- 21 Kasım 2011
- 480
- 324
- 123
Oooo canım süper, yolun yarısına geldin, hiç merak etme yumurtalarının gelişimi çok güzel bence embriyoların da çok kaliteli olcak.
Kızlar yaa, ben bugün düdüklü tencereyi kaldırdım (içinde yemek var tabi) şimdi belim çok ağrıyooo, korkmaya başladımAllahım ne olur bişey olmasın
inşallah canım amin. Merak Etme tatlım hamilik ağrısıdır dua et bol bol rabbim bebeğini korusun inşallahOooo canım süper, yolun yarısına geldin, hiç merak etme yumurtalarının gelişimi çok güzel bence embriyoların da çok kaliteli olcak.
Kızlar yaa, ben bugün düdüklü tencereyi kaldırdım (içinde yemek var tabi) şimdi belim çok ağrıyooo, korkmaya başladımAllahım ne olur bişey olmasın
Mart adetimle dusunuyoruz canim cok da ara vermek istemiyorum 2 ay gecmis olucak yaniinallah canım amin. sen ne zaman deniyordun donmuslarla
Kizzzzz merserayy nasilsinnnnOooo canım süper, yolun yarısına geldin, hiç merak etme yumurtalarının gelişimi çok güzel bence embriyoların da çok kaliteli olcak.
Kızlar benim de bugün kontrolüm vardı .endometrium 10 mm, 18 19 mm boyutunda 17 18 civarı yumurta saydı doktor tabii asıl sayı opu da belli olur eksik ya da fazla artık kaliteli olsun yeter.. Bu akşam saat 23 de çat iğnesi olacağım çarşamba opum var kızlar insallh kaliteli yumlar çıkar
Kızlar benim akşam tekrar kanamam oldu hemde önceki gibi akıntı şeklinde değil bildiğiniz duru ve pembe şeklinde...
Akşam Progestoran iğne oldum şimdi yok gibi ama sanırım adet olacağım... İnşallah bir mucize olur...
Oooo canım süper, yolun yarısına geldin, hiç merak etme yumurtalarının gelişimi çok güzel bence embriyoların da çok kaliteli olcak.
geçmiş olsun canım yaaKızlar benim akşam tekrar kanamam oldu hemde önceki gibi akıntı şeklinde değil bildiğiniz duru ve pembe şeklinde...
Akşam Progestoran iğne oldum şimdi yok gibi ama sanırım adet olacağım... İnşallah bir mucize olur...
canımcım sen nasılsın?Kuzum hiç merak etme hiç bir şey olmaz :) Gönlünü ferah tut guzucan
canımcım sen nasılsın?
canim gecmis olsun insallah tutunmayla alakalidir test yaptirsan iyi olur aslinda allah yardimcin olsun guzel haberlerle gel insallahKızlar benim akşam tekrar kanamam oldu hemde önceki gibi akıntı şeklinde değil bildiğiniz duru ve pembe şeklinde...
Canım benim yarın opum var 3. Gün embiryosu olursa cumartesi 5. Gün olursa pazartesi günü tesnaf olur sanırım.
Amin canım inşallahmaşallah canımm haydi senden güzel haberler alacağız inşallah :)
Canım kan versen? teste az kaldı çıkmaz mı? Allahım inşallah güzel haberler alacağız hiç moralini bozma
Kafam o kadar karıştı ki... Gelen kan bir geliyor bir duruyor... Adet kanaması gibi değil ama azda değil... Şuan çalışıyorum canım Yarın sabah test günüm zaten... Memoriale gidip kan vereceğim ama ümidim kalmadı sanki... Bir mucize bekliyorum
Kafam o kadar karıştı ki... Gelen kan bir geliyor bir duruyor... Adet kanaması gibi değil ama azda değil... Şuan çalışıyorum canım Yarın sabah test günüm zaten... Memoriale gidip kan vereceğim ama ümidim kalmadı sanki... Bir mucize bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?