kızlar ayyy herkes hamile herkesin gebelik takvimi var hamile topiğine döndük ne güzel bende sizin aranızda şimdiden hamileyim dimi
Tatlım sen bizim önceki topikteki halide değil misin nickin çok tanıdık geldi sanki ÖĞRETMEN miydin herneyse ama hatırladım seni ne olursa olsun çok mutlu oldum canımmmm anneler kervanına Hoşgeldiniz Rabbim geride kalan tüm kardeşlerime de nasip etsin
Canım meryem süresinde mi vardı bu dua. Tamam canım tavsiyelerine uyacağım omega nasıl tadı bu tarz sıvı şeyleri tüketirken midem yerinden oynuyorkesinlikleeee hamile olucam diye dusunerwk basla tedaviye. ari sutu bal polen yaninda findik badem antepfistigi bol ye. Incir sabah aksam. Omega 3 de eczaneden al ic. bi de transfer yapilirken kendi kendini sakinlestir iyi olacak iyi olacak diye telkin verip kendi kendine "innema emruhu iza erada şey en en yekule lehu kun fe yekun." netten anlamina da bak. surekli onu okuu. Insallah Rabbimin de izniyle de olacak olacaaaakkkk
Inşallah canım az kaldı sende hamilesin inşallah Rabbimin izni ile salı gününe az kaldı canımCanlar gebelik takvimleriniz cok güzel olmuş...inş.bende yaparım.bugün başım cok ağriyor.baş ağrısını kim çekmişti...
Çok takma kafana canım eğer değerin tamamda hepsi gelecektir sadece kendine dikkat et ve Sakın yorulma Rabbim mutluluğunu daim etsin inşallahCanimmm benimm evet daha yeni ogrendik yaa daha bilmiyoruz kiii kesesi var kalp atimi varrr :) Allahimmm utandirmasin insallahhhhh dua edin noluurr
Canımcım yasin suresinin sondan ikinci ayeti netten ıyıce arastır anlamına da bak. Omega 3 hap seklinde canım. Yani miden bulanmaz ve bunlara simdi basla ki etki etsin. :) hadiiii hayır hAber inşaallaaaahhhhhCanım meryem süresinde mi vardı bu dua. Tamam canım tavsiyelerine uyacağım omega nasıl tadı bu tarz sıvı şeyleri tüketirken midem yerinden oynuyor
Canım ben yarın test yaptırıcam. Ondan sonra da hastaneyı arayıp sorucam bakalım ne zaman gitmem gerekiyormushalide25 kese için ne zaman doktora gideceksin bana 10 gün sonra gelin dediler
Amin Allah razı olsun canım. Mevlam senin de bebegini saglikla kucagına almanı nasip eder ınsallahhhhh. :))Çok takma kafana canım eğer değerin tamamda hepsi gelecektir sadece kendine dikkat et ve Sakın yorulma Rabbim mutluluğunu daim etsin inşallah
canım inanılmaz sevindim sonucuna: darısı bizim başımıza :)ay ben yarin yine test vericem ve simdiden kafamda deli soru lar
Sagolasin canim rabbim sana da hayirli saglikli evlatlar nasip etsinumarım dediğin gibi olur,çok tşkleeerrrr canım ya ... burda okuyunca herkes saatlerce yatmış fln. dedim bi ben mi kalktım. (içim içimi yedi) seni de kutlarım sağlıkla hayırlısıyla kucağına alırsın inş. darısı bizlerin başına...
Eveet minnak kizim,sorma canim, benim gobegim de kizimdaki 5,6 aylik halim gibi,baya cikti yani,hamile olmak muhtesem birsey,kizimi kucagima aldigimda cok sevinmistim ama hamileligim bitti diye uzulmustum karnimin birden cokmesi falan cok tuhaf gelmisti dogumdan sonra.cok sukur tekrar yasiyorum rabbim hepimizin hamileligini saglikla mutlulukla tamamina erdirsin isteyen mucadele eden tum arkadaslarimiza da nasip etsin. bulantilar hafifledi ama herseyi yiyemiyorum yine.insallah senin ailen de gelir bakarlar,hem manevi destek olurlar.ayyy ayy ayyy kizcen de daha minnakmisss yaaayerim ben onu da gobusunu deee bitanem benimmm e artik sen kidemli bi hamis oldun yemek kokusu falan seni rahatsiz eder. umarim bizimkiler de gelip yardim edebilir Allahim hayirlisi ile o günleri de gosterir insallahhh
Caniiiim rabbim sana pes pese iki kez ikiz saglikli evlatlar nasip etsin insallah.Sağol canım amin... Ayy ben sana çok özeniyorum ikiz bebeğim olsun çok çok Istiyorum
canim bizim merkez testten yaklasik 3 hafta sonra diyor.ben catlardim.o yuzden ikiye boldum on gun sonra kese on gun sonra da kalp atislarini gormeye gittik.uc hafta 21 gun cok fazla yaaa iki test bekleyis suresi adeta.Canım ben yarın test yaptırıcam. Ondan sonra da hastaneyı arayıp sorucam bakalım ne zaman gitmem gerekiyormus
Sagolasin canim rabbim sana da hayirli saglikli evlatlar nasip etsin
Eveet minnak kizim,sorma canim, benim gobegim de kizimdaki 5,6 aylik halim gibi,baya cikti yani,hamile olmak muhtesem birsey,kizimi kucagima aldigimda cok sevinmistim ama hamileligim bitti diye uzulmustum karnimin birden cokmesi falan cok tuhaf gelmisti dogumdan sonra.cok sukur tekrar yasiyorum rabbim hepimizin hamileligini saglikla mutlulukla tamamina erdirsin isteyen mucadele eden tum arkadaslarimiza da nasip etsin. bulantilar hafifledi ama herseyi yiyemiyorum yine.insallah senin ailen de gelir bakarlar,hem manevi destek olurlar.
Caniiiim rabbim sana pes pese iki kez ikiz saglikli evlatlar nasip etsin insallah.
canim bizim merkez testten yaklasik 3 hafta sonra diyor.ben catlardim.o yuzden ikiye boldum on gun sonra kese on gun sonra da kalp atislarini gormeye gittik.uc hafta 21 gun cok fazla yaaa iki test bekleyis suresi adeta.
kızlar ayyy herkes hamile herkesin gebelik takvimi var hamile topiğine döndük ne güzel bende sizin aranızda şimdiden hamileyim dimi
Kız sen kaybolup kaybolup arada niye uğruyorsun söyle bi hee
halide25 kızzzz şu önerilerini de hele nerden alalım ne kadar içelim offf ya bende hamile olcemmmm kocama naz yapçam kış ortası karpuz yicemmm offffff ffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?