsun rabbim bu acilarini unuttursun tez zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip etsin
Hadi gecmis olsun canim cok sevindim.cok dikkat et kendine hareketlerine.
Gunaydiiiiinnnn kizlaaarrr
nasilsinizzz niye kimsecikler kalmamis topikimizdeee herkes bi yerlere mi ucustuuuu huuuuuuu
gunaydin halidem nasilsin ? Bugun temizlikci gelecek onu bekliyorum ev aldi basini gidiyor,haftaya annem gelecek bi iki ay kalacak sonra insallah kv ler gelecek onlar bakacak bize.kizimi ihmal etmeyeyim ikizlerime dikkat edeyim diye cagirdim mecbur.insallah rahat ve saglikli bir hamilelik ve dogum geciririz hepimiz.

Günaydın halidem ...galiba sen ve benddn başkasiyok...nasilsin ?bugun tahlil verecekmsn?

iyiyum cok şükür canim . bugun degil de yarin test vericez insallah canim. sen nasilsin neler yapiyorsun.test gunun ne zaman :)

canim yaaa cok sevundim ailenin gelmesune :) gozun aydin insallah onlar gelince rahat edersun biraz.kizcen nasil? duruma alisti mi :) kardeslerin gelecegibi anlatiyor musun yoksa biraz daha mi bekleyeceksin tatlim :)

günaydıııııııııııııııııııınnnnnnnn
kız halideeeeeeeee, taze anneee, nasılsın, bebişlerin nasıl? tekmeliyolarmı
orem senin test tarihin ne zamandı canımcım?
ecrenim nasılsın canım, senin bebeklerini sevsinler gelsin anneansi babaannesi baksınlar size tabi

Günaydın kızlar Mutlu güzel günler dilerim her birimize kızceler yarın ilaç bitiyor inşallah zamanında adet olurum dua edin de bende tedaviye başlayayım

Canim salı günü.inşALLAH güzel haberler alırım...

ya bisey hissetmiyom ki ben daha dogrusu inanamiyorum hala ve Allah korusun bisey olcak diye korkuyom.. dun hastanenin verdigi test gunuydu. yaptirdik testimiz ve sonuc 240 cikti Allaha Şükür Pazar gunu yeniden yaptiricam bakalim neler oluyor bibde bisey diyicem bu hamilelik takviminde bebeginizin dogum tarihini kendiniz mi yaziyonuz nasi oluyo yani

insallah tez zamanda hayir haber almak nasip olur caaaniiiimmmmm ilac bitiyo hastalik basliyo ve son hastalik bebis oncesi hihihiii
İnşallah canım inşallah bu son tedavim olsun insallah herşey Güzel gider umarım... senin bir daha kontrolün ne zaman canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…