ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Amandam iyi olmana cok sewindimm.Rabbim iyi heberler amayi nasip etsin..sonucunu heyecanla bekliyorum..

Bu arada kizlar ben nötr leştim yaaaaaakeseyi görmek,kalp atışıni duymak için beklemek daha sabir isteyen bir işmiş.ben bişey hissetmiyorum,agri sizi da yokkkk.acaba iyi mi ,kötü mü bilemedim..lutfen destek werin

Canim ise dönüşte bu ne hiz :) normal canim kasik agrisi. Benim bugun 11. Gunum ve hala agridan yana tik yok cok ilginc

Surec her gecen gun zorlasiyor demi canim. Allahim yardimcin olsun merak etme hersey yolundadir. Bazisinda agri olmuyor bazisinda cok oluyor.

ayyy böyle söyleyince daha da heyecanlandım kız ilk resmimiz de mi Allahım inşallahhhh güzel haberlerle gelirim,çok korkuyorummm
Canımmmm Günaydınn :)
Bende bugün işe başladım çok şükür. Dualarım seninle bitanem inşallah hem keseler hem pıtpıtları göreceksin :) İlk resminizi bugün çekileceksiniz :))

amandamm inşallah hayırlı haberlerle gelirim. kuzum dikkat et kendine kayarsın falan Allah korusun. Sıkı sıkı giyinip bebişlerini iyi ısıt tamam mı annesi

OREMcim tatlım, bende de öyle oldu. regl günüme gelince inanılmaz sancım ağrım vardı. sonra o geçtikten sonra hiç bişey kalmadı. inşallah iyidir ve yolundadır her şey tatlım. içimizi ferah tutalım diyemiyorum ama tutmayı deneyelim en azından :)

Canim ilaçları bırakınca 3 4 gün sonra olursun. Hemen baslamiyo
canım cevap için teşekkürler ben negatiften sonraki ayı kasdetmiştim aslında aralıkta tedavi gördüm ocakta negatif sonuçlandı adet gördüm diğer ayki gecikmeyi sormuştum

Canlarım gunaydinlarrr :) once iş e sonra da saat 16da doktora :) hakkimizda hayirlisi olur insallah diyorum ama yine de cok heyecanlıyım. Allaha emanet olun.bana dua etmeyi unutmayinnn bacilar
Canım gelir gelmez haber ver bize hadi canım inşallah hem keseyi hem kalp atışını duyarsınız

Kızlaaarrrr kalp atışlarını duyduk kızlar
Allahım bu ne güzel duyguymuş, benim de eşimin de gözleri dolu dolu oldu, çok duygulandık. Bugün gerçekten hamile olduğuma inandım, gerçekten içimde yavrum var. Allahım isteyen, hasretle umutla bekleyen herkese nasip etsin inşallah. Amin
Ah canım, ne acılar yaşamışsın, Allah bir daha göstermesin ikizlerinin ömrü kızına ve rahmindeki yavruna verilsin inşallah
Evet canım günde bir incir yiyorum. insallh sen ve Merserayy yarın güzel haberlerle geleceksiniz canım ayy ne güzel insallh bende o günleri görürüm
Canım benim evet güzel haberle geldim çok şükür, senden de haberler çok güzel maaşallah, bol bol yumilerin var kaliteli embriyoların olcak inşallah ve tutunacaklar sana
Insallah canim benim.sabah da degil ki randevum anacim taaaa saat 16da :) neyse tum gun dersim olacak insallah yarin bir sorun cikmaz.dualarini eksik etme tatlim :) ilk isim buraya yazmak olacak. Hadi iyi gecelerrr :)
Halidecim içimden bi his senden ikiz haberi alcaz diyo ama hadi hayırlısı
Merserayy canım benimm nasılsın,
bugün senin de büyük günün :) Canım arkadaşım hep aklımdasın kalbimdesin :) Güzel haberlerle gel canım benim.
Minnoşunu öp teyzoşu için :)
Canım benim çok teşekkür ederim, bu gece senden de güzel haber slcaz inşallah

Merserayim cok sevindim canim.Allah tamamina erdirsin..Rabbim kucağina almayi da nasip etsin

Allaha şükürler olsun ne güzel, inşallah hep böyle güzel haberler duyarsın canım benim...
Şimdi halide25 de sıra, kontroldedir şimdi 16:00 da diyordu çünkü...

Canlarimmm nasilsiniz :) ailemden sonra size yaziyorum haa :) doktordan evimize geldik. 4+6lik Tek kese gorduk ay cok miniş bu ya :) 2 hafta sonra kontrole cagirdi :) Hakkimizda hayirlisi olur insallah bacilar. 22 ekim 2015 yaziyo ultrason kagidinda dogum tarihi

Allaha şükürler olsun..canim cok sevindim ..kalp kalbe karşiymiş,ayni anda yazdik..bebiş takviminde farkli yaziyor,o zaman nasil oluyor...pıt pıtlarını duydunmu peki?

Canım benim yaa çok mutlu oldum bende duymak istiyorum insallh benimde herşey yolunda gider ohh güzel haberler olunca benim yumiler de iyi büyüyor

Kuzummm massaalahh sana massallah bebisine. Allahim nazsrlardan saklasin sizi :) darisi bize olsun insallahhhh :)

Maşallah canım inşallah hep böyle güzel gider canımcım hamile kızlar sırada olanlara dua edin lütfen

Maşallah canım inşallah hep böyle güzel gider canımcım hamile kızlar sırada olanlara dua edin lütfen
Insallahhhhhhh Jonguilum:) aklimdasin kuzum :) Mevlam senin de yuzunu guldurecek insallah ve de bekleyen tum arkadaslarimizin :) yarin yumoslar Hakkında guzel haberle gel insallah seker :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…