Teşk ederim merserayy cım senin hikayenide biliyorum senin de benim gibi8 yıllık bir arayışın vardı rabbim yüzüne güldü Allah tamamına erdirsin inş.önümüzdeki ay bi muayene için gideyinm diye düşünüyorum sence tedaviden ne kadar önce gitmem yeterliCanım ümitsiz yaşar mı insan Allahtan ümit kesilirmi hiç, canım valla imkanınız varsa kendini de hazır hissediyorsan bekleme bence, zaman geçiyor yaşımız ilerliyor. Allah hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
Ben Hulusi beyin hastasıydım, Allah razı olsun ben çok minnettarım kendisine.
Sadece sabretmeni tavsiye ederim yani Hulusi beyin hastası çok, o yüzden 1-2 saat bekleyebilirsin ve uzun uzun vakit geçiremiyebikirsin. Ama şundan emin ol, adam her ihtimali düşünüyor ve her tedbiri alıyor. Tutup tutmaması Allahın bileceği iş, drdan yana için rahat olsun
Canım hayırlısı neyse o olsun, illa 5.gün embriyosu tutar diye bişey yok biliyosun, benim 3.gün embriyosuydu biliyosun ve 1 tane 1.kalite embriyom vardı. Allaha çok şükür. İnşallah güzel sonuçlancak seninki de
Canımsın senin ve eşinin beklentili halleri beni çok duygulandırdı biraz kendime benzettim gerçi ben senin kadar çok yatmadım ama hep uzanır oturmuştum sürekli korur pozisyondaydım dediğin gibi Allahın takdiri eğer kısmet olursa aynı dönemde başlıycaz o zaman kızcanım merhaba bende hulusi beyin hastasıyım. Bir olumsuzum oldu ama bunun doktorla alakası olduğunu sanmam. Güvenim sonsuz. Arı gibi bir doktor seninle konuşurken de gayet sakin. Tüm sorularını yanıtlar elinden geleni yapar para göz değildir. Oranın tek olumsuz yanı yoğun hasta trafiğinden dolayı her randevunda 2 saat falan beklemen. eğer izin problemin yoksa o süreyi kitap okuyarak geçirirsin. Benim olumsuzum da bile kendisi arayıp beni teselli etti bir sonraki denemede nasıl ilerleyeceğimizi anlattı. Sonra yüz yüze görüştük. Hoca dan çok memnunum. Bu işler Allah takdiri. doktora güvende çok önemli. Ben de Nisan reglin de maddi toparlanabilirsem inşallah tekrar deneyeceğim.
Kuzum benim, insallah yarin guzel haberler alacaksin. Kanama odagi anladigim kadari ile kesenin yaninda kanama. Ama Allaha sukur simdilik lekelenme veya kanamam olmadi. Insallah da olmaz da bebegimi saglikla kucagima alabilirim. Sen de rahat ol insallah yarin guzel sonuc alacaksin. Memorial ne dedi bu durumuna?halide25 canım bu kanama odağı nedir anlamadım ama inşallah tez zamanda geçer... Dışarıya akan birşey yok değil mi?
Benimde Pembe lekelenmem Siyaha yakın kumlu sus görüntüsü aldı ne bu şimdi anlamadım...
Yarın sabah test yaptırıp iyi sonuç almak istiyorum yaaaaa Allahım çok şey mi istiyorum
Moralini bozma lütfen canım pozitif ol fitillerin içerde birikmesi ve sonra dışarı bu şekilde gelmesi olabiliyor yarın müjdeli haberini alıcaz bak bu topik hamiş kaynıyor birdaha denemem derken benim bile aklımı çeldilerhalide25 canım bu kanama odağı nedir anlamadım ama inşallah tez zamanda geçer... Dışarıya akan birşey yok değil mi?
Benimde Pembe lekelenmem Siyaha yakın kumlu sus görüntüsü aldı ne bu şimdi anlamadım...
