ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

halidemmmm hayırlı olsun değerin katlamış çok sevindim canım sonuna kadar böyle olumlu gider inşallah Rabbim hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

canım benim , dedoşunaaa çççooook geçmiş olsun inşallahh. Allah razı olsun canım, yarın da test yaptırıcaz 14.gün testimiz. İnşallah güzelce artmıştır değerimiz. Senin tedavin sanırım nisanda. İnşallahh o zamana kadar güzel güzel beslennn, dikkat et, gez toz ama çok da yorma kendiniiii , annelik seni bekliyoooooooooooooooooorrr

sorma halidem ayın dan incir sipariş ettim bugün arı sütü bal polen ve omega 3 ümü de alıcam folk asitimi de başlaım diyorum belki kendiden oluverri...aman ne bilim işte olcek bişiler dedoşum da iyi tüm ayak yerine tek parmakla kurtuldu çok şükür

kızlar ben geldım. bısmıllah deyıp başladık tedaviye. ıgnelerı vuruyorum adetımın dokuzuncu gunu bugun

6. gun e2 bakıldı 334 cıkmıs ıyı mı sızce. doktor ortalama 8-10 yumurta olur dedı.

yarın kontrolüm var heyecanlıyım sızler neler yaptınız

Teşekkür ederim kızlar... Hem biran önce zaman geçsin istiyorum hemde zaman daraldıkça endişe kaplıyor içimi...
Bu nasıl bir psikoloji anlamadım :)))))))))
İnşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde bebeklerimize kavuşur daha da keyifli sohbetler yaparız...

Kizlar idrar testini sabah ilk idrarla yaptigimda baya koyuydu.ama şimdi yani aksam yaptim cok silik cikti.

Kizlar idrar testini sabah ilk idrarla yaptigimda baya koyuydu.ama şimdi yani aksam yaptim cok silik cikti.
Canım benim idrar testinde kural idrarın 4 saatlik olmasıdır. Ayrıcaa yarın test gunun ve cizgiyi gordun. Şimdi testi bırak ve yarın alacagın guzel haberi düşün

Canım benim idrar testinde kural idrarın 4 saatlik olmasıdır. Ayrıcaa yarın test gunun ve cizgiyi gordun. Şimdi testi bırak ve yarın alacagın guzel haberi düşün
Canim icimi biraz rahatlattin offf Allahim bu beklemek cok zormuş..inş.yarın hayirli haberler alirim

kızlar bu 3. ve 5. gun embrıyosu ne oluyo .kımısınde 3. gun embrıyosu transfer edılıo kımısınde 5. gun. neye gore karar verılıo

kızlar bu 3. ve 5. gun embrıyosu ne oluyo .kımısınde 3. gun embrıyosu transfer edılıo kımısınde 5. gun. neye gore karar verılıo
Canım 3. Gün embiryosu olduğuna neye göre karar veriliyor bazen embiryo bölünme şekli az gelişiyor ona göre 5. Güne gitmeyecegini anlıyorlar embiryonun bölünme durumuna göre ve eğer yumurta toplandığı zaman çok yumurta toplanmadı ise riske girmemek için 5. Güne kadar beklemiyorlar, az yumurta var sonuçta belki 4. Gün embiryo ölecek falan gibi ... 5. Güne de nasıl karar veriliyor 10 yumurta falan varsa ve embiryo 2 4 6 8 şeklinde düzenli bölünüyorsa embiryo kendini belli ediyor zaten 5. Güne gidecegini onun için 5. Gün e kadar bekliyorlar ve transfer ediliyor. Bu demek olmuyor ki 3. Gün embiryosu kötü 5. Gün embiryosu iyi ilgisi yok bazen 3 yumurta toplanıyor herşey Güzel gidiyor bölünme olarak ama yum sayısı az olunca 5. Güné bir bırakmıyorlar. . Kısaca önemli olan 3. Gün de olsa 5. Gün de olsa önemli olan birinci kalite embiryo olması ve düzenli bölünmesi

MERHABA DOSTLAR :)

UZUN ZMANDIR GİREMİYORDUM İŞLERİM ÇOK YOĞUN MAALESEF HALİDE CANIM GÖZÜNAYDIN ŞİMDİ GÖRÜNCE ÇOK SEVİNDİM... RABBİM HEPİMİZE HERKESE MUTLU HABERLER ALMAYI NASİP ETSİN :))

KIZLAR BEN DOKTOR KARARINI HALEN VERMEDİM İKİ DOKTOR ARASINDAYIM AMA TOLGA ECEMİŞ ŞUAN DAHA AĞIR BASIYOR. AYGÜL DEMİROL İKİNCİ SIRADA :))) EŞİMİN TEST SONUCUNDA ÇOK FAZLA ENFEKSİYON ÇIKTI BENİM RAHİM KALINLIĞIM GÜNÜME GÖRE BİRAZ FAZLAYMIŞ.. İLK ÖNCE EŞİMİN ENFEKSİYONU GİDERİLECEK 2 AY DAHA BEKLİYECEĞİZ BAŞLAMAK İÇİN BU BİRAZ MORALİMİ BOZDU HAYRILISI ARTIK... AYRICA RAHİM KALINLIĞIM ADETİMİN 14. GÜNÜ 14MM 21. GÜNÜ GİTTİĞİMDE İSE 15MM KALINLIK. SİZLERİN NASILDI BANA YARDIMCI OLABİLİRSENİZ SEVİNİRİM PROGESTAN VERDİ BAN HOCA ÖNÜMÜZDEKİ AY BAŞLIYACAĞIM...

Tedavin hayirli olsun insallah yavrularina kavusursun canim.
Hadi amanda seni bekliyoruz sıkıcı da olsa cok yorucu ve acitici degil en azindan donmus tedavin.insallah bebelerin sımsıkı tutunur sana bitanem
Canlarrrrrrrrrrrr ben geldim.kan testi sonucu 236 hamileyim kizlar çok şükür Rabbime ...Dileyen isteyen herkese wersin....

Oooleeeey tebrikler bitanem ben de seni merak ediyordum degerin super bir ikiz daha mi geliyor acaba masallah topigimiz cok bereketli,allah tamamina erdirsin.

canım arkadaşlarım KK eşim tarafından yasaklanmış olup çok nadir girebileceğimi belirtitim. Geçmişi okuyamıyorum güzel haberler varsa tebrik ederim. Benim beş yumurtam toplantı cuma günü beşi de yaşıyordu ama cumartesi transfere gittiğimizde sadece bir tanesi kalmıştı. diğerlerinin bölünmesi iyi değil transfer edemeyiz dediler. 1 tane 8 hücreli. Cumartesi den beri wc dışında hiç kalkmadan yattım. Kalkmama da izin verilmiyor eşim tarafından. benim de yarım saatte bir wc gereksinim oluyor. Ne kasık ağrım ne de başka bir şeyim var. Başta tek transfere çok üzüldüm iki ye kendimi hazırlamıştım ama sonra en azından bir tane var diye kendimi teselli ettim. 19 Şubat test tarihim... Allahım yardımcımız olsun...

Gölgelerin gücü adına Hiborrrr :) Bu iğne benim canımı çok yakıyorrrr.... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…