Gunaydin canlaaaar,
Halidem bebisini gormussun tebrik ederim bitanem rabbim tamamina erdirsin
Merserayy tatlim senin de gozun aydin rabbim bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin
Jonguill az kalmis opuya kaliteli emriyolarin olsun insallah
Eakgull bugun test gunun degilmi hadi mucizenle gel bizleri sevindir
Amandam geriye sayim baslamis insallah bebeklerine kavusursun canim
Kuzum insallah guzel bir haber alirsin. Allahim yuzunj guldursun pozitif pozitif gel insallahhh
Dun biz de kontroldeydik cok sukur bebeklerim iyi,bas popo arasi 6.5 cm civari ikisi de.ama cinsiyetleri goremedik,daha once iki ayri dr cift yumurta ikizi demisti dunku dr da tek plasenta gordugu icin tek yumurta ikizi dedi plasentalar ya cok yakin duruyor yada birlesmisler dedi.keseler ayri.biraz kafamiz karisti.hayirlisi olsun insallah 3 hafta sonra tekrar gidicez insallah.opuyorum hepinizi.
Evet kızlar... Bende zorlu maratonun sonuç gününe geldim. Dün kan verecektim ama cesaretim kırıldı ve hastanenin kapısından geri döndüm. Bugün verdim.... Saat 15:00 gibi sonuç çıkar dediler. Tek embriyo oluşundan olayı korkum tavan. Meraktan çok korku var. Allah yardımcımız olsun inşallah bende ve bekleyen tüm arkadaşlarım pozitif sonuçlar alırız. Ahh Allahım yardım etsin...
CAnim ya cok uzuldum..rabbim hayirlisini ,sagliklisini wersin..onceki mesajimda yazdim sayfayi yeniledim gercekten cok uzuldum...canim hakkinda hayirlisini wersin rabbimKızlar sonuç negatif
1,2 Negatif
nasip değilmiş.
İdrar testlerim negatif halidem çok korkuyorum inşallah yüzümüz güler :)
Dun biz de kontroldeydik cok sukur bebeklerim iyi,bas popo arasi 6.5 cm civari ikisi de.ama cinsiyetleri goremedik,daha once iki ayri dr cift yumurta ikizi demisti dunku dr da tek plasenta gordugu icin tek yumurta ikizi dedi plasentalar ya cok yakin duruyor yada birlesmisler dedi.keseler ayri.biraz kafamiz karisti.hayirlisi olsun insallah 3 hafta sonra tekrar gidicez insallah.opuyorum hepinizi.
Kızlar sonuç negatif
1,2 Negatif
nasip değilmiş.
Gunaydin canlaaaar,
Halidem bebisini gormussun tebrik ederim bitanem rabbim tamamina erdirsin
Merserayy tatlim senin de gozun aydin rabbim bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin
Jonguill az kalmis opuya kaliteli emriyolarin olsun insallah
Eakgull bugun test gunun degilmi hadi mucizenle gel bizleri sevindir
Amandam geriye sayim baslamis insallah bebeklerine kavusursun canim
Kızlar sonuç negatif 1,2 Negatif nasip değilmiş.
Ayyy canım çok şirin, evet tek plasenta varsa tek yumurta ikizi olabilir, çok sevindim ecrenn, Allah bütün aksiliklerden korusun ikisini de sağlıkla kucağına al inşallahDun biz de kontroldeydik cok sukur bebeklerim iyi,bas popo arasi 6.5 cm civari ikisi de.ama cinsiyetleri goremedik,daha once iki ayri dr cift yumurta ikizi demisti dunku dr da tek plasenta gordugu icin tek yumurta ikizi dedi plasentalar ya cok yakin duruyor yada birlesmisler dedi.keseler ayri.biraz kafamiz karisti.hayirlisi olsun insallah 3 hafta sonra tekrar gidicez insallah.opuyorum hepinizi.
Teşekkür ederim canım, muhtemelen alıntı yapmadan cevap yazdım ondan görmemişsindir. Canım umudunu sakın kaybetme, bak ben 8 sene sonra kavuştum, inşallah sendetez zamanda kavuşursun, Allah yardımcın olsunevet önceki cevabını görmedeim,bildirim gelmemiş bana,evet hamile olduğunuda bilmiyodum ondan sordum,hayırlı olsun ,umutlanıyorum benim gibi sorunu olupta olumlu sonuç alan arkadaşlarımı gördükçe.güzel temennilerin için çok sağol,sanada hayırlı ve sağlıklı bir hamilelik ve doğum dilerim
Ahhhh canım yaa, hayırlı zaman gelmemiş demekki. Çok üzüldüm. Allah çok bekletmeden tez zamanda nasip etsin inşallah, Hulusi beyle görüştünmü?Kızlar sonuç negatif
1,2 Negatif
nasip değilmiş.
Kızlar sonuç negatif
1,2 Negatif
nasip değilmiş
canim cok uzuldum.. insallah en kisa zamanda hayirlisiyla kavusursun yavrularina..
Canım rapor yoksa 1200 1500 arası tutarkizlar, ilac masrafi ne kadar oluyor ortalamam olarak?
Canım benim yaa üzülme Sakın ne desem bilemedimKızlar sonuç negatif
1,2 Negatif
nasip değilmiş.
cok tesekkur ederim arkadasim.Canım rapor yoksa 1200 1500 arası tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?