ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Bugün tüm topicler çok sessiz canım yaaa... Soğuk hava kızçeleri de etkiledi sanırsam :)))
Valla ki etkilemis . Gelin iki sohbet edek de icimiz isinsin daaa usaklar :) napiyon amandam iyi misin. 4.gundesin de mi :)

Valla ki etkilemis . Gelin iki sohbet edek de icimiz isinsin daaa usaklar :) napiyon amandam iyi misin. 4.gundesin de mi :)

Evet canım yaaa 4.günümdeyim ilk 3 gün çabuk geçti açıkçası ama bugün hiç geçmek bilmedi... Ağrım sızımda kalmadı sadece alt karnıma dokunduğumda dolgunluk hissi geliyor...
Yapılacak bir sürü işim var ama benim başlamaya bile isteğim yok... Mümkünse 25 Şubata kadar uyumak istiyorum

[QUOTbugün sordrennnn, post: 39524164, member: 304125"]
Daha bugun sordum plasenta daha oluşmadı dedi bende merak ediyordum tek mi çift mi diye çift olması daha sağlıklı oluyomus ama 12. Haftaya kadar ancak oluşur plasenta dedi aslinda bu tur şeylere perinatologlar daha net cevap veriyormus gebelik teki riskleri daha kolay anlayabiliyolarmis uzman bir perinatolog bulup gitmeyi düşünüyorum 1 ay sonra falan[/QUOTE]
Evet canim cift yumurta ikizi daha az riskli oluyor.mevlamin elinde hersey,ben de ayri tili ultrasona perinatologa gitmeyi dusunuyorum 20. Haftalarda.eger tek yumurta ikizi ise yine onda devam etmeyi isterim cunku onlar daha tecrubeli,anlamadim bu dr lari,biri 7. Haftada plasenta icin erken dedi digeri 11. Haftada gec dedi.allaha emanetiz
canim benim rabbim esinin de senin de yuzunu guldursun tez zamanda,dogal yoldan olsun kendiliginden insallah,biraz daha sabir canim

[QUOTbugün sordrennnn, post: 39524164, member: 304125"]
Daha bugun sordum plasenta daha oluşmadı dedi bende merak ediyordum tek mi çift mi diye çift olması daha sağlıklı oluyomus ama 12. Haftaya kadar ancak oluşur plasenta dedi aslinda bu tur şeylere perinatologlar daha net cevap veriyormus gebelik teki riskleri daha kolay anlayabiliyolarmis uzman bir perinatolog bulup gitmeyi düşünüyorum 1 ay sonra falan[/QUOTE]
Evet canim cift yumurta ikizi daha az riskli oluyor.mevlamin elinde hersey,ben de ayri tili ultrasona perinatologa gitmeyi dusunuyorum 20. Haftalarda.eger tek yumurta ikizi ise yine onda devam etmeyi isterim cunku onlar daha tecrubeli,anlamadim bu dr lari,biri 7. Haftada plasenta icin erken dedi digeri 11. Haftada gec dedi.allaha emanetiz
canim benim rabbim esinin de senin de yuzunu guldursun tez zamanda,dogal yoldan olsun kendiliginden insallah,biraz daha sabir canim

Aynen cnm doktorlara da güven olmuyo ama bencede 7. Hafta erken doktorun bana dediği plasenta 12. Haftaya kadar ancak oluşuyordu su anda plasenta yok dedi seninki niye geç dediki kafa karışıyor çokhangisine inanacagizbilemedim bencede ikiz gebelik daha cok
çok ttecrübe gerektiriyor bu bi kesin yani perinatolog en iyisi sen hangi sehirdesin keşke ayni yerde olsaydık beraber giderdik doktora..

Selam kızlar arada bakıyorum yeni birşey olmayınca geri çıkıyorum kimse gelmiyor fazla Yarın kontrolüm var kızlar insallh iyi gider muyane bende biran önce bekleme ve ardından hamile sürecine girip kese için gün beklemek istiyorum

Canimcim muhtemelen opu günün belli olacak :) Insallahhh her sey cok guzel gecer. Ben bugun evdeydim. 2hafta sonra doktor gel demisti ama ben haftaya baska bi doktora aldim randevu. Bi de gidip o doktorla gorusem bakam nasil ? Belki nasip olursa kalp atisini da duyariz bebisin. Mide bulantisi falan bisey yok ama halsizlik oluyo. Onun haricinde de simdilik bisey hissetmiyorum. Bebis insallah sagliklidir ve benimledir. Kalp atislarini duysam bi nebze rahatlarim heralde. Neyse hakkimizda hayirlisi olur insallah. Yarin guzel haberlerini bekliyor olucam. Gelir gelmez yaz

ayyy dunden beri neti talan ettim yok boyle birsey yani plasenta birlesmesi falan.ya bastakiler yanlis gordu ya da simdiki bebekler buyuyup yakinlastigi icin cok yakin oldugu icin tek gordu.evet canim yaa insan kendi gibi olanlari cok ariyor bilgi almak icin.ben konyadayim.sen neredesin,sen neden dr yonlendirmeden perinatologa gitmeyi dusundun canim?

