Oooooo süper kız, bu ikiz değil o zaman , normal 2'ye katlamış.he canimm yaptirdim ama kimse gelmiyo ki anam sevincimi paylasammm.. size de herifleriniz yasak koydu gelmiyosunuz ya isiniz oluyobugun gittik testimizi yaptirdik cok sukur. 500 cikti sonucumuz boylece 10.gun 240. 12.gun 500 Allahim bagislarsa boyle olduk biz bugun
Canım niye ağlıyosunuz yaa, inşallah gözyaşınız mutluluk gözyaşlarına dönüşür, ama öyle üzüntülü stresli olmaman lazım, eğer salıyı bekleyemeyecek kadar endişe taşıyosan yarın da yaptırabilirsin test, düşük bi değer de olsa mutlaka çıkarEwet sali günü ama ben cok korkuyorum...bugün hiç bir belirti yokkk...en zor aşama bu beklemek...eşimle birlikte bazen ağlıyoruz..Rabbim inş.bu kez yüzümüzü güldürür..Rabbim isteyen ,dileyen herkese nasip etsin..
Oooooo süper kız, bu ikiz değil o zaman , normal 2'ye katlamış.
Allah bağışlasın canııııııımm, heyecanlı hafta hafta bekleyişlere sende başladın hadi bakalım
Ne zaman randevun canımcım? Kız halide senin çocukla benim çocuğun kırkı karışacakyaa oyle mi diyon :) Kiz hakkimizda hayirlisi olsun insallah :) Hayitli saglikli guzel ahlakli olsun daa tek cift Allahimizin takdiri ne diyelim :) ilk doktor randevumuzu aldik cok sukur gercekten cok enteresan ya :) Allahim saglikla devam ettirir insallahhhh
Ne zaman randevun canımcım? Kız halide senin çocukla benim çocuğun kırkı karışacak
Benim randevum da 18'inde, sen kese görcen ben de kalp atışlarını duycam inşallah..canim 17sine randevu aldim :)ya ben hala inanamiyorum ve korkuyorum bisey olacak diye . insallah sagliklo bi gebelik gecirip bebislerimizi kucagimoza aliriz :) he yaa insallahhh pespese dogutcaz de miii :) kizlar hepinizi arkadan bekliyooooooozzz hadddiiiii
Amanda29 canim çok sagolasın..inş.yarın güzel,hayirli haberler alirim..seninde inş.kontrolün iyi gecer,sorun cıkmaz.ben bugun idrar testi yaptim,silik olarak ikinci cizgi cikti ama en önemlisi yarın kan testi.
Canommmm anneme geldim ben Kırklareli deyim dedem şeker hastası bir ayağı tarak kemiklrine kadar kesilmişti şimdi diğer ayağında baş parmağının yanındaki parmak kesildi. Çalışırken de eve geliyorum yemek ev işleri pek giremiyorum kuzum yaaa fırsat buldukça uğruyorum
Gecmis olsun allah dedene acil sifalar versinInsallah rabbim o gunleri tez zamanda gostersin.
Canommmm anneme geldim ben Kırklareli deyim dedem şeker hastası bir ayağı tarak kemiklrine kadar kesilmişti şimdi diğer ayağında baş parmağının yanındaki parmak kesildi. Çalışırken de eve geliyorum yemek ev işleri pek giremiyorum kuzum yaaa fırsat buldukça uğruyorum
halidemmmm hayırlı olsun değerin katlamış çok sevindim canım sonuna kadar böyle olumlu gider inşallah Rabbim hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsininsallah sorunsuz gebelik surecini tamamlarsin canim. ya canim sana bisiy daniscam senin bhcg deferlerin nasildi??
Kız unutur muyuz seniKızçeler beni unutmadınız dimi
Bende ilaçlara devam ediyorum 11 Şubat çarşamba 16:00 da kontrolüm var. Bakalım rahim duvarı kalınlığı ne durumda...
İnşallah bir sorun çıkmazsa benimde transfer günüm belli olacak...
halide25 canım çok sevindim değerin ikiye katlanmış, sağlıkla devam etsin inşallah...
Merserayy kalp atışlarını duymaya az kalmış inşallah dünyanın en güzel sesini dinleyeceksin...
S Sky_sun seninde adet bekletmeden gelir ve son tedavine başlarsın inşallah...
O OREM canım kendini strese sokma o kadar günü geride bıraktın yarın zafer senin olacak Allahın izni ile...
Canım benim çok mutlu oldum inan hadi gözun aydın olsun tatlımAmanda29 canim çok sagolasın..inş.yarın güzel,hayirli haberler alirim..seninde inş.kontrolün iyi gecer,sorun cıkmaz.ben bugun idrar testi yaptim,silik olarak ikinci cizgi cikti ama en önemlisi yarın kan testi.
Kız unutur muyuz senicanım inşallah herşey yolunda gider transferin olur bende iki 2 3 güne adet olurum inşallah bende tedaviye başlarım
Kızçeler beni unutmadınız dimi
Bende ilaçlara devam ediyorum 11 Şubat çarşamba 16:00 da kontrolüm var. Bakalım rahim duvarı kalınlığı ne durumda...
halide25 canım çok sevindim değerin ikiye katlanmış, sağlıkla devam etsin inşallah...
Merserayy kalp atışlarını duymaya az kalmış inşallah dünyanın en güzel sesini dinleyeceksin...
O OREM canım kendini strese sokma o kadar günü geride bıraktın yarın zafer senin olacak Allahın izni ile...
ahhhhaaaahhhhaaaaaaaAmanda29 canim çok sagolasın..inş.yarın güzel,hayirli haberler alirim..seninde inş.kontrolün iyi gecer,sorun cıkmaz.ben bugun idrar testi yaptim,silik olarak ikinci cizgi cikti ama en önemlisi yarın kan testi.
Benim randevum da 18'inde, sen kese görcen ben de kalp atışlarını duycam inşallah..
Eeeee ne hissediyosun halide, eşin ne durumda?
Ağır kaldırma, uzanma, kahve içme, çayı azalt ve açık iç, efendime söyleyim ceviz-fındık-badem ye, yoğurt sütten daha faydalı yoğurt ve peynir ye bol bol, bulantıların başlayana kadar depolarını doldur, inşallah başlamaz tabi.
Börek pasta kızartma çok yeme, saçmasapan kilolar alma, ilk 3 ay kilo alma mesela, hamilesin diye şımarma efendi ol akıllı ol, adamı hasta etme
Kızçeler beni unutmadınız dimi
Amanda29 canim çok sagolasın..inş.yarın güzel,hayirli haberler alirim..seninde inş.kontrolün iyi gecer,sorun cıkmaz.ben bugun idrar testi yaptim,silik olarak ikinci cizgi cikti ama en önemlisi yarın kan testi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?