ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Canım merhaba. maddi manevi denemeye gücünüz varsa deneyin bence

Canım merhaba. maddi manevi denemeye gücünüz varsa deneyin bence
Teşk canım manevi güç konusunu inanın bu topik aracılığıyla toplamaya çalışıyorum şu an adet bekliyorum28 i gibi olması lazım inş kendiliğnden olur tabii böyle diye diye koskoca 8 yılı geçirdik hiç bişey olmadı erkek infertilitesi dediler olabilir dediler ama tık yok anlıyacağın. Olamzsa nisan ayı için gitsemmi diye düşünce gelişmeye başladı topikteki hamişleri okuyunca.Allah tüm hamişleri bebişlerine kavuştursun inş.

Jonguil'im sana da geçmişler olsun ve hayırlı olsun bol bol bebüşler versin rabbim ..nerede yaptırmıştın canım

Kizlar biZ bugun is donusu doktora ciktik. 6+0 olmusuz . Karindan bakti doktor. Kanama odagimiz varmis. Kalp atışları gelmis gibi ama net gozukmuyor alttan bakarsak net gozukur dedi. Kanama odagi deyince ben tabi cok korktum ve alttan bakalim dedim. Allaha sukur kalp atışlarıni duyduk. Ama kanama odagi korkuttu beni. Progestan sabah aksam yazdi doktor. 10gun de rapor verdi.ise gitmiyicem.dua edin canlarum. Allahimin izniyle birsey olmasun bebegimize

Gözün aydın canım kalp atışını duymuşsun ya zoru geride bırakmışsın.kanama odağı neymiş canım dr. Bir açıklama yaptımı?

Gecmis olsun halide
İnsallah hicbirsey olmayacaktir sen kendine dikkat et ilaclarini duzenli kullan kanama onceden kalmis bisey de olabilir belki
Allah kucagina almayi nasip etsin insallah

Ayy canimm benim nasıl mutlu oldum maşallah allah im daim etsin hayırlı ugurlu olsun sorunsuz bi süreç geçirirsin inşallah bebeğini sagsalim kucağına alırsın

Ne guzel haberler aliyoruz hepimizw umut oluo. Kizlar 18 subat sabah saat 10:30 da transferim yapildi ne zaman kan verirsem cikar ne olur bi akil verin bana. Kasiklarimda cok agrio

Merak Etme tatlım aynı şeyi ablamda yaşadı alttan kanama olmadıkca sorun olmaz tabii dinlenmen lazım iyi olmuş rapor olayı iyi dinlen tatlım kalp atışını duymuşsun şükür canım çok sevindim

Ne guzel haberler aliyoruz hepimizw umut oluo. Kizlar 18 subat sabah saat 10:30 da transferim yapildi ne zaman kan verirsem cikar ne olur bi akil verin bana. Kasiklarimda cok agrio
Kasık ağrısı bebeğin tutulmasına işaret derler hiç korkma tatlım iyi bir durum

Hadi hayırlı olsun inş ben ankaradayım canım daha önce gürganda denedim nasip değilmiş 3.gün embriyosuydu 9yumurta felan toplanmış 5i döllenmişti canım bunlardanda 2tanesi 1.kaliteydi ama kısmetten ötesi olmuyor senin yumoş sayın çok iyi inş güzel sonuçlar alıcaksın

Canım keşke yum sayısı ile bitse herşey. Diğer tüp bebek denemem de 12 yumurta toplamıştı 7 tane döllendi ama sadece bir embiryo 3. Güne 8 hücreli geldi diğer 6 embiryo gelişimi geriden takip etti. inşallah bu sefer iyi embiryolar olur. Sende fazla beklemeden tedaviye başka canım her ay bile çok önemli valla gün geçirmeden elinde imkan varsa olana kadar deneyecen mecbur

Çok haklısın canım sonuç yine olumsuz olursa bu sefer nasıl atlatırım bilmiyorum ama bu topiği çok sevdim herkes çok sevecen ve bol hamişli bir topik o yüzden bir heves geldi sanırım nisan gibi başlamayı düşünüyorum ama başkent üniv. De kararsızım hayırlısı bakalım ben öncekinde çok dikkat etmiştim bunda kısmet olursa tabii hareketli olmayı düşünüyorum sende biraz yat ama sakın komple yatağa bağımlı geçirme canım ve pozitif olmaya çalış ne demişler kısmetse gelir bağdattan yemende,kısmet değilse ne gelir elden ayy çok şiirselmi oldu neGerme kendini yanii

Canım ümitsiz yaşar mı insan Allahtan ümit kesilirmi hiç, canım valla imkanınız varsa kendini de hazır hissediyorsan bekleme bence, zaman geçiyor yaşımız ilerliyor. Allah hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
Ben Hulusi beyin hastasıydım, Allah razı olsun ben çok minnettarım kendisine.
Sadece sabretmeni tavsiye ederim yani Hulusi beyin hastası çok, o yüzden 1-2 saat bekleyebilirsin ve uzun uzun vakit geçiremiyebikirsin. Ama şundan emin ol, adam her ihtimali düşünüyor ve her tedbiri alıyor. Tutup tutmaması Allahın bileceği iş, drdan yana için rahat olsun
Canım hayırlısı neyse o olsun, illa 5.gün embriyosu tutar diye bişey yok biliyosun, benim 3.gün embriyosuydu biliyosun ve 1 tane 1.kalite embriyom vardı. Allaha çok şükür. İnşallah güzel sonuçlancak seninki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…