Kixlar Nerelerdesin iz huhuu??
Valla ki etkilemis . Gelin iki sohbet edek de icimiz isinsin daaa usaklar :) napiyon amandam iyi misin. 4.gundesin de mi :)Bugün tüm topicler çok sessiz canım yaaa... Soğuk hava kızçeleri de etkiledi sanırsam :)))
Valla ki etkilemis . Gelin iki sohbet edek de icimiz isinsin daaa usaklar :) napiyon amandam iyi misin. 4.gundesin de mi :)
Daha bugun sordum plasenta daha oluşmadı dedi bende merak ediyordum tek mi çift mi diye çift olması daha sağlıklı oluyomus ama 12. Haftaya kadar ancak oluşur plasenta dedi aslinda bu tur şeylere perinatologlar daha net cevap veriyormus gebelik teki riskleri daha kolay anlayabiliyolarmis uzman bir perinatolog bulup gitmeyi düşünüyorum 1 ay sonra falan[/QUOTE][QUOTbugün sordrennnn, post: 39524164, member: 304125"]
canim benim rabbim esinin de senin de yuzunu guldursun tez zamanda,dogal yoldan olsun kendiliginden insallah,biraz daha sabir canimCanım arkadaşlarım her birinizin mesajı için ayrı ayrı teşekkür ederim. Dün zor bir gündü. Kendisini baba zanneden eşimle boynu bükük kaldı evde. Birbirimize bakakaldık. Bir ara evcil hayvan sitelerine falan bakıyorduk ki durum ilginç :)
Ağladık sarıldık derken bugün iyiyiz çok şükür. ailelere söylememiş olmayı bir kez daha diledik. Maddi açıdan bir süre toparlanamayacağımızdan tedaviyi bir süre öteleyeceğiz.
Merserayy canım Hulusi bey beni akşam aradı. Sen pozitif bir kızsın merak etme olacak dedi. Adetle gelmemi istedi bende maddi olarak deneyemeyeceğimi söyledim. O zaman bir iki ay dinlen gel arayı uzatma dedi. (Amh düşüyor rezevr az biliyorsun) Tüm ilaçları bırak dedi. Sağolsun tesellisini yaptı canım.
Ve canlarım,
hepiniz dualarımdasınız. Hamiş olanlar sağlıcakla doğum bekleyenlere de önce hayırlısı ile transferler sonra bebişler sonra doğumlar dilerim. Hepinizi seviyorum
Daha bugun sordum plasenta daha oluşmadı dedi bende merak ediyordum tek mi çift mi diye çift olması daha sağlıklı oluyomus ama 12. Haftaya kadar ancak oluşur plasenta dedi aslinda bu tur şeylere perinatologlar daha net cevap veriyormus gebelik teki riskleri daha kolay anlayabiliyolarmis uzman bir perinatolog bulup gitmeyi düşünüyorum 1 ay sonra falan[/QUOTE][QUOTbugün sordrennnn, post: 39524164, member: 304125"]
canim benim rabbim esinin de senin de yuzunu guldursun tez zamanda,dogal yoldan olsun kendiliginden insallah,biraz daha sabir canimCanım arkadaşlarım her birinizin mesajı için ayrı ayrı teşekkür ederim. Dün zor bir gündü. Kendisini baba zanneden eşimle boynu bükük kaldı evde. Birbirimize bakakaldık. Bir ara evcil hayvan sitelerine falan bakıyorduk ki durum ilginç :)
Ağladık sarıldık derken bugün iyiyiz çok şükür. ailelere söylememiş olmayı bir kez daha diledik. Maddi açıdan bir süre toparlanamayacağımızdan tedaviyi bir süre öteleyeceğiz.
Merserayy canım Hulusi bey beni akşam aradı. Sen pozitif bir kızsın merak etme olacak dedi. Adetle gelmemi istedi bende maddi olarak deneyemeyeceğimi söyledim. O zaman bir iki ay dinlen gel arayı uzatma dedi. (Amh düşüyor rezevr az biliyorsun) Tüm ilaçları bırak dedi. Sağolsun tesellisini yaptı canım.
