ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Harika bir haber bu inşallah canım sonuda harika olur... Evet canım Merserayy halide25 O OREM arkadaşlarımız gibi bizde hayırlısı ile muradımıza ereriz...

Canim hayat ne garip okurken transfer anında yasadiklarim geldi aklıma uffff ... burnumun direği sizladi gözlerim yaşlı... Rabbim hayirli mutlu haberler almayi nasip etsin inşallah

Canim hayat ne garip okurken transfer anında yasadiklarim geldi aklıma uffff ... burnumun direği sizladi gözlerim yaşlı... Rabbim hayirli mutlu haberler almayi nasip etsin inşallah

Ağlama tatlım yaaa onlar annelerinin ışıkları (umut ışıkları) ben onlara bu ismi koydum dün gördüğüm de...
İnşallah tüm anne olmak isteyen arkadaşlar biran önce ışıklarına kavuşur ve bir daha da ayrılmaz...

amin canım inşallah. Gerçekten umut ışığı onlar inşallah o umut ışıklari yeserir ve 9 ay seninle olurlar. Atlattım gecti diyorum ama yaşadığım süreç bi an gözümün önünden geçip gidiyor ve canımı çok acıtıyor;(

Oy oy oyyyy gozun aydin olsun insallahh seker kiz :) harika gidiyorsun. Dualara devam.inciri az ye tamam mi.cunku yumurta catlatma ozelligi varmis.2 yiyosan sabah 1e dusur bence. Persembe daha mutlu döncen insallahhh :):):):)

Canım unutmak mümkün değil bilirim bende kızımdan önce ikizlerimi çok erken kaybettim hamileliğimin başlarındaydım henüz... üzerinden çok tedavi geçti kızım oldu çok şükür hatta bak tekrar tedavi oldum negatif sonuç aldım şimdi tekrar bir tedavi ama inan hala ilk gebeliğimde kaybettiğim ikizlerim aklımdan bir an olsun çıkmıyor şimdi bile yaşlı gözlerle yazıyorum yine... Unutacaksın demiyorum ama insanoğlu inan herşeye alışıyor

Oy oy oyyyy gozun aydin olsun insallahh seker kiz :) harika gidiyorsun. Dualara devam.inciri az ye tamam mi.cunku yumurta catlatma ozelligi varmis.2 yiyosan sabah 1e dusur bence. Persembe daha mutlu döncen insallahhh :):):):)
Evet canım günde bir incir yiyorum. insallh sen ve Merserayy yarın güzel haberlerle geleceksiniz canım ayy ne güzel insallh bende o günleri görürüm

Ay canım benim ya Kıyamam sana rabbim evladına uzun ömür versin insallh kardeşi de olacak canım üzülme

Evet canım günde bir incir yiyorum. insallh sen ve Merserayy yarın güzel haberlerle geleceksiniz canım ayy ne güzel insallh bende o günleri görürüm
Insallah canim benim.sabah da degil ki randevum anacim taaaa saat 16da :) neyse tum gun dersim olacak insallah yarin bir sorun cikmaz.dualarini eksik etme tatlim :) ilk isim buraya yazmak olacak. Hadi iyi gecelerrr :)

Ay canım benim ya Kıyamam sana rabbim evladına uzun ömür versin insallh kardeşi de olacak canım üzülme

Canım sağol üzülmemek elde değil Y yenibidunya arkadaşın üzülmesine neden oldum sanırım yaaa bende onu anladığımı ifade etmek istedim... Burada her arkadaşın farklı hikayeleri var... Rabbim yaşadıklarımızın son sınavımız olmasını nasip etsin...

Amin canım amin. burda bir birimizi çok iyi anlıyoruz o yüzden destek oluyuruz birbirimize,üzmemisdir tatlım derdimiz ortak canım tam tersine insan motive oluyor

Canlarım gunaydinlarrr :) once iş e sonra da saat 16da doktora :) hakkimizda hayirlisi olur insallah diyorum ama yine de cok heyecanlıyım. Allaha emanet olun.bana dua etmeyi unutmayinnn bacilar

Canımmmm Günaydınn :)
Bende bugün işe başladım çok şükür. Dualarım seninle bitanem inşallah hem keseler hem pıtpıtları göreceksin :) İlk resminizi bugün çekileceksiniz :))

Canooooomm canım arkadaşım :) Çok güzel yumoşların maşallah çok sevindim. Kız güzel olacak senin hamiş haberini alacağız öyle hissediyorum :))

Allah kolaylik versin canım.. haklisin nasip ten öteye yol yok. Neyse sen moralini yüksek tut tatlim üzülme stres yapma bbislerin içerde üzülmesin sev onları konuş onlarla sarilsinlar sımsıkı annelerine:)

Canlarım gunaydinlarrr :) once iş e sonra da saat 16da doktora :) hakkimizda hayirlisi olur insallah diyorum ama yine de cok heyecanlıyım. Allaha emanet olun.bana dua etmeyi unutmayinnn bacilar

Günaydin halidem..inş.güzel,hayirli haberlerini bekliyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…