ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Oooooo süper kız, bu ikiz değil o zaman , normal 2'ye katlamış.
Allah bağışlasın canııııııımm, heyecanlı hafta hafta bekleyişlere sende başladın hadi bakalım

Canım niye ağlıyosunuz yaa, inşallah gözyaşınız mutluluk gözyaşlarına dönüşür, ama öyle üzüntülü stresli olmaman lazım, eğer salıyı bekleyemeyecek kadar endişe taşıyosan yarın da yaptırabilirsin test, düşük bi değer de olsa mutlaka çıkar

yaa oyle mi diyon :) Kiz hakkimizda hayirlisi olsun insallah :) Hayitli saglikli guzel ahlakli olsun daa tek cift Allahimizin takdiri ne diyelim :) ilk doktor randevumuzu aldik cok sukur gercekten cok enteresan ya :) Allahim saglikla devam ettirir insallahhhh
Oooooo süper kız, bu ikiz değil o zaman , normal 2'ye katlamış.
Allah bağışlasın canııııııımm, heyecanlı hafta hafta bekleyişlere sende başladın hadi bakalım

Selam kızlar iyi akşamlar Halidem gÖzün aydın değerin ikiye katlanmış süper bir haber rabbim devamını nasip etsin, kucağına almayı nasip etsin inşallah O OREM tatlım üzülmeyin sizi çok iyi anlıyorum zor bir durum inşallah salı günü bebeğine kavuşursunrabbim gönlünün muradını eline vermeyi nasip etsin inşallah. benimde ilacım bitti şükür artık adet ne zaman olurum bilmiyorum...hemşire,ilaç bitince 3 - 4 gün içinde olursun demişti... hakkımda hayırlısı olsun artık, hayırlı ise tedaviye başlayayım değilse başlamayayım

Ne zaman randevun canımcım? Kız halide senin çocukla benim çocuğun kırkı karışacak

canim 17sine randevu aldim :)ya ben hala inanamiyorum ve korkuyorum bisey olacak diye . insallah sagliklo bi gebelik gecirip bebislerimizi kucagimoza aliriz :) he yaa insallahhh pespese dogutcaz de miii :) kizlar hepinizi arkadan bekliyooooooozzz hadddiiiii

Ne zaman randevun canımcım? Kız halide senin çocukla benim çocuğun kırkı karışacak

Benim randevum da 18'inde, sen kese görcen ben de kalp atışlarını duycam inşallah..
Eeeee ne hissediyosun halide, eşin ne durumda?
Ağır kaldırma, uzanma, kahve içme, çayı azalt ve açık iç, efendime söyleyim ceviz-fındık-badem ye, yoğurt sütten daha faydalı yoğurt ve peynir ye bol bol, bulantıların başlayana kadar depolarını doldur, inşallah başlamaz tabi.
Börek pasta kızartma çok yeme, saçmasapan kilolar alma, ilk 3 ay kilo alma mesela, hamilesin diye şımarma efendi ol akıllı ol, adamı hasta etme

Kızçeler beni unutmadınız dimi
Bende ilaçlara devam ediyorum 11 Şubat çarşamba 16:00 da kontrolüm var. Bakalım rahim duvarı kalınlığı ne durumda...
İnşallah bir sorun çıkmazsa benimde transfer günüm belli olacak...

halide25 canım çok sevindim değerin ikiye katlanmış, sağlıkla devam etsin inşallah...
Merserayy kalp atışlarını duymaya az kalmış inşallah dünyanın en güzel sesini dinleyeceksin...
S Sky_sun seninde adet bekletmeden gelir ve son tedavine başlarsın inşallah...
O OREM canım kendini strese sokma o kadar günü geride bıraktın yarın zafer senin olacak Allahın izni ile...

Amanda29 canim çok sagolasın..inş.yarın güzel,hayirli haberler alirim..seninde inş.kontrolün iyi gecer,sorun cıkmaz.ben bugun idrar testi yaptim,silik olarak ikinci cizgi cikti ama en önemlisi yarın kan testi.

Amanda29 canim çok sagolasın..inş.yarın güzel,hayirli haberler alirim..seninde inş.kontrolün iyi gecer,sorun cıkmaz.ben bugun idrar testi yaptim,silik olarak ikinci cizgi cikti ama en önemlisi yarın kan testi.

Ayyyy gördün demek ikinci çizgiyi... Bende kızımda test günümden bir gün önce idrar testi yapmıştım ve silikte olsa ikinci çizgi çıkmıştı... İnşallah yarın ki kan testi ile kesin hamişliğini ilan edersin ve değerin kat kat artar...
Şimdiden tebrik ediyorum canım...

