ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Amandam iyi olmana cok sewindimm.Rabbim iyi heberler amayi nasip etsin..sonucunu heyecanla bekliyorum..

Sağol canım benim bende heyecanlıyım o kadar da söz verdim kendime kaptırmayacağım diye ama olmuyorrrr...
İnşallah banada nasip olur hayırlı haberler vermek... Bak 2 gün geçti bile :))))

Canim ise dönüşte bu ne hiz :) normal canim kasik agrisi. Benim bugun 11. Gunum ve hala agridan yana tik yok cok ilginc

Evet canım maalesef dönmek zorunda kaldım... Aralık tedavimde ertesi gün hemen işe gelmiştim bunda en azından birgün de olsa dinlendim... Kasık ağrım geçen tedavide sadece transfer günü olmuştu ama bunda şuan bile oturmakta zorlanıyorum... Her tedavi farklı canım biliyorum aslında...

Ben senin keseni yaradana kurban olurum yaaaa... Maaşallah canım inşallah iki hafta sonra kalp atışlarını da duyarsın...

Insallahhh canim insallah. NaSil gececek yaw 2 hafta :)

Kiz ne ara buyuduler de toplanacaklar zilliler :) bin massallah kiz hadi topla gel topla gell
Canım daha bugün cetrotide ye başladım muhtemelen salı günü yumurta toplanır. ama TAM BELLİ degil belki YARIN doktor GÜN verir. Cinsel perhiz gününu ayarlamak zorundayız sanırım cuma günü perhiz e girse olur

Canım çok sevMerserayy, post: 39sağlıkla kucağına alrbebeğini"]gerçekten rr kaatışınıduylarını duyduk kızlar
Allahım bu ne güzel duyguymuş, benim de eşimin de gözleri dolu dolu oldu, çok duygulandık. Bugün gerçekten hamile olduğuma inandım, gerçekten içimde yavrum var. Allahım isteyen, hasretle umutla bekleyen herkese nasip etsin inşallAh

Canim cok sevindim hayirliaiyla saglikla kucagina al bebegini gercekten kalp atisini duyunca bambaska oliyo insan hep gormek o guzel sesi duymak istiyo hizlixa buyuyolar bende yarin gitcem kontrole cok heyecanliyim bebeklerimo gorucem diye..

[QUOThayitli
de25, postsağlıkla 36, matışlarını daduy8"]Canlarimmm nasilsiniz :) ailemden sonra size yaziyorum haa :) doktordan evimize geldik. . 4+6lik Tek kese gorduk ay cok miniş bu ya :) 2 hafta sonra kontrole cagirdi :) Hakkimizda hayirlisi olur insallah bacilar. 22 ekim 2015 yaziyo ultrason kagidinda dogum tarihi[/QUOTE]
Hadi hayirli olsun cnm saglikla kalp atislarinida duyarsin artik minik minicik susam kadar iki hhafta sonra goruntusune inanamayackain bile cok Cabuk buyuyolar

canım arkadaşlarım çok teşekkür ederim, hala ağzım kulaklarımda, Allahım dileyen herkese nasip etsin. halide tutturamadım demek tek bebek, sağlıklı hayırlı olsun da farketmez.
jonguil valla ben senden çok umutluyum bol bol embriyon olcak ve sana tutunacak, bak gör. Merseray demişti dersin!!

Kuzucum insallah 2 hafta sonra gidince bi kese daha cikar 2 kalp atisi duyariz :) ben umutluyum. Ha olmazsa da tek bebisimin cani sağolsun insallah. Mevlam cumle muslumanin evladina icinde de bizlere hayırlı sağlıklı ahlaklı evlatlar versin insallah icinde de bizlere.
Ben de jonguilumden umutluyum Allahimizin izniyle guzel haberlwr vereceksin kiiiiizzzz :)

Bende aynı yazdıklarını yapmaya başladım senden okuyunca ,arı sütü bal poleni sabah 1 tatlı kasığı aç karna yiyorum,bide adetten bağımsız başladım adete daha var iki üç hafta,olurmu,adetlemi başlanıyor yani?birde adetle 2.tedaviye başlıcam ilâç.iğneler ile bal polen karışımı kullanılırımı?sen olumlu sonuç aldın mı?

Canım ben birkaç sayfa önce sana cevap yazmıştım, okumamışsın galiba.
Arısütü-bal-polen karışımının daha iyi etki etmesi için 3 ay kullanmak gerektiği söyleniyo, ben adete 3 gün kala kullanmaya başladım yine de kesinlikle etki attiğine inanıyorum çünkü daha önceki tedavimde hiç 1.kalite 8 hücreli embriyom olmamıştı, sen 2-3 hafta önce başlıcsksın kesinlikle daha iyi olur.
Olumlu sonuç aldınmı demişsin, gebelik takvimim gözünden kaçtı galiba hamileyim çok şükür. İnşallah seninde son tedavin olur ve yavruna kavuşursun canım

Ahhh canımmm çok sevindim :) Darısı başımıza inşallah. allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :)

Evet kızlar... Bende zorlu maratonun sonuç gününe geldim. Dün kan verecektim ama cesaretim kırıldı ve hastanenin kapısından geri döndüm. Bugün verdim.... Saat 15:00 gibi sonuç çıkar dediler. Tek embriyo oluşundan olayı korkum tavan. Meraktan çok korku var. Allah yardımcımız olsun inşallah bende ve bekleyen tüm arkadaşlarım pozitif sonuçlar alırız. Ahh Allahım yardım etsin...

Gunaydin canlaaaar,

Halidem bebisini gormussun tebrik ederim bitanem rabbim tamamina erdirsin

Merserayy tatlim senin de gozun aydin rabbim bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin

Jonguill az kalmis opuya kaliteli emriyolarin olsun insallah

Eakgull bugun test gunun degilmi hadi mucizenle gel bizleri sevindir

Amandam geriye sayim baslamis insallah bebeklerine kavusursun canim

Kuzum insallah guzel bir haber alirsin. Allahim yuzunj guldursun pozitif pozitif gel insallahhh

Dun biz de kontroldeydik cok sukur bebeklerim iyi,bas popo arasi 6.5 cm civari ikisi de.ama cinsiyetleri goremedik,daha once iki ayri dr cift yumurta ikizi demisti dunku dr da tek plasenta gordugu icin tek yumurta ikizi dedi plasentalar ya cok yakin duruyor yada birlesmisler dedi.keseler ayri.biraz kafamiz karisti.hayirlisi olsun insallah 3 hafta sonra tekrar gidicez insallah.opuyorum hepinizi.

He canimmm gordum cok sukur. Benim aile ikiz bekliyodu accik uzuldu gibi oldular.dedim heyt huyttt uzulup de bebisimi kusturmeyinn :) o benim minnak yavrumm

evet önceki cevabını görmedeim,bildirim gelmemiş bana,evet hamile olduğunuda bilmiyodum ondan sordum,hayırlı olsun ,umutlanıyorum benim gibi sorunu olupta olumlu sonuç alan arkadaşlarımı gördükçe.güzel temennilerin için çok sağol,sanada hayırlı ve sağlıklı bir hamilelik ve doğum dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…