Ve canlarım,
hepiniz dualarımdasınız. Hamiş olanlar sağlıcakla doğum bekleyenlere de önce hayırlısı ile transferler sonra bebişler sonra doğumlar dilerim. Hepinizi seviyorum
Evet canim cift yumurta ikizi daha az riskli oluyor.mevlamin elinde hersey,ben de ayri tili ultrasona perinatologa gitmeyi dusunuyorum 20. Haftalarda.eger tek yumurta ikizi ise yine onda devam etmeyi isterim cunku onlar daha tecrubeli,anlamadim bu dr lari,biri 7. Haftada plasenta icin erken dedi digeri 11. Haftada gec dedi.allaha emanetizDaha bugun sordum plasenta daha oluşmadı dedi bende merak ediyordum tek mi çift mi diye çift olması daha sağlıklı oluyomus ama 12. Haftaya kadar ancak oluşur plasenta dedi aslinda bu tur şeylere perinatologlar daha net cevap veriyormus gebelik teki riskleri daha kolay anlayabiliyolarmis uzman bir perinatolog bulup gitmeyi düşünüyorum 1 ay sonra falan
Selam kızlar arada bakıyorum yeni birşey olmayınca geri çıkıyorum kimse gelmiyor fazlaYarın kontrolüm var kızlar insallh iyi gider muyane bende biran önce bekleme ve ardından hamile sürecine girip kese için gün beklemek istiyorum
ayyy dunden beri neti talan ettim yok boyle birsey yani plasenta birlesmesi falan.ya bastakiler yanlis gordu ya da simdiki bebekler buyuyup yakinlastigi icin cok yakin oldugu icin tek gordu.evet canim yaa insan kendi gibi olanlari cok ariyor bilgi almak icin.ben konyadayim.sen neredesin,sen neden dr yonlendirmeden perinatologa gitmeyi dusundun canim?Aynen cnm doktorlara da güven olmuyo ama bencede 7. Hafta erken doktorun bana dediği plasenta 12. Haftaya kadar ancak oluşuyordu su anda plasenta yok dedi seninki niye geç dediki kafa karışıyor çokhangisine inanacagizbilemedim bencede ikiz gebelik daha cok
çok ttecrübe gerektiriyor bu bi kesin yani perinatolog en iyisi sen hangi sehirdesin keşke ayni yerde olsaydık beraber giderdik doktora..
Canim ben de konyadayim..ama bilmiyorumayyy dunden beri neti talan ettim yok boyle birsey yani plasenta birlesmesi falan.ya bastakiler yanlis gordu ya da simdiki bebekler buyuyup yakinlastigi icin cok yakin oldugu icin tek gordu.evet canim yaa insan kendi gibi olanlari cok ariyor bilgi almak icin.ben konyadayim.sen neredesin,sen neden dr yonlendirmeden perinatologa gitmeyi dusundun canim?
Bendr izmideyim cnm ne bilim iki farkli doktora gittim ikisidr farkli soyluyo neye inanacagimi sasirdim o yuzden dusundum perinatologa gitneyi nette arastirdim birazda ikiz gebelikte perinatologlar takip etmesi daha faydaliymisayyy dunden beri neti talan ettim yok boyle birsey yani plasenta birlesmesi falan.ya gitnler yanlis gordu ya da simdiki bebekler buyuyup yakinlastigi icin cok yakin oldugu icin tek gordu.evet canim yaa insan kendi gibi olanlari cok ariyor bilgi almak icin.ben konyadayim.sen neredesin,sen neden dr yonlendirmeden perinatologa gitmeyi dusundun canim?
Ohh canım maşallah miden iyi durumda bebek de iyi durumda ohh missCanimcim muhtemelen opu günün belli olacak :) Insallahhh her sey cok guzel gecer. Ben bugun evdeydim. 2hafta sonra doktor gel demisti ama ben haftaya baska bi doktora aldim randevu. Bi de gidip o doktorla gorusem bakam nasil ? Belki nasip olursa kalp atisini da duyariz bebisin. Mide bulantisi falan bisey yok ama halsizlik oluyo. Onun haricinde de simdilik bisey hissetmiyorum. Bebis insallah sagliklidir ve benimledir. Kalp atislarini duysam bi nebze rahatlarim heralde. Neyse hakkimizda hayirlisi olur insallah. Yarin guzel haberlerini bekliyor olucam. Gelir gelmez yaz
Aaa bilmiyordum canim sen kime hangi hastaneye gidiyorsun bir bebis mi iki bebis mi belli oldumu?hangi semtte oturuyorsun?Canim ben de konyadayim..ama bilmiyorum
Haklisin canim sonucta riskli gebelik ve riskli gebelik uzmanlari da perinatolog,yalniz hepsi erkek,esim karindan muayene etmesine bile karsi.kizimda ayrintili ultrasona yalvar yakar aglaya aglaya zor goturmustum.simdi tek yumurta ikiziyse mecbur gidecek beyefendi,once kuzularimin sagligi,umrumda degil kiskancligi,bu arada ayni sehirde olsak cok iyi olurdu.hayirlisiBendr izmideyim cnm ne bilim iki farkli doktora gittim ikisidr farkli soyluyo neye inanacagimi sasirdim o yuzden dusundum perinatologa gitneyi nette arastirdim birazda ikiz gebelikte perinatologlar takip etmesi daha faydaliymis
gozunaydin canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah,bulantilarin da cabuk gecer umarim kolay gelsinMerhaba kizlarhalide25 canim bnm gozun aydin rabbim kucagina almayida nasip etsin S Sky_sun canim guzel haberlerini bekliorum dualrim snnle rabbim yardimcin olsun .bana gelince bugun kuzumun kalp atisini duydum agzimiz kulaklarimzda gezdik btn gun cok sukur hersey yolundayms o guzel sesi dinlerken aklima en cok burda tanistigim insanlar geldi aklima rabbim yuzunuzu guldursun kucaklarinizi evlatlarinizla doldursun dualrim sizlerle bendn simdilik boyle burdaki cogu arkadaslarima ragmen mide bulantilariyla basim belada olsun ben yinede cok mutlyyym tatli ruyalar kizlarr ruyanizda meleklerinzii gorun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?