ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Massallah massallahh :) ben de senden gelecek guzel haberleri bwkliyordum seker :) hadi hayirli olsun kuzu. Bu arada gecen tedavinde kac yumos olmustu ve kaci olgun cikmisti?

Massallah massallahh :) ben de senden gelecek guzel haberleri bwkliyordum seker :) hadi hayirli olsun kuzu. Bu arada gecen tedavinde kac yumos olmustu ve kaci olgun cikmisti?
Evet canım şükür şimdilik iyi gidiyor canım diğer tedavide 12 yumurta toplanmıştı 7 si olgun çıkıp döllenmişti bakalım bu sefer ne olsun bu sefer olacak galiba halidemseninle aynı zamanda aşılma yaptık tüp aşılma derken sen hamile kaldın ee artık bebim de hamile kalmam şart oldu

He canimmm gordum cok sukur. Benim aile ikiz bekliyodu accik uzuldu gibi oldular.dedim heyt huyttt uzulup de bebisimi kusturmeyinn :) o benim minnak yavrumm
Kiiz cok iyi anliyorum seni.benim kizimda 11. Gun 287, 13. Gun 873 tu ve tek bebek.biz de ikiz bekliyorduk hatta anneannem 6 ay bitene kadar ikiz dedi.hayirlisi olsun tatlim kizimin hareketlerini hissettigimde dogdugunda butun dunyam o oldu ikizmi tekmi aklima bile gelmedi tek cift hic onemli degil saglikli hayirli olsun insallah
kuzucum keseler birleşmiş yani ne demek ben anlamadım ama Allah a şükürler olsun ki iyiler. Maşşallah kocaman kocaman oluyolar Allahım nazarlardan saklasın. :)
Tatlim sagolasin.onceki drlar ayri keselerde iki plasenta gordu dunku yine iki kese icinde iki ayri bebek ama keseler buyudukce yakinlasmis plasentalar ya cok yakin oldugundan oyle gorunuyor ya da birlesmis dedi.sorun yok cok sukur de beslendikleri plasenta ayri olunca daha iyi oluyor birbirlerinin yediklerini etkilemiyorlar.hayirlisi olsun.
Insallah tatlim saglikli olsunlar gerisi onemli degil.ben senden bu kaz daha cok umutluyum insallah hayirli saglikli evlatlara hamile olursun rabbim guzel yuregindekini versin insallah.
Ayyy canım çok şirin, evet tek plasenta varsa tek yumurta ikizi olabilir, çok sevindim ecrenn, Allah bütün aksiliklerden korusun ikisini de sağlıkla kucağına al inşallah
Amin tatlim hepimiz burada dogum hikayelerimizi bebeklerin emmesini gazini guzunu konusalim insallah
masallah masallah cok guzel canim sonu da guzel olsun insallah

Eakgul cok uzuldum canim,rabbim yardimcin olsun biraz dinlen moral bul insallah kendiliginden ya da guzel bir tedaviyle gelir bebegin.zamani degilmis demekki.ama asla pes etme.

Amin canım amin sizin dualarınız yeter zaten

Canim cok sevindim senin adina saglikli olmalarina bende gittim konttole gordun bebekleri kalp atislari normal yine kanama alanim varmis 15 gun daha stirahat etcem plasenta konuaunda diger doktor sallamis diyo plasenta daha yeni oluauyomus yirtik falan yok daha bebegin esi yok dedi yanlis bilfilendirmisler seni dedi bugun normalde 8+4 um ama ultrasonda bebekler 8+0 cikti senin bebekler orantilimi haftanla

Canım bebeğin kaç haftalık kaç günlük olduğuna takma, bebek var, yerleşmiş, kalp atışları var çok şükür, inşallah tez zamanda kanaman da durur canım.
Ben dün dra gittiğimde normal adet tarihime göre hesaplayınca 8+3 olması lazımdı dr 8+1 dedi. Yani gelişim seyri 1-2 gün oynayabilir canım hiç kafana takma moralini bozma, bol bol dinlen istirahat et

Saol cnm aynen dedigin gibi kafama takmiyorum artik beni endiselendiren plasenta daki sikintiydi ama bugünkü doktor daha güzel şeyler söyledi her doktor malesed her zaman duyarlı olmuyor

E yani artikin bekliyoruz :) daha iyi gidiyosun ha gayrettt :) Allahimm insallahh hayirlisi ile evlat sahibi olabiliriz :)

Kuzum ya benim icimde de suphe vardi. Bugun istanbuldaki doktorumuz aradi ona da sordum. Son regl tarihime gore benim minikin 5+3 olmasi gerekiyor ama dunku kontrolde minik 4+6 cikti. Bugun 5+0 dayiz. Doktor olcumlere gore degisebilir dedi. Sizce de korkulacak bisey yok de mi

Kizlar bugun doktorumuz dedi ki yumurta toplama gununu doktoruna soyle ona gore hesaplasin.

