ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

gunaydiiiiinnnn Allahimm Allahiiiimmm bin masallahhhj canim hafi gozumuz aydinn Insallah bebisle saglikla cozulur de kizcene kardesler gelir kuzuuu

İnşallah canım inşallah... Rabbim hayırlısı ne ise onu nasip etsin...

Canım herşey netleşmiş gözün aydın tatlım. Bende cumartesi randevu aldım bakalım ne olsun

Evet canım şükür netleşti... Seninde yola çıkmana sevindim, inşallah hayırlı sonuçlar alabiliriz...

Teşekkür ederim canım, senin ağrılar tüm hamiş arkadaşlarda var demek ki normal, eeee o kadar emekten sonra bu ağrılarda tuzu biberi olsun artık

ooooo dogru yaaa aşk meyvesi olcak kendileri
Sağol canım sende benim dualarimdasin bu sıpa aşkımızın meyvesi olduğunu illa belli edecek randevum 14 Şubat sevgiler günü ilk tedavi başlangıç günüm olacak inşallah herşey Güzel gider

amann amann ben bi 9 ay kadar kendilerini almiyim ayrica hamis olma ihtimali n yok mu kuzubelki senin sebi gelmistir hiii ne dersin
hehehe benim sancılarım sana gelmiştir bende tık yok herhalde adet tarihim kaydı normalde 28.gün olurdum yarın günüm ama gecikecek herhalde geçen ay ki ilaçlardan döngümde bozuldu

canimmm minnosum benimm cadalozummm nerdesin senn :) gel accik beni dinle daaaaa benim dun gece ve bu sabah cok kotu sancim oldu. hasta olcam sandim kizzzzz oyle korktummm
Canımcım benimde oldu biliyosun, adet olmam gereken gün çok ağrım olmuştu ve kesin adet olcam demiştim, bunlar olağan şeyler kafanı takma, değerlerin çok iyi endişelenecek hiçbişeyin yok, tadını çıkar sen artık hamilesin datlım

Kizlar nasilsiniz :) bende bir degisiklik yok minicik bi kasik agrim bile yok :ss bugün 6. Gün...

canım hayırlısı olur inşallah seni takipteyim aslında hemen hemen aynı dönem başlayacaktık kısmet bakalım sen benden önde gideceksin hayırlı olsun canımmm

merhaba canım.. inşallah sendende güzel haberler alırız... :)

Kizlar nasilsiniz :) bende bir degisiklik yok minicik bi kasik agrim bile yok :ss bugün 6. Gün...

Bir sorun olmaması da güzel canım, olumlu düşün ve kendini strese sokmamaya gayret et...
Allahın izni ile herşey güzel olacak inşallah...

merhaba canım.. inşallah sendende güzel haberler alırız... :)

İnşallah canım tüm arkadaşlar için dileğim de bu "güzel haberler" :)))

canım hayırlısı olur inşallah seni takipteyim aslında hemen hemen aynı dönem başlayacaktık kısmet bakalım sen benden önde gideceksin hayırlı olsun canımmm
Evet canım birlikte başlasak ne güzel olurdu canım inşallah hepimiz pozitifi görürüz topik hamile kaynıyor uğurlu topikimiz

Sen nasılsın, kalp atışlarını dinlemene az kaldı. ya şaka gibi de mi :) daha düne kadar tedaviyle almanyadan gelmeydi bilmem neee , bugün kalp atışlarını dinleme.Allahımm cümle müslümanın evladına içinde de bizlere hayırlı, sağlıklı ve güzel ahlaklı evlatlar versin inşallah :)

kızlar az once kanamam oldugunu farkettım merkezı aradım ama ulasamadım emre beyın kartınıda kaybettım bana emre beyın numarasını gonderebılırmısınız cok acıl...

canim insallah onemli bir sey yoktur. Haber ver bize de
kızlar az once kanamam oldugunu farkettım merkezı aradım ama ulasamadım emre beyın kartınıda kaybettım bana emre beyın numarasını gonderebılırmısınız cok acıl...

