gunaydiiiiinnnnAllahimm Allahiiiimmm bin masallahhhj canim hafi gozumuz aydinn Insallah bebisle saglikla cozulur de kizcene kardesler gelir kuzuuu
Canım herşey netleşmiş gözün aydın tatlım. Bende cumartesi randevu aldım bakalım ne olsun
kızlarrr nasılsınız bakalımm her gun takıpteyım sızı ama annem pek gırmeme ızın vermıo moralım cabuk bozuluo hemen kotu bır haberde kafamda sacma seyler olusuo her bırınızın hamılelık haberıne ınanaın kendımınkı kadar sevındım tedavıye baslayacak arkadaslarımada S Sky_sun ceamanda29 dualarım sızınle bnm ufak tefek agrılarım var kasıklarımda her gun yenı bır sacma dusunceyle gozumu acıyorum allah sonumu hayır etsın
Sağol canım sende benim dualarimdasinbu sıpa aşkımızın meyvesi olduğunu illa belli edecek randevum 14 Şubat sevgiler günü ilk tedavi başlangıç günüm olacak inşallah herşey Güzel gider
hehehe benim sancılarım sana gelmiştir bende tık yok herhalde adet tarihim kaydı normalde 28.gün olurdum yarın günüm ama gecikecek herhalde geçen ay ki ilaçlardan döngümde bozuldu
Canımcım benimde oldu biliyosun, adet olmam gereken gün çok ağrım olmuştu ve kesin adet olcam demiştim, bunlar olağan şeyler kafanı takma, değerlerin çok iyi endişelenecek hiçbişeyin yok, tadını çıkar sen artık hamilesin datlımcanimmm minnosum benimm cadalozummmnerdesin senn :) gel accik beni dinle daaaaa benim dun gece ve bu sabah cok kotu sancim oldu. hasta olcam sandim kizzzzz oyle korktummm
canım hayırlısı olur inşallah seni takipteyim aslında hemen hemen aynı dönem başlayacaktık kısmet bakalım sen benden önde gideceksin hayırlı olsun canımmmKızlar nihayet adet oldum cumartesi gününe randevu aldım zamanında adet oldum sanırım tahmini yani tedaviye başlarım değerim düzelmistirkendi kendime teşhis koydum... hamileler tedavi sürecinde olanlar hepimize dua ediyorum kızlar rabbim gönlümüzu n muradını elimize verir inşallah
Herkese Günaydınnnnn...
Dünkü doktor kontrolüm Allaha şükürler olsun ki iyi geçti... Rahim duvar kalınlığım 12,5 olmuş veeeeeeeeeee
Transfer günüm16 Şubat Pazartesi öğleden sonra :) iki embriyo çözdürülüp durumlarına göre ikisi de transfer edilecek inşallah...
Bilmeyenler için Dondurulmuş Tedavi Benimkisi :)
Kullandığım ilaçlara yenileri eklendi,
Test tarihine kadar 3x1 Estrofem (devam)
Test tarihine kadar 1x1 Folbiol (devam)
Test tarihine kadar 2x1 Crinone Jel
4 gün kullanmak üzere 1x1 Prodnol
4 gün kullanmak üzere 1x1 Rulid
Kizlar nasilsiniz :) bende bir degisiklik yok minicik bi kasik agrim bile yok :ss bugün 6. Gün...
merhaba canım.. inşallah sendende güzel haberler alırız... :)
Evet canım birlikte başlasak ne güzel olurdu canımcanım hayırlısı olur inşallah seni takipteyim aslında hemen hemen aynı dönem başlayacaktık kısmet bakalım sen benden önde gideceksin hayırlı olsun canımmm
Canımcım benimde oldu biliyosun, adet olmam gereken gün çok ağrım olmuştu ve kesin adet olcam demiştim, bunlar olağan şeyler kafanı takma, değerlerin çok iyi endişelenecek hiçbişeyin yok, tadını çıkar sen artık hamilesin datlım
kızlar az once kanamam oldugunu farkettım merkezı aradım ama ulasamadım emre beyın kartınıda kaybettım bana emre beyın numarasını gonderebılırmısınız cok acıl...