canim iyi olmaniza sevindim evet dr dan dr a olcumler degisebiliyor bikac gun oynamasi normal benimkiler uyumlu haftalariyla.kanama alani da gecer insallah aktif kirmizi kanama olmadigi surece korkma.bence her gittigindr dr a plasentalari sor tek mi cift mi ilerleyen haftalarda gorulemeyebiliyor.ayrintili ultrasonda belki.gerci bana da hep cift dediler bu seferki tek dedi onceden ciftse birlesmistir dedi ender bi durum.hayirlisi canim.rabbim bebeklerimizi korusun

halidecim bebeğin gelişim süreci de değişkenlik gösterebiliyor, başka topiclerde okudum ilk aylarda gelişimi birkaç gün ya da bir hafta geriden gelen bebekler ikinci trimesterda arayı kapatabiliyolar hatta gelişimleri önden seyredebiliyor ya da tam tersi ilk aykarda gelişimi doğru orantılı giderken sonraki aykarda hafta ya da gün sayısınta tutarsızlık olabiliyor.
boşveriiiiinnnn, kızlar hiç takılmayın, şu anda odaklanmamız gereken hamile olduğumuz gerçeği, gelişimi bir hafta geriden ya da ilerden olsa neolcak, sağlıklı olsun yeterki, biz elimizden geldiği kadar bakımımıza yediğimize içtiğimize dikkat edelim gerisini Allaha bırakalım, rahat olun, çok şükğr biz hamileyiz içimizde büyümekte olan bir mucize taşıyoruz, bence önemli olan da bu

Ya burda gittigimizz doktor beni aydinlatmadi ki. Ben transfer tarihimi soyledim. O ultrasona giris yaparken hemsireye donup 14 ocak yaz dedi. Ama benim son regl tarihim 12 ocak. Bugun istanbuldaki doktorumuzla gorustum.dedi ki yumurta toplama gununu soylemen gerekiyor. Ona gore ultrasonla bakacaklar. O yuzden doktorumuzu degistirdik. Haftaya baska bi doktora randevu aldim. Bakalim o ne diyecek. Iste bu tarz sıkıntılar olunca da insan bi kendini kaptiramiyo ki hamilelige. Bi de zor elde etmenin endişesi var .
Icimizde hep acaba hevesimiz kuraagimizda kalir mi korkusu... Allahim hayirlisi ile kucagimiza almamizi nasip etsin insallah yavrularimizi.

[QUOTbugün sordrennnn, post: 39524164, member: 304125"]canim iyi olmaniza sevindim evet dr dan dr a olcumler degisebiliyor bikac gun oynamasi normal benimkiler uyumlu haftalariyla.kanama alani da gecer insallah aktif kirmizi kanama olmadigi surece korkma.bence her gittigindr dr a plasentalari sor tek mi cift mi ilerleyen haftalarda gorulemeyebiliyor.ayrintili ultrasonda belki.gerci bana da hep cift dediler bu seferki tek dedi onceden ciftse birlesmistir dedi ender bi durum.hayirlisi canim.rabbim bebeklerimizi korusun[/QUOTE]
Daha bugun sordum plasenta daha oluşmadı dedi bende merak ediyordum tek mi çift mi diye çift olması daha sağlıklı oluyomus ama 12. Haftaya kadar ancak oluşur plasenta dedi aslinda bu tur şeylere perinatologlar daha net cevap veriyormus gebelik teki riskleri daha kolay anlayabiliyolarmis uzman bir perinatolog bulup gitmeyi düşünüyorum 1 ay sonra falan

CAnim ya cok uzuldum..rabbim hayirlisini ,sagliklisini wersin..onceki mesajimda yazdim sayfayi yeniledim gercekten cok uzuldum...canim hakkinda hayirlisini wersin rabbim

Canım çok üzüldüm ama en güzel cümleyi yine kendin yazmışsın Nasip Değilmiş... İnşallah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar verir Rabbim sana... Zorda olsa Sabret canım

Ahhhh canım yaa, hayırlı zaman gelmemiş demekki. Çok üzüldüm. Allah çok bekletmeden tez zamanda nasip etsin inşallah, Hulusi beyle görüştünmü?

Canım benim yaa üzülme Sakın ne desem bilemedim rabbim inşallah tez zamanda nasip eder belkide normal yolla olacak canım. Rabbim sabır versin canım üzülme allah hayırlısı neyse onu versin

Eakgul cok uzuldum canim,rabbim yardimcin olsun biraz dinlen moral bul insallah kendiliginden ya da guzel bir tedaviyle gelir bebegin.zamani degilmis demekki.ama asla pes etme.

Canim cok uzuldum rabbim sabir vrersin allah en kisa zamanda kucagini doldursun..

Canım arkadaşlarım her birinizin mesajı için ayrı ayrı teşekkür ederim. Dün zor bir gündü. Kendisini baba zanneden eşimle boynu bükük kaldı evde. Birbirimize bakakaldık. Bir ara evcil hayvan sitelerine falan bakıyorduk ki durum ilginç :)
Ağladık sarıldık derken bugün iyiyiz çok şükür. ailelere söylememiş olmayı bir kez daha diledik. Maddi açıdan bir süre toparlanamayacağımızdan tedaviyi bir süre öteleyeceğiz.

Merserayy canım Hulusi bey beni akşam aradı. Sen pozitif bir kızsın merak etme olacak dedi. Adetle gelmemi istedi bende maddi olarak deneyemeyeceğimi söyledim. O zaman bir iki ay dinlen gel arayı uzatma dedi. (Amh düşüyor rezevr az biliyorsun) Tüm ilaçları bırak dedi. Sağolsun tesellisini yaptı canım.

Ve canlarım,
hepiniz dualarımdasınız. Hamiş olanlar sağlıcakla doğum bekleyenlere de önce hayırlısı ile transferler sonra bebişler sonra doğumlar dilerim. Hepinizi seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…