canımcım benim 7.haftam bitiyo neredeyse hala doğru düzgün bişey hissetmiyorum, 1-2 gün midem kötü oldu ama bugün iyiyim, değerlerin süper hiç bir problem yoktur emin ol, şimdi sabırla 3 hafta bekliceksin kalp atışı duymak için, tabi gidip kese görebilirsin ama yine de kalp atışlarını duyana kadar inanmayacaksın, ya da ben öyleyim bilmiyorum seni.ya bisey hissetmiyom ki bendaha dogrusu inanamiyorum hala ve Allah korusun bisey olcak diye korkuyom.. dun hastanenin verdigi test gunuydu. yaptirdik testimiz ve sonuc 240 cikti Allaha Şükür Pazar gunu yeniden yaptiricam bakalim neler oluyor bibde bisey diyicem bu hamilelik takviminde bebeginizin dogum tarihini kendiniz mi yaziyonuz nasi oluyo yani
tatlım bir sonraji randevum 2 hafta sonra, yani kalp atışlarını 8.hafta bittikten sonra duyabilcem inşallah, aaaaahhh aaaahhhh Türkiye'nin kıymetini bilin erkenden dinletiyolar orda, gerçi onun için de yüksek ses dalgası gönderiyolarmış o da bebeğe fazla ısı veriyomuş, böyle beklemenin daha sağlıklı olduğunu söylüyolar burda, neyse bekliyoruz bakalım hayırlısıİnşallah canım inşallahbu son tedavim olsun insallah herşey Güzel gider umarım... senin bir daha kontrolün ne zaman canım?
canımcım benim 7.haftam bitiyo neredeyse hala doğru düzgün bişey hissetmiyorum, 1-2 gün midem kötü oldu ama bugün iyiyim, değerlerin süper hiç bir problem yoktur emin ol, şimdi sabırla 3 hafta bekliceksin kalp atışı duymak için, tabi gidip kese görebilirsin ama yine de kalp atışlarını duyana kadar inanmayacaksın, ya da ben öyleyim bilmiyorum seni.
canım hamilelik takvimi için profil ayarlarına girip oraya bebeğin doğum tarihini yazıyosun o zaman otomatik atıyor, tüp bebekle gebelik hesaplama diye googla gir, ordan transfer gününe göre sana muhtemel doğacağı tarihi söylüyor.
tatlım bir sonraji randevum 2 hafta sonra, yani kalp atışlarını 8.hafta bittikten sonra duyabilcem inşallah, aaaaahhh aaaahhhh Türkiye'nin kıymetini bilin erkenden dinletiyolar orda, gerçi onun için de yüksek ses dalgası gönderiyolarmış o da bebeğe fazla ısı veriyomuş, böyle beklemenin daha sağlıklı olduğunu söylüyolar burda, neyse bekliyoruz bakalım hayırlısı
Allahimmm beklemek beklemek beklemek :) gercekten de pitpitlari duymadan inanamiycim galibabubarada yaxdim tarih insallah olmustur. bu mesaji atam da bakam bi nasi olmus :)
Inşallah canım benim ağzın dualı olur benim de son hastalığım tedavim olurinsallah tez zamanda hayir haber almak nasip olur caaaniiiimmmmmilac bitiyo hastalik basliyo ve son hastalik bebis oncesi hihihiii
canım öncelikle hayırlı olsun,ben yaklaşık 1.5 saat sedyeden kalkmadım ama bazı merkezler hemen kaldırıyormuş,yurtdşında hiç yatırmıyorlarmış bile,doktorun biri" su dolu sürahi mi ki kalkınca düşsün" demiş,o yüzden stres yapma bence,nasipten öte köy yok.ilaçlarına dikkat et,ağır kaldırma,uzanma gerisi sabır bol şansiyi günlerrr. sizlere birşey sormak istiyordum.takip ediyorum sizi Allah yardımcınız olsun inş. çabalarımızın sonucunu alırız hayırlısıyla.
benim transferim çarşamba yapıldı yani bugün 3. günüm. transfer olunca malum wc ye sıkışık oluyorsunuz, hastanede hemşireye sorduk wc ye kalkıp çıkabilirsın deyince 20 dk kadar sonra tuvalet için kalktım. şimdi o kadar pişmanım ki. kafama takıyorum evde de beklemek zor, sürekli bunu düşünüyorum ya hataysa bişey olduysa,şimdi yoksa embryo boşuna umutlanıyorsam vb. ... benim gibi transferden sonra hemen (kısa süreli) kalkan olup da şimdi hamile olan var mı?inş vardır , ve inş bana cvp yazarsınız da ben de biraz ümitlenirim.ne olur.............
