Canım tranferin hayırlı olsun kafana takma inşallah herşey Güzel olacakcanım arkadaşlarım KK eşim tarafından yasaklanmış olup çok nadir girebileceğimi belirtitim. Geçmişi okuyamıyorum güzel haberler varsa tebrik ederim. Benim beş yumurtam toplantı cuma günü beşi de yaşıyordu ama cumartesi transfere gittiğimizde sadece bir tanesi kalmıştı. diğerlerinin bölünmesi iyi değil transfer edemeyiz dediler. 1 tane 8 hücreli. Cumartesi den beri wc dışında hiç kalkmadan yattım. Kalkmama da izin verilmiyor eşim tarafından. benim de yarım saatte bir wc gereksinim oluyor. Ne kasık ağrım ne de başka bir şeyim var. Başta tek transfere çok üzüldüm iki ye kendimi hazırlamıştım ama sonra en azından bir tane var diye kendimi teselli ettim. 19 Şubat test tarihim... Allahım yardımcımız olsun...
Gölgelerin gücü adına Hiborrrr :) Bu iğne benim canımı çok yakıyorrrr.... :)
Canlarrrrrrrrrrrr ben geldim.kan testi sonucu236 hamileyim kizlar çok şükür Rabbime ...Dileyen isteyen herkese wersin....
Tedavin hayirli olsun insallah yavrularina kavusursun canim.
Hadi amanda seni bekliyoruz sıkıcı da olsa cok yorucu ve acitici degil en azindan donmus tedavin.insallah bebelerin sımsıkı tutunur sana bitanem
Oooleeeey tebrikler bitanem ben de seni merak ediyordumdegerin super bir ikiz daha mi geliyor acaba masallah topigimiz cok bereketli,allah tamamina erdirsin.
canım arkadaşlarım KK eşim tarafından yasaklanmış olup çok nadir girebileceğimi belirtitim. Geçmişi okuyamıyorum güzel haberler varsa tebrik ederim. Benim beş yumurtam toplantı cuma günü beşi de yaşıyordu ama cumartesi transfere gittiğimizde sadece bir tanesi kalmıştı. diğerlerinin bölünmesi iyi değil transfer edemeyiz dediler. 1 tane 8 hücreli. Cumartesi den beri wc dışında hiç kalkmadan yattım. Kalkmama da izin verilmiyor eşim tarafından. benim de yarım saatte bir wc gereksinim oluyor. Ne kasık ağrım ne de başka bir şeyim var. Başta tek transfere çok üzüldüm iki ye kendimi hazırlamıştım ama sonra en azından bir tane var diye kendimi teselli ettim. 19 Şubat test tarihim... Allahım yardımcımız olsun...
Tebrikler cnm rabbim tamamina erdirsin...OREM .!.:Canlarrrrrrrrrrrr ben geldim.kan testi sonucu236 hamileyim kizlar çok şükür Rabbime ...Dileyen isteyen herkese wersin....
Canlarrrrrrrrrrrr ben geldim.kan testi sonucu236 hamileyim kizlar çok şükür Rabbime ...Dileyen isteyen herkese wersin....
Waaooooowww süper haber, Allahım çok şükür, diğer arkadaşlarımıza da nasip et ya RabbimCanlarrrrrrrrrrrr ben geldim.kan testi sonucu236 hamileyim kizlar çok şükür Rabbime ...Dileyen isteyen herkese wersin....
Canım ben de senden haber bekliyodum, inşallah sağlıklı hayırlı bir evlat olsun o tek embriyon, canım çok yatma, arada bir kalk dolaş, otur, rahimde kan dolaşımı için hareket gerekli, lütfen çok yatma,canım arkadaşlarım KK eşim tarafından yasaklanmış olup çok nadir girebileceğimi belirtitim. Geçmişi okuyamıyorum güzel haberler varsa tebrik ederim. Benim beş yumurtam toplantı cuma günü beşi de yaşıyordu ama cumartesi transfere gittiğimizde sadece bir tanesi kalmıştı. diğerlerinin bölünmesi iyi değil transfer edemeyiz dediler. 1 tane 8 hücreli. Cumartesi den beri wc dışında hiç kalkmadan yattım. Kalkmama da izin verilmiyor eşim tarafından. benim de yarım saatte bir wc gereksinim oluyor. Ne kasık ağrım ne de başka bir şeyim var. Başta tek transfere çok üzüldüm iki ye kendimi hazırlamıştım ama sonra en azından bir tane var diye kendimi teselli ettim. 19 Şubat test tarihim... Allahım yardımcımız olsun...
