Oo maaşallah canım duydun kalp atışlarını Allah tamamına erdirsin. Canımcım kotçrkma kanama için, ilaçlarını kullan bol bol istirahat et, bak birsürü insan yaşıyo bu durumu, Allahın izniyle hiçbişeycik olmaz merak etmeKizlar biZ bugun is donusu doktora ciktik. 6+0 olmusuz . Karindan bakti doktor. Kanama odagimiz varmis. Kalp atışları gelmis gibi ama net gozukmuyor alttan bakarsak net gozukur dedi. Kanama odagi deyince ben tabi cok korktum ve alttan bakalim dedim. Allaha sukur kalp atışlarıni duyduk. Ama kanama odagi korkuttu beni. Progestan sabah aksam yazdi doktor. 10gun de rapor verdi.ise gitmiyicem.dua edin canlarum. Allahimin izniyle birsey olmasun bebegimize
Canımcım hayırlı olsun, inşallah senden de güzel haber alırız. Canım drun ne zaman dediyse o zaman yaptır testini bence, ama sabretmek zor oluyo, 9.veya10.gün de yaptırabilirsinNe guzel haberler aliyoruz hepimizw umut oluo. Kizlar 18 subat sabah saat 10:30 da transferim yapildi ne zaman kan verirsem cikar ne olur bi akil verin bana. Kasiklarimda cok agrio
Kizlar biZ bugun is donusu doktora ciktik. 6+0 olmusuz . Karindan bakti doktor. Kanama odagimiz varmis. Kalp atışları gelmis gibi ama net gozukmuyor alttan bakarsak net gozukur dedi. Kanama odagi deyince ben tabi cok korktum ve alttan bakalim dedim. Allaha sukur kalp atışlarıni duyduk. Ama kanama odagi korkuttu beni. Progestan sabah aksam yazdi doktor. 10gun de rapor verdi.ise gitmiyicem.dua edin canlarum. Allahimin izniyle birsey olmasun bebegimize
Gözün aydın canım kalp atışını duymuşsun ya zoru geride bırakmışsın.kanama odağı neymiş canım dr. Bir açıklama yaptımı?
Gecmis olsun halide
İnsallah hicbirsey olmayacaktir sen kendine dikkat et ilaclarini duzenli kullan kanama onceden kalmis bisey de olabilir belki
Allah kucagina almayi nasip etsin insallah
Merak Etme tatlım aynı şeyi ablamda yaşadı alttan kanama olmadıkca sorun olmaz tabii dinlenmen lazım iyi olmuş rapor olayı iyi dinlen tatlım kalp atışını duymuşsun şükür canım çok sevindim
Oo maaşallah canım duydun kalp atışlarını Allah tamamına erdirsin. Canımcım kotçrkma kanama için, ilaçlarını kullan bol bol istirahat et, bak birsürü insan yaşıyo bu durumu, Allahın izniyle hiçbişeycik olmaz merak etme
Kizlar hepinize cok cok tesekkur ederim. Allaha sukur simdilik alttan leke kanama tarzinda birsey yok. Dun sersem gibiydim her ne kadar kalp atışını duysam da sevinemedim bile. Bu sabah daha iyiyim. Allahim bu asamaya kadar getirdi insallah bundan sonrasini da nasip eder.hepinizi cok seviyorum.insallah hepinizin gonlunun muradini verir Rabbim. Cok duygulandim aglatmayin kiz cingeneler beni :)))canım benım kalp atısını duymana cok sevındım kesınlıkle dınlen ben yaklasık 20 gundur yatıyorum evde kanama odagından korkma genelde herkeste oluyo progestan kullan eger leke yada kanama görürsen mutlaka acile git ve pruluton depot ıgne yaptır engelliyo kanamayı ben 3 gunde bır yaptırıyorum ınsan panık yapıyuo korkuyo ama içini ferah tut ve panik yapma rabbım bebişlerimizi korusun..
