ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Cumartesi günü canım. inşallah herşey yolunda gider. senin nasıl gidiyor hamilelik orda gidiyorsun dimi muyaneye?
he canim burda gidicem de ya dunden beri Allah korusun boyel hasta olacakmis gibi ara ara sanci agri oluyor. Korkuyla tuvalete gidoyorum. Insallah yerlesmeyle ilgilidir bunlar.yoksa cok korkutuyor beni

he canim burda gidicem de ya dunden beri Allah korusun boyel hasta olacakmis gibi ara ara sanci agri oluyor. Korkuyla tuvalete gidoyorum. Insallah yerlesmeyle ilgilidir bunlar.yoksa cok korkutuyor beni
Korkma canım hamilelik belirtileridir adet dönemlerinde ağrı olurmuş zaten. az kaldı doktora gitmene dikkat et yeter canım...

Korkma canım hamilelik belirtileridir adet dönemlerinde ağrı olurmuş zaten. az kaldı doktora gitmene dikkat et yeter canım...

ay canim ya nasil dikkat edicem de bilmiyorum ki... uzaniyorum ...crinone jeli kullaniyorum dua edoyorum bisey olmasin bebislere diye... Sen de dualarinda biziunutma insallah jonguil teyzemizz

günaydın kızlar nasılsınız iyimisiniz? bebeişleri büyütüyonuzmu?
kese göreczmi, kalp atışı duyulcakmı, bu bekleyişler korkular hiç bitmiyo arkadaşlar, siz yine şanslısınız, muhtemelen 6. haftada dinletecekler kalp atışlarını, bi de bana bakın, haftaya gidicem 8+3 günlükken dinletecekler kalp atışlarını, benden 2 hafta önce dinlemiş olcaksınız

canimmm minnosum benimm cadalozummm nerdesin senn :) gel accik beni dinle daaaaa benim dun gece ve bu sabah cok kotu sancim oldu. hasta olcam sandim kizzzzz oyle korktummm

Herkese Günaydınnnnn...

Dünkü doktor kontrolüm Allaha şükürler olsun ki iyi geçti... Rahim duvar kalınlığım 12,5 olmuş veeeeeeeeeee
Transfer günüm16 Şubat Pazartesi öğleden sonra :) iki embriyo çözdürülüp durumlarına göre ikisi de transfer edilecek inşallah...
Bilmeyenler için Dondurulmuş Tedavi Benimkisi :)
Kullandığım ilaçlara yenileri eklendi,
Test tarihine kadar 3x1 Estrofem (devam)
Test tarihine kadar 1x1 Folbiol (devam)
Test tarihine kadar 2x1 Crinone Jel
4 gün kullanmak üzere 1x1 Prodnol
4 gün kullanmak üzere 1x1 Rulid

gunaydiiiiinnnn Allahimm Allahiiiimmm bin masallahhhj canim hafi gozumuz aydinn Insallah bebisle saglikla cozulur de kizcene kardesler gelir kuzuuu

Kızlar nihayet adet oldum cumartesi gününe randevu aldım zamanında adet oldum sanırım tahmini yani tedaviye başlarım değerim düzelmistir kendi kendime teşhis koydum... hamileler tedavi sürecinde olanlar hepimize dua ediyorum kızlar rabbim gönlümüzu n muradını elimize verir inşallah

Canım herşey netleşmiş gözün aydın tatlım. Bende cumartesi randevu aldım bakalım ne olsun

Allahimmm bugun ne guzel haberler aliyoruz yasasiiiinnn tatlim Allahin izniyle insallahhhh mutlu bi baslangic olacak bu tedavinnnn.. Butun dualarim seninleeee canimmm

Allahimmm bugun ne guzel haberler aliyoruz yasasiiiinnn tatlim Allahin izniyle insallahhhh mutlu bi baslangic olacak bu tedavinnnn.. Butun dualarim seninleeee canimmm
Sağol canım sende benim dualarimdasin bu sıpa aşkımızın meyvesi olduğunu illa belli edecek randevum 14 Şubat sevgiler günü ilk tedavi başlangıç günüm olacak inşallah herşey Güzel gider

Sağol canım sende benim dualarimdasin bu sıpa aşkımızın meyvesi olduğunu illa belli edecek randevum 14 Şubat sevgiler günü ilk tedavi başlangıç günüm olacak inşallah herşey Güzel gider
canımmmmmm gözün aydın yalnız kaldım ya gıııııı gün doktor eşimi aramış gen testi sonucunuz çıktı herşey çok iyi yolunda falan demiş ama sanırım ben ilgilenmiyorum hayırlısı artık

canimmm minnosum benimm cadalozummm nerdesin senn :) gel accik beni dinle daaaaa benim dun gece ve bu sabah cok kotu sancim oldu. hasta olcam sandim kizzzzz oyle korktummm
hehehe benim sancılarım sana gelmiştir bende tık yok herhalde adet tarihim kaydı normalde 28.gün olurdum yarın günüm ama gecikecek herhalde geçen ay ki ilaçlardan döngümde bozuldu

yokkk beee kızmam kocama çok severim keratayı sadece bi süre doktor görmek istemiyom
Anladım canım öyle yap o zaman dinlen kendini dinle içinden ne geliyorsa onu yap canım. rabbim sabır versin bize zor bir süreçten geçiyoruz insallh sonunda yüzümüz gülecek

canım hadı gozun aydın cok guzel bır gune denk gelmıs hadı hakkında hayırlısı dualarmz sennle

kızlarrr nasılsınız bakalımm her gun takıpteyım sızı ama annem pek gırmeme ızın vermıo moralım cabuk bozuluo hemen kotu bır haberde kafamda sacma seyler olusuo her bırınızın hamılelık haberıne ınanaın kendımınkı kadar sevındım tedavıye baslayacak arkadaslarımada S Sky_sun ce amanda29 dualarım sızınle bnm ufak tefek agrılarım var kasıklarımda her gun yenı bır sacma dusunceyle gozumu acıyorum allah sonumu hayır etsın

Evet canım haklısın aslında kötü haber olunca insan ister istemez etki altında kalıyor güzel şeyler düşün canım hamileliğin in tadını en iyi şekilde çıkar bu arada Sağol tatlım insallh cumartesi herşey yolunda gider ve başlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…