ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Merserayy imm kuzum ben cok stresliyim. Esim iki gundur sehir disinda ve carsamba gunu icin ne olacak diye korku icindeyim.iki gundur agrim sizim bisey yok. Bebeklere yada bebegime bisey olmamistir de mi yarin saat 16da randevum.sabahtan aksama dersim var.4te de randevuya gidicem. Nolur dua edinnnn...

Ecrenim kuzucum gozun aydin annenler gelmis hosgelmis.teyzecime hurmetle selamlar .ellerinden operim. Kuzucum ya simdi net hesabina gore 5+4gozukuyoruz ya doktora gidince de aynisi mi cikiyor yoksa farkli mi cikiyor? Kizlar bilen varsa cevaplarsa pek sevinirim.ben netteki blast embriyo transferine gore hesapladim 5+4 cikiyor.acaba dogru mu? Doktora giden kizceler bi el atin mevzuya :)
Gunaydin kızçeler,
Annecim sonunda geldi bu sabah bize bakmaya.2 ay kadar kalacak insallah.sonra da kv ler gelecek insallah.hepinizi opuyorum kolay gelsin.

arkadaslarim, cok soru sordum ama kusuruma bakmayin ne olur. yumurta takibi kac gun surdu arkadasim? o surec boyunca ne yaptilar? yani ilac dozunda vs degisiklik yapiliyor mu? takip biter bitmez hemen toplamaya mi geciyorlar?
ist'da kalmak cok masrafli olacak. acaba tedaviye ist'da baslayip takibini ankara'da mi yaptirsam? ne dusunuyorsunuz? bu surecte iyice strese girer miyim emin olamiyorum. sizin tedavi boyunca sinir stres durumunuz nasildi?

Bence tedaviye nerde baslarsan orda devam etmek gerek. Ya ank. Da basla ya da ist.da.
Cunku yumurta olcumleri doktordam doktora degisiyor. Ayni merkezde devam wtmek senin icin daha iyi olur. Yumurta gelisimine gore doz degisikligi oluyor.ben 250 ile basladim 225 e dustu. Bazilarinda da az badlayip cogaltiliyor. Yumurtalar istenilen boyuta gelince ovitrelle yani catlatma igneni yaptiriyolar ve 36 saat sonra da toplama islemin oluyor. O gun sadece kac yumurtan toplandigini diyolar. Ertesi gun de arayip kacinin dollendigini soyluyolar.

[QUOcnmennnn, post: 39470812, member: 304125"]Canim benim icini ferah tut,insallah bebeklerine saglikla kavusacaksin,ama cok dikkat et kendine bazen bu tur lekelenmeler olabilir bebekler de saglikli dogar,hic moralini bozma.biz 12+3 deyiz insallah.evet canim dr hastane secimi beni cok zorluyor.burada iki devlet hastanesi iki de ozelde yenidogan yogun bakim servisi var.devleti istemiyorum.ozelde de birine guvenemiyorum.yakinda buraya baska bir ozel hastanenin tip fakultesi acilacak herseyi tamam izinlerle ugrasiyorlar.orada calisacak bir docent var bi tip merkezinde.yarin da ona bakicam,olursa takibimi onunla yapip birlikte yeni hastaneye gecicez insallah.insallah bebeklerimiz 36 yi tamamlayip saglikli dogarlar da kuvoze gerek kalmaz.

amin bitanem hepimiz saglikla bebeklerimize kavusalim insallah.[/QUOTE]
İns cnmbende cok istiyorum ins 36 37 haftayi goruruz saglikla dogsun bebeklerimiz sen hangi sehirdesin cnm ben izmirdryim

kızlar mrbalar negatif tüpbebekten sonra gününüz geçtimi böle olan varsa yazabilirmiiiii

Kizlar nasilsiniz? Ya benim kafam cok karisik. Simdi baska bi topikte okudum.bi arkadasin ogurmeleri baslamis. Bende tık yok.acaba bende mi bi sorun var?

Evettttt Kızlarrrrrrrrr,

Dün akşam 18:05'de bebişlerime kavuştum Allahın izni ile... Herşey gayet güzel geçti iki embriyo çözdürüldü ve ikisine gayet güzel çözüldü diye bilgi verdi embriyolog... Transferde rahat sayılırdı ve iki güzel ışığımı dolu dolu gözlerle emanet aldım, hayırlısı ile ayrılmayız inşallah... Bir saat dinlendikten sonra çıktık hastaneden, dışarıda yemek yedik ve eve gelince hemen uyudum :))))))))
Bugünde işe gitmedim izin verdim kendime... Karnımda ve kasıklarımda ağrı var sanırım normal onun dışında da iyim çok şükür... Ve Test Tarihimmmm 25 Şubat

Kizlar nasilsiniz? Ya benim kafam cok karisik. Simdi baska bi topikte okudum.bi arkadasin ogurmeleri baslamis. Bende tık yok.acaba bende mi bi sorun var?
Canımcım ben 9.haftadayım bak turp gibiyim, bünye meselesi bu, herkesin faklı sürebilir, hatta bazı kadınlar bir gebeliğini çok bulantılı diğerini normal geçirebiliyor.
Sana demiştim demi bu beklemeler bitmicek diye :)
Yarın kese görceksin inşallah, sonra 10 gün kalp atışı için bekliceksin, bu 10 günde de kafan bir sürü endişeyle dolcak ve 9 ay bu bekleyişler hiiiiçç bitmicek, hep bir sonraki adım için heyecan ve endişe duycaksın.

Canıııııımmmm hayırlı olsun tatlım, hadi Allah tamamına erdirsin

Vay arkadass yaa ayni topikteyuk diye ayni şeyleri mi yasayruk acaba??? Ben de massallah iyim ama bu iyiligin iyi bisey mi yoksa kotu bisey mi oldugunu bilmeyrum

Kızlar iyi akşamlar bugün doktor kontrolüm vardı endomedrium 5.5
Sağ ve sol toplam şuan 12 yumurta görünüyor 9 ve 10 mm boyutunda... yarın cetrodite igneye başlıyorum aynı zamanda gonal f 225 doz 185 e düşürdü bugün perşembe günü kontrolüm var.
halide25 canımcım endişe etme yarın inşallah hem keseyi hem kalp atışını duyarsınız aynı şekilde Merserayy sende yarın kalp atışlarını duyarsın.
amanda29 tatlım hadi gÖzün aydın tatlım inşallah güzel haberlerini alacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…