2 tanecik kizYok canim 2idi:) senin kac donmus guzelligin var ?
Gecen hafta ilk kez dokyora gittik ve cok sukur 1 kese gorundu canim. Allahtan hayirlisini istiyoruz. Bu persembe yine kontrol var.bakalim ne durumdayiz canim. Senin icin de insallah iyi olur saglikli cozulur insallah bebelerin :)2 tanecik kiz
Korku had safhada ya bisey olursa onlara diye
Allahtan hayirlisi artik zamanla gorucez bakalim
Senin İki olma ihtimali varmi peki degerlerin nasil canim
ya canım şimdi şen panik yapmamaya çalış içini ferah tut. Buradan okuduklarıma göre aktif şekilde devam eden kanama olursa tehlikeli diye biliyorum. Umarım bu kadar la kalır ve bişey olmaz. Cvp gelmezse doktordan olmadı yarın gidersin doktoruna. Devamı ederse acile mi gitmek gerekir ki .. Bence kötü birşey olmayacak rahat olmaya çalış iyi düşün iyi olsun inş. Yat uzan dinlen istersen..Kızlar moral sıfıra düştü bende az önce tuvalette silinirken peçeteye crinone jel ile birlikte kanlı damarımsı birşey geldi... Ne yapacağımı bilmiyorum... Var mı böyle birşey yaşayan? Doktora yazdım ama henüz cevap yazmadı
İnsallah canimGecen hafta ilk kez dokyora gittik ve cok sukur 1 kese gorundu canim. Allahtan hayirlisini istiyoruz. Bu persembe yine kontrol var.bakalim ne durumdayiz canim. Senin icin de insallah iyi olur saglikli cozulur insallah bebelerin :)
Amanda merhaba transferin kacinci gunundesin?Kızlar moral sıfıra düştü bende az önce tuvalette silinirken peçeteye crinone jel ile birlikte kanlı damarımsı birşey geldi... Ne yapacağımı bilmiyorum... Var mı böyle birşey yaşayan? Doktora yazdım ama henüz cevap yazmadı
ya canım şimdi şen panik yapmamaya çalış içini ferah tut. Buradan okuduklarıma göre aktif şekilde devam eden kanama olursa tehlikeli diye biliyorum. Umarım bu kadar la kalır ve bişey olmaz. Cvp gelmezse doktordan olmadı yarın gidersin doktoruna. Devamı ederse acile mi gitmek gerekir ki .. Bence kötü birşey olmayacak rahat olmaya çalış iyi düşün iyi olsun inş. Yat uzan dinlen istersen..
İnsallah canim
Hadi yeni kontrolunde de guzel haberler al insallah
Varmi belirti bari hamileligi tescillenmiş birinden duyalim hayali belirti olmadigi kesin şeyler :)
Amanda merhaba transferin kacinci gunundesin?
Tam fikrim yok ama tam bahsettigin cumle yani o damarimsi kanlı birsey kizkardesimin hamileliginde ilk 3-4 ay hep olmustu doktoru onemsememişti.yerlesmeden kalan birsey demisti insallah seninde oyledir moralini bozma
amanda29 canım benim belki tuttunma belirtsidir içini ferah tut. Allahım senden güzel haberler almamızı nasip etsin inşallah
Kuzum korkma bi dur Allahin izniyle insallah onemli bir sey degildir. Kan testi yaptirsamiydin diye dusundum simdi. Insallah kuzucuklarin seninledir ve her sey yolundadir. Bi de eminmisin dogru gordugune .belki de jeli kullanirken etrafi zedelendi ondan oldu? Olamaz mi ?Kızlar moral sıfıra düştü bende az önce tuvalette silinirken peçeteye crinone jel ile birlikte kanlı damarımsı birşey geldi... Ne yapacağımı bilmiyorum... Var mı böyle birşey yaşayan? Doktora yazdım ama henüz cevap yazmadı
cAnım insallh önemli bir durum değildir yerleşme KanamasidirKızlar moral sıfıra düştü bende az önce tuvalette silinirken peçeteye crinone jel ile birlikte kanlı damarımsı birşey geldi... Ne yapacağımı bilmiyorum... Var mı böyle birşey yaşayan? Doktora yazdım ama henüz cevap yazmadı
Kuzum korkma bi dur Allahin izniyle insallah onemli bir sey degildir. Kan testi yaptirsamiydin diye dusundum simdi. Insallah kuzucuklarin seninledir ve her sey yolundadir. Bi de eminmisin dogru gordugune .belki de jeli kullanirken etrafi zedelendi ondan oldu? Olamaz mi ?
