halidemmmm hayırlı olsun değerin katlamış çok sevindim canım sonuna kadar böyle olumlu gider inşallah Rabbim hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Canım benim idrar testinde kural idrarın 4 saatlik olmasıdır. Ayrıcaa yarın test gunun ve cizgiyi gordun. Şimdi testi bırak ve yarın alacagın guzel haberi düşünKizlar idrar testini sabah ilk idrarla yaptigimda baya koyuydu.ama şimdi yani aksam yaptim cok silik cikti.
Canım benim idrar testinde kural idrarın 4 saatlik olmasıdır. Ayrıcaa yarın test gunun ve cizgiyi gordun. Şimdi testi bırak ve yarın alacagın guzel haberi düşün
Canim icimi biraz rahatlattin offf Allahim bu beklemek cok zormuş..inş.yarın hayirli haberler alirimCanım benim idrar testinde kural idrarın 4 saatlik olmasıdır. Ayrıcaa yarın test gunun ve cizgiyi gordun. Şimdi testi bırak ve yarın alacagın guzel haberi düşün
Canım 3. Gün embiryosu olduğuna neye göre karar veriliyor bazen embiryo bölünme şekli az gelişiyor ona göre 5. Güne gitmeyecegini anlıyorlar embiryonun bölünme durumuna göre ve eğer yumurta toplandığı zaman çok yumurta toplanmadı ise riske girmemek için 5. Güne kadar beklemiyorlar, az yumurta var sonuçta belki 4. Gün embiryo ölecek falan gibi ... 5. Güne de nasıl karar veriliyor 10 yumurta falan varsa ve embiryo 2 4 6 8 şeklinde düzenli bölünüyorsa embiryo kendini belli ediyor zaten 5. Güne gidecegini onun için 5. Gün e kadar bekliyorlar ve transfer ediliyor. Bu demek olmuyor ki 3. Gün embiryosu kötü 5. Gün embiryosu iyi ilgisi yok bazen 3 yumurta toplanıyor herşey Güzel gidiyor bölünme olarak ama yum sayısı az olunca 5. Güné bir bırakmıyorlar. . Kısaca önemli olan 3. Gün de olsa 5. Gün de olsa önemli olan birinci kalite embiryo olması ve düzenli bölünmesikızlar bu 3. ve 5. gun embrıyosu ne oluyo .kımısınde 3. gun embrıyosu transfer edılıo kımısınde 5. gun. neye gore karar verılıo
Canım benim idrar testinde kural idrarın 4 saatlik olmasıdır. Ayrıcaa yarın test gunun ve cizgiyi gordun. Şimdi testi bırak ve yarın alacagın guzel haberi düşün
Amin canimm amin...GÖZÜNAYDIN ARKADAŞIM ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN:)
maşallah canım benim çok sevindim. Allah Tamamına erdirsin inşallahCanlarrrrrrrrrrrr ben geldim.kan testi sonucu236 hamileyim kizlar çok şükür Rabbime ...Dileyen isteyen herkese wersin....
Tedavin hayirli olsun insallah yavrularina kavusursun canim.kızlar ben geldım. bısmıllah deyıp başladık tedaviye. ıgnelerı vuruyorum adetımın dokuzuncu gunu bugun
6. gun e2 bakıldı 334 cıkmıs ıyı mı sızce. doktor ortalama 8-10 yumurta olur dedı.
yarın kontrolüm var heyecanlıyım sızler neler yaptınız
Hadi amanda seni bekliyoruz sıkıcı da olsa cok yorucu ve acitici degil en azindan donmus tedavin.insallah bebelerin sımsıkı tutunur sana bitanemTeşekkür ederim kızlar... Hem biran önce zaman geçsin istiyorum hemde zaman daraldıkça endişe kaplıyor içimi...
Bu nasıl bir psikoloji anlamadım :)))))))))
İnşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde bebeklerimize kavuşur daha da keyifli sohbetler yaparız...
Canlarrrrrrrrrrrr ben geldim.kan testi sonucu236 hamileyim kizlar çok şükür Rabbime ...Dileyen isteyen herkese wersin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?