Mrb arkadasim tedaviye baslamana cok sevindim, umarim bu sefer kavusursun yavruna, bunu cani gonulden diliyorum...Sağol tatlım amin. Rabbim bebeğini korusun canım inşallah bende güzel haberler veririm... Bu ikinci tüp bebek son olur insallh ilk tüp bebek denemem de embiryolar iyi gelişmedi inşallah bu sefer herşey çok güzel gider
Canim benim hayirli olsun insallah mutlu haberler tatli bebislerle sonuclanir tedavin allah kolaylik versin.
ahhh sorma tatlim tv de gordukce icim parcalaniyor agliyorum vahset bu.rabbim ailesine sabir versin zaman cok kotu.allah bizleri evlatlarimizi korusun hayirli insanlarla karsilastirsin.bu sucu isleyen insanlari (insan kelimesi cok iyimser canavarlari) sehir meydanlarinda ibreti alem diri diri yakmali.taciz sucuna agir cezalar verilmedikce (en azindan uzun yillar hapis )o canavarlar istediklerini yapmaya devam edecekler.allah insanlari islah etsin.
Neyse icinizi kararttim kusura bakmayin,
Halidem daha iyidin insallah gecmis olsun cok dikkat et kendine.agrilarin olmasi da olmamasi da normal kafana takma.tabi allah korusun anormal bi sanci ve kanama yoksa
Canimcim benim arada sol kasigim batiyo gibi oluyor. Ama sunu unutma ben gecen ay 12ocakta hasta olmustum.12 subatta felaket derecede sol kasigim agridi .dedim heralde hasta olucam.eger senin de hastalik gununse boyle agri oluyormus. Ama hastalik gunun degilse de ara ara batma seklinde olmasi normal. 12subat gwcti ya ben de ne kasik agrisi kaldi ne bisey.diyom ya simdi de bi agri olmayinca pinpiriklenmeye basladimrandevum da 18i carsamba canim.senin?
Insallah bu sefer cok kaliteli olurlar canim esin de sen de beslenmenize cok dikkat edin allah kolaylik versinSağol tatlım amin. Rabbim bebeğini korusun canım inşallah bende güzel haberler veririm... Bu ikinci tüp bebek son olur insallh ilk tüp bebek denemem de embiryolar iyi gelişmedi inşallah bu sefer herşey çok güzel gider
Esinle gitmen en dogrusu canim olsun biraz daha buyumus olurlar insallah annesi,Canim cok sukur kanamam falan yok ama kalp atislarini gorene kadar diken ustunde olucam galiba. Esim pazartesi sali sehir disinda olacak .yoksa pazartesi doktora gitmek istiyordum ben. Tek de gitmem.o yuzden carsambayi beklocez. Sunun surasinda carsambaya ne kaldi de mi. Yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hooop carsambaa :)
Allah razı olsun canım sizin duanız daha makbul olur. Rabbim gönlümüzun muradını elimize verir inşallah sağlıklı bi şekildeMrb arkadasim tedaviye baslamana cok sevindim, umarim bu sefer kavusursun yavruna, bunu cani gonulden diliyorum...
Bence umut var canım önemli olan iki gün sonra iki katı değer çıkması canım takip edeceksiniz mecbur insallh değerin kat kat artarKızlar merhaba. 3.gün embriyosu transferinden sonra 8.gün bugün. Dayanamadık test yaptık bugün 6.30 çıktı kan degerim. Ne dersiniz umut var mı lütfen bişeler söyleyin
benim ilk deneme m sonucu da almadım henüz ama şen içini ferah tutmaya çalış 2 gün sonra yine test yaparsın inş katlanır artar hepimiz birbirimize dua ediyoruz. Moralini bozma sakin..Allah yardımcın olsun arkadaşım.Kızlar merhaba. 3.gün embriyosu transferinden sonra 8.gün bugün. Dayanamadık test yaptık bugünp 6.30 çıktı kan degerim. Ne dersiniz umut var mı lütfen bişeler söyleyin
Çok teşekkür ederim ilginiz için. Umut hep var, dualarımız hepimiz icin.. Allah yavrularımızı tez zamanda versin hepimizeBence umut var canım önemli olan iki gün sonra iki katı değer çıkması canım takip edeceksiniz mecbur insallh değerin kat kat artar
Canım erken test yapmışsın hiç belli olmaz canım hcg hormonu daha yeni salgılanmaya başlıyor belkide insallh değerin artacak tatlım dualarım seninleÇok teşekkür ederim ilginiz için. Umut hep var, dualarımız hepimiz icin.. Allah yavrularımızı tez zamanda versin hepimize
Evet Aynen biliyorum bütün bunları. Test günüm salı, artık beklemekten başka çare yok, Yükselip katlanabilir de düşüp yokolabilir de.. Allah hayırlısını nasip etsin hepimiz icinCanım erken test yapmışsın hiç belli olmaz canım hcg hormonu daha yeni salgılanmaya başlıyor belkide insallh değerin artacak tatlım dualarım seninle
Daha iyiyim canim :) sen nasilsin nasil gidiyo.agrin sizin var miBen geldim..nasilsin halidem?sinirler yatışti mi?
Merhaba canım hoşgeldinarkadaslar uzun bir aradan sonra tekrar merhaba :) oncelikle hamile olan arkadaslarim gozunuz aydin! allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah. inanin burada bu guzel haberleri okumak hepimize umut oluyor. 2015'in guzel anneleri :)
ben de sizler gibi aralik ayinda tup bebek yaptiracaktim. sonra polip cikti. ameliyat oldum ve tup bebek bu ay olmaz dediler. once asilamayi deneyin dedi doktoromuz. ancak, ben cok arastirdim ve asilama denemeden tup bebege baslamaya karar verdim. insallah mart ayinda baslicam allahin izniyle. bu kez istanbul imkanimiz olmadigi icin ankara'yi deneyecegiz.
size sormak istedigim bir sey var. doktor bana bu ayki reglimde dogum kontrol hapi ve coraspirin kullanmami soylemis yazdigi mailde. aranizda hic tedavi oncesi dogum kontrol hapi kullanan var mi merak ettim canlar.
beni aydinlatabilirseniz sevinirim. bir turlu baslayamadim kac aydir tedaviye. ama, gec olsun guc olmasin. insallah ben de sizler gibi guzel sonuc alirim hayirlisiyla. guzel haberleriniz bana nasil umut oldu anlatamam!
hepinizi opuyorum guzel anneler ve anne adaylari! iyi geceler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?