Amin canım, ben nasılım tam olarak bilmiyorum, çok yorgunum halsizim bazen başım ağrıyo bazen midem tutuyo ama ikisindede süreklilik yok, sürekli olan sadece halsizlik bitkinlik, bir de son bir haftadır acayip gerginim,
Evet çok şükür Allaha, Türkiye'ye gelmek için az mı gün saydım 2 buçuk ay gün saydım şimdi amandanın jonguilin denizin yelonun saydığı gibi. Tedavi sürecim de çok iyi geçmedi yumurtalarım kaliteli değildi falan, amaaaaann ne kadar moral bozukluğu yaşadım, şimdi gerçekten ne kadar şükretsem az. Allahım hepimizi sağlıklı hayırlı bir evlatla sevindirsin inşallah

Canım kanamanın devamı gelmiyosa hiç korkma, sakin ol ve bir an önce druna git için rahatlasın, haberdar et bizi de

kuzum canim cigerimmm, aynen gerginlikler bende de oluyor arada adama patliyorum. o da sagolsun tolere ediyo bu durumlari :) calismak o kadar uzak geliyo ki bana . inan imkanim olsa ucretsiz izin alip sureci evde tamamlicam ama iste sartlar malum... bisey sorcam gunde 8 10 bardak su iciyor musun. ben bugun saydim 5 koca bardak su anca ictim. ama taze meyve suyunu havuc suyunu saymiyorum...bi de ben sut icemiyorum gaz korkusu ile yogurttan da ayni vitamini alirim de mi...
Insallah butun arkadaslarin cook guzel haberlerini almak nasip olur canim..

suyu biraz daha arttır canım, ben bazen 2 litre içiyorum bazen bi bakıyorum 3-4 bardak içmişim, kesinlikle su içmeyi artırmak gerekiyor, herkes böyle diyor, yoğurt kesinlikle sütten daha faydalı, bunu istersen drunla konuş istersen internetten de araştır, süt içebiliyosan arada bir iç yinede, gazdan korkma ben içiyorum çok gaz problemim yok, olursa da sal gitsin
bende bugün deli gibi turşu çekti canım, iki bardak suyunu içtim dolu bir tabak turşu yedim, hala suyundan içmek istiyorum ama tutuyorum kendimi, ödem yapar veya tansiyon yükseltir diye.

aslında emre beyı cok severım ve gercektn cok saygı duyarım ama ona ulasamama konusu benı gercektn cok gerıo tahlıl zamanımdda aynısı oldu sımdıde saat 7.dn 8 kadar tam 1 saat mrerkeze ulasmaya calıstm ama ulasamadm sonra emre beye onada ulasamadım artık bekleımektn vazgecıp hastaneye gtmeye karar vermısken hemsıre aradı sıkayetımı sordu bn sızı aratıcam doktorunuza dedı ve gerı dondu hemen bır hastaneye gıtsın demıs ıyıce sınır ettın acıkcası bana 5 dk ya ayıracak ya ayırmayack yanı gece falan olsa anlarım rahatsız etmem ama daha saat 8 ulasamamak cok sacma geldı bana gercktn cok cok onemlı bısı olsa vay halımıze

Günaydın kızlar ozlemtnc tatlım inşallah hiç bir sorun yoktur bol bol dua oku rabbim bebeğini korusun. Merserayy tatlım herşey geride kaldı artık tedavi, yumlar, embiryolar falan filan, artık minik bebeğin için mutlu heyecanlı bekleyisler var halide25 Canım süt yerine bol bol yoğurt beyaz peynir ve kaşar peyniri ye kaşar içinde bol sütlü olanı tercih et minikime dikkat et
benimde yarın saat 9 da randevum var Bakalım inşallah herşey yolunda gider

Hadi canım sende güzel haberlerle dön inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…