ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Canım inşallah :) Ağzından bal damlıyor :)))) Valla çok korkuyorum..

Canımmm sağlıklı olsunlarda yumurtası fark etmez :)))) Allahım yardımcın olsun inşallah

Canim ins.güzel ,hayirli haberlerini aliriz..ne güzel hamileyim diye ciğliklarini paylasacaksin..

kuzucum keseler birleşmiş yani ne demek ben anlamadım ama Allah a şükürler olsun ki iyiler. Maşşallah kocaman kocaman oluyolar Allahım nazarlardan saklasın. :)

Kızlar sonuç negatif

1,2 Negatif

nasip değilmiş.

kuzucum, Allahım sabır ve maddi güç versin ki inşallah bir daha deneyebilesin.Bak çok güzel demişsin nasip değilmiş ama bu kez. İnşallah nasibin gelip en kısa sürede seni bulacak. Rabbim inşallah yüzünü güldürür. Aminnn

Evet canım geri sayım başladı bugün transfer sonrası 3.günüm hafif kasık sızısı ve birazda rahimde dolgunluk hissinden başka birşey yok şimdilik... Allahdan tek dileğim hayırlı sonuç ne ise onu kısmet etmesi...
Bebişler kocaman olmuş maşallah :))))) muhtemeldir ki çift yumurta ikizleridir bu bebişler ama önemli olan sağlıklı olmaları, gerisi teferruat değil mi tatlım...

Ayyy canım çok şirin, evet tek plasenta varsa tek yumurta ikizi olabilir, çok sevindim ecrenn, Allah bütün aksiliklerden korusun ikisini de sağlıkla kucağına al inşallah

Teşekkür ederim canım, muhtemelen alıntı yapmadan cevap yazdım ondan görmemişsindir. Canım umudunu sakın kaybetme, bak ben 8 sene sonra kavuştum, inşallah sendetez zamanda kavuşursun, Allah yardımcın olsun

Kızlar sonuç negatif

1,2 Negatif

nasip değilmiş.
Canım benim yaa üzülme Sakın ne desem bilemedim rabbim inşallah tez zamanda nasip eder belkide normal yolla olacak canım. Rabbim sabır versin canım üzülme allah hayırlısı neyse onu versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…