ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Teşk ederim merserayy cım senin hikayenide biliyorum senin de benim gibi8 yıllık bir arayışın vardı rabbim yüzüne güldü Allah tamamına erdirsin inş.önümüzdeki ay bi muayene için gideyinm diye düşünüyorum sence tedaviden ne kadar önce gitmem yeterli

halide25 canım bu kanama odağı nedir anlamadım ama inşallah tez zamanda geçer... Dışarıya akan birşey yok değil mi?

Benimde Pembe lekelenmem Siyaha yakın kumlu sus görüntüsü aldı ne bu şimdi anlamadım...
Yarın sabah test yaptırıp iyi sonuç almak istiyorum yaaaaa Allahım çok şey mi istiyorum

Canımsın senin ve eşinin beklentili halleri beni çok duygulandırdı biraz kendime benzettim gerçi ben senin kadar çok yatmadım ama hep uzanır oturmuştum sürekli korur pozisyondaydım dediğin gibi Allahın takdiri eğer kısmet olursa aynı dönemde başlıycaz o zaman kız

Kuzum benim, insallah yarin guzel haberler alacaksin. Kanama odagi anladigim kadari ile kesenin yaninda kanama. Ama Allaha sukur simdilik lekelenme veya kanamam olmadi. Insallah da olmaz da bebegimi saglikla kucagima alabilirim. Sen de rahat ol insallah yarin guzel sonuc alacaksin. Memorial ne dedi bu durumuna?

Moralini bozma lütfen canım pozitif ol fitillerin içerde birikmesi ve sonra dışarı bu şekilde gelmesi olabiliyor yarın müjdeli haberini alıcaz bak bu topik hamiş kaynıyor birdaha denemem derken benim bile aklımı çeldiler

Canimcim şimdi hastaneyi aradım dayanamadım laboratuvar da bi iki işlem varmış arayacaz dedi 4 gibi. Korktum dedim döllenme olmadı mı diye ondan şey ettim dedim
Iste insanin akli cikiyo :) Allahim cok heyecanli ya huuuu :)

Canım ben Aralıktan beri buralardayım zaten :))) Değerim 85,58 kötü değil aslında leke kanamam var oluyor pembe-kahve-siyah renk renk :))) Yarın testi tekrar edeceğim canım bakalım iki katına çıkacak mı?
Aklının çelinmesi bu yönde olsun yeter ki buyur kervana :)))

Şuan için değerin güzel denildi, Kanama için her akşam iki tane Progestoron iğne ol denildi ve Cuma günü testi tekrarla...
Yani anlayacağın beklemekten başka bir çözüm yok şuanda...

Canım ben adetime 1 hafta kala gittim, hemen histereskopi yaptı ve o gün lucrine başladım ben, benim sana tavsiyem adetine 15 gün kala falan git, Hulusi hocanın genel olarak herkese histereskopi yapma huyu var, ama araştırdım bu iyi bişeymiş, rahim işlem sırasında yıkandığı için embriyonun tutunmasını kolaylaştırıyomuş, ama 2 yıl içinde çekilmiş rahim filmin varsa gerek görmeyebilir. Herkesin durumuna göre farklı prosedür uygulayabilir. Hakkında hayırlısı olsun canım, ama mutlaka git bi görüş derim ben.

Canimcim şimdi hastaneyi aradım dayanamadım laboratuvar da bi iki işlem varmış arayacaz dedi 4 gibi. Korktum dedim döllenme olmadı mı diye ondan şey ettim dedim

Canım ya kendi derdimden seni soramıyorum kusura bakma
İnşallah güzel haberler alacaksın canım içini ferah tut... Benimde 16 yumurta toplanmıştı 11 yumurta döllenmişti...
İçime doğuyor ki seninde döllenme sayın 10'nun üzerinde olacak Allahın izni ile...

Canım ne olduğunu drun net söyleyecektir ama sanki biri tutunmuş diğeri tutunmaya çakışmış ama tutunamamış gibi geliyo bana.
İnşallah en kısa zamanda biter de gebeliğini huzurla geçirirsin

Kızlar kızlar aradılar toplam 14 yumurta toplanmış 12 yumurta işleme alınmış 11 yumurta döllenmiş ayy çok mutlu oldum ya
Hadi gozun aydın :) tey tey teyy Allahim insallah 11i de cook kaliteli olsun :)

Pardon canım test tekrarı deyince ilk test sandım dondurulmuştu galiba dimi canım

Teşk canım cevabın için rahim filmim yeni yok dediğin gibi film isteyebilir hulusi beyin bu topikte epey hastası var sanırım rabbim benide sevindirir inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…