Canım niye başka bi dra gidiyosun? Memnun mu kalmadınmı?Canlar nasilsijiz :) ozlemcim tesekkur ederim tatlim :)
Gecen persembe doktora gittigimizde 2 haftaa sonra gel demisti ama ben bu persrmbe gunu yine doktora gidicwm ama bu kez baska birine. Allah nasip ederse kalp atisi da duyariz belkim :) oremcim ayni gun doktordayiz desene :)
Kizlar bende korku oluyo sizde de oluyo mu? Bir de bisey sorcam cinsel perhize devam ediyomusunuz yoksa yelkenler fora mi
Kuzummm canimcim massallahh massallahh Allah nazarlardan saklasin kuzu :) simdi carsmaba mi opu? Bak carsamba guzel gun. Benim cuma opu oldu carsamba transfer :) hadi sen de al gel yavruslari. Canim bi de daha once aoyledim mi bilmiyorum ama transferin yapilirken sen hic doktora falan bakma.icinden kendi kendine sakin sakin sakin sakin diye telkin ver tamam mi. Vucudunu olabildigince serbest birak. Bebeklerimi alicam hersey guzel olucak de kafandan. Güzel gunleri dusun sakin ola ki kendini kasma tamam mi :) sana dedigim dualari da unutma. Ay cok heycanlandim kiz senleeeeSelam kızlar. @@Merserayy ım opu çarşamba günü. BUGÜN doktor kontrolum VARDI. Yumlar 13 / 14 / 15 / 16 mm olmuş pazartesi tekrar kontrol var gonal f 150 doz bugün yarın 75 vurulacam bende durumlar böyle. Halide merseraay ecrennnn özlemtnc @@mhtpfth @@OREM ve diger hamile kızlar dikkat edin minik yeğenlerime. Amanda canım inşallah sende peşine bende hamile kervanına katılacaz az kaldı
Canım niye başka bi dra gidiyosun? Memnun mu kalmadınmı?
Canımcım korkma sabırlı ol biraz, cinsel ilişki düşük tehlikesi yoksa yasak değil canım, druna sor bence, lekelenmen falan yok. Biz dra sormadık yine de 3 ay bitsin öyle şaaparız dedik
Tamam tatlım dediklerini yapacağım dua okuyacağım herşey Güzel olur insallh. Evet canım opu çarşamba günü. Bu arada opu günü endomedrium ve e2 kaç olmalı canım bilgin var mı?Kuzummm canimcim massallahh massallahh Allah nazarlardan saklasin kuzu :) simdi carsmaba mi opu? Bak carsamba guzel gun. Benim cuma opu oldu carsamba transfer :) hadi sen de al gel yavruslari. Canim bi de daha once aoyledim mi bilmiyorum ama transferin yapilirken sen hic doktora falan bakma.icinden kendi kendine sakin sakin sakin sakin diye telkin ver tamam mi. Vucudunu olabildigince serbest birak. Bebeklerimi alicam hersey guzel olucak de kafandan. Güzel gunleri dusun sakin ola ki kendini kasma tamam mi :) sana dedigim dualari da unutma. Ay cok heycanlandim kiz senleeee
Tamam tatlım dediklerini yapacağım dua okuyacağım herşey Güzel olur insallh. Evet canım opu çarşamba günü. Bu arada opu günü endomedrium ve e2 kaç olmalı canım bilgin var mı?
Benim endometrium şuan 7.5 Canım e2 3000 falan canım hemşire gayet iyi artıyor değerin dedi artık bilmiyorum canım iyi mi kötü mü kaç olmalı en fazla iki de kaldımCanimcim 9.2miydi nw benim endometrium yanlis hatirlamiyosam. 2200lerdeydi e2 degerim canim. Sende su anda durumlae nasil? Bi de transfer olunca sabah ac karna ve aksam yatmadan once bir bardak taze sıkılmış havuç suyu ic tamam mi :)
Canim sanirim her olgun yumos basina 200 yada 250 olmaliymis e2. O yuzden bence massallah supersin. Daha carsambaya da var. O zamana kadar yumoslar eminim ki daha iyi olacaklar bin massallah :)Benim endometrium şuan 7.5 Canım e2 3000 falan canım hemşire gayet iyi artıyor değerin dedi artık bilmiyorum canım iyi mi kötü mü kaç olmalı en fazla iki de kaldımtamam canım içerim Sağol
Sağol canım inşallah benim de şuan 15 e yakın yum görünüyor artık tam sayısı opu günü belli olur canım bi sorun yok şimdilik inşallah hep böyle giderCanim sanirim her olgun yumos basina 200 yada 250 olmaliymis e2. O yuzden bence massallah supersin. Daha carsambaya da var. O zamana kadar yumoslar eminim ki daha iyi olacaklar bin massallah :)
Benım doktorum bu hafta gıttıgımde büyük ultrasona koydu rahımı bebegın nereye yerleştıgını ınceledı sonra bı sıkıntı yok cınsel perhız dahıl herşey serbest dedı ama bız yıne dıkkat edıyoruz kardeş kardeş yatıyoruz ne olsa bızımkınler perhıze alışıkKuzum memnun kalmadim o doktordan.simdi baska birinw gidecem. Bakalim nolucak.hic aciklama yapmadi. Ben tedavi ile hamile kaldim diyorum insan bi aciklama yapar de mi zaten gerginim kaybetme korkusu oluyo. Ah ahh anacim kucuk yerlerde yasamanin sakincalari iste.
