ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Naber nasilsiniz kizlaaarr :) uzuuuunnn zaman sonra agrisiz sizisiz bi gece geçirdik biz Elhamdulillah sizler nasilsiniz bakalimm :)

Mersinde ozgecan kizimizin basina gelenleri haberlwrde okumussunuzdur. O kadar uzuldum ki anlatamam. Mevlam evlatlarimiza iman, hayir, saglik ve guzel ahlak versin insallah canlar. VE en onemlisi Allah korkusu olan iyi insanlarla karsilastirsim Mevlam .hem yavrularimizi hem de bizleri . Zavalli kiz..son anlarinea anne mi dedi ne dedi... Allahim aklima geldikce tuylerim diken diken oluyor. ALLAHIM yapanlari kahreylesin insallah. Allahim kizcagza rahmet eylesin, ailesine ve sevenlerine de sabirlar versin insallah...

Kızlar selam herkese doktordan çıktım herşey yolunda değerim düşmüş tedaviye başladim gonal f 225 doz Rulid ve folik asit verdi. Salı günü kontrolüm var
Cok şükür canim...cok sewindim..Rabbim işlerimizi kolaylaştirsin...beslenmenede dikkat et canim..

Ayyy süper haber, kız çok sevindim jonguil, Allah şimdiden tamamına erdirsin, kaç yumi var kaç mm olmuş tek tek yaz bize, hadi gözün aydın olsun
Çok sağol canım bende çok sevindim sadece canım yumilerin mm duydum 3 4 5 mm şeklinde ilk kontrolum daha küçükler Teyzesi

Sabah 2 incir ac karna ye.sonra findik ceviz antepfistigi ye. Yumurta haslanmis olucak. Guzel pisir.cig olmasin. Onun haricinde evde kati meyve sikacagin varsa portakal al evde kendin sık ve ic. Cay acik olsun icersen.hazir gidalardan uzak dur.aksam yatmadan incir 2 3 tane.yine ceviz antepfistigi.arisutu bal poleni de unutma bu arada :)
Amin CANIM pesinize geliyorum canlar sabah yumurta yiyeyim mi Hergün YOKSA ÇOK mu GELIR hele Bi anlat Kıı

Tamam canım aynen uygulayacam çok sağol senin ilk igne kaç dozdu ve sonra kaç oldu canım?

[QUOTbakauil, post: 39430712, member: 343409"]Kızlar selam herkese doktordan çıktım herşey yolunda değerim düşmüş tedaviye başladim gonal f 225 doz Rulid ve folik asit verdi. Salı günü kontrolüm var[/QUOTE]
Hadi bakalim cnm hayirli olaun ins guzel sonuclar gelsin bakalim

Tamam canım aynen uygulayacam çok sağol senin ilk igne kaç dozdu ve sonra kaç oldu canım?
Canim ben 250 gonal f ile basladim.tedavinin sonunda 225 e dusurdu doktorcagzim. Transfer gunu embriyolog 15 yumurtanin da olgun ciktigini soylemisti. Insallah senin icinde hersey cook cook guzel olacak canim..simdi nasil hetecanlisin de miii..ay kuzum yaaa.. Mevlam yuzunu guldursun insallahhh :)

Evet canım heyecan çok inşallah benim yumiler de olgun güzel güzel embiryolarım olur sende de ayrı heyecan var 4 gün sonra minikini görecn ne güzel canım

Ay sormaa heyecan cok. Isin ilginci bikac gundur agrim sizim oram buram cok agriyo diye sizlaniyodum.bugun de bi yerim agrimadi herife diyom bisey mi oldu sanirim benim kafa jöle kivamina geldi
Evet canım heyecan çok inşallah benim yumiler de olgun güzel güzel embiryolarım olur sende de ayrı heyecan var 4 gün sonra minikini görecn ne güzel canım

Halidem ya benim de ara sira belim agriyordu.bugün sağ kasigimda agri oldu.sende de mi kasik agrisi vvar?normal mi onuda bilmiyorum.bu arada senin randevun ne zaman?

Canimcim benim arada sol kasigim batiyo gibi oluyor. Ama sunu unutma ben gecen ay 12ocakta hasta olmustum.12 subatta felaket derecede sol kasigim agridi .dedim heralde hasta olucam.eger senin de hastalik gununse boyle agri oluyormus. Ama hastalik gunun degilse de ara ara batma seklinde olmasi normal. 12subat gwcti ya ben de ne kasik agrisi kaldi ne bisey.diyom ya simdi de bi agri olmayinca pinpiriklenmeye basladim randevum da 18i carsamba canim.senin?
Halidem ya benim de ara sira belim agriyordu.bugün sağ kasigimda agri oldu.sende de mi kasik agrisi vvar?normal mi onuda bilmiyorum.bu arada senin randevun ne zaman?

Kızlar selam herkese doktordan çıktım herşey yolunda değerim düşmüş tedaviye başladim gonal f 225 doz Rulid ve folik asit verdi. Salı günü kontrolüm var
Canim benim hayirli olsun insallah mutlu haberler tatli bebislerle sonuclanir tedavin allah kolaylik versin.
ahhh sorma tatlim tv de gordukce icim parcalaniyor agliyorum vahset bu.rabbim ailesine sabir versin zaman cok kotu.allah bizleri evlatlarimizi korusun hayirli insanlarla karsilastirsin.bu sucu isleyen insanlari (insan kelimesi cok iyimser canavarlari) sehir meydanlarinda ibreti alem diri diri yakmali.taciz sucuna agir cezalar verilmedikce (en azindan uzun yillar hapis )o canavarlar istediklerini yapmaya devam edecekler.allah insanlari islah etsin.

Neyse icinizi kararttim kusura bakmayin,
Halidem daha iyidin insallah gecmis olsun cok dikkat et kendine.agrilarin olmasi da olmamasi da normal kafana takma.tabi allah korusun anormal bi sanci ve kanama yoksa

Amandaa transferin netlesmis sanirim insallah saglikla bebislerine kavusursun tatlim

Canim benim hayirli olsun insallah mutlu haberler tatli bebislerle sonuclanir tedavin allah kolaylik versin

Sağol tatlım amin. Rabbim bebeğini korusun canım inşallah bende güzel haberler veririm... Bu ikinci tüp bebek son olur insallh ilk tüp bebek denemem de embiryolar iyi gelişmedi inşallah bu sefer herşey çok güzel gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…