canim tarihi yazarken araya tire (-) koyarak yazican.Canim yaziyorum,yaziyorum yanliş diyor
Oyyyyy oyyyyy oyyy ne güzel şeymiş bebiş takvimi yapmak
Canım iyiyim bende adet olmayı bekliyorum, ilacım bitti.. geçen ay erken adet olmuştum 28. Gün olmam gerekirken 24. Gün olmuştum muhtemelen değerim ondan yüksek çıkmıştı. Bugün adetimin 25. Günü normal günümde olacam degerimde normal çıkar sanırım 27 28 29 bu arada oluyor işte hayırlı ise ileri hayırsızsa geri olaamaninnnn kuzusen yeter ki sacimi yolmaaa ben bakmaya calisirim :) ama iste arada boyle yoklamalar oluyo :) sen nasilsin seker???
Canım iyiyim bende adet olmayı bekliyorum, ilacım bitti.. geçen ay erken adet olmuştum 28. Gün olmam gerekirken 24. Gün olmuştum muhtemelen değerim ondan yüksek çıkmıştı. Bugün adetimin 25. Günü normal günümde olacam degerimde normal çıkar sanırım 27 28 29 bu arada oluyor işte hayırlı ise ileri hayırsızsa geri ola
Evet canım yiyorum dengeli beslenip, Dediklerini yemeye devam ediyorumamaninnn az kalmis ya kizzzz:) sakin ol stres yapma da vaktiyle gelsin kuzucuklaryiyo musun balpolen biseyler?????
Oooo takvim gelmiş hayırlı olsun,Oyyyyy oyyyyy oyyy ne güzel şeymiş bebiş takvimi yapmak
Evet canım yiyorum dengeli beslenip, Dediklerini yemeye devam ediyorumaz kaldı bende katılacam aranıza inşallah
Oooo takvim gelmiş hayırlı olsun,
Kız halideeee daha erken değilmi bulantılara psikolojik olmasın sakın, benimde son bir haftadır bulanıyor ama sadece akşamları
aferin sanayemeye devammm Allahin izniyle her sey guzel olacak elini cabuk tut vak nerserayla benim senin kirkin kariscak tabi bir de orem in
canim , benim kasik agrim yok ama dokrorum olabilir demisti.Gunaydin canlar ......size bir soru soruym...sizin de kasiklariniz agriyormu?
Sagol canim..benim daha transferin 11.günü oldugu icin mi agriyor diye dusundum...senin bu zamanda agridimiydicanim , benim kasik agrim yok ama dokrorum olabilir demisti.
canim, kasik agrisi degil de arada batmalar olmustu. bi de regl zamanim regl olacakmis gibi ara ara agrim olmustuSagol canim..benim daha transferin 11.günü oldugu icin mi agriyor diye dusundum...senin bu zamanda agridimiydi
O OREM canim hayirli olsun bebegin darisi basima insallah canim
halide25 canim nasilsin sen pozitifi aldigindan beri giremedim canim. Nasil gidiyor testler kese ye ne zmm cagirdilar canim? Gecmisi okuyamiyorum buyuk yasak var.@jonguil kuzucumm haydi bakalim senin de regl zamanin yaklasmis olmali. Bu son regl olsun yavruuu :) bebisler gelsin insallah Merserayy canim bebim de aklim hep sizlerde.. Ya benim en ufak bir karin agrim bile yok? Tek embriyo
.. İnsallah rabbim nasip etmistir. Korkuyorum cok. Ama hissettirmiyorum
Kizlar sizin hicc kasik agriniz olmadan poztifi alan oldu mu?
Denizimmm canim benim sen nasilsin kuzum dis tedavin bitti mi canom..
Bu benim ilk cep telden yazma deneyimim..hata oldu ise affola..
Amanda 29 canim doktor kontrolun nasil gecti,ne dedi?
Halidem gecmis olsun ..dikkat et kendine ve bebişlerine...
Kizlar ya ben takvimi yapmak istiuorum ..nasil oluyor..bana anlatirmisiniz?
Canım Evet inşallah son olur. Gelmedi şu adet bian önce gelsede başlasam... canım benim bi arkadaşın ne belirti ne kasık ağrısı oldu hamile kaldı kişiden kişiye değişir o canım bünye alakalı takma kafana rahat ol stres yapma inşallah seni haberlerini alacağız tatlımO OREM canim hayirli olsun bebegin darisi basima insallah canim
halide25 canim nasilsin sen pozitifi aldigindan beri giremedim canim. Nasil gidiyor testler kese ye ne zmm cagirdilar canim? Gecmisi okuyamiyorum buyuk yasak var.@jonguil kuzucumm haydi bakalim senin de regl zamanin yaklasmis olmali. Bu son regl olsun yavruuu :) bebisler gelsin insallah Merserayy canim bebim de aklim hep sizlerde.. Ya benim en ufak bir karin agrim bile yok? Tek embriyo
.. İnsallah rabbim nasip etmistir. Korkuyorum cok. Ama hissettirmiyorum
Kizlar sizin hicc kasik agriniz olmadan poztifi alan oldu mu?
Denizimmm canim benim sen nasilsin kuzum dis tedavin bitti mi canom..
Bu benim ilk cep telden yazma deneyimim..hata oldu ise affola..
Hadi bakalım canım insallh inşallah rahim kalınlığı en iyi durumdadırCanım takvimin hayırlı olsun... Sağlıkla büyüsün bebişin/bebişleriniz inşallahhhhh...
Benim doktor kontrolüm bugün, inşallah herşey yolunda ise transfer günüm belli olacak...
Canım benim özellikle 6.haftada ağrıdı, hala ara sıra ağrıyor ve kramp girer gibi bişey oluyo, bunlar iyiye işaret korkma, artık rahim yavaş yavaş büyümeye başlıyomuş ondan oluyomuşGunaydin canlar ......size bir soru soruym...sizin de kasiklariniz agriyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?