Yarın sabah test yaptırıp iyi sonuç almak istiyorum yaaaaa Allahım çok şey mi istiyorum
Canimcim şimdi hastaneyi aradım dayanamadım laboratuvar da bi iki işlem varmış arayacaz dedi 4 gibi. Korktum dedim döllenme olmadı mı diye ondan şey ettim dedim
Iste insanin akli cikiyo :) Allahim cok heyecanli ya huuuu :)Canimcim şimdi hastaneyi aradım dayanamadım laboratuvar da bi iki işlem varmış arayacaz dedi 4 gibi. Korktum dedim döllenme olmadı mı diye ondan şey ettim dedim
Moralini bozma lütfen canım pozitif ol fitillerin içerde birikmesi ve sonra dışarı bu şekilde gelmesi olabiliyor yarın müjdeli haberini alıcaz bak bu topik hamiş kaynıyor birdaha denemem derken benim bile aklımı çeldiler
Kuzum benim, insallah yarin guzel haberler alacaksin. Kanama odagi anladigim kadari ile kesenin yaninda kanama. Ama Allaha sukur simdilik lekelenme veya kanamam olmadi. Insallah da olmaz da bebegimi saglikla kucagima alabilirim. Sen de rahat ol insallah yarin guzel sonuc alacaksin. Memorial ne dedi bu durumuna?
Canım ben adetime 1 hafta kala gittim, hemen histereskopi yaptı ve o gün lucrine başladım ben, benim sana tavsiyem adetine 15 gün kala falan git, Hulusi hocanın genel olarak herkese histereskopi yapma huyu var, ama araştırdım bu iyi bişeymiş, rahim işlem sırasında yıkandığı için embriyonun tutunmasını kolaylaştırıyomuş, ama 2 yıl içinde çekilmiş rahim filmin varsa gerek görmeyebilir. Herkesin durumuna göre farklı prosedür uygulayabilir. Hakkında hayırlısı olsun canım, ama mutlaka git bi görüş derim ben.Teşk ederim merserayy cım senin hikayenide biliyorum senin de benim gibi8 yıllık bir arayışın vardı rabbim yüzüne güldü Allah tamamına erdirsin inş.önümüzdeki ay bi muayene için gideyinm diye düşünüyorum sence tedaviden ne kadar önce gitmem yeterli
Canimcim şimdi hastaneyi aradım dayanamadım laboratuvar da bi iki işlem varmış arayacaz dedi 4 gibi. Korktum dedim döllenme olmadı mı diye ondan şey ettim dedim
Canım ne olduğunu drun net söyleyecektir ama sanki biri tutunmuş diğeri tutunmaya çakışmış ama tutunamamış gibi geliyo bana.halide25 canım bu kanama odağı nedir anlamadım ama inşallah tez zamanda geçer... Dışarıya akan birşey yok değil mi?
Hadi gozun aydın :) tey tey teyyKızlar kızlar aradılar toplam 14 yumurta toplanmış 12 yumurta işleme alınmış 11 yumurta döllenmiş ayy çok mutlu oldum ya
Pardon canım test tekrarı deyince ilk test sandım dondurulmuştu galiba dimi canımCanım ben Aralıktan beri buralardayım zaten :))) Değerim 85,58 kötü değil aslında leke kanamam var oluyor pembe-kahve-siyah renk renk :))) Yarın testi tekrar edeceğim canım bakalım iki katına çıkacak mı?
Aklının çelinmesi bu yönde olsun yeter ki buyur kervana :)))
Vaaaayyyy koçum benim bee, futbol takımım hazır diyosun yaniKızlar kızlar aradılar toplam 14 yumurta toplanmış 12 yumurta işleme alınmış 11 yumurta döllenmiş ayy çok mutlu oldum ya
Teşk canım cevabın için rahim filmim yeni yok dediğin gibi film isteyebilir hulusi beyin bu topikte epey hastası var sanırım rabbim benide sevindirir inş.Canım ben adetime 1 hafta kala gittim, hemen histereskopi yaptı ve o gün lucrine başladım ben, benim sana tavsiyem adetine 15 gün kala falan git, Hulusi hocanın genel olarak herkese histereskopi yapma huyu var, ama araştırdım bu iyi bişeymiş, rahim işlem sırasında yıkandığı için embriyonun tutunmasını kolaylaştırıyomuş, ama 2 yıl içinde çekilmiş rahim filmin varsa gerek görmeyebilir. Herkesