ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Canlar meraba Nasılsıniz. Ben yorgunn is basladi ha dersler cok yogun pazartesi sali. Eve gelince de agzim acik kalmis oluyo . Yemek dahi yapamiyorum. Amandacim kizfim sana bugun test yaptirmadigin icin. Memorialdeki doktorunla falan gorusmedin mi. Insallah yerle sme lekelenmeleridir.
Jonguilum gozumjz aydin cok sukur igneni olmusun. Yarin buyuk gun . Cok cok rahat ol.sakin transfer esnasinda kasma kendini. Kendi kendine telkinler ver vucudunu olabildigince serbest birak.gevse tamamen. Mevlam uar ve yardimcin olsjn.
Merserayim persembe kontrolun var mi. Benim aslinda bu persembe kontrolum yok yani doktor sonraki hafta cagirmisti ama ben persembe baska bi doktora gitcem. Bakalim o ne diyecek. Burada epi topu 2 kadindogumcu var. Birini begenmedim insallah oteki daha iydir :) sen nasilsin hamislik nasil gidiyo

Vallahi kızlar ben artık kafayı sıyırmazsam iyi 7.gün gece akıntıyla birlikte kan, 8.gün gündüz birşey yok akşam leke leke pembe-kırmızı kanama bozuk para kadar 3-4 kez gecesi Progestoron iğne, 9.gün sabah birşey yok şimdi akşam oluyor ya aklım çıkıyor yine kanama olacak diye... Akşam 21:30 da tekrar progestoron iğne olacağım ve yarın sabah Allah kısmet ederse Kan Testi için Memoriale gideceğim... Sizce hala ümidim olmalı mı?

Bugün test yaptırma şansım yoktu kızlar kızmayın yarın sabah izin aldığım için birde bugün işten izin alamadım...
Yoksa bu stresin beni yemesine izin vermez yaptırırdım hemen... Ama çokta umudum yok adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor çünkü

Miniklerine kavusanlar bisey soracagim. Cumartesi test tarihim ama zaman yaklastikca kasik agrim artiyo adet olacakmisim gibi. Bu normal mi.moralim bozuluo cunku her agri oldugunda. Benim gibi yasayip olumlu sonuc alan var mi

Amandacim kuzum benim, bizim kizmak dedigimiz sana olan sevgi ve ilgimizden canim. Yoksa sen cok daha iyi bilirsin ne zaman gidecegini. Senin mutlu olacagin gibi sonuvlansin insallah .buz bebislerin sana sarilip sımsıkı tutunmustur insallah da yarin gidip sonuc alinca musmutlu bi sekilde buraya mujde yazmak nasip olur. Dualarimiz seninle fıstığım

Miniklerine kavusanlar bisey soracagim. Cumartesi test tarihim ama zaman yaklastikca kasik agrim artiyo adet olacakmisim gibi. Bu normal mi.moralim bozuluo cunku her agri oldugunda. Benim gibi yasayip olumlu sonuc alan var mi
Kuzucum benim kasik agrilarim adet tarihim grlince olmusti.yani soyle diyim en son 12 ocakta hasta olmustum.12 subatta bi kasik agrim oldu ki dedim heralde regl olucam. Oyle iste. Ama 12 subatta ben sonucu coktan yani 6subatta ogrenmistim.onun haricinde de arada akasiklarimda batmalar olmustu ozellikle de solda.

Tatlım tabiki umut var inşallah yerleşme kanaması o canım yarın mutlu haberini alacağız inşallah moralini bozma tatlım

Evet canım yarın artık yumurtalar toplanacak insallh olgun yumlar çıkar. Senin de perşembe günü randevun var inşallah kalp atışlarını duyArsin canım rabbim bebeğini korusun

Kizlar ya daha yeni tuvaletteyken peçeteye crinone jelin boyle siyah yani jelin icinde kum taneler var...cok korktum..bu renk gelirmi?

Gunaydin kizlarr
Jonguilum yumoslarini hadi birak gel de bebis olarak fönsünler sana :)
Amandacim aklim sende kalfi ne yaptin ? Teste gidiyor musun? Tez habet ver meraklardayim.

günaydın kızlaarr, halideee bulantıların varmı? benim var
amandacım seni çok merak ediyorum, inşallah güzel sonuçlarla gelirsin

Kızlar az önce sonucu aldım Transfer Tarihim 16 Şubat -Test Tarihim 25 Şubat 2 adet dondurulmuş embriyo SONUÇ 85,58 pozitif gibi ama kanamam ara ara devam ediyor ve değer düşük... Bekleyip göreceğiz Mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler...
Dua edin ne olur değerim iki gün sonra artmış olsun...

değerin çok güzel dualarımız seninle,inşallah sımsıkı tutunur yavruların

Canım çok sevindim maşallah :) İnşallah Allahın izni ile artacak canım. Hamişler arasına hoş geldin :)

Canım çok sevindim maşallah :) İnşallah Allahın izni ile artacak canım. Hamişler arasına hoş geldin :)

İnşallah canım yaaa... İnan sevinemedim bile... Kendi kendime diyorum herhalde iki tane trasfer edildi ya biri düşüyor bir tutundu ondan hem kanamam var hem test pozitif... Ne yaparsın fakirin ekmeği umut..

İnşallah canım yaaa... İnan sevinemedim bile... Kendi kendime diyorum herhalde iki tane trasfer edildi ya biri düşüyor bir tutundu ondan hem kanamam var hem test pozitif... Ne yaparsın fakirin ekmeği umut..

Ayyyyyyy ne guzel bir hamişimiz daha olduAmandam cok sewindim...Hayirlisiyla iki gün sonra degerin artar.

Ayyyyyyy ne guzel bir hamişimiz daha olduAmandam cok sewindim...Hayirlisiyla iki gün sonra degerin artar.

Amanda kardesim gozun aydin olur ins. Degerin kat kat artar.
Bu degerin en az kac olmasi lazim

Çok teşekkür ederim kızlar, Hastaneden aradılar az önce değerin 75 üstü çıkması bizim için yeterli, kanama için için iğnelere devam ve Cuma sabah testi tekrar etmem istendi...

Çok teşekkür ederim kızlar, Hastaneden aradılar az önce değerin 75 üstü çıkması bizim için yeterli, kanama için için iğnelere devam ve Cuma sabah testi tekrar etmem istendi...
Canim yuzde 75 mi yoksa 75 fazlai mi yeterliymiş?aklimda hep takili olan soruydu

cnım diğer topikte de yazdım ama burdan da tebrik edem :) gözün aydın olsun inşallah . düşüncen doğru valla okurken benim de aklıma öyle geldi. insallah sağlıcakla biri tutunsun da :) Rabbim hayırlı olacak şekilde evladını yada evlatlarını sana bağışlasın inşallah :) dualarım seninle

günaydın kızlaarr, halideee bulantıların varmı? benim var
amandacım seni çok merak ediyorum, inşallah güzel sonuçlarla gelirsin

kuzucum, bulantım şöyle, eğer 3 saat aç kalmışsam midem kazınıyor ve bulantı accık başlıyo gibi oluyor. onun haricinde deli gibi bulantım falan yok. yarın doktora gidicem ve korkuyorum. ya biz her doktora gittiğimizde böyle korkarak mı gidicez ya da ben mi öyleyim sadece, sende de oluyo mu böyle şeyler. bi de heralde ben kalp atışı duymadım ya ondan mı oluyo ki acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…