Sağol canım inşallahHadi canım sende güzel haberlerle dön inşallah...
Sağol canım inşallahsenin test tarihine yakın benim tedavim bitmis olur peş peşe güzel haberler veririz burdan
aynı durumu bende ilk tüp bebek transferinde yaşadım canım kimse bilmediği için birşey diyemedim eşim de izin alıp gelemediİnşallah bu hafta sonu benim için zor geçer... Aslında biraz da moralim bozuk Pazartesi transferde eşim yanımda olamayacak... Çevremizden de kimseye söylemek istemediğim için yalnız gitmek istiyorum bu kezde eşim izin vermiyor... Bakalım ne olacak nasıl çözeceğiz bu işi...
Güzel haber vermeyi bende çok istiyorum Allahım nasip kısmet eder de veririz inşallah canım...
aynı durumu bende ilk tüp bebek transferinde yaşadım canım kimse bilmediği için birşey diyemedim eşim de izin alıp gelemedihatta aynı durumu yine yaşacagim sanırım transfer bitti ondan sonra geldi... ne yapalım canım bazen işte böyle şeyler oluyor sonu güzel olsun canım sağlık olsun üzme kendini gönüller bir olsun
Evet canım öyle ne yapsın onlarda gördüğümüz tedavi kolay değil ki Ellerinden de birşey gelmiyor iğneleri herşey bizim üstümüzden yapıliyor üstüne bide yanımızda bulunamayınca kendilerini daha kötü hissediyorlar yazık KııAslında ben çok takılmıyorum ama dediğin gibi sonu güzel olsun yeter ki ama eşler hem gelemiyor hemde birisi mutlaka yanında olsun diyor, düşünceli koca bunlarrrr :))))
Yok canım inan hiç olmadı, dediğim gibi sadece 11.gün çok ağrım oldu çünkü o gün adet günümdü. Canımcım ağrı olması veya olmaması yada başka belirtiler, ne olursa olsun bunları ne pozitife ne negatife yoramıyoruz, çünkü aldığımız ilaç iğne hormonlara her bünye farklı tepki verebiliyo. İnşallah seninde benim gibi sonuçlanır.Merserayy canım senin hiç kasık ağrın da mı olmamıştı? bende hiç tık yok valla bilemedim gitti :)
iyi akşamlar hanımlar. Evde zaman geçmiyor. Bir sürü sayfayı okudum valla yorgun düştüm. Kan testinde pozitif sonuç görenleri tebrik ediyorum. Ben de gördükçe sevinip umutlanıyorum. Pozitif sonuç alanlar izin kullanıyor musunuz dinlenme imkanınız var mı, yoksa çalışıyor musunuz? Bir de ben ilçedeyim özel hastane yok h.sonu tahlil yapabileceğim bi hastane var mı acaba acil bölümü yapıyor mu?yarın transfer sonrası 10. Günüm.
Canim arkadasim haklisin da evde tek basima buna sardim. Carsamba ise gitmeme izin verdi eşim tabi ofisten birinin beni gelip almasi sarti ile. Dun gece ve simdi gaz birikmesi kasik agrim aliyor hepsi bu. Esim kendini baba gibi sunuyor bana. Yolladigi cicek cikolata da bile oglundan bahsediyor. İnsallah Allahim hevesimizi kursagimizda birakmaz. Emeklerimiz bosa gitmez saglikli evlatlarimiz olur hepimizinde.. Benim de zaman yaklastikca korkudan olumsuzmus gibi geliyor. Tek embriyo olusu beni negatif etkiledi. Bugün bir hafta oldu.. Carsamba gece özelde yaptiracagiz kan testini 70 lira dediler. Devlet hastanesine ne diyim yaptirorsunuz kizlar?,Yok canım inan hiç olmadı, dediğim gibi sadece 11.gün çok ağrım oldu çünkü o gün adet günümdü. Canımcım ağrı olması veya olmaması yada başka belirtiler, ne olursa olsun bunları ne pozitife ne negatife yoramıyoruz, çünkü aldığımız ilaç iğne hormonlara her bünye farklı tepki verebiliyo. İnşallah seninde benim gibi sonuçlanır.
amanda29 S Sky_sun kızlar sizdende güzel haberler alcaz inşallah, topiğimiz uğurlu, Rabbim gönlünüze göre versin bu tedavilerinizle bebeğinize kavuşun inşallah.
