ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Canım niye başka bi dra gidiyosun? Memnun mu kalmadınmı?
Canımcım korkma sabırlı ol biraz, cinsel ilişki düşük tehlikesi yoksa yasak değil canım, druna sor bence, lekelenmen falan yok. Biz dra sormadık yine de 3 ay bitsin öyle şaaparız dedik

Kuzummm canimcim massallahh massallahh Allah nazarlardan saklasin kuzu :) simdi carsmaba mi opu? Bak carsamba guzel gun. Benim cuma opu oldu carsamba transfer :) hadi sen de al gel yavruslari. Canim bi de daha once aoyledim mi bilmiyorum ama transferin yapilirken sen hic doktora falan bakma.icinden kendi kendine sakin sakin sakin sakin diye telkin ver tamam mi. Vucudunu olabildigince serbest birak. Bebeklerimi alicam hersey guzel olucak de kafandan. Güzel gunleri dusun sakin ola ki kendini kasma tamam mi :) sana dedigim dualari da unutma. Ay cok heycanlandim kiz senleeee

Kuzum memnun kalmadim o doktordan.simdi baska birinw gidecem. Bakalim nolucak.hic aciklama yapmadi. Ben tedavi ile hamile kaldim diyorum insan bi aciklama yapar de mi zaten gerginim kaybetme korkusu oluyo. Ah ahh anacim kucuk yerlerde yasamanin sakincalari iste.
Demek siz oyle diyonuz haaa yani öyle şaaparsiniz 3 ay da cokmus yaw

Tamam tatlım dediklerini yapacağım dua okuyacağım herşey Güzel olur insallh. Evet canım opu çarşamba günü. Bu arada opu günü endomedrium ve e2 kaç olmalı canım bilgin var mı?

Canimcim 9.2miydi nw benim endometrium yanlis hatirlamiyosam. 2200lerdeydi e2 degerim canim. Sende su anda durumlae nasil? Bi de transfer olunca sabah ac karna ve aksam yatmadan once bir bardak taze sıkılmış havuç suyu ic tamam mi :)
Tamam tatlım dediklerini yapacağım dua okuyacağım herşey Güzel olur insallh. Evet canım opu çarşamba günü. Bu arada opu günü endomedrium ve e2 kaç olmalı canım bilgin var mı?

Canimcim 9.2miydi nw benim endometrium yanlis hatirlamiyosam. 2200lerdeydi e2 degerim canim. Sende su anda durumlae nasil? Bi de transfer olunca sabah ac karna ve aksam yatmadan once bir bardak taze sıkılmış havuç suyu ic tamam mi :)
Benim endometrium şuan 7.5 Canım e2 3000 falan canım hemşire gayet iyi artıyor değerin dedi artık bilmiyorum canım iyi mi kötü mü kaç olmalı en fazla iki de kaldım tamam canım içerim Sağol

Benim endometrium şuan 7.5 Canım e2 3000 falan canım hemşire gayet iyi artıyor değerin dedi artık bilmiyorum canım iyi mi kötü mü kaç olmalı en fazla iki de kaldım tamam canım içerim Sağol
Canim sanirim her olgun yumos basina 200 yada 250 olmaliymis e2. O yuzden bence massallah supersin. Daha carsambaya da var. O zamana kadar yumoslar eminim ki daha iyi olacaklar bin massallah :)

Canim sanirim her olgun yumos basina 200 yada 250 olmaliymis e2. O yuzden bence massallah supersin. Daha carsambaya da var. O zamana kadar yumoslar eminim ki daha iyi olacaklar bin massallah :)
Sağol canım inşallah benim de şuan 15 e yakın yum görünüyor artık tam sayısı opu günü belli olur canım bi sorun yok şimdilik inşallah hep böyle gider canım melekime iyi bak dua et banada

