ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Canımcım benim hiç bir belirtim olmamıştı biliyosun, kasık ağrısı falan pozitif sonucumu aldıktan bir hafta sonra başladı, sadece transferin 11.günü ağrım olmuştu çünkü o gün adet günümdü, inşallah güzel sonuç alacaksın csnım, Hulusi bey transfer sırasında ya da sonrasında ne dedi?

ayyy hafi Allah hayitli ugurlu etsin insallahhh canimmm saglikla yavrularini once gobusune sonra da kucagina alirsin insallahhh
Canım takvimin hayırlı olsun... Sağlıkla büyüsün bebişin/bebişleriniz inşallahhhhh...
Benim doktor kontrolüm bugün, inşallah herşey yolunda ise transfer günüm belli olacak...

canım eşim işe gitti de rahatladım valla. Başımda dır dır dır. Yok ne çok wc ye gidiyon yok bilmemne. Gene yemeğimi falan hazırladı gitti. Yerimden kaldırmıyor beni. Elimden geldiğince dua ediyorum. Ne zaman Allahın isimlerini saymaya başlasam uykum geliyor uyuyu veriyorum. Tek bir kasık sızısı bilmemne yok. Tek embriyo inşallah tuttunur canım. Çarşamba ikimize de büyük gün desene :) Bende kanı vercem... Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah canım

Ayy bu adete gel deriz gelmez git deriz gitmez :) İnşallah seninki vaktinde güzellikle gelecek sonra bebişini sana getirecek. Hep dualarımdasın canım.. İnşallah bende güzel haberi vermeyi çok istiyorum. Benimde hiç bi belirtim yok Allahım gönlümüzde geçeni hakkımızda hayırlı etsin nasip etsin yavrularımızı inşallahhh

Canım hulusi bey bunda olmazsa sonraki tedavinde olacak seni doğurtacağız diyor hepsi bu. %30 şansın var dedi. Bu şans meselesine takılmadım çünkü Allahın bileceği iş. Cuma günü yaşayan embriyolardan cumartesiye bir tane kalınca çok üzüldüm dedim elimi tuttu çenemi sıktı sevdi beni biraz. Senden umudum var sen pozitifsin bunda olmazsa sonrasında diyor sadece.

İnşallah rabbim yardımcımız olur merserayım ya.. Eşimi bir görsen dört dönüyor. O işe gitti de anca girdim nete. Yoksa yasak...
Devamlı dinleniyorum bugün o gidince kalktım yataktak. Gerçi kalkınca da oturuyorum :)
İş falan yapamayacağım. senin gelecek kontrol bir ay sonra mı annesiiii :)

Canım benim özellikle 6.haftada ağrıdı, hala ara sıra ağrıyor ve kramp girer gibi bişey oluyo, bunlar iyiye işaret korkma, artık rahim yavaş yavaş büyümeye başlıyomuş ondan oluyomuş
İnş.canim birsey yoktur.kendimi dinleyip duruyorum bisey mi oldu diye,korrkuyorum

canim esine anlat. cok yatmak oyi bisey degik ki... Rahme kan gitmesi gerekiyor. yuruyecen ki kabiz olmayasin gaz sancisi cekmeyesin. herifen soyle bsni sinirlendirmesin az konussun

Kızlar 5+ 5 haftalık hamıle oluyorum yarın doktora gıdıcem kese görmeye sızce kalp atışını da duyarmıyım

Ya halidem ben cok korkuyorum,ya kese görünmezse ya kalp atisini duyamazsak diye ?sende de var mi?bu arada kac kez kan wereceksin

canım mrblar bende annemlerde tatil yaptım kafam dağıldı birazcık senle aynı gün almıştık malesef haberimizi adet oldunmu merak ettim kimisinde gecikme oluyormuşda

Ya halidem ben cok korkuyorum,ya kese görünmezse ya kalp atisini duyamazsak diye ?sende de var mi?bu arada kac kez kan wereceksin
Canim korkma Allahin izniyle bir sey olmaz. 9. gun yaptirdim ben test. 10.gun 12.gun ve 14.gun yaptirdim. haftaya carsamba da ultrasonografi gunumuz.o gune kadar heralde yaptirmam daha. Icini biraz ferah tutmaya calis.duani et.Allahim insallah bebeklerimizi bize bagislar. bende de oluyor tedirginlik ama napalim. Allah can verecekse verecek.yoksa kendimizi parcalasak da sonucu degistiremeyiz... Rabbim yuzumuzu guldurur insallah

sanırım yarın adet olacam ben az kan geldi yarın sökülür neyseki adet günümde adet olacam erken olmadım inşallah değerimde bu sayede düzelir

seker hadi gozun aydinnn bugun olursan ne zaman gidiceksin hastaneye???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…