Allahimmm beklemek beklemek beklemek :) gercekten de pitpitlari duymadan inanamiycim galibabubarada yaxdim tarih insallah olmustur. bu mesaji atam da bakam bi nasi olmus :)
çok sağol umarım hayırlııyla tutunmuştur..çok tşk ederim cvp için gerçekten canım..canım öncelikle hayırlı olsun,ben yaklaşık 1.5 saat sedyeden kalkmadım ama bazı merkezler hemen kaldırıyormuş,yurtdşında hiç yatırmıyorlarmış bile,doktorun biri" su dolu sürahi mi ki kalkınca düşsün" demiş,o yüzden stres yapma bence,nasipten öte köy yok.ilaçlarına dikkat et,ağır kaldırma,uzanma gerisi sabır bol şans
Sagolasin bitanem,kizimi ihmal ettigim icin cagirdim zaten birlikte parka cikariz yemek temizlik yaparlar diye.sen de biraz gecsin anlayacaksin az ayakta kalsam belim agriyor o yuzden genelde uzanmak istiyorum bu kez de kizim rahat birakmiyor.her yemegi de yapamiyorum koktugu icin.kizim daha 23 aylik.karnimda iki tane bebek var diyorum o gobek deligini anliyor kendi gobegini gosteriyorcanim yaaa cok sevundim ailenin gelmesune :) gozun aydin insallah onlar gelince rahat edersun biraz.kizcen nasil? duruma alisti mi :) kardeslerin gelecegibi anlatiyor musun yoksa biraz daha mi bekleyeceksin tatlim :)
evet tatlim yaa allah eksikligini gostermesin ama kucuk cocukla hamilelik biraz zor.ama siz , ikinci icin cok ara vermeyin yine de yaslari yakin olmasi en guzeli.sen nasilsin asil zor bekleyis kalp atislari icin bekleyis.ama sen hic kafana takma degerlerin guzel sorunun yok bebek de var ondan sonra da insallah ultrason fotolarindan bebisinin albumunungünaydıııııııııııııııııııınnnnnnnn
kız halideeeeeeeee, taze anneee, nasılsın, bebişlerin nasıl? tekmeliyolarmı
orem senin test tarihin ne zamandı canımcım?
ecrenim nasılsın canım, senin bebeklerini sevsinlergelsin anneansi babaannesi baksınlar size tabi
Hadi canim insallah adet ol da hersey yolunda gitsin.guzel bir tedavi bol bebisli sonuclar insallahGünaydın kızlar Mutlu güzel günler dilerim her birimizekızceler yarın ilaç bitiyor inşallah zamanında adet olurum dua edin de bende tedaviye başlayayım
Ikiz olma ihtimali yuksek canim degerlerin cok yuksek masallah hayirlisi olsunKızlar bisey sorucaktim,bana 26 ocakta dondurulmuş 5. Gün embriyosundan 1 tane transfer edilmisti,9.gün değerim 257,11. Gün 543 çıktı,ikiz olabilir mi tek embriyoda,bi de yanlis mi hesapladim acaba diyorum,ne kadarlik hamile oluyorum şu an
Merseraya da yazdim halidem degerleriniz gayet guzel hic endiselenmeyin tecrubeli tup bebek annesi olarak biliyorum en zor bekleyis kalp atisi bekleyisi az daha sabir.hamilelik takvimin cok yakismisAllahimmm beklemek beklemek beklemek :) gercekten de pitpitlari duymadan inanamiycim galibabubarada yaxdim tarih insallah olmustur. bu mesaji atam da bakam bi nasi olmus :)
ben de yarim saat sonra kalkmistim hic merak etme embriyolar ilk anda tutunacaksa zaten rahim icine gomuluyorlar bildigin kazi calismasi ve islem bitince rahim kapaniyor.kafani takmaiyi günlerrr. sizlere birşey sormak istiyordum.takip ediyorum sizi Allah yardımcınız olsun inş. çabalarımızın sonucunu alırız hayırlısıyla.
benim transferim çarşamba yapıldı yani bugün 3. günüm. transfer olunca malum wc ye sıkışık oluyorsunuz, hastanede hemşireye sorduk wc ye kalkıp çıkabilirsın deyince 20 dk kadar sonra tuvalet için kalktım. şimdi o kadar pişmanım ki. kafama takıyorum evde de beklemek zor, sürekli bunu düşünüyorum ya hataysa bişey olduysa,şimdi yoksa embryo boşuna umutlanıyorsam vb. ... benim gibi transferden sonra hemen (kısa süreli) kalkan olup da şimdi hamile olan var mı?inş vardır , ve inş bana cvp yazarsınız da ben de biraz ümitlenirim.ne olur.............
