ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

amaninnnn kuzu sen yeter ki sacimi yolmaaa ben bakmaya calisirim :) ama iste arada boyle yoklamalar oluyo :) sen nasilsin seker???
Canım iyiyim bende adet olmayı bekliyorum, ilacım bitti.. geçen ay erken adet olmuştum 28. Gün olmam gerekirken 24. Gün olmuştum muhtemelen değerim ondan yüksek çıkmıştı. Bugün adetimin 25. Günü normal günümde olacam degerimde normal çıkar sanırım 27 28 29 bu arada oluyor işte hayırlı ise ileri hayırsızsa geri ola

amaninnn az kalmis ya kizzzz:) sakin ol stres yapma da vaktiyle gelsin kuzucuklar yiyo musun balpolen biseyler?????

Oyyyyy oyyyyy oyyy ne güzel şeymiş bebiş takvimi yapmak
Oooo takvim gelmiş hayırlı olsun,
Kız halideeee daha erken değilmi bulantılara psikolojik olmasın sakın, benimde son bir haftadır bulanıyor ama sadece akşamları

aferin sana yemeye devammm Allahin izniyle her sey guzel olacak elini cabuk tut vak nerserayla benim senin kirkin kariscak tabi bir de orem in
Evet canım yiyorum dengeli beslenip, Dediklerini yemeye devam ediyorum az kaldı bende katılacam aranıza inşallah

yok yok psikolojik degil dun baya tuhafti kizzz ben kii etli yemeye hayir diyememmm bi lokma koydum agzimaaa ayyyyyy nasii kotu oldum nasi kotu oldumm kokusu bile tuhaf etti
Oooo takvim gelmiş hayırlı olsun,
Kız halideeee daha erken değilmi bulantılara psikolojik olmasın sakın, benimde son bir haftadır bulanıyor ama sadece akşamları

O OREM canim hayirli olsun bebegin darisi basima insallah canim
halide25 canim nasilsin sen pozitifi aldigindan beri giremedim canim. Nasil gidiyor testler kese ye ne zmm cagirdilar canim? Gecmisi okuyamiyorum buyuk yasak var.@jonguil kuzucumm haydi bakalim senin de regl zamanin yaklasmis olmali. Bu son regl olsun yavruuu :) bebisler gelsin insallah Merserayy canim bebim de aklim hep sizlerde.. Ya benim en ufak bir karin agrim bile yok? Tek embriyo
.. İnsallah rabbim nasip etmistir. Korkuyorum cok. Ama hissettirmiyorum

Kizlar sizin hicc kasik agriniz olmadan poztifi alan oldu mu?

Denizimmm canim benim sen nasilsin kuzum dis tedavin bitti mi canom..

Bu benim ilk cep telden yazma deneyimim..hata oldu ise affola..

Sagol canim..benim daha transferin 11.günü oldugu icin mi agriyor diye dusundum...senin bu zamanda agridimiydi
canim, kasik agrisi degil de arada batmalar olmustu. bi de regl zamanim regl olacakmis gibi ara ara agrim olmustu

kuzuuuu gunlerin nasil geciyor ? bisey hissetmemen normal cok minicik qnnesi :) biz Allah nasip ederse haftaya carsamba kesemizi gormeye gidicez :) korkmaaa, korku strese sebebiyet verir o da tutunmayi engeller. Bol bol ya muhyi cek. Ya musavvir ya varis ya halik ya muhyi cek .duani et. Allahin izni ile tutunacak bebeginn

Amanda 29 canim doktor kontrolun nasil gecti,ne dedi?
Halidem gecmis olsun ..dikkat et kendine ve bebişlerine...
Kizlar ya ben takvimi yapmak istiuorum ..nasil oluyor..bana anlatirmisiniz?

Canım takvimin hayırlı olsun... Sağlıkla büyüsün bebişin/bebişleriniz inşallahhhhh...
Benim doktor kontrolüm bugün, inşallah herşey yolunda ise transfer günüm belli olacak...

Canım Evet inşallah son olur. Gelmedi şu adet bian önce gelsede başlasam... canım benim bi arkadaşın ne belirti ne kasık ağrısı oldu hamile kaldı kişiden kişiye değişir o canım bünye alakalı takma kafana rahat ol stres yapma inşallah seni haberlerini alacağız tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…