Benım doktorum bu hafta gıttıgımde büyük ultrasona koydu rahımı bebegın nereye yerleştıgını ınceledı sonra bı sıkıntı yok cınsel perhız dahıl herşey serbest dedı ama bız yıne dıkkat edıyoruz kardeş kardeş yatıyoruz ne olsa bızımkınler perhıze alışık

Ben ılk 3 gun namazı yatarak kıldım sonra tahlıl gunüne kadar oturarak kıldım doktor bı sıkıntı yok dıyene kadar oturarak kılmaya devam ettım bu hafta ayakta kılmaya başladım yıne de en azından ılk 3 gun dıkkat et derım

Merhaba kizlar
Sonunda evime döndüm.Soyyle bi gezindim hamilelik takvimleri artmis masallah darisi basimiza insallah
Ben transferin 10. Gunu oldugum adetin ustune bir kez daha adet oldum.Nasip olursa onumuzdeki adet martta dondurulmuslar icin gideriz
herkes iyidir umarim
hamisler hepinizi tek tek tebrik ediyorum

Canimcim hosgeldin nasilsin iyi misin. Hadi sen de tedaviye basla da birlikte yol alalim. Marta kadar ari sutu bal polen karisimi, incir , ceviz findik yemeyi ihmal etme.yumos kalitesj icin onemli bunlar :)

Sagolasin canim..en kisa sürede aramiza bekliyoruz inş.hayirlisiyla...

Canimcim hosgeldin nasilsin iyi misin. Hadi sen de tedaviye basla da birlikte yol alalim. Marta kadar ari sutu bal polen karisimi, incir , ceviz findik yemeyi ihmal etme.yumos kalitesj icin onemli bunlar :)
Sagol canim iyiyim sukur.sen nasilsin nasil gidiyo hamilelik kac hafta oldu simdi
Kiz benim yumoslar hazir dondurucuda :)

Sagol canim iyiyim sukur.sen nasilsin nasil gidiyo hamilelik kac hafta oldu simdi
Kiz benim yumoslar hazir dondurucuda :)
Ooo bu daha iymiş ya :) ignelerden kurtuldun hadi bakalim :) canim inan hafya konusu bizim karisik ama 6.haftanin icindeyiz sanirim :) persembe doktora gidocez bakalim neymisiz ne olmusuz :)

Ooo bu daha iymiş ya :) ignelerden kurtuldun hadi bakalim :) canim inan hafya konusu bizim karisik ama 6.haftanin icindeyiz sanirim :) persembe doktora gidocez bakalim neymisiz ne olmusuz :)
Hayirlisi olsun halidecim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Senin tek transfer miydi

canım mrblar bende annemlerde tatil yaptım kafam dağıldı birazcık senle aynı gün almıştık malesef haberimizi adet oldunmu merak ettim kimisinde gecikme oluyormuşda
Merhaba cevabim epey gecikti kusura bakma giremedim foruma
Ben transferin 10. Gunu adet olmustum zaten canim.onca ilaca hormona ragmen 1 gun bile gecikmedi :)

bn ilk uc gun kilmadim maalesf annem yataktan cikarmadi. Bugun transferin 5. Gunu dunn basladim kilmaya ayakta bse olmaz ins. Kam tahlili icin transfer gununu sayiyo musunz. Benim transfer 18 subat tahlili ne zaman yapaym. Idrar da cikmaz mi

bn ilk uc gun kilmadim maalesf annem yataktan cikarmadi. Bugun transferin 5. Gunu dunn basladim kilmaya ayakta bse olmaz ins. Kam tahlili icin transfer gununu sayiyo musunz. Benim transfer 18 subat tahlili ne zaman yapaym. Idrar da cikmaz mi

Canim ben oturark kildim .simdi de oyle yapmaya calisiyorum. Benim tedavi oldugum sisli memorial da transfer gununu sayarak bana 10.gun yaptir dediler. Yani 28ocakta transferim oldu 6 subatta test gunu demislerdi. Idrar testi 8. 9. Gunde cikan da var ama idrarda cikmayip kanda pozitif alan da var. Artik sen psikolojine gore karar ver canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…