Kızlar iyi akşamlarbugün doktor kontrolüm vardı endomedrium 5.5
Sağ ve sol toplam şuan 12 yumurta görünüyor 9 ve 10 mm boyutunda... yarın cetrodite igneye başlıyorum aynı zamanda gonal f 225 doz 185 e düşürdü bugün perşembe günü kontrolüm var.
halide25 canımcım endişe etme yarın inşallah hem keseyi hem kalp atışını duyarsınız aynı şekilde Merserayy sende yarın kalp atışlarını duyarsın.
amanda29 tatlım hadi gÖzün aydın tatlım inşallah güzel haberlerini alacağız
Canim hayat ne garip okurken transfer anında yasadiklarim geldi aklıma uffff ... burnumun direği sizladi gözlerim yaşlı... Rabbim hayirli mutlu haberler almayi nasip etsin inşallahEvettttt Kızlarrrrrrrrr,
Dün akşam 18:05'de bebişlerime kavuştum Allahın izni ile... Herşey gayet güzel geçti iki embriyo çözdürüldü ve ikisine gayet güzel çözüldü diye bilgi verdi embriyolog... Transferde rahat sayılırdı ve iki güzel ışığımı dolu dolu gözlerle emanet aldım, hayırlısı ile ayrılmayız inşallah... Bir saat dinlendikten sonra çıktık hastaneden, dışarıda yemek yedik ve eve gelince hemen uyudum :))))))))
Bugünde işe gitmedim izin verdim kendime... Karnımda ve kasıklarımda ağrı var sanırım normal onun dışında da iyim çok şükür... Ve Test Tarihimmmm 25 Şubat
Canim ilaçları bırakınca 3 4 gün sonra olursun. Hemen baslamiyokızlarrrrrrrrrrrrr neden hiç cevap yok ama yaaaaa
Canim hayat ne garip okurken transfer anında yasadiklarim geldi aklıma uffff ... burnumun direği sizladi gözlerim yaşlı... Rabbim hayirli mutlu haberler almayi nasip etsin inşallah
amin canım inşallah. Gerçekten umut ışığı onlar inşallah o umut ışıklari yeserir ve 9 ay seninle olurlar. Atlattım gecti diyorum ama yaşadığım süreç bi an gözümün önünden geçip gidiyor ve canımı çok acıtıyor;(Ağlama tatlım yaaa onlar annelerinin ışıkları (umut ışıkları) ben onlara bu ismi koydum dün gördüğüm de...
İnşallah tüm anne olmak isteyen arkadaşlar biran önce ışıklarına kavuşur ve bir daha da ayrılmaz...
Sağ ve sol toplam şuan 12 yumurta görünüyor 9 ve 10 mm boyutunda... yarın cetrodite igneye başlıyorum aynı zamanda gonal f 225 doz 185 e düşürdü bugün perşembe günü kontrolüm var.
halide25 canımcım endişe etme yarın inşallah hem keseyi hem kalp atışını duyarsınız aynı şekilde Merserayy sende yarın kalp atışlarını duyarsın.
amin canım inşallah. Gerçekten umut ışığı onlar inşallah o umut ışıklari yeserir ve 9 ay seninle olurlar. Atlattım gecti diyorum ama yaşadığım süreç bi an gözümün önünden geçip gidiyor ve canımı çok acıtıyor;(
Evet canım günde bir incir yiyorum. insallh sen veOy oy oyyyy gozun aydin olsun insallahh seker kiz :) harika gidiyorsun. Dualara devam.inciri az ye tamam mi.cunku yumurta catlatma ozelligi varmis.2 yiyosan sabah 1e dusur bence. Persembe daha mutlu döncen insallahhh :):):):)
Ay canım benim ya Kıyamam sana rabbim evladına uzun ömür versin insallh kardeşi de olacak canım üzülmeCanım unutmak mümkün değil bilirim bende kızımdan önce ikizlerimi çok erken kaybettimhamileliğimin başlarındaydım henüz... üzerinden çok tedavi geçti kızım oldu çok şükür hatta bak tekrar tedavi oldum negatif sonuç aldım şimdi tekrar bir tedavi ama inan hala ilk gebeliğimde kaybettiğim ikizlerim aklımdan bir an olsun çıkmıyor şimdi bile yaşlı gözlerle yazıyorum yine... Unutacaksın demiyorum ama insanoğlu inan herşeye alışıyor
Insallah canim benim.sabah da degil ki randevum anacim taaaa saat 16da :) neyse tum gun dersim olacak insallah yarin bir sorun cikmaz.dualarini eksik etme tatlim :) ilk isim buraya yazmak olacak. Hadi iyi gecelerrr :)Evet canım günde bir incir yiyorum. insallh sen veMerserayy yarın güzel haberlerle geleceksiniz canım ayy ne güzel insallh bende o günleri görürüm
Ay canım benim ya Kıyamam sana rabbim evladına uzun ömür versin insallh kardeşi de olacak canım üzülme
Amin canım amin. burda bir birimizi çok iyi anlıyoruz o yüzden destek oluyuruz birbirimize,üzmemisdir tatlım derdimiz ortak canım tam tersine insan motive oluyorCanım sağol üzülmemek elde değil Y yenibidunya arkadaşın üzülmesine neden oldum sanırım yaaa bende onu anladığımı ifade etmek istedim... Burada her arkadaşın farklı hikayeleri var... Rabbim yaşadıklarımızın son sınavımız olmasını nasip etsin...
Canlarım gunaydinlarrr :) once iş e sonra da saat 16da doktora :) hakkimizda hayirlisi olur insallah diyorum ama yine de cok heyecanlıyım. Allaha emanet olun.bana dua etmeyi unutmayinnn bacilar
Allah kolaylik versin canım.. haklisin nasip ten öteye yol yok. Neyse sen moralini yüksek tut tatlim üzülme stres yapma bbislerin içerde üzülmesin sev onları konuş onlarla sarilsinlar sımsıkı annelerine:)Canım unutmak mümkün değil bilirim bende kızımdan önce ikizlerimi çok erken kaybettimhamileliğimin başlarındaydım henüz... üzerinden çok tedavi geçti kızım oldu çok şükür hatta bak tekrar tedavi oldum negatif sonuç aldım şimdi tekrar bir tedavi ama inan hala ilk gebeliğimde kaybettiğim ikizlerim aklımdan bir an olsun çıkmıyor şimdi bile yaşlı gözlerle yazıyorum yine... Unutacaksın demiyorum ama insanoğlu inan herşeye alışıyor
Canlarım gunaydinlarrr :) once iş e sonra da saat 16da doktora :) hakkimizda hayirlisi olur insallah diyorum ama yine de cok heyecanlıyım. Allaha emanet olun.bana dua etmeyi unutmayinnn bacilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?