cAnım insallh önemli bir durum değildir yerleşme Kanamasidirtest gününe az kaldı canım insallh pozitif çıkacak üzülme Sakın
Canım crinone jel sonrası geri gelen jel çoğu kişide kanlı geliyor merak etme canım doktor demiş zaten devam etmediyse sorun yok diye sakın ol tatlımTeşekkür ederim canım arkadaşlarım... Bugün hemşire ile görüştümhalide25 , dedi crinone jeli kullanırken rahimi çizmiş olabilirsin devam etmediği sürece önemseme ve dinlenmeye çalış...
Allaha şükürler olsun dün gece iki kez küçük miktarda geldi ve bir daha da gelmedi... Zaten silinirken jel tortulaşmış kahverengi içinde kan damarı gibi birşey geldi iki kez ve sonrasında birşey yok... Dua edin de bir daha olmasın dün gece hiç uyumadım... Rabbim sen büyüksün...
Ooh masallah insallah hepsi de cok kaliteli olur ve dollenirlerKızlar benim de bugün kontrolüm vardı .endometrium 10 mm, 18 19 mm boyutunda 17 18 civarı yumurta saydı doktor tabii asıl sayı opu da belli olur eksik ya da fazla artık kaliteli olsun yeter.. Bu akşam saat 23 de çat iğnesi olacağım çarşamba opum var kızlar insallh kaliteli yumlar çıkar
inallah canım amin. sen ne zaman deniyordun donmuslarlaOoh masallah insallah hepsi de cok kaliteli olur ve dollenirler
Oooo canım süper, yolun yarısına geldin, hiç merak etme yumurtalarının gelişimi çok güzel bence embriyoların da çok kaliteli olcak.Kızlar benim de bugün kontrolüm vardı .endometrium 10 mm, 18 19 mm boyutunda 17 18 civarı yumurta saydı doktor tabii asıl sayı opu da belli olur eksik ya da fazla artık kaliteli olsun yeter.. Bu akşam saat 23 de çat iğnesi olacağım çarşamba opum var kızlar insallh kaliteli yumlar çıkar
Amandacım devamı gelmediyse yerleşme kanamasıdır belki, drunla görüşebildinmi?Kızlar moral sıfıra düştü bende az önce tuvalette silinirken peçeteye crinone jel ile birlikte kanlı damarımsı birşey geldi... Ne yapacağımı bilmiyorum... Var mı böyle birşey yaşayan? Doktora yazdım ama henüz cevap yazmadı
Canım sonra gördüm bu msjını, jelden oluyo demekki, çok şükür önemli değilmişTeşekkür ederim canım arkadaşlarım... Bugün hemşire ile görüştümhalide25 , dedi crinone jeli kullanırken rahimi çizmiş olabilirsin devam etmediği sürece önemseme ve dinlenmeye çalış...
Allaha şükürler olsun dün gece iki kez küçük miktarda geldi ve bir daha da gelmedi... Zaten silinirken jel tortulaşmış kahverengi içinde kan damarı gibi birşey geldi iki kez ve sonrasında birşey yok... Dua edin de bir daha olmasın dün gece hiç uyumadım... Rabbim sen büyüksün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?