canim 5. gun embriosunda olmuo sanki ikiz die biliorumKızlar bisey sorucaktim,bana 26 ocakta dondurulmuş 5. Gün embriyosundan 1 tane transfer edilmisti,9.gün değerim 257,11. Gün 543 çıktı,ikiz olabilir mi tek embriyoda,bi de yanlis mi hesapladim acaba diyorum,ne kadarlik hamile oluyorum şu an
halide25 aynı gün mü doğuracaz kız:)
Inşallah canım benim ağzın dualı olur benim de son hastalığım tedavim olurgebelik takvimin hayırlı olsun canım çok şık olmuş
Halideciğim, gözün aydın. Çok sevindim pozitifi görmene
canimmm benimmmcookk sagol pozitifi gordum ama hala inanamiyorum korkuyorum . Mevlam yardimcimiz olsun insallah saglikli bir sekilde gelisir de saglikli gebeligimiz olup bebeklerimizi kucaklarimiza alabiliriz :)
Sagolasin bitanem,kizimi ihmal ettigim icin cagirdim zaten birlikte parka cikariz yemek temizlik yaparlar diye.sen de biraz gecsin anlayacaksin az ayakta kalsam belim agriyor o yuzden genelde uzanmak istiyorum bu kez de kizim rahat birakmiyor.her yemegi de yapamiyorum koktugu icin.kizim daha 23 aylik.karnimda iki tane bebek var diyorum o gobek deligini anliyor kendi gobegini gosteriyor
evet tatlim yaa allah eksikligini gostermesin ama kucuk cocukla hamilelik biraz zor.ama siz , ikinci icin cok ara vermeyin yine de yaslari yakin olmasi en guzeli.sen nasilsin asil zor bekleyis kalp atislari icin bekleyis.ama sen hic kafana takma degerlerin guzel sorunun yok bebek de var ondan sonra da insallah ultrason fotolarindan bebisinin albumunun
Ilk resimlerini dizersin.
Hadi canim insallah adet ol da hersey yolunda gitsin.guzel bir tedavi bol bebisli sonuclar insallah
Ikiz olma ihtimali yuksek canim degerlerin cok yuksek masallah hayirlisi olsun
Merseraya da yazdim halidem degerleriniz gayet guzel hic endiselenmeyin tecrubeli tup bebek annesi olarak biliyorum en zor bekleyis kalp atisi bekleyisi az daha sabir.hamilelik takvimin cok yakismis
ben de yarim saat sonra kalkmistim hic merak etme embriyolar ilk anda tutunacaksa zaten rahim icine gomuluyorlar bildigin kazi calismasi ve islem bitince rahim kapaniyor.kafani takma
Tatlım sen bizim önceki topikteki halide değil misin nickin çok tanıdık geldi sanki ÖĞRETMEN miydin herneyse ama hatırladım seni ne olursa olsun çok mutlu oldum canımmmm anneler kervanına Hoşgeldiniz Rabbim geride kalan tüm kardeşlerime de nasip etsinayyy ayy ayyy kizcen de daha minnakmisss yaaayerim ben onu da gobusunu deee bitanem benimmm e artik sen kidemli bi hamis oldun yemek kokusu falan seni rahatsiz eder. umarim bizimkiler de gelip yardim edebilir Allahim hayirlisi ile o günleri de gosterir insallahhh
Sağol canım amin... Ayy ben sana çok özeniyorum ikiz bebeğim olsun çok çok IstiyorumSagolasin bitanem,kizimi ihmal ettigim icin cagirdim zaten birlikte parka cikariz yemek temizlik yaparlar diye.sen de biraz gecsin anlayacaksin az ayakta kalsam belim agriyor o yuzden genelde uzanmak istiyorum bu kez de kizim rahat birakmiyor.her yemegi de yapamiyorum koktugu icin.kizim daha 23 aylik.karnimda iki tane bebek var diyorum o gobek deligini anliyor kendi gobegini gosteriyor
evet tatlim yaa allah eksikligini gostermesin ama kucuk cocukla hamilelik biraz zor.ama siz , ikinci icin cok ara vermeyin yine de yaslari yakin olmasi en guzeli.sen nasilsin asil zor bekleyis kalp atislari icin bekleyis.ama sen hic kafana takma degerlerin guzel sorunun yok bebek de var ondan sonra da insallah ultrason fotolarindan bebisinin albumunun
Ilk resimlerini dizersin.
Hadi canim insallah adet ol da hersey yolunda gitsin.guzel bir tedavi bol bebisli sonuclar insallah
Ikiz olma ihtimali yuksek canim degerlerin cok yuksek masallah hayirlisi olsun
Merseraya da yazdim halidem degerleriniz gayet guzel hic endiselenmeyin tecrubeli tup bebek annesi olarak biliyorum en zor bekleyis kalp atisi bekleyisi az daha sabir.hamilelik takvimin cok yakismis
ben de yarim saat sonra kalkmistim hic merak etme embriyolar ilk anda tutunacaksa zaten rahim icine gomuluyorlar bildigin kazi calismasi ve islem bitince rahim kapaniyor.kafani takma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?