Özlemtnc, canım peki gittinmi hasteneye? Herşey yolundadır inşallah
Canım benim, Allah gönlünüze göre versin inşallah, eşinin davranışları da içimi cız ettirdi gerçekten. Sizi çok iyi anlıyorum. Ama eşin biraz fazla kaptırmış kendini gibi geldi bana, Allah korusun negatif sonuç alırsanız o zaman daha fazla yıkım oluyo, eşinin halini görünce sen çok daha fazla kahroluyosun, ben kendi yaşadığım tecrübrmden biliyorum.Canim arkadasim haklisin da evde tek basima buna sardim. Carsamba ise gitmeme izin verdi eşim tabi ofisten birinin beni gelip almasi sarti ile. Dun gece ve simdi gaz birikmesi kasik agrim aliyor hepsi bu. Esim kendini baba gibi sunuyor bana. Yolladigi cicek cikolata da bile oglundan bahsediyor. İnsallah Allahim hevesimizi kursagimizda birakmaz. Emeklerimiz bosa gitmez saglikli evlatlarimiz olur hepimizinde.. Benim de zaman yaklastikca korkudan olumsuzmus gibi geliyor. Tek embriyo olusu beni negatif etkiledi. Bugün bir hafta oldu.. Carsamba gece özelde yaptiracagiz kan testini 70 lira dediler. Devlet hastanesine ne diyim yaptirorsunuz kizlar?,
İste oyle... Emel den viz viz lar basladi :)))))
Canım benim, Allah gönlünüze göre versin inşallah, eşinin davranışları da içimi cız ettirdi gerçekten. Sizi çok iyi anlıyorum. Ama eşin biraz fazla kaptırmış kendini gibi geldi bana, Allah korusun negatif sonuç alırsanız o zaman daha fazla yıkım oluyo, eşinin halini görünce sen çok daha fazla kahroluyosun, ben kendi yaşadığım tecrübrmden biliyorum.
Söylediklerimi sakın yanlış anlama Allah inşallah sağlıklı hayırlı bir evlatla sevindirsin, rahmine embriyoyu koyan Allahım kucağına almayı da nasip etsin. Ben sadece sonucu öğrenene kadar temkinli davranmakta fayda olduğunu düşünüyorum.
Canım artık tutunma zamanı geçti. Tutunduysa tutunmuştur artık, yavaş yavaş normal hayatına dönebilirsin bence sürekli yatarak kendine işkence etme.
Niye çarşamba gecesi veriyosun kanı anlamadım sabah verebilirsin bence
Allahım gönlüne göre versin inşallah, dört gözle güzel haberini bekliyorum
Canım benim Rabbim gönlünüze göre versin inşallah mutlu bir haberle coşarsınız canım inşallahCanim esime boyle yapmamasini olumsuz olursa onun icin daha cok uzulecegimi soyledigim de büyük tepki veriyor. Bakalim ne olacak. Normal kan verme günüm persembe. Her turlu zorlugu beraber yasadik kan sonucunu da elimize birlikte alalim diye gece yaptiracagim. Sali gunu regl günüm carsamba gece yaptiralim diyorum. Belki persembe yi bekleyebilir miyiz bilmiyorum. En zor kisim burasi iste...
Oyyyyyy kuzummmmmmmm hayırlı olsun canım hadi bismillahKızlar selam herkesedoktordan çıktım herşey yolunda değerim düşmüş tedaviye başladim gonal f 225 doz Rulid ve folik asit verdi. Salı günü kontrolüm var
Canommm hayirli olsun tedavin :))Kızlar selam herkesedoktordan çıktım herşey yolunda değerim düşmüş tedaviye başladim gonal f 225 doz Rulid ve folik asit verdi. Salı günü kontrolüm var
Ayyy süper haber, kız çok sevindim jonguil, Allah şimdiden tamamına erdirsin, kaç yumi var kaç mm olmuş tek tek yaz bize, hadi gözün aydın olsunKızlar selam herkesedoktordan çıktım herşey yolunda değerim düşmüş tedaviye başladim gonal f 225 doz Rulid ve folik asit verdi. Salı günü kontrolüm var
Ne ediyim boncuğum, bol bol halsizlik yorgunluk içindeyim, meyvemi yedim tv izliyorum şimdi. Jonguilin pozitif sonucunu aldığımız sıralarda sen tedaviye başlıcaksın dimi?Merserayy anneeeeeeeeeeee ne ediyon
Kızlar selam herkesedoktordan çıktım herşey yolunda değerim düşmüş tedaviye başladim gonal f 225 doz Rulid ve folik asit verdi. Salı günü kontrolüm var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?