ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

halide25 , canim oncelikle bebisin hayirli ugurlu olsun. allah saglikla kucagia almayi nasip etsin insallah.
arkadasim sana bir sey sormak istiyorum. bende once rezerv azligindan supheleniliyordu. ama, daha sonra sorunn esimde oldugunu soyledi semra hanim. morfoloji bozuklugu varmis. sen de memorial sisli'de yaptirdin degil mi? hangi yontem uygulandi? bir de toplamda kac gun kaldiniz istanbul'da? bir de kontrol icin kac gunde bir cagirdilar? cok soru sordum canim kusuruma bakma. ama, gonlum semra hanim'i istiyor. yalniz kalma sikintim var. memorial'in misafirhanesi inanilmaz pahali. siz nerede kaldiniz? canim benim tekrar kusura bakma. gunun guzel gecsin guzel anne! :)

nerden aldın arısütü bal poleni hangi marka,karışımı olarakmı aldın,senmi karıştırdın,birde adetle mi başlanması gerek illede.bende de rezerv az,tedavideyim

Canim benim toplam 20 gun kadar kaldik. Misafirhanedeydik biz. Imsi yapildi. Semra hanim ve aylin hanim takibimi yapti.bi defa da hande hanim bakti.herkesi cok sevdim.kontroller icin ilk igneye basladim.2 gun sonra cagirdilar. Sona dogru her gun gittim. Igneleri hastanenin yakininda bi eczane var.uyguna alirsin.insallah tedavin iyi gecee de yavrunu kucagina alirsin canim.sevgiler :)
halide25 , canim oncelikle bebisin hayirli ugurlu olsun. allah saglikla kucagia almayi nasip etsin insallah.

Kızlar selam herkese doktordan çıktım herşey yolunda değerim düşmüş tedaviye başladim gonal f 225 doz Rulid ve folik asit verdi. Salı günü kontrolüm var

Canım çok sevindim inşallah son tedavilerimiz olur... Bende öğleden sonra transfere gideceğim Allah izin verirse...

Amandaa transferin netlesmis sanirim insallah saglikla bebislerine kavusursun tatlim

Sağol canım benim inşallah... Yüreğim ağzımda hastaneden arasınlar diye bekliyorum saat kaçta transfer olacak diye...

Evet canım senın bugün transfer günün inşallah bu sefer güzel haberlerini alacağız

Canim beniiimm Allah hayirli uğurlu etain insallahh. Bebeklerini al gel de isinsinlar anne kucaginda canim :) Mevlam yar ve yardimcin olsun insallahhh
Kızlar günaydın,
Öğleden sonra Transferim var Allah izin verirse... Ne olur dua edin hayırlısı için... Şuan işyerinde telefon gelmesini bekliyorum hastaneden...

Gunesates tatlim hosgeldin tedaviye baslayacak olmana cok sevindim insallah bu kez evlatlarina kavusursun hayirlisiyla

Amanda bitanem insallah embriyolarin saglikli cozunup sana simsiki tutunup hayirli hayirli evlatlarin olur insallah.

Kizlar benim de carsamba kontrolum var 15 de bir gidiyorum kendi istegimle,dr dr geziyorum hala dr ve hastanemizi netlestiremedik ikiz oldugu icin yenidogan yogun bakim servisi ilan bir yer olsun istiyoruz ve tecrubeli bir dr.o yuzden farkli dr lar da gormus oluyorum sık sık.carsamba baya dr kontrolu olan var galiba halide merseray...guzel haberlerle gelelim insallah.opuyorum hepinizi.

ecren cnm bende seninle ayni durumdqyim henuz doktora karar veremedim ikiz oldugu icin daha dikkatli karar vermek gerekiyor yenidogan unitesi gercekten cok onemli carsamba bbenimde kontrolum var baska bi doktora gidicem plesantadaki yirtik hakkinda bide baska doktorun gorusunu alicam ins bi sorun cikmaz ara ara kanama oluyo lekenme surekli devam ediyo ins biran once gecer tehlike bebeklerimi rabbim bana bagislar carsamba kontrolu olanlardan da guzel habet bekliyorum ins bu arada senin kacinci haftan biz 8+1 olduk

B
Ben kullandm canım ama toplamda sonra kullandım doğum kontrol hapı.n i.

canimmm, cook cok tesekkur ederim. amiin, insallah. hayirlisiyla bebislerini kucagina almayi nasip etsin allahim..

Selam kızlar, buraya giremez oldum çok yoğunum bu aralar, tamamını okuyamadım ama şöyle bi göz attım yazılanlara;
Amandacım hayırlı olsun transferin canım, Allah tutunmayı sonrada hayırlısıyla saülıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Günesates arkadaşım hoşgeldin canım nerelerdesin sen, canım inşallah bu tedavin son olur bebeğine kavuşursun canımcım
Kelebek arkadaşım arısütü-bal-polen karışımını sormuşsun, canım ben rezerv azlığımı öğrenir öğrenmez hemen aldım, daha iyi etki etmesi için 3 ay kullanılmalıymış ama ben yine de etki ettiğini düşünüyorum, markası balen'di, inşallah senin de son tedavin olur kavuşursun bebeğine
Halidecim sen nasılsın canım? Heyecan dorukta, ikimiz de çarşamba drdayız, hayırlı haberle dönelim inşallah

Canim benim icini ferah tut,insallah bebeklerine saglikla kavusacaksin,ama cok dikkat et kendine bazen bu tur lekelenmeler olabilir bebekler de saglikli dogar,hic moralini bozma.biz 12+3 deyiz insallah.evet canim dr hastane secimi beni cok zorluyor.burada iki devlet hastanesi iki de ozelde yenidogan yogun bakim servisi var.devleti istemiyorum.ozelde de birine guvenemiyorum.yakinda buraya baska bir ozel hastanenin tip fakultesi acilacak herseyi tamam izinlerle ugrasiyorlar.orada calisacak bir docent var bi tip merkezinde.yarin da ona bakicam,olursa takibimi onunla yapip birlikte yeni hastaneye gecicez insallah.insallah bebeklerimiz 36 yi tamamlayip saglikli dogarlar da kuvoze gerek kalmaz.
canimmm, cook cok tesekkur ederim. amiin, insallah. hayirlisiyla bebislerini kucagina almayi nasip etsin allahim..
amin bitanem hepimiz saglikla bebeklerimize kavusalim insallah.

Gunaydin kızçeler,
Annecim sonunda geldi bu sabah bize bakmaya.2 ay kadar kalacak insallah.sonra da kv ler gelecek insallah.hepinizi opuyorum kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…