Kızlar selam bu topiği epeydir takip ediyorum daha önce bir tüp denemem olumsuz olunca ümitsizlik olmuştu sizleri takip ede ede biraz ümitlendim hepinizin hikayelerini biliyorum ..acaba birdaha denesekmi demeye başladım başkenti ve hulusi beyi düşünüyor gibiyim ne dersiniz canlar
Kizlar biZ bugun is donusu doktora ciktik. 6+0 olmusuz . Karindan bakti doktor. Kanama odagimiz varmis. Kalp atışları gelmis gibi ama net gozukmuyor alttan bakarsak net gozukur dedi. Kanama odagi deyince ben tabi cok korktum ve alttan bakalim dedim. Allaha sukur kalp atışlarıni duyduk. Ama kanama odagi korkuttu beni. Progestan sabah aksam yazdi doktor. 10gun de rapor verdi.ise gitmiyicem.dua edin canlarum. Allahimin izniyle birsey olmasun bebegimize
Kizlar hepinize cok cok tesekkur ederim. Allaha sukur simdilik alttan leke kanama tarzinda birsey yok. Dun sersem gibiydim her ne kadar kalp atışını duysam da sevinemedim bile. Bu sabah daha iyiyim. Allahim bu asamaya kadar getirdi insallah bundan sonrasini da nasip eder.hepinizi cok seviyorum.insallah hepinizin gonlunun muradini verir Rabbim. Cok duygulandim aglatmayin kiz cingeneler beni :)))
Ayy insallah canim ya :) sorun olmasin. Dun doktora da dedim biz tüp bebek anneleri cok tedirgin anne adaylariyiz o yuzden kucuk bisey bile olsa korku ve panik olusturuyo bizde. Allahim ferahlik verir inslalah canimmm. Sen nasilsin tedaviyi cok oteleme. Az kendini maddi manevi topla ve basla yeniden insallahOyyy kuzucuğun kalbi mi duyulmuş , teyzoşu öper onu :)) Guzum canım halidem gönlünü rahat tut tüp bebekte çoğu kişi de oluyor dermanı da var zaten. Herşey inşallah güzel olacak :)
Kiz b3n de dun dizi izlerken sacma biseye aglamaya basladim heralde panik oldum korktum ya ondan oldu :) sen de galiba hamilesinKızım öyle duygusal duygusal konuşma ağlayacak yer arıyom zaten ühühhüühhüü
Ayy bu aralar çok hamileyim ben
Ayy insallah canim ya :) sorun olmasin. Dun doktora da dedim biz tüp bebek anneleri cok tedirgin anne adaylariyiz o yuzden kucuk bisey bile olsa korku ve panik olusturuyo bizde. Allahim ferahlik verir inslalah canimmm. Sen nasilsin tedaviyi cok oteleme. Az kendini maddi manevi topla ve basla yeniden insallah
Canom ben iyiyim tedaviyi iki regl geçsin diyorum. İlkini oldum zaten 3. de de başlarım inşallah. Bu sefer sizin dışınızda kimseye söylemeyeceğim işten de uzunnn izin almayacağım. Bak maşallah Amanda hemen işe gitti , allahım nasip ederse oluyor işte. İnşallah o de tez zamanda kalp atışını duyar.
Maddi toparlanamayız cano 8000 bini buldu ilki daha 1 TL ödemedim kartlara :)
Tamam canım dört gözle bekliyorum bende yazacam hemenkardes geliyor sizin bebeklere ona göre
Canım benim yumurtalar 11.30 da falan toplandı üstünden 24 saat geçince embiryo durumuna bakıyorlar galiba öğlene kadar ararlar galiba. Ayy öldüm meraktan bendeOy ben gelen o kardesi minisiiii yiyem yiyemmm :) kiz daha aramadilar miii merak ettik cumletenn :)
Canim aben de inan yurekten dua ediyorum guzwl seyler olmasi guzel guzel dollenmesi icinn. Heyecan dorukta :) ben hatorladim da Allahimmm herifimle kahvalti bile yapamamisyik. Saat 9bucugu zor yapmistik. Hemen ben aramistim ki meraktan oliyotum sonuc ne diye. 15 yumostan 13u saglikla dollenmisti Allaha sukurler olsun ki. Insallah senin hepicigi dollenir baciiimmm :)Canım benim yumurtalar 11.30 da falan toplandı üstünden 24 saat geçince embiryo durumuna bakıyorlar galiba öğlene kadar ararlar galiba. Ayy öldüm meraktan bende
Canımcım hayırlı olsun, inşallah senden de güzel haber alırız. Canım drun ne zaman dediyse o zaman yaptır testini bence, ama sabretmek zor oluyo, 9.veya10.gün de yaptırabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?