Canımcım benim hiç bir belirtim olmamıştı biliyosun, kasık ağrısı falan pozitif sonucumu aldıktan bir hafta sonra başladı, sadece transferin 11.günü ağrım olmuştu çünkü o gün adet günümdü, inşallah güzel sonuç alacaksın csnım, Hulusi bey transfer sırasında ya da sonrasında ne dedi?O OREM canim hayirli olsun bebegin darisi basima insallah canim
halide25 canim nasilsin sen pozitifi aldigindan beri giremedim canim. Nasil gidiyor testler kese ye ne zmm cagirdilar canim? Gecmisi okuyamiyorum buyuk yasak var.@jonguil kuzucumm haydi bakalim senin de regl zamanin yaklasmis olmali. Bu son regl olsun yavruuu :) bebisler gelsin insallah Merserayy canim bebim de aklim hep sizlerde.. Ya benim en ufak bir karin agrim bile yok? Tek embriyo
.. İnsallah rabbim nasip etmistir. Korkuyorum cok. Ama hissettirmiyorum
Kizlar sizin hicc kasik agriniz olmadan poztifi alan oldu mu?
Denizimmm canim benim sen nasilsin kuzum dis tedavin bitti mi canom..
Bu benim ilk cep telden yazma deneyimim..hata oldu ise affola..
Canım takvimin hayırlı olsun... Sağlıkla büyüsün bebişin/bebişleriniz inşallahhhhh...
Benim doktor kontrolüm bugün, inşallah herşey yolunda ise transfer günüm belli olacak...
kuzuuuu gunlerin nasil geciyor ? bisey hissetmemen normal cok minicik qnnesi :) biz Allah nasip ederse haftaya carsamba kesemizi gormeye gidicez :) korkmaaa, korku strese sebebiyet verir o da tutunmayi engeller. Bol bol ya muhyi cek. Ya musavvir ya varis ya halik ya muhyi cek .duani et. Allahin izni ile tutunacak bebeginn
Canım Evet inşallah son olur. Gelmedi şu adet bian önce gelsede başlasam... canım benim bi arkadaşın ne belirti ne kasık ağrısı oldu hamile kaldı kişiden kişiye değişir o canım bünye alakalı takma kafana rahat ol stres yapma inşallah seni haberlerini alacağız tatlım
Canımcım benim hiç bir belirtim olmamıştı biliyosun, kasık ağrısı falan pozitif sonucumu aldıktan bir hafta sonra başladı, sadece transferin 11.günü ağrım olmuştu çünkü o gün adet günümdü, inşallah güzel sonuç alacaksın csnım, Hulusi bey transfer sırasında ya da sonrasında ne dedi?
İnş.canim birsey yoktur.kendimi dinleyip duruyorum bisey mi oldu diye,korrkuyorumCanım benim özellikle 6.haftada ağrıdı, hala ara sıra ağrıyor ve kramp girer gibi bişey oluyo, bunlar iyiye işaret korkma, artık rahim yavaş yavaş büyümeye başlıyomuş ondan oluyomuş
Sagolasin canim inş.senin takvimini de görecegiz..Canım takvimin hayırlı olsun... Sağlıkla büyüsün bebişin/bebişleriniz inşallahhhhh...
Benim doktor kontrolüm bugün, inşallah herşey yolunda ise transfer günüm belli olacak...
canım eşim işe gitti de rahatladım valla. Başımda dır dır dır. Yok ne çok wc ye gidiyon yok bilmemne. Gene yemeğimi falan hazırladı gitti. Yerimden kaldırmıyor beni. Elimden geldiğince dua ediyorum. Ne zaman Allahın isimlerini saymaya başlasam uykum geliyor uyuyu veriyorum. Tek bir kasık sızısı bilmemne yok. Tek embriyo inşallah tuttunur canım. Çarşamba ikimize de büyük gün desene :) Bende kanı vercem... Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah canım
canım mrblar bende annemlerde tatil yaptım kafam dağıldı birazcık senle aynı gün almıştık malesef haberimizi adet oldunmu merak ettim kimisinde gecikme oluyormuşdaSelam kizlar
Halide seni cok merak ettim girdim guzel haberini aldim cok sevindim gozun aydin Allah tamamina erdirsin saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Merseray sen nasilsin nasil geciyor hamilelikk
Ben sehir disindayim hala.bir kac gune adet olucam bi sonraki adette tedaviye basliycam insallah Allahtan hayirlisi
Guzel haberler almak moral oluyor
O arada egitime gidicem sinav falan oyle gececek zaman insallah bi aksilik cikmaz da baslarim martta
Dualarimdasiniz kizlar bana da dua edin
Kizzzz halidee beni unuttunyaaaaferin sanayemeye devammm Allahin izniyle her sey guzel olacak elini cabuk tut vak nerserayla benim senin kirkin kariscak tabi bir de orem in
Canim korkma Allahin izniyle bir sey olmaz. 9. gun yaptirdim ben test. 10.gun 12.gun ve 14.gun yaptirdim. haftaya carsamba da ultrasonografi gunumuz.o gune kadar heralde yaptirmam daha. Icini biraz ferah tutmaya calis.duani et.Allahim insallah bebeklerimizi bize bagislar. bende de oluyor tedirginlik ama napalim. Allah can verecekse verecek.yoksa kendimizi parcalasak da sonucu degistiremeyiz... Rabbim yuzumuzu guldurur insallahYa halidem ben cok korkuyorum,ya kese görünmezse ya kalp atisini duyamazsak diye ?sende de var mi?bu arada kac kez kan wereceksin
amaninnn :) ozurrrr sekerr :) minnos annelerimiz cokk ya Allah'a şükürler olsun ki ondan arada oluyo boyle seyler :)Kizzzz halidee beni unuttunyaaa
Evt cnm masallah bu topik cok bereketli hamile haberi cok fazla aldik cok sukur sabirsizlikla diger arkadaslarida bekliyoruz İnsamaninnn :) ozurrrr cerr :) minnos annelerimiz cokk ya Allah'a şükürler olsun ki ondan arada oluyo boyle seyler :)
evet biz bekliyoz da onlar kayboldularEvt cnm masallah bu topik cok bereketli hamile haberi cok fazla aldik cok sukur sabirsizlikla diger arkadaslarida bekliyoruz İns
evet biz bekliyoz da onlar kayboldular
sanırım yarın adet olacam ben az kan geldi yarın sökülür neyseki adet günümde adet olacam erken olmadım inşallah değerimde bu sayede düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?