- 7 Eylül 2014
- 612
- 710
- 128
- 42
Hemen başlıcam inşallah canım hayırlısıyla nasip etsin Rabbimcanimcim ben de yumurtlama sorunu yoktu ama ben yumoslar kalteli kaliteli olsun diye sabah ac karna ve aksam yatmadan once aktardan aldigim arusutu bal polen katisimini bir tatli kasigi yedim. yine sabah ac karna iki uc incir aksam yatmadan bir incir. sonra mutlaka findik badem ceviz antepfistigi yedim. bir de eczaneden omega 3 aldim. aksamlari bi tane onu ictim canim. Insallahhh Mevlam nasip edecek sen de anne olacannn nazlar niyazlar edecennn. Allahim cumle muslumanin evladina icinde de bizlere hayirli saglikli ahlakli evlatlar nasip eder insallahhh
iyi günlerrr. sizlere birşey sormak istiyordum.takip ediyorum sizi Allah yardımcınız olsun inş. çabalarımızın sonucunu alırız hayırlısıyla.
benim transferim çarşamba yapıldı yani bugün 3. günüm. transfer olunca malum wc ye sıkışık oluyorsunuz, hastanede hemşireye sorduk wc ye kalkıp çıkabilirsın deyince 20 dk kadar sonra tuvalet için kalktım. şimdi o kadar pişmanım ki. kafama takıyorum evde de beklemek zor, sürekli bunu düşünüyorum ya hataysa bişey olduysa,şimdi yoksa embryo boşuna umutlanıyorsam vb. ... benim gibi transferden sonra hemen (kısa süreli) kalkan olup da şimdi hamile olan var mı?inş vardır , ve inş bana cvp yazarsınız da ben de biraz ümitlenirim.ne olur.............
Canommmm anneme geldim ben Kırklareli deyim dedem şeker hastası bir ayağı tarak kemiklrine kadar kesilmişti şimdi diğer ayağında baş parmağının yanındaki parmak kesildi. Çalışırken de eve geliyorum yemek ev işleri pek giremiyorum kuzum yaaa fırsat buldukça uğruyorum[/QUOTE]Canımmm "jonguil, post: 39305798, member: 343409"]Kız sen kaybolup kaybolup arada niye uğruyorsun söyle bi hee
Canımmm "jonguil, post: 39305798, member: 343409"]Kız sen kaybolup kaybolup arada niye uğruyorsun söyle bi hee
Selam kizlar
Halide seni cok merak ettim girdim guzel haberini aldim cok sevindim gozun aydin Allah tamamina erdirsin saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Merseray sen nasilsin nasil geciyor hamilelikk
Ben sehir disindayim hala.bir kac gune adet olucam bi sonraki adette tedaviye basliycam insallah Allahtan hayirlisi
Guzel haberler almak moral oluyor
O arada egitime gidicem sinav falan oyle gececek zaman insallah bi aksilik cikmaz da baslarim martta
Dualarimdasiniz kizlar bana da dua edin
Slm kızlar nasılsınız bu ara pek sık giremiyorum malum sürekli yatiyorum ara ara kahverengi lekelenmem devam ediyor onun dışında bi sıkıntı yok inş atlatirim bu sorunu bebeklerime zarar gelmeden haftaya kontrolün var yine kalp atışı devam ediyomu diye hepinize allah kolaylık versin tedavi surecinde olanlara da hayırlı sonuçlar diliyorum..
Insallah rabbim o gunleri tez zamanda gostersin.halide25 kızzzz şu önerilerini de hele nerden alalım ne kadar içelim offf ya bende hamile olcemmmm kocama naz yapçam kış ortası karpuz yicemmm offffff ffffff
Canommmm anneme geldim ben Kırklareli deyim dedem şeker hastası bir ayağı tarak kemiklrine kadar kesilmişti şimdi diğer ayağında baş parmağının yanındaki parmak kesildi. Çalışırken de eve geliyorum yemek ev işleri pek giremiyorum kuzum yaaa fırsat buldukça uğruyorum[/QUOTE]Canımmm "jonguil, post: 39305798, member: 343409"]Kız sen kaybolup kaybolup arada niye uğruyorsun söyle bi hee
hadi insallah hayirlisiyla tedavine basla ,bebislerini al kucagina insallahSelam kizlar
Halide seni cok merak ettim girdim guzel haberini aldim cok sevindim gozun aydin Allah tamamina erdirsin saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Ben sehir disindayim hala.bir kac gune adet olucam bi sonraki adette tedaviye basliycam insallah Allahtan hayirlisi
O arada egitime gidicem sinav falan oyle gececek zaman insallah bi aksilik cikmaz da baslarim martta
Amin cnm ins benim 12. Gün değerin 288.81 15. Gün degerim 1069 su sonra tekrarlamadim zateninsallah sorunsuz gebelik surecini tamamlarsin canim. ya canim sana bisiy daniscam senin bhcg deferlerin nasildi??
masallahh canim Allahim hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin insallah Kuzucuklarinii :) Rabbim cumle muslumanin evladina icinde de bizlere buradaki arkadaslara hayirli sağlık li ahlakli evlatlar nasip etsin insallahh Aaaaaaaaamiiiinn :)Amin cnm ins benim 12. Gün değerin 288.81 15. Gün degerim 1069 su sonra tekrarlamadim zaten
Canımcım ben iyiyim çok şükür, halide neşeme neşe kattı, devamını sizden de bekliyorum inşallahSelam kizlar
Halide sen bugün test yaptırdınmı tekrar?masallahh canim Allahim hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin insallah Kuzucuklarinii :) Rabbim cumle muslumanin evladina icinde de bizlere buradaki arkadaslara hayirli sağlık li ahlakli evlatlar nasip etsin insallahh Aaaaaaaaamiiiinn :)
he canimm yaptirdim ama kimse gelmiyo ki anam sevincimi paylasammm.. size de herifleriniz yasak koydu gelmiyosunuz ya isiniz oluyoHalide sen bugün test yaptırdınmı tekrar?
Halidem cok sewindim...ne güzel ikiye katlamis..ALLAHIM tamamina erdirsin..he canimm yaptirdim ama kimse gelmiyo ki anam sevincimi paylasammm.. size de herifleriniz yasak koydu gelmiyosunuz ya isiniz oluyobugun gittik testimizi yaptirdik cok sukur. 500 cikti sonucumuz boylece 10.gun 240. 12.gun 500 Allahim bagislarsa boyle olduk biz bugun
Halidem cok sewindim...ne güzel ikiye katlamis..ALLAHIM tamamina erdirsin..
Ewet sali günü ama ben cok korkuyorum...bugün hiç bir belirti yokkk...en zor aşama bu beklemek...eşimle birlikte bazen ağlıyoruz..Rabbim inş.bu kez yüzümüzü güldürür..Rabbim isteyen ,dileyen herkese nasip etsin..Aaamiiin insallah bacim.sen nasilsin nasil gidiyo beklemek.sali gunuydu de mi test gunuu .hadi bekliyoruz mutlu haberi
Ewet sali günü ama ben cok korkuyorum...bugün hiç bir belirti yokkk...en zor aşama bu beklemek...eşimle birlikte bazen ağlıyoruz..Rabbim inş.bu kez yüzümüzü güldürür..Rabbim isteyen ,dileyen herkese nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?