ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Canımmm "jonguil, post: 39305798, member: 343409"]Kız sen kaybolup kaybolup arada niye uğruyorsun söyle bi hee [/QUOTE]
Canommmm anneme geldim ben Kırklareli deyim dedem şeker hastası bir ayağı tarak kemiklrine kadar kesilmişti şimdi diğer ayağında baş parmağının yanındaki parmak kesildi. Çalışırken de eve geliyorum yemek ev işleri pek giremiyorum kuzum yaaa fırsat buldukça uğruyorum

Hemen başlıcam inşallah canım hayırlısıyla nasip etsin Rabbim

Ben....
Ankara'da yaptırdım tüp bebeğimi, transferden sonra 20 dk sonra kalkabilirsiniz dediler, kalktım lavaboya gittim, üstümü giyindim ve çıktık eve geldim, 4-5 saat evde de yattım sonra normal hayatıma döndüm, bir hamile gibi dikkat ettim iş yapmadım falan ama evde normal yaşadım masada yemek yedim oturdum ailemle çay içtim, 3 gün böyle geçti sonra 3.gün uçağa binip evime geldim, burda hiç yatmadım dılarda gezdim arkadaşlarımla buluştum araba kullandım falan,
Yani canımcım bebeğine sadece stres etki eder bsşka bişey değil, Allah verecekse olur, hala dikkat ediyorum çok iş yapmıyorum ama en baçından beri evde yemeğimi falan kendim yapıyorum. İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım

Canımmm "jonguil, post: 39305798, member: 343409"]Kız sen kaybolup kaybolup arada niye uğruyorsun söyle bi hee
Canommmm anneme geldim ben Kırklareli deyim dedem şeker hastası bir ayağı tarak kemiklrine kadar kesilmişti şimdi diğer ayağında baş parmağının yanındaki parmak kesildi. Çalışırken de eve geliyorum yemek ev işleri pek giremiyorum kuzum yaaa fırsat buldukça uğruyorum[/QUOTE]

Çok geçmiş olsun canım yaa, Allah şifa versin dedene,
Şaka maka seninde az kaldı tedaviye başlamana, bu hafta jonguil başlıcak inşallah, sende 2 hafta sonra falanmı?

Selam kizlar
Halide seni cok merak ettim girdim guzel haberini aldim cok sevindim gozun aydin Allah tamamina erdirsin saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Merseray sen nasilsin nasil geciyor hamilelikk
Ben sehir disindayim hala.bir kac gune adet olucam bi sonraki adette tedaviye basliycam insallah Allahtan hayirlisi
Guzel haberler almak moral oluyor
O arada egitime gidicem sinav falan oyle gececek zaman insallah bi aksilik cikmaz da baslarim martta
Dualarimdasiniz kizlar bana da dua edin

canim beniiiimm ozledik seni kizz :) Sagol canimm . Butun guzel dualarina yurekten koccaaman bi aaamiiiinnn :) Allaha sukurler olsun ki sevindik. Rabbim senin de insallah yuzunu guldursun.guzel haberlerini bekliyoruz anammm hadiii baslaa tedaviye :)))

Slm kızlar nasılsınız bu ara pek sık giremiyorum malum sürekli yatiyorum ara ara kahverengi lekelenmem devam ediyor onun dışında bi sıkıntı yok inş atlatirim bu sorunu bebeklerime zarar gelmeden haftaya kontrolün var yine kalp atışı devam ediyomu diye hepinize allah kolaylık versin tedavi surecinde olanlara da hayırlı sonuçlar diliyorum..

insallah sorunsuz gebelik surecini tamamlarsin canim. ya canim sana bisiy daniscam senin bhcg deferlerin nasildi??

halide25 kızzzz şu önerilerini de hele nerden alalım ne kadar içelim offf ya bende hamile olcemmmm kocama naz yapçam kış ortası karpuz yicemmm offffff ffffff
Insallah rabbim o gunleri tez zamanda gostersin.
Canımmm "jonguil, post: 39305798, member: 343409"]Kız sen kaybolup kaybolup arada niye uğruyorsun söyle bi hee
Canommmm anneme geldim ben Kırklareli deyim dedem şeker hastası bir ayağı tarak kemiklrine kadar kesilmişti şimdi diğer ayağında baş parmağının yanındaki parmak kesildi. Çalışırken de eve geliyorum yemek ev işleri pek giremiyorum kuzum yaaa fırsat buldukça uğruyorum[/QUOTE]
Gecmis olsun allah dedene acil sifalar versin
hadi insallah hayirlisiyla tedavine basla ,bebislerini al kucagina insallah

Amin cnm ins benim 12. Gün değerin 288.81 15. Gün degerim 1069 su sonra tekrarlamadim zaten
masallahh canim Allahim hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin insallah Kuzucuklarinii :) Rabbim cumle muslumanin evladina icinde de bizlere buradaki arkadaslara hayirli sağlık li ahlakli evlatlar nasip etsin insallahh Aaaaaaaaamiiiinn :)

Canımcım ben iyiyim çok şükür, halide neşeme neşe kattı, devamını sizden de bekliyorum inşallah

masallahh canim Allahim hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin insallah Kuzucuklarinii :) Rabbim cumle muslumanin evladina icinde de bizlere buradaki arkadaslara hayirli sağlık li ahlakli evlatlar nasip etsin insallahh Aaaaaaaaamiiiinn :)
Halide sen bugün test yaptırdınmı tekrar?

Halide sen bugün test yaptırdınmı tekrar?
he canimm yaptirdim ama kimse gelmiyo ki anam sevincimi paylasammm.. size de herifleriniz yasak koydu gelmiyosunuz ya isiniz oluyo bugun gittik testimizi yaptirdik cok sukur. 500 cikti sonucumuz boylece 10.gun 240. 12.gun 500 Allahim bagislarsa boyle olduk biz bugun

Halidem cok sewindim...ne güzel ikiye katlamis..ALLAHIM tamamina erdirsin..

Aaamiiin insallah bacim.sen nasilsin nasil gidiyo beklemek.sali gunuydu de mi test gunuu .hadi bekliyoruz mutlu haberi
Halidem cok sewindim...ne güzel ikiye katlamis..ALLAHIM tamamina erdirsin..

Aaamiiin insallah bacim.sen nasilsin nasil gidiyo beklemek.sali gunuydu de mi test gunuu .hadi bekliyoruz mutlu haberi
Ewet sali günü ama ben cok korkuyorum...bugün hiç bir belirti yokkk...en zor aşama bu beklemek...eşimle birlikte bazen ağlıyoruz..Rabbim inş.bu kez yüzümüzü güldürür..Rabbim isteyen ,dileyen herkese nasip etsin..

kiz niye agliyon Allah askinaaa... insallah Mevlam nasip edecek ve sen de anne olucan. bol bol dua et. innema emruhu iza erada şey en en yekule lehu kun fe yekun ayetini oku. Anlamini internetten bul oku. Insallahhh Cenabi Hak nasip edecek pozitif enerji gonder bebisine lutfennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…