ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Oo maaşallah canım duydun kalp atışlarını Allah tamamına erdirsin. Canımcım kotçrkma kanama için, ilaçlarını kullan bol bol istirahat et, bak birsürü insan yaşıyo bu durumu, Allahın izniyle hiçbişeycik olmaz merak etme

Ne guzel haberler aliyoruz hepimizw umut oluo. Kizlar 18 subat sabah saat 10:30 da transferim yapildi ne zaman kan verirsem cikar ne olur bi akil verin bana. Kasiklarimda cok agrio
Canımcım hayırlı olsun, inşallah senden de güzel haber alırız. Canım drun ne zaman dediyse o zaman yaptır testini bence, ama sabretmek zor oluyo, 9.veya10.gün de yaptırabilirsin

canım benım kalp atısını duymana cok sevındım kesınlıkle dınlen ben yaklasık 20 gundur yatıyorum evde kanama odagından korkma genelde herkeste oluyo progestan kullan eger leke yada kanama görürsen mutlaka acile git ve pruluton depot ıgne yaptır engelliyo kanamayı ben 3 gunde bır yaptırıyorum ınsan panık yapıyuo korkuyo ama içini ferah tut ve panik yapma rabbım bebişlerimizi korusun..

Gözün aydın canım kalp atışını duymuşsun ya zoru geride bırakmışsın.kanama odağı neymiş canım dr. Bir açıklama yaptımı?

Gecmis olsun halide
İnsallah hicbirsey olmayacaktir sen kendine dikkat et ilaclarini duzenli kullan kanama onceden kalmis bisey de olabilir belki
Allah kucagina almayi nasip etsin insallah

Merak Etme tatlım aynı şeyi ablamda yaşadı alttan kanama olmadıkca sorun olmaz tabii dinlenmen lazım iyi olmuş rapor olayı iyi dinlen tatlım kalp atışını duymuşsun şükür canım çok sevindim

Kizlar hepinize cok cok tesekkur ederim. Allaha sukur simdilik alttan leke kanama tarzinda birsey yok. Dun sersem gibiydim her ne kadar kalp atışını duysam da sevinemedim bile. Bu sabah daha iyiyim. Allahim bu asamaya kadar getirdi insallah bundan sonrasini da nasip eder.hepinizi cok seviyorum.insallah hepinizin gonlunun muradini verir Rabbim. Cok duygulandim aglatmayin kiz cingeneler beni :)))

canım merhaba bende hulusi beyin hastasıyım. Bir olumsuzum oldu ama bunun doktorla alakası olduğunu sanmam. Güvenim sonsuz. Arı gibi bir doktor seninle konuşurken de gayet sakin. Tüm sorularını yanıtlar elinden geleni yapar para göz değildir. Oranın tek olumsuz yanı yoğun hasta trafiğinden dolayı her randevunda 2 saat falan beklemen. eğer izin problemin yoksa o süreyi kitap okuyarak geçirirsin. Benim olumsuzum da bile kendisi arayıp beni teselli etti bir sonraki denemede nasıl ilerleyeceğimizi anlattı. Sonra yüz yüze görüştük. Hoca dan çok memnunum. Bu işler Allah takdiri. doktora güvende çok önemli. Ben de Nisan reglin de maddi toparlanabilirsem inşallah tekrar deneyeceğim.

Oyyy kuzucuğun kalbi mi duyulmuş , teyzoşu öper onu :)) Guzum canım halidem gönlünü rahat tut tüp bebekte çoğu kişi de oluyor dermanı da var zaten. Herşey inşallah güzel olacak :)

Kızım öyle duygusal duygusal konuşma ağlayacak yer arıyom zaten ühühhüühhüü
Ayy bu aralar çok hamileyim ben

Oyyy kuzucuğun kalbi mi duyulmuş , teyzoşu öper onu :)) Guzum canım halidem gönlünü rahat tut tüp bebekte çoğu kişi de oluyor dermanı da var zaten. Herşey inşallah güzel olacak :)
Ayy insallah canim ya :) sorun olmasin. Dun doktora da dedim biz tüp bebek anneleri cok tedirgin anne adaylariyiz o yuzden kucuk bisey bile olsa korku ve panik olusturuyo bizde. Allahim ferahlik verir inslalah canimmm. Sen nasilsin tedaviyi cok oteleme. Az kendini maddi manevi topla ve basla yeniden insallah

Kızım öyle duygusal duygusal konuşma ağlayacak yer arıyom zaten ühühhüühhüü
Ayy bu aralar çok hamileyim ben
Kiz b3n de dun dizi izlerken sacma biseye aglamaya basladim heralde panik oldum korktum ya ondan oldu :) sen de galiba hamilesin ya indan aglak oldun

Canom ben iyiyim tedaviyi iki regl geçsin diyorum. İlkini oldum zaten 3. de de başlarım inşallah. Bu sefer sizin dışınızda kimseye söylemeyeceğim işten de uzunnn izin almayacağım. Bak maşallah Amanda hemen işe gitti , allahım nasip ederse oluyor işte. İnşallah o de tez zamanda kalp atışını duyar.
Maddi toparlanamayız cano 8000 bini buldu ilki daha 1 TL ödemedim kartlara :)

Allahim maddi manevi guc versin insallah canim. Surec zor Allahim guc vere...evet bence de hayata devam etmek stressiz olmak gerek. Ama iste biz tedirginiz duramiyoz rahat :)

Oy ben gelen o kardesi minisiiii yiyem yiyemmm :) kiz daha aramadilar miii merak ettik cumletenn :)
Canım benim yumurtalar 11.30 da falan toplandı üstünden 24 saat geçince embiryo durumuna bakıyorlar galiba öğlene kadar ararlar galiba. Ayy öldüm meraktan bende

Canım benim yumurtalar 11.30 da falan toplandı üstünden 24 saat geçince embiryo durumuna bakıyorlar galiba öğlene kadar ararlar galiba. Ayy öldüm meraktan bende
Canim aben de inan yurekten dua ediyorum guzwl seyler olmasi guzel guzel dollenmesi icinn. Heyecan dorukta :) ben hatorladim da Allahimmm herifimle kahvalti bile yapamamisyik. Saat 9bucugu zor yapmistik. Hemen ben aramistim ki meraktan oliyotum sonuc ne diye. 15 yumostan 13u saglikla dollenmisti Allaha sukurler olsun ki. Insallah senin hepicigi dollenir baciiimmm :)

Canımcım hayırlı olsun, inşallah senden de güzel haber alırız. Canım drun ne zaman dediyse o zaman yaptır testini bence, ama sabretmek zor oluyo, 9.veya10.gün de yaptırabilirsin

tesekkur ederm canm sagol kasik agrisi icin doktoru aradim normal dedi. Yarin yaptirayim dedim yarin 10. Gun oluo. Beklemek zor sonuca hazrlanmak cok daha zor. Rabbim hepimize kolaylik versin. Uc gundur kac gun oldu die done done sayiyorum zaman gecmio :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…