ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Canım tranferin hayırlı olsun kafana takma inşallah herşey Güzel olacak bebeğine inşallah kavuşacan

Canlarrrrrrrrrrrr ben geldim.kan testi sonucu 236 hamileyim kizlar çok şükür Rabbime ...Dileyen isteyen herkese wersin....

Ohhhh çok şükür, işler yoğun sonucunu göreyim diye girdim çok ama çok sevindim...
Çok tebrik ederim, inşallah sağlıkla kucağına alacaksın...

Canım haklısın sıkıcı ama acı verici değil gerçi çok mide bulantısı yapıyor ama o kadar da olacak demiiiii...
Yarın saat 16:00 da kontrolüm var canım hayırlısı bakalım...

Canım transferin hayırlısı olsun ne diyoruz bir tane olsun bizimle olsun... Canını sıkacak birşey değil...
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz...

caniiiiiimmmmm caniiim beniiiimmm massallahhh massallahhh Allahim nazarlardan saklasin insallah seni de bebisini de kuzu. Insallah Rabbim cumle muslumanin evladına icinde de bizlere hayırlısı ile yavrularimizi kucaklarimiza almayi nasip eder. Kizlaaaarrrrr hadi bi guzel haber daha aldikk hafiii gelin pesindennn jonguilum amandam eakgulum denizim yeloyelommm :)
Canlarrrrrrrrrrrr ben geldim.kan testi sonucu 236 hamileyim kizlar çok şükür Rabbime ...Dileyen isteyen herkese wersin....

Canım ben de senden haber bekliyodum, inşallah sağlıklı hayırlı bir evlat olsun o tek embriyon, canım çok yatma, arada bir kalk dolaş, otur, rahimde kan dolaşımı için hareket gerekli, lütfen çok yatma,
Ben kan sulandırıcı iğneyi 7.haftaya kadar kullandım, bakalım sen ne kadar kullanacaksın, hadi hayırlı güzel haberini bekliyorum canım

Canım transfer zamanı genelde adetin 12-17.günleri arasına denk geliyor, transfer için de rahim kalınlığının 7-11 mm arasında olması gerekiyor, inşallah kullandığın ilaç hormonlarını dengeler ve sağlıkla hamile kalırsın inşallah

amiiiin Allah razi olsun canim. Insallah senin de tedavin hayirlisi ile baslayip mutlu sonla neticelenir :)

canlar biz bugun doktordaydik.dun gecemiz kotu gecti. azick enfeksiyon kapmisim. bol su ic dedi doktor.insallah atlatiriz. dua edin bize lutfeeeeeeennnnn

cnm çok sağol dualarını eksik etme ne olur.

Canım benim çok geçmiş olsun dikkat et kendine bebeğine iyi bak vitamin al bol bol meyve sebze ye yoksa saçını başını yolarınm

amaninnnn kuzu sen yeter ki sacimi yolmaaa ben bakmaya calisirim :) ama iste arada boyle yoklamalar oluyo :) sen nasilsin seker???

Hepinize çooooooooookkkkk tesekkur ederim.Rabbim hepimize inş.saglikla bebişlerimizi kucagimiza almayi nasip etsin...tedavi surecindeki canlarim tez zaman da aramiza katilirsiniz inş.

Amanda 29 canim doktor kontrolun nasil gecti,ne dedi?
Halidem gecmis olsun ..dikkat et kendine ve bebişlerine...
Kizlar ya ben takvimi yapmak istiuorum ..nasil oluyor..bana anlatirmisiniz?

Canım profil ayarlarına giriyosun, orda doğum yapacağınız tarih var, oraya ne zaman doğum yapacağını yazıyodun otomatik çıkıyo sonra, tüp bebek yaptıranlar için doğum tarihi hesaplama var, googla yazarsan çıkıyo, yanlış hafırlamıyosam gebelik.org sitesinindi

canim sağolasın insallah hemencik gecer. senin hamislik takvimini yesinler e miii

kizlar biliyo musunuz benim bugun ilk kez midem bulandi yemek yiyemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…