Çok geçmiş olsun canım yaa, Allah şifa versin dedene,
Şaka maka seninde az kaldı tedaviye başlamana, bu hafta jonguil başlıcak inşallah, sende 2 hafta sonra falanmı?[/QUOTE]
cano dr bana 2-3 adet dönemi geçsin dediydi Nisan gibi gidicem daha çok var sanırım kafam da rahat ara sıra vuruyor çocuk özlemi ama eşimle gezmeye vurduk kendimizi zaten evleneli daha 1,5 yıl oldu ama yaşımız var tabi bakalım yaa o zamana kadar sizin güzel haberlerinizle geçicek vakit inşallah

Gecmis olsun allah dedene acil sifalar versin

hadi insallah hayirlisiyla tedavine basla ,bebislerini al kucagina insallah[/QUOTE]
sağol canımmm

Kız unutur muyuz seni canım inşallah herşey yolunda gider transferin olur bende iki 2 3 güne adet olurum inşallah bende tedaviye başlarım

Canım benim çok mutlu oldum inan hadi gözun aydın olsun tatlım yarın hamileliğin resmiyet kazanacak sadece ohh bir hamile daha katıldı aramıza ne güzel devam kızlar

Kız unutur muyuz seni canım inşallah herşey yolunda gider transferin olur bende iki 2 3 güne adet olurum inşallah bende tedaviye başlarım

Canım ben sıkı takipteyim sizi ama benim yazacak çok fazla gelişmem yok... Bu dondurulmuş tedavi çok daha sıkıcı ve aksiyonsuz :)))) Günde 3-5 tablet ilaç içip bekliyorsun...
İnşallah senin adette yarın gelir sende hafta sonuna kalmadan tedavine başlarsın hayırlısı ile...

kııızzz seni unuturmuyuz hiç, amandacım hadi inşallah senin de tutacak bu buz bebeğin, sende katılcan aramıza,
senin ardından jonguil, arkasından deniz8383 arkasından yeloyelo hepinizi burda görcez inşallah
ahhhhaaaahhhhaaaaaaa
kızlaaaarrrrr aramıza bi hamiş daha katıldı gözümüz aydın
canımcım o silik çizgi var ya o silik çizgi, Allah bildiği gibi yapsın onu
hadi şimdiden hayırlı olsun oremcim Allah tamamına erdirsin inşallah, sende heyecanlı hafta bekleyişlerine başlarsın artık, kolay gele

Canımcım, 17sindeki randevumuz 18 ine alındı :) yanı aynı gün belki de aynı saatlerde doktorcukla olacaz kız ben hamile miyim amaninnn bu kadar ay yıl bekledikten sonra gelen mucizelerimiz bizim ve ben inanmakta zorluk çekiyorum herifim bana göre daha iyi durumda sağolsun, ona göre her şey yolunda ve iyi olcak her şey inşallahhh diye dua ediyorum ben de ağır kaldırmıyorum, uzanmıyorum, kahve içmiyorum hiç, çayı açık olarak günlük 3 4 bardağı geçirmemeye çalışıyorum. ama bişey farkettim benim sağ böbreğim çok ağrıyo, sizde böyle bişey var mı yoksa acep ben üşüttüm de ondan mı sıkıntı yaşıyorum . çift çorapla geziyorum eevde artıkın. haaa ayrıcaaaaa haklısın ilk 3 ay inşallah kilo almiyicaz zaten bişey söyliyim mi ben hiç bişey yemek istemiyorum. hiççç yemek yemesem aklıma gelmez heralde normal miiiiiiii ki bu da Allahımm a ne kadar şükretsem heralde azdır, bugünleri gösterdi bize. Duam odur ki buradaki tüüüüüüüüüüüüüm arkadaşlarım hamiş olsunlar, hep birlikteee gün sayalım inşallahhh

amandacım ben seni hiççç unutmadım hep aklımdasın inşallah donmuş bebişleri koynuna al da bi ısıt onları anasııı çocuklar seni beklemekten dondular

aman daaaaa amannn bu ne güzel bir haber böyleeeee canım benim gözün aydın olsun inşallahhh , Dilerim yarın kan testine gittiğinde çokk kocaman bi sayı alıp gelirsinnnn, Hadi Allah hayırlı ugurlu etsin inşallahhhhhhhhhhhhtebriklerrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…