nerden aldın arısütü bal poleni hangi marka,karışımı olarakmı aldın,senmi karıştırdın,birde adetle mi başlanması gerek illede.bende de rezerv az,tedavideyimben yumurta rezervimin az olduğunu adetime 3 gün kala öğrendim, hemen arısütü-bal-polen karışı aldım sabahları aç karnına bir tatlı kaşığı yedim, en iyisinden kuru incir dut kurusu kabuklu ceviz fındık fıstık badem falan günde bir tabak
karıştırıp yedim, sabahları süt ve yumurta yedim, bol dua ettim annemelr de çok dua ettiler sağolsunlar, şimdi sana çok etki edermi bilmiyorum iğnelerin yarısı bitti gibi, bilemiyorum yinede bi dene istersen arısütü-bal-poleni sabah akşam birer kaşık yşyerek dene istersen
halide25 , canim oncelikle bebisin hayirli ugurlu olsun. allah saglikla kucagia almayi nasip etsin insallah.
arkadasim sana bir sey sormak istiyorum. bende once rezerv azligindan supheleniliyordu. ama, daha sonra sorunn esimde oldugunu soyledi semra hanim. morfoloji bozuklugu varmis. sen de memorial sisli'de yaptirdin degil mi? hangi yontem uygulandi? bir de toplamda kac gun kaldiniz istanbul'da? bir de kontrol icin kac gunde bir cagirdilar? cok soru sordum canim kusuruma bakma. ama, gonlum semra hanim'i istiyor. yalniz kalma sikintim var. memorial'in misafirhanesi inanilmaz pahali. siz nerede kaldiniz? canim benim tekrar kusura bakma. gunun guzel gecsin guzel anne! :)
Kızlar selam herkesedoktordan çıktım herşey yolunda değerim düşmüş tedaviye başladim gonal f 225 doz Rulid ve folik asit verdi. Salı günü kontrolüm var
Amandaa transferin netlesmis sanirim insallah saglikla bebislerine kavusursun tatlim
Evet canım senın bugün transfer günün inşallah bu sefer güzel haberlerini alacağızCanım çok sevindim inşallah son tedavilerimiz olur... Bende öğleden sonra transfere gideceğim Allah izin verirse...
Sağol canım benim inşallah... Yüreğim ağzımda hastaneden arasınlar diye bekliyorum saat kaçta transfer olacak diye...
Kızlar günaydın,
Öğleden sonra Transferim var Allah izin verirse... Ne olur dua edin hayırlısı için... Şuan işyerinde telefon gelmesini bekliyorum hastaneden...
Kızlar günaydın,
Öğleden sonra Transferim var Allah izin verirse... Ne olur dua edin hayırlısı için... Şuan işyerinde telefon gelmesini bekliyorum hastaneden...
Kızlar günaydın,
Ben kullandm canım ama toplamda sonra kullandım doğum kontrol hapı.n i.arkadaslar uzun bir aradan sonra tekrar merhaba :) oncelikle hamile olan arkadaslarim gozunuz aydin! allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah. inanin burada bu guzel haberleri okumak hepimize umut oluyor. 2015'in guzel anneleri :)
ben de sizler gibi aralik ayinda tup bebek yaptiracaktim. sonra polip cikti. ameliyat oldum ve tup bebek bu ay olmaz dediler. once asilamayi deneyin dedi doktoromuz. ancak, ben cok arastirdim ve asilama denemeden tup bebege baslamaya karar verdim. insallah mart ayinda baslicam allahin izniyle. bu kez istanbul imkanimiz olmadigi icin ankara'yi deneyecegiz.
size sormak istedigim bir sey var. doktor bana bu ayki reglimde dogum kontrol hapi ve coraspirin kullanmami soylemis yazdigi mailde. aranizda hic tedavi oncesi dogum kontrol hapi kullanan var mi merak ettim canlar.
beni aydinlatabilirseniz sevinirim. bir turlu baslayamadim kac aydir tedaviye. ama, gec olsun guc olmasin. insallah ben de sizler gibi guzel sonuc alirim hayirlisiyla. guzel haberleriniz bana nasil umut oldu anlatamam!
hepinizi opuyorum guzel anneler ve anne adaylari! iyi geceler :)
canimmm, cook cok tesekkur ederim. amiin, insallah. hayirlisiyla bebislerini kucagina almayi nasip etsin allahim..Gunesates tatlim hosgeldin tedaviye baslayacak olmana cok sevindim insallah bu kez evlatlarina kavusursun hayirlisiyla
Amanda bitanem insallah embriyolarin saglikli cozunup sana simsiki tutunup hayirli hayirli evlatlarin olur insallah.
Kizlar benim de carsamba kontrolum var 15 de bir gidiyorum kendi istegimle,dr dr geziyorum hala dr ve hastanemizi netlestiremedik ikiz oldugu icin yenidogan yogun bakim servisi ilan bir yer olsun istiyoruz ve tecrubeli bir dr.o yuzden farkli dr lar da gormus oluyorum sık sık.carsamba baya dr kontrolu olan var galiba halide merseray...guzel haberlerle gelelim insallah.opuyorum hepinizi.
Canim benim icini ferah tut,insallah bebeklerine saglikla kavusacaksin,ama cok dikkat et kendine bazen bu tur lekelenmeler olabilir bebekler de saglikli dogar,hic moralini bozma.biz 12+3 deyiz insallah.evet canim dr hastane secimi beni cok zorluyor.burada iki devlet hastanesi iki de ozelde yenidogan yogun bakim servisi var.devleti istemiyorum.ozelde de birine guvenemiyorum.yakinda buraya baska bir ozel hastanenin tip fakultesi acilacak herseyi tamam izinlerle ugrasiyorlar.orada calisacak bir docent var bi tip merkezinde.yarin da ona bakicam,olursa takibimi onunla yapip birlikte yeni hastaneye gecicez insallah.insallah bebeklerimiz 36 yi tamamlayip saglikli dogarlar da kuvoze gerek kalmaz.ecren cnm bende seninle ayni durumdqyim henuz doktora karar veremedim ikiz oldugu icin daha dikkatli karar vermek gerekiyor yenidogan unitesi gercekten cok onemli carsamba bbenimde kontrolum var baska bi doktora gidicem plesantadaki yirtik hakkinda bide baska doktorun gorusunu alicam ins bi sorun cikmaz ara ara kanama oluyo lekenme surekli devam ediyo ins biran once gecer tehlike bebeklerimi rabbim bana bagislar carsamba kontrolu olanlardan da guzel habet bekliyorum ins bu arada senin kacinci haftan biz 8+1 olduk
amin bitanem hepimiz saglikla bebeklerimize kavusalim insallah.canimmm, cook cok tesekkur ederim. amiin, insallah. hayirlisiyla bebislerini kucagina almayi nasip etsin allahim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?