Ayy Canım çok şükür amandam maşallahKızlar az önce sonucu aldım Transfer Tarihim 16 Şubat -Test Tarihim 25 Şubat 2 adet dondurulmuş embriyo SONUÇ 85,58 pozitif gibi ama kanamam ara ara devam ediyor ve değer düşük... Bekleyip göreceğiz Mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler...
Dua edin ne olur değerim iki gün sonra artmış olsun...
Kızlar opu dan çıktım 15 yumurta toplandı. Yarın kaç tane döllendi haber verecekler
Çok teşekkür ederim kızlar, Hastaneden aradılar az önce değerin 75 üstü çıkması bizim için yeterli, kanama için için iğnelere devam ve Cuma sabah testi tekrar etmem istendi...
Kızlar opu dan çıktım 15 yumurta toplandı. Yarın kaç tane döllendi haber verecekler
Kız aynı demekoy oy oyy ybin maşşallah kızz benden de 15 mumoş alınmıştı hadi hepiciği döllensin hepiciği büyüsün
Amin canım inşallah rabbim o günleri gösterir inşallah. Birinci kalte olur insallhJonguil canım benim maşallah yumurtalarına inşallah hepsi döllenir birinci kalite olur transfer edilenler tutar diğerleri de saklanır :) Ben senden çok umutluyum :)))
canım hadi hayırlı olsun ...Kızlar opu dan çıktım 15 yumurta toplandı. Yarın kaç tane döllendi haber verecekler
Kızlar az önce sonucu aldım Transfer Tarihim 16 Şubat -Test Tarihim 25 Şubat 2 adet dondurulmuş embriyo SONUÇ 85,58 pozitif gibi ama kanamam ara ara devam ediyor ve değer düşük... Bekleyip göreceğiz Mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler...
Kızlar az önce sonucu aldım Transfer Tarihim 16 Şubat -Test Tarihim 25 Şubat 2 adet dondurulmuş embriyo SONUÇ 85,58 pozitif gibi ama kanamam ara ara devam ediyor ve değer düşük... Bekleyip göreceğiz Mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler...
Canııııımm çok sevindim gayırlı olsun, inşallah kanaman da durur en kısa zamanda. Canım değerin düşük falan değil, tüp bebekde 50'den yukarısı pozitif karşılanır, inşallah artacak değerin göreceksin. Ay çok sevindim ben yaaKızlar az önce sonucu aldım Transfer Tarihim 16 Şubat -Test Tarihim 25 Şubat 2 adet dondurulmuş embriyo SONUÇ 85,58 pozitif gibi ama kanamam ara ara devam ediyor ve değer düşük... Bekleyip göreceğiz Mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler...
Evet canım asıl bundan sonra önemli ve heyecanlı insallh yarın güzel haberler alırım çok heyecanlıyım:)Amanda tatlım gözün Aydın çok sevindim.degerin 9. Güne göre gayet iyi maşallah ilaçlarını düzenli kullan ve bol bol dinlen uzan canım inşallah kanama geçer degerin cok güzel katlanır.dualarım seninle
Jonguill tatlım opu yapılmış yumoşların gayet iyi maşallah umarım çok kaliteli embriyoların sağlıklı bebişlerin olur.heyecanlı bekleyiş başladı
Olmazmı canım, acaba herşey yolunda mı diye sürekli bir endişe içindeyim. Benim bulantılarım falan yoktu biliyosun 10 gündür falan var, bir kere kustum, bazen az oluyo bazen çok ama sürekli bi öğürme halindeyim. ( ayy yazdıklarımdan ben tiksindim, okuyanlar kusura bakmasınkuzucum, bulantım şöyle, eğer 3 saat aç kalmışsam midem kazınıyor ve bulantı accık başlıyo gibi oluyor. onun haricinde deli gibi bulantım falan yok. yarın doktora gidicem ve korkuyorum. ya biz her doktora gittiğimizde böyle korkarak mı gidicez ya da ben mi öyleyim sadece, sende de oluyo mu böyle şeyler. bi de heralde ben kalp atışı duymadım ya ondan mı oluyo ki acep
Ooo canımcım hayırlı olsun, maaşallah, senin yumiler de Halideninki gibi bereketli, inşallah sağlıklı kaliteli embriyoların olcak.Kızlar opu dan çıktım 15 yumurta toplandı. Yarın kaç tane döllendi haber verecekler
Canım ilk tüp bebek denemem de 12 yumurta toplamıştı 7 Tane döllenmişti 3. Güne giden tek bir iyi embiryo olmuştu bu sefer ne olur bilmem yarın arayacaklar inşallah 5. Güne giderOoo canımcım hayırlı olsun, maaşallah, senin yumiler de Halideninki gibi bereketli, inşallah sağlıklı kaliteli embriyoların olcak.
5.gün embriyosu transfer edilir heralde dimi?
Amin canım çok sağol allah razı olsunCANIM GEÇMİŞ OLSUN RABBIM HEPSİNİ DÖLLENDİRSİN İNŞ HEPSİDE KALITELI OLSUN İNŞ RABBIM YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?