Demek siz oyle diyonuz haaa yani öyle şaaparsiniz3 ay da cokmus yaw
Ben ılk 3 gun namazı yatarak kıldım sonra tahlıl gunüne kadar oturarak kıldım doktor bı sıkıntı yok dıyene kadar oturarak kılmaya devam ettım bu hafta ayakta kılmaya başladım yıne de en azından ılk 3 gun dıkkat et derımMerhaba kizlar. Carsamba transferimi oldum. Bi embriyo transfer edildi. O gun bugun uzanmaya dinlenmeye calisiyorum. Doktorum sansimizin % 65 oldugunu embriyomuzun kaliteli oldugunu sonucunu olumlu beklediklerini soyledi.. heyecanli elim karnimda dualar etmekteyim. On gum sonra kan verecegim ama ondan once sonuca olumli ya da olumsuz hazir olmak icin idrar testi yapmk istiyorum. Kacinci gun yapaym birde namaz kilmaya devan edecegim ama bse olur mu sizler neler yaptinz. Birde doktorum tutunmayi kolaylastiran ananas ve yer fistigi yememi tavsiye etti. Bilginz olsun
Canimcim hosgeldin nasilsin iyi misin. Hadi sen de tedaviye basla da birlikte yol alalim. Marta kadar ari sutu bal polen karisimi, incir , ceviz findik yemeyi ihmal etme.yumos kalitesj icin onemli bunlar :)Merhaba kizlar
Sonunda evime döndüm.Soyyle bi gezindim hamilelik takvimleri artmis masallah darisi basimiza insallah
Ben transferin 10. Gunu oldugum adetin ustune bir kez daha adet oldum.Nasip olursa onumuzdeki adet martta dondurulmuslar icin gideriz
herkes iyidir umarim
hamisler hepinizi tek tek tebrik ediyorum
Sagolasin canim..en kisa sürede aramiza bekliyoruz inş.hayirlisiyla...Merhaba kizlar
Sonunda evime döndüm.Soyyle bi gezindim hamilelik takvimleri artmis masallah darisi basimiza insallah
Ben transferin 10. Gunu oldugum adetin ustune bir kez daha adet oldum.Nasip olursa onumuzdeki adet martta dondurulmuslar icin gideriz
herkes iyidir umarim
hamisler hepinizi tek tek tebrik ediyorum
Sagol canim iyiyim sukur.sen nasilsin nasil gidiyo hamilelik kac hafta oldu simdiCanimcim hosgeldin nasilsin iyi misin. Hadi sen de tedaviye basla da birlikte yol alalim. Marta kadar ari sutu bal polen karisimi, incir , ceviz findik yemeyi ihmal etme.yumos kalitesj icin onemli bunlar :)
Ooo bu daha iymiş ya :) ignelerden kurtuldun hadi bakalim :) canim inan hafya konusu bizim karisik ama 6.haftanin icindeyiz sanirim :) persembe doktora gidocez bakalim neymisiz ne olmusuz :)Sagol canim iyiyim sukur.sen nasilsin nasil gidiyo hamilelik kac hafta oldu simdi
Kiz benim yumoslar hazir dondurucuda :)
Hayirlisi olsun halidecim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahOoo bu daha iymiş ya :) ignelerden kurtuldun hadi bakalim :) canim inan hafya konusu bizim karisik ama 6.haftanin icindeyiz sanirim :) persembe doktora gidocez bakalim neymisiz ne olmusuz :)
Merhaba cevabim epey gecikti kusura bakma giremedim forumacanım mrblar bende annemlerde tatil yaptım kafam dağıldı birazcık senle aynı gün almıştık malesef haberimizi adet oldunmu merak ettim kimisinde gecikme oluyormuşda
bn ilk uc gun kilmadim maalesf annem yataktan cikarmadi. Bugun transferin 5. Gunu dunn basladim kilmaya ayakta bse olmaz ins. Kam tahlili icin transfer gununu sayiyo musunz. Benim transfer 18 subat tahlili ne zaman yapaym. Idrar da cikmaz miBen ılk 3 gun namazı yatarak kıldım sonra tahlıl gunüne kadar oturarak kıldım doktor bı sıkıntı yok dıyene kadar oturarak kılmaya devam ettım bu hafta ayakta kılmaya başladım yıne de en azından ılk 3 gun dıkkat et derım
Yok canim 2idi:) senin kac donmus guzelligin var ?Hayirlisi olsun halidecim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Senin tek transfer miydi
bn ilk uc gun kilmadim maalesf annem yataktan cikarmadi. Bugun transferin 5. Gunu dunn basladim kilmaya ayakta bse olmaz ins. Kam tahlili icin transfer gununu sayiyo musunz. Benim transfer 18 subat tahlili ne zaman yapaym. Idrar da cikmaz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?