ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Ayy Canım çok şükür amandam maşallah
inşallah kanaman inşallah geçer

Çok teşekkür ederim kızlar, Hastaneden aradılar az önce değerin 75 üstü çıkması bizim için yeterli, kanama için için iğnelere devam ve Cuma sabah testi tekrar etmem istendi...

Canım benim 50 ve üzeri oluşu yeterli tüp bebekte. Progestana devam et hiiç bişi olmayacak Allahın izni ile. Bizim doktor transferden sonra hergün 4 fitil gün aşırı da iğne vermişti o bebeğini tutar guzumm. Allahım emeklerini boşa çıkarmasın kucağına almanı evlendirmeni torun sahibi olmanı nasip etsin Amandaaammmmm :)

Kızlar opu dan çıktım 15 yumurta toplandı. Yarın kaç tane döllendi haber verecekler

Jonguil canım benim maşallah yumurtalarına inşallah hepsi döllenir birinci kalite olur transfer edilenler tutar diğerleri de saklanır :) Ben senden çok umutluyum :)))

Amanda tatlım gözün Aydın çok sevindim.degerin 9. Güne göre gayet iyi maşallah ilaçlarını düzenli kullan ve bol bol dinlen uzan canım inşallah kanama geçer degerin cok güzel katlanır.dualarım seninle

Jonguill tatlım opu yapılmış yumoşların gayet iyi maşallah umarım çok kaliteli embriyoların sağlıklı bebişlerin olur.heyecanlı bekleyiş başladı

amanda canım değerin çok güzel bence maşallah gözünaydın allah tamamnına erdirir inşallah

amanda canım sen isyanbuldamısın??

Canııııımm çok sevindim gayırlı olsun, inşallah kanaman da durur en kısa zamanda. Canım değerin düşük falan değil, tüp bebekde 50'den yukarısı pozitif karşılanır, inşallah artacak değerin göreceksin. Ay çok sevindim ben yaa

Evet canım asıl bundan sonra önemli ve heyecanlı insallh yarın güzel haberler alırım çok heyecanlıyım:)

Olmazmı canım, acaba herşey yolunda mı diye sürekli bir endişe içindeyim. Benim bulantılarım falan yoktu biliyosun 10 gündür falan var, bir kere kustum, bazen az oluyo bazen çok ama sürekli bi öğürme halindeyim. ( ayy yazdıklarımdan ben tiksindim, okuyanlar kusura bakmasın )
Böyme olmıcak Halidem eve bi ultrason cihazı alıp hergün bakıyım yavruma diyom

Kızlar opu dan çıktım 15 yumurta toplandı. Yarın kaç tane döllendi haber verecekler
Ooo canımcım hayırlı olsun, maaşallah, senin yumiler de Halideninki gibi bereketli, inşallah sağlıklı kaliteli embriyoların olcak.
5.gün embriyosu transfer edilir heralde dimi?

Kızlar selam bu topiği epeydir takip ediyorum daha önce bir tüp denemem olumsuz olunca ümitsizlik olmuştu sizleri takip ede ede biraz ümitlendim hepinizin hikayelerini biliyorum ..acaba birdaha denesekmi demeye başladım başkenti ve hulusi beyi düşünüyor gibiyim ne dersiniz canlar

Ooo canımcım hayırlı olsun, maaşallah, senin yumiler de Halideninki gibi bereketli, inşallah sağlıklı kaliteli embriyoların olcak.
5.gün embriyosu transfer edilir heralde dimi?
Canım ilk tüp bebek denemem de 12 yumurta toplamıştı 7 Tane döllenmişti 3. Güne giden tek bir iyi embiryo olmuştu bu sefer ne olur bilmem yarın arayacaklar inşallah 5. Güne gider sen nasılsın canım kontrolün ne zaman?

CANIM ÇOK SEVINDIM POZİTİF DEĞERİN ÇOK GÜZEL İNŞ KAT KAT YÜKSELİR KORKMA KANAMA BİZDEDE OLDU DİNLENİYORUZ BENCE İŞE GITME VE DINLEN AYRICA PROGESTAN VE İĞNELERİNİ MUTLAKA YAPTIR RABBİM YARDIMCIN OLSUN BEBEGINI SANA BAĞIŞLASIN İNŞ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…