Bu arada kizlar ben nötr leştim yaaaaaakeseyi görmek,kalp atışıni duymak için beklemek daha sabir isteyen bir işmiş.ben bişey hissetmiyorum,agri sizi da yokkkk.acaba iyi mi ,kötü mü bilemedim..lutfen destek werin
Canımmmm Günaydınn :)
Bende bugün işe başladım çok şükür. Dualarım seninle bitanem inşallah hem keseler hem pıtpıtları göreceksin :) İlk resminizi bugün çekileceksiniz :))
Bu arada kizlar ben nötr leştim yaaaaaakeseyi görmek,kalp atışıni duymak için beklemek daha sabir isteyen bir işmiş.ben bişey hissetmiyorum,agri sizi da yokkkk.acaba iyi mi ,kötü mü bilemedim..lutfen destek werin
canım cevap için teşekkürler ben negatiften sonraki ayı kasdetmiştim aslında aralıkta tedavi gördüm ocakta negatif sonuçlandı adet gördüm diğer ayki gecikmeyi sormuştumCanim ilaçları bırakınca 3 4 gün sonra olursun. Hemen baslamiyo
çok sağol canım benimde 3 gün geçtiİki gün gecmisti benim ilk tüp bebek tedavimde canim
inşallah canım arkadaşımCanooooomm canım arkadaşım :) Çok güzel yumoşların maşallah çok sevindim. Kız güzel olacak senin hamiş haberini alacağız öyle hissediyorum :))
Canım gelir gelmez haber ver bize hadi canım inşallah hem keseyi hem kalp atışını duyarsınızCanlarım gunaydinlarrr :) once iş e sonra da saat 16da doktora :) hakkimizda hayirlisi olur insallah diyorum ama yine de cok heyecanlıyım. Allaha emanet olun.bana dua etmeyi unutmayinnn bacilar
inşallah canım arkadaşımsen ne durumdasin nasıl gidiyor tatlım
Ah canım, ne acılar yaşamışsın, Allah bir daha göstermesin ikizlerinin ömrü kızına ve rahmindeki yavruna verilsin inşallahCanım unutmak mümkün değil bilirim bende kızımdan önce ikizlerimi çok erken kaybettimhamileliğimin başlarındaydım henüz... üzerinden çok tedavi geçti kızım oldu çok şükür hatta bak tekrar tedavi oldum negatif sonuç aldım şimdi tekrar bir tedavi ama inan hala ilk gebeliğimde kaybettiğim ikizlerim aklımdan bir an olsun çıkmıyor şimdi bile yaşlı gözlerle yazıyorum yine... Unutacaksın demiyorum ama insanoğlu inan herşeye alışıyor
Canım benim evet güzel haberle geldim çok şükür, senden de haberler çok güzel maaşallah, bol bol yumilerin var kaliteli embriyoların olcak inşallah ve tutunacaklar sanaEvet canım günde bir incir yiyorum. insallh sen veMerserayy yarın güzel haberlerle geleceksiniz canım ayy ne güzel insallh bende o günleri görürüm
Halidecim içimden bi his senden ikiz haberi alcaz diyo ama hadi hayırlısıInsallah canim benim.sabah da degil ki randevum anacim taaaa saat 16da :) neyse tum gun dersim olacak insallah yarin bir sorun cikmaz.dualarini eksik etme tatlim :) ilk isim buraya yazmak olacak. Hadi iyi gecelerrr :)
Canım benim çok teşekkür ederim, bu gece senden de güzel haber slcaz inşallahMerserayy canım benimm nasılsın,
bugün senin de büyük günün :) Canım arkadaşım hep aklımdasın kalbimdesin :) Güzel haberlerle gel canım benim.
Minnoşunu öp teyzoşu için :)
Kızlaaarrrr kalp atışlarını duyduk kızlar
Allahım bu ne güzel duyguymuş, benim de eşimin de gözleri dolu dolu oldu, çok duygulandık. Bugün gerçekten hamile olduğuma inandım, gerçekten içimde yavrum var. Allahım isteyen, hasretle umutla bekleyen herkese nasip etsin inşallah. Amin
Ah canım, ne acılar yaşamışsın, Allah bir daha göstermesin ikizlerinin ömrü kızına ve rahmindeki yavruna verilsin inşallah
Canım benim evet güzel haberle geldim çok şükür, senden de haberler çok güzel maaşallah, bol bol yumilerin var kaliteli embriyoların olcak inşallah ve tutunacaklar sana
Halidecim içimden bi his senden ikiz haberi alcaz diyo ama hadi hayırlısı
Canım benim çok teşekkür ederim, bu gece senden de güzel haber slcaz inşallah
Allahım bu ne güzel duyguymuş, benim de eşimin de gözleri dolu dolu oldu, çok duygulandık. Bugün gerçekten hamile olduğuma inandım, gerçekten içimde yavrum var. Allahım isteyen, hasretle umutla bekleyen herkese nasip etsin inşallah. Amin
Ah canım, ne acılar yaşamışsın, Allah bir daha göstermesin ikizlerinin ömrü kızına ve rahmindeki yavruna verilsin inşallah
Canım benim evet güzel haberle geldim çok şükür, senden de haberler çok güzel maaşallah, bol bol yumilerin var kaliteli embriyoların olcak inşallah ve tutunacaklar sana
Canlarimmm nasilsiniz :) ailemden sonra size yaziyorum haa :) doktordan evimize geldik. 4+6lik Tek kese gordukay cok miniş bu ya :) 2 hafta sonra kontrole cagirdi :) Hakkimizda hayirlisi olur insallah bacilar. 22 ekim 2015 yaziyo ultrason kagidinda dogum tarihi
Canım benim yaa çok mutlu oldum bende duymak istiyorumKızlaaarrrr kalp atışlarını duyduk kızlar
Maşallah canım inşallah hep böyle güzel gider canımcımCanlarimmm nasilsiniz :) ailemden sonra size yaziyorum haa :) doktordan evimize geldik. 4+6lik Tek kese gordukay cok miniş bu ya :) 2 hafta sonra kontrole cagirdi :) Hakkimizda hayirlisi olur insallah bacilar. 22 ekim 2015 yaziyo ultrason kagidinda dogum tarihi
Insallahhhhhhh Jonguilum:) aklimdasin kuzum :) Mevlam senin de yuzunu guldurecek insallah ve de bekleyen tum arkadaslarimizin :) yarin yumoslar Hakkında guzel haberle gel insallah seker :)Maşallah canım inşallah hep böyle güzel gider canımcımhamile kızlar sırada olanlara dua edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?