ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

inşallah canım amin. Merak Etme tatlım hamilik ağrısıdır dua et bol bol rabbim bebeğini korusun inşallah

inallah canım amin. sen ne zaman deniyordun donmuslarla
Mart adetimle dusunuyoruz canim cok da ara vermek istemiyorum 2 ay gecmis olucak yani
Kizzzzz merserayy nasilsinnnn
İcini ferah tut birsey olmaz insallah ama ayni zamanda dikkatli ol korkma senin stres olman o tencereden daha fazla zarar verir bebisine canim

Kızlar benim akşam tekrar kanamam oldu hemde önceki gibi akıntı şeklinde değil bildiğiniz duru ve pembe şeklinde...
Akşam Progestoran iğne oldum şimdi yok gibi ama sanırım adet olacağım... İnşallah bir mucize olur...

maşallah canımm haydi senden güzel haberler alacağız inşallah :)

Canım kan versen? teste az kaldı çıkmaz mı? Allahım inşallah güzel haberler alacağız hiç moralini bozma

Kuzum hiç merak etme hiç bir şey olmaz :) Gönlünü ferah tut guzucan

geçmiş olsun canım yaa
amanda kan tahlili yaptırsana canım, ayın 25'i değilmiydi test günün. bence bekleme, stresten kurtulursun en azından,

yeloyelocum iyiyim canım sağolasın, sabaha geçti bel ağrım çok şükür.

S Sky_sun fıstığım senin transferin ne zaman?

halideee nerdesin kız sabırsız hatun

Kızlar selamlar, ben hala regl olmadım. dün doktora gittim hem konuşayım yol çizeyim hem de niye regl olmadım bi baksın dedim. Regl düzeni bozulabilirmiş bir hafta daha olmazsan gel dedi. Reglin 12. günü rahme bakacak. Yaptırsam mı bilmiyorum zaten rezevrm az üzerine daha fazla kurcalamasalar mı?

Bu arada kür falan yapma dedi. İncir kürü çoğumuzda ters tepiyormuş. Balık,kabak çekirdeği ve avakado yememi tavsiye etti. 2 regl ol tekrar deneyelim dedi. Maddi olarak bakarız dedim çıktım..

Masallah maşallah topiginizde ne kadar cok hamis kalan varmis :) darisi benim ve isteyen herkesin başina.
Bugun transferimin 3.gunu sabirsizlikla bekliyorum,İnşallah topiginiz ugur getirir bana :)

canim gecmis olsun insallah tutunmayla alakalidir test yaptirsan iyi olur aslinda allah yardimcin olsun guzel haberlerle gel insallah

Canım benim yarın opum var 3. Gün embiryosu olursa cumartesi 5. Gün olursa pazartesi günü tesnaf olur sanırım.

Canım kan versen? teste az kaldı çıkmaz mı? Allahım inşallah güzel haberler alacağız hiç moralini bozma

Kafam o kadar karıştı ki... Gelen kan bir geliyor bir duruyor... Adet kanaması gibi değil ama azda değil... Şuan çalışıyorum canım Yarın sabah test günüm zaten... Memoriale gidip kan vereceğim ama ümidim kalmadı sanki... Bir mucize bekliyorum

İnşallah canim tutunma kanamasidir.moralini bozma ,stres yapme ..güzel düşün..,.

canım bu bekleyiş de zor.. Allah yardımcımız olsun. İnşallah yarın sabah güzel haberleri alacağız :)

canım benim allah yardımcın olsun. inşallah mutlu haber verirsin canım..

Amanda arkadasim rabbim yardimcin olsun hakkinda ne hayirlisi ise o olsun. ins mucizen seninledir. Benim gibi bekleyen kardeslerime de allah kolaylik versn mujdeli haberler versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…