Canım transfer zamanı genelde adetin 12-17.günleri arasına denk geliyor, transfer için de rahim kalınlığının 7-11 mm arasında olması gerekiyor, inşallah kullandığın ilaç hormonlarını dengeler ve sağlıkla hamile kalırsın inşallahKIZLAR BEN DOKTOR KARARINI HALEN VERMEDİM İKİ DOKTOR ARASINDAYIM AMA TOLGA ECEMİŞ ŞUAN DAHA AĞIR BASIYOR. AYGÜL DEMİROL İKİNCİ SIRADA :))) EŞİMİN TEST SONUCUNDA ÇOK FAZLA ENFEKSİYON ÇIKTI BENİM RAHİM KALINLIĞIM GÜNÜME GÖRE BİRAZ FAZLAYMIŞ.. İLK ÖNCE EŞİMİN ENFEKSİYONU GİDERİLECEK 2 AY DAHA BEKLİYECEĞİZ BAŞLAMAK İÇİN BU BİRAZ MORALİMİ BOZDUHAYRILISI ARTIK... AYRICA RAHİM KALINLIĞIM ADETİMİN 14. GÜNÜ 14MM 21. GÜNÜ GİTTİĞİMDE İSE 15MM KALINLIK. SİZLERİN NASILDI BANA YARDIMCI OLABİLİRSENİZ SEVİNİRİM PROGESTAN VERDİ BAN HOCA ÖNÜMÜZDEKİ AY BAŞLIYACAĞIM...
güzel haberler vaaaarbıze de umut oluyor. kontrolden geliyorum 8 yumurtam varms. cuma gunu toplanıyo ıns
MERHABA DOSTLAR :)
UZUN ZMANDIR GİREMİYORDUM İŞLERİM ÇOK YOĞUN MAALESEFHALİDE CANIM GÖZÜNAYDIN ŞİMDİ GÖRÜNCE ÇOK SEVİNDİM... RABBİM HEPİMİZE HERKESE MUTLU HABERLER ALMAYI NASİP ETSİN :))
Canım benim çok geçmiş olsun dikkat et kendine bebeğine iyi bak vitamin al bol bol meyve sebze ye yoksa saçını başını yolarınmcanlar biz bugun doktordaydik.dun gecemiz kotu gecti. azick enfeksiyon kapmisim. bol su ic dedi doktor.insallah atlatiriz. dua edin bize lutfeeeeeeennnnn
Canım transfer zamanı genelde adetin 12-17.günleri arasına denk geliyor, transfer için de rahim kalınlığının 7-11 mm arasında olması gerekiyor, inşallah kullandığın ilaç hormonlarını dengeler ve sağlıkla hamile kalırsın inşallah
Canım benim çok geçmiş olsun dikkat et kendine bebeğine iyi bak vitamin al bol bol meyve sebze ye yoksa saçını başını yolarınm
Canım profil ayarlarına giriyosun, orda doğum yapacağınız tarih var, oraya ne zaman doğum yapacağını yazıyodun otomatik çıkıyo sonra, tüp bebek yaptıranlar için doğum tarihi hesaplama var, googla yazarsan çıkıyo, yanlış hafırlamıyosam gebelik.org sitesinindiAmanda 29 canim doktor kontrolun nasil gecti,ne dedi?
Halidem gecmis olsun ..dikkat et kendine ve bebişlerine...
Kizlar ya ben takvimi yapmak istiuorum ..nasil oluyor..bana anlatirmisiniz?
Amanda 29 canim doktor kontrolun nasil gecti,ne dedi?
Halidem gecmis olsun ..dikkat et kendine ve bebişlerine...
Kizlar ya ben takvimi yapmak istiuorum ..nasil oluyor..bana anlatirmisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?