ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Mrb arkadasim tedaviye baslamana cok sevindim, umarim bu sefer kavusursun yavruna, bunu cani gonulden diliyorum...

Canim cok sukur kanamam falan yok ama kalp atislarini gorene kadar diken ustunde olucam galiba. Esim pazartesi sali sehir disinda olacak .yoksa pazartesi doktora gitmek istiyordum ben. Tek de gitmem.o yuzden carsambayi beklocez. Sunun surasinda carsambaya ne kaldi de mi. Yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hooop carsambaa :)

kızlarrr merhaba nasılsınız ben tedavı oldukları hastanede kontrole devam edenlere bısı sormak ıstıorm kalp atısı ve kese gormek ıcın 2 kez gtmek gerekıo bnn ıcın ayrı ucret odedınız mı merak edıorm

Canim, benim de ayın 26sina wersi doktor...herhelde keseyi ve kalp atisini birliktemi goruruz bilemiyorum..cok şükür bugun agrim yok..ama dogum yapana kadar icim rahatlamiyacak...cunku bizler tup bebek annesi olacagiz hayirlisiyla...Rabbim hayirlisiyla,saglikli,sihhatli cocuklar nasip etsin hepimize...

Insallah bu sefer cok kaliteli olurlar canim esin de sen de beslenmenize cok dikkat edin allah kolaylik versin
Esinle gitmen en dogrusu canim olsun biraz daha buyumus olurlar insallah annesi,

Ayy nasil sinirliydim bugun anlatamam... niye boyle oldu ki...

Kızlar merhaba. 3.gün embriyosu transferinden sonra 8.gün bugün. Dayanamadık test yaptık bugün 6.30 çıktı kan degerim. Ne dersiniz umut var mı lütfen bişeler söyleyin

Kızlar merhaba. 3.gün embriyosu transferinden sonra 8.gün bugün. Dayanamadık test yaptık bugün 6.30 çıktı kan degerim. Ne dersiniz umut var mı lütfen bişeler söyleyin
Bence umut var canım önemli olan iki gün sonra iki katı değer çıkması canım takip edeceksiniz mecbur insallh değerin kat kat artar

Kızlar merhaba. 3.gün embriyosu transferinden sonra 8.gün bugün. Dayanamadık test yaptık bugünp 6.30 çıktı kan degerim. Ne dersiniz umut var mı lütfen bişeler söyleyin
benim ilk deneme m sonucu da almadım henüz ama şen içini ferah tutmaya çalış 2 gün sonra yine test yaparsın inş katlanır artar hepimiz birbirimize dua ediyoruz. Moralini bozma sakin..Allah yardımcın olsun arkadaşım.

Çok teşekkür ederim ilginiz için. Umut hep var, dualarımız hepimiz icin.. Allah yavrularımızı tez zamanda versin hepimize
Canım erken test yapmışsın hiç belli olmaz canım hcg hormonu daha yeni salgılanmaya başlıyor belkide insallh değerin artacak tatlım dualarım seninle

Canım erken test yapmışsın hiç belli olmaz canım hcg hormonu daha yeni salgılanmaya başlıyor belkide insallh değerin artacak tatlım dualarım seninle
Evet Aynen biliyorum bütün bunları. Test günüm salı, artık beklemekten başka çare yok, Yükselip katlanabilir de düşüp yokolabilir de.. Allah hayırlısını nasip etsin hepimiz icin

arkadaslar uzun bir aradan sonra tekrar merhaba :) oncelikle hamile olan arkadaslarim gozunuz aydin! allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah. inanin burada bu guzel haberleri okumak hepimize umut oluyor. 2015'in guzel anneleri :)

ben de sizler gibi aralik ayinda tup bebek yaptiracaktim. sonra polip cikti. ameliyat oldum ve tup bebek bu ay olmaz dediler. once asilamayi deneyin dedi doktoromuz. ancak, ben cok arastirdim ve asilama denemeden tup bebege baslamaya karar verdim. insallah mart ayinda baslicam allahin izniyle. bu kez istanbul imkanimiz olmadigi icin ankara'yi deneyecegiz.
size sormak istedigim bir sey var. doktor bana bu ayki reglimde dogum kontrol hapi ve coraspirin kullanmami soylemis yazdigi mailde. aranizda hic tedavi oncesi dogum kontrol hapi kullanan var mi merak ettim canlar.

beni aydinlatabilirseniz sevinirim. bir turlu baslayamadim kac aydir tedaviye. ama, gec olsun guc olmasin. insallah ben de sizler gibi guzel sonuc alirim hayirlisiyla. guzel haberleriniz bana nasil umut oldu anlatamam!

hepinizi opuyorum guzel anneler ve anne adaylari! iyi geceler :)

Merhaba canım hoşgeldin insallh tedavin herşey çok güzel gider ve bebeğini kucağına almayı nasip eder tatlım... ocak ayında tüp bebek yaptıracaktım canım bi değerim yüksek çıkınca doktor doğum kontrol hapı verdi tedavi öncesi hem kist olmasını engelliyor hem de hormon değerlerini dengeliyor canım önlem amaçlı vermiştir

Gunaydin canlar :) bu günü saymazsak iki gün kaldi heyecan ve korku dorukta.. Carsamba hem ise baslayacagim hemde bebegimiz tuttundu mu tuttunmadi mi bunu ogrenecegim. halide25 cano sende usaklarini goreceksin insallah. Bugün test gunu olan kimse var mi ? Allahim guzel haberler almamizi nasip etsin insallah..

hosbuldum canimm :) cok tesekkur ederim kuzum cevabin icin. insallah hepimiz hayirlisiyla guzel sonucu aliriz. sen simdi sonucunu mu bekliyorsun? S Sky_sun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…