Canim ben de konyadayim..ama bilmiyorum

Bendr izmideyim cnm ne bilim iki farkli doktora gittim ikisidr farkli soyluyo neye inanacagimi sasirdim o yuzden dusundum perinatologa gitneyi nette arastirdim birazda ikiz gebelikte perinatologlar takip etmesi daha faydaliymis

Ohh canım maşallah miden iyi durumda bebek de iyi durumda ohh miss inşallah kalp atışlarını da duyacaksınız tatlım rabbim korusun meleğini tamam canım yarın son durumu nasıl benim minik yumilerim

Merhaba kizlar halide25 canim bnm gozun aydin rabbim kucagina almayida nasip etsin S Sky_sun canim guzel haberlerini bekliorum dualrim snnle rabbim yardimcin olsun .bana gelince bugun kuzumun kalp atisini duydum agzimiz kulaklarimzda gezdik btn gun cok sukur hersey yolundayms o guzel sesi dinlerken aklima en cok burda tanistigim insanlar geldi aklima rabbim yuzunuzu guldursun kucaklarinizi evlatlarinizla doldursun dualrim sizlerle bendn simdilik boyle burdaki cogu arkadaslarima ragmen mide bulantilariyla basim belada olsun ben yinede cok mutlyyym tatli ruyalar kizlarr ruyanizda meleklerinzii gorun..

Günaydın kızlarnasilsiniz?Artik sayfaya kimse girmiyor...ben haftaya persembeyi iple cekiyorum...karnimda bebişimin oldugunu hissedemiyorum malum o daha cok kücuk.ama Allah nasip edersee kalp atişlarini bir duysam içim rahatlayacak...hayirlisi....

Canim ben de konyadayim..ama bilmiyorum
Aaa bilmiyordum canim sen kime hangi hastaneye gidiyorsun bir bebis mi iki bebis mi belli oldumu?hangi semtte oturuyorsun?
Bendr izmideyim cnm ne bilim iki farkli doktora gittim ikisidr farkli soyluyo neye inanacagimi sasirdim o yuzden dusundum perinatologa gitneyi nette arastirdim birazda ikiz gebelikte perinatologlar takip etmesi daha faydaliymis
Haklisin canim sonucta riskli gebelik ve riskli gebelik uzmanlari da perinatolog,yalniz hepsi erkek,esim karindan muayene etmesine bile karsi.kizimda ayrintili ultrasona yalvar yakar aglaya aglaya zor goturmustum.simdi tek yumurta ikiziyse mecbur gidecek beyefendi,once kuzularimin sagligi,umrumda degil kiskancligi,bu arada ayni sehirde olsak cok iyi olurdu.hayirlisi
gozunaydin canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah,bulantilarin da cabuk gecer umarim kolay gelsin

Merhaba kizlar. Carsamba transferimi oldum. Bi embriyo transfer edildi. O gun bugun uzanmaya dinlenmeye calisiyorum. Doktorum sansimizin % 65 oldugunu embriyomuzun kaliteli oldugunu sonucunu olumlu beklediklerini soyledi.. heyecanli elim karnimda dualar etmekteyim. On gum sonra kan verecegim ama ondan once sonuca olumli ya da olumsuz hazir olmak icin idrar testi yapmk istiyorum. Kacinci gun yapaym birde namaz kilmaya devan edecegim ama bse olur mu sizler neler yaptinz. Birde doktorum tutunmayi kolaylastiran ananas ve yer fistigi yememi tavsiye etti. Bilginz olsun

iyi hafta sonları herkeseeee, evet topic sessizleşmiş, bende pek giremiyorum, çok halsiz ve bitkinim,
bu arada wifi hamileler için zararlıymış kızlar, bu yüzden eşim evde interneti kapatıyor artık arada bir açıyoruz.
özlemcim ne güzel duymuşsun kalp atışlarını sende, muhteşem bir duygu dimi?
halide senin bir sonraki dr randevun ne zaman?
orem kalp atışlarını duyduğun zaman gerçekten hamile olduğuna inanıyor insan, seninde az kaldı duymana inşallah.
jonguil ne zaman opu ve transfer, bellimi?
evlimutlu canım sürekli yatmana gerek, ben transfer günümde bile sürekli yatmadım, rahat ol dua et bol bol, drun da çok umutlu konuşmuş zaten, inşallah tutar hayırlısıyla.

Canlar nasilsijiz :) ozlemcim tesekkur ederim tatlim :)
Gecen persembe doktora gittigimizde 2 haftaa sonra gel demisti ama ben bu persrmbe gunu yine doktora gidicwm ama bu kez baska birine. Allah nasip ederse kalp atisi da duyariz belkim :) oremcim ayni gun doktordayiz desene :)
Kizlar bende korku oluyo sizde de oluyo mu? Bir de bisey sorcam cinsel perhize devam ediyomusunuz yoksa yelkenler fora mi

Selam kızlar. @@Merserayy ım opu çarşamba günü. BUGÜN doktor kontrolum VARDI. Yumlar 13 / 14 / 15 / 16 mm olmuş pazartesi tekrar kontrol var gonal f 150 doz bugün yarın 75 vurulacam bende durumlar böyle. Halide merseraay ecrennnn özlemtnc @@mhtpfth @@OREM ve diger hamile kızlar dikkat edin minik yeğenlerime. Amanda canım inşallah sende peşine bende hamile kervanına katılacaz az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…