Amin canım, ben nasılım tam olarak bilmiyorum, çok yorgunum halsizim bazen başım ağrıyo bazen midem tutuyo ama ikisindede süreklilik yok, sürekli olan sadece halsizlik bitkinlik, bir de son bir haftadır acayip gerginim,Sen nasılsın, kalp atışlarını dinlemene az kaldı. ya şaka gibi de mi :) daha düne kadar tedaviyle almanyadan gelmeydi bilmem neee , bugün kalp atışlarını dinleme.Allahımm cümle müslümanın evladına içinde de bizlere hayırlı, sağlıklı ve güzel ahlaklı evlatlar versin inşallah :)
Canım kanamanın devamı gelmiyosa hiç korkma, sakin ol ve bir an önce druna git için rahatlasın, haberdar et bizi dekızlar az once kanamam oldugunu farkettım merkezı aradım ama ulasamadım emre beyın kartınıda kaybettım bana emre beyın numarasını gonderebılırmısınız cok acıl...
Amin canım, ben nasılım tam olarak bilmiyorum, çok yorgunum halsizim bazen başım ağrıyo bazen midem tutuyo ama ikisindede süreklilik yok, sürekli olan sadece halsizlik bitkinlik, bir de son bir haftadır acayip gerginim,
Evet çok şükür Allaha, Türkiye'ye gelmek için az mı gün saydım 2 buçuk ay gün saydım şimdi amandanın jonguilin denizin yelonun saydığı gibi. Tedavi sürecim de çok iyi geçmedi yumurtalarım kaliteli değildi falan, amaaaaann ne kadar moral bozukluğu yaşadım, şimdi gerçekten ne kadar şükretsem az. Allahım hepimizi sağlıklı hayırlı bir evlatla sevindirsin inşallah
suyu biraz daha arttır canım, ben bazen 2 litre içiyorum bazen bi bakıyorum 3-4 bardak içmişim, kesinlikle su içmeyi artırmak gerekiyor, herkes böyle diyor, yoğurt kesinlikle sütten daha faydalı, bunu istersen drunla konuş istersen internetten de araştır, süt içebiliyosan arada bir iç yinede, gazdan korkma ben içiyorum çok gaz problemim yok, olursa da sal gitsinkuzum canim cigerimmm, aynen gerginlikler bende de oluyor arada adama patliyorum. o da sagolsun tolere ediyo bu durumlari :) calismak o kadar uzak geliyo ki bana . inan imkanim olsa ucretsiz izin alip sureci evde tamamlicam ama iste sartlar malum... bisey sorcam gunde 8 10 bardak su iciyor musun. ben bugun saydim 5 koca bardak su anca ictim. ama taze meyve suyunu havuc suyunu saymiyorum...bi de ben sut icemiyorum gaz korkusu ile yogurttan da ayni vitamini alirim de mi...
Insallah butun arkadaslarin cook guzel haberlerini almak nasip olur canim..
Yok be kuzummmmmmmm geldi bugün akşam üstüamann amannben bi 9 ay kadar kendilerini almiyim ayrica hamis olma ihtimali n yok mu kuzubelki senin sebi gelmistir hiii ne dersin
Günaydın kızlarozlemtnc tatlım inşallah hiç bir sorun yoktur bol bol dua oku rabbim bebeğini korusun. Merserayy tatlım herşey geride kaldı artık tedavi, yumlar, embiryolar falan filan, artık minik bebeğin için mutlu heyecanlı bekleyisler var halide25 Canım süt yerine bol bol yoğurt beyaz peynir ve kaşar peyniri ye kaşar içinde bol sütlü olanı tercih et minikime dikkat et
benimde yarın saat 9 da randevum var Bakalım inşallah herşey yolunda gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?