Selam kızlar, buraya giremez oldum çok yoğunum bu aralar, tamamını okuyamadım ama şöyle bi göz attım yazılanlara;
Amandacım hayırlı olsun transferin canım, Allah tutunmayı sonrada hayırlısıyla saülıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Günesates arkadaşım hoşgeldin canım nerelerdesin sen, canım inşallah bu tedavin son olur bebeğine kavuşursun canımcım
Kelebek arkadaşım arısütü-bal-polen karışımını sormuşsun, canım ben rezerv azlığımı öğrenir öğrenmez hemen aldım, daha iyi etki etmesi için 3 ay kullanılmalıymış ama ben yine de etki ettiğini düşünüyorum, markası balen'di, inşallah senin de son tedavin olur kavuşursun bebeğine
Halidecim sen nasılsın canım? Heyecan dorukta, ikimiz de çarşamba drdayız, hayırlı haberle dönelim inşallah
Gunaydin kızçeler,
Annecim sonunda geldi bu sabah bize bakmaya.2 ay kadar kalacak insallah.sonra da kv ler gelecek insallah.hepinizi opuyorum kolay gelsin.
arkadaslarim, cok soru sordum ama kusuruma bakmayin ne olur. yumurta takibi kac gun surdu arkadasim? o surec boyunca ne yaptilar? yani ilac dozunda vs degisiklik yapiliyor mu? takip biter bitmez hemen toplamaya mi geciyorlar?
ist'da kalmak cok masrafli olacak. acaba tedaviye ist'da baslayip takibini ankara'da mi yaptirsam? ne dusunuyorsunuz? bu surecte iyice strese girer miyim emin olamiyorum. sizin tedavi boyunca sinir stres durumunuz nasildi?
Canımcım ben 9.haftadayım bak turp gibiyim, bünye meselesi bu, herkesin faklı sürebilir, hatta bazı kadınlar bir gebeliğini çok bulantılı diğerini normal geçirebiliyor.Kizlar nasilsiniz? Ya benim kafam cok karisik. Simdi baska bi topikte okudum.bi arkadasin ogurmeleri baslamis. Bende tık yok.acaba bende mi bi sorun var?
Canıııııımmmm hayırlı olsun tatlım, hadi Allah tamamına erdirsinEvettttt Kızlarrrrrrrrr,
Dün akşam 18:05'de bebişlerime kavuştum Allahın izni ile... Herşey gayet güzel geçti iki embriyo çözdürüldü ve ikisine gayet güzel çözüldü diye bilgi verdi embriyolog... Transferde rahat sayılırdı ve iki güzel ışığımı dolu dolu gözlerle emanet aldım, hayırlısı ile ayrılmayız inşallah... Bir saat dinlendikten sonra çıktık hastaneden, dışarıda yemek yedik ve eve gelince hemen uyudum :))))))))
Bugünde işe gitmedim izin verdim kendime... Karnımda ve kasıklarımda ağrı var sanırım normal onun dışında da iyim çok şükür... Ve Test Tarihimmmm 25 Şubat
kızlarrrrrrrrrrrrr neden hiç cevap yok ama yaaaaakızlar mrbalar negatif tüpbebekten sonra gününüz geçtimi böle olan varsa yazabilirmiiiii
Canımcım ben 9.haftadayım bak turp gibiyim, bünye meselesi bu, herkesin faklı sürebilir, hatta bazı kadınlar bir gebeliğini çok bulantılı diğerini normal geçirebiliyor.
Sana demiştim demi bu beklemeler bitmicek diye :)
Yarın kese görceksin inşallah, sonra 10 gün kalp atışı için bekliceksin, bu 10 günde de kafan bir sürü endişeyle dolcak ve 9 ay bu bekleyişler hiiiiçç bitmicek, hep bir sonraki adım için heyecan ve endişe duycaksın.
Canim konuya vakif degilim o yuzden bisey diyemiyorum.kızlarrrrrrrrrrrrr neden hiç cevap yok ama yaaaaa
Canım benimde bir fikrim yok, bazı topiclerde okumuştum ilaçları bıraktıktan birkaç gün sonra olursun demiş drları, sen druna sordunmu?kızlarrrrrrrrrrrrr neden hiç cevap yok ama yaaaaa
Kıı o kadar hasbihal ettik burda tabiki birbirimize benzicezVay arkadass yaaayni topikteyuk diye ayni şeyleri mi yasayruk acaba??? Ben de massallah iyim ama bu iyiligin iyi bisey mi yoksa kotu bisey mi oldugunu bilmeyrum
İki gün gecmisti benim ilk tüp bebek tedavimde canimkızlarrrrrrrrrrrrr neden hiç cevap yok ama yaaaaa
Kesinlikle yaw :) o degil de ben yusuf yusuf etmeye basladim :)Kıı o kadar hasbihal ettik burda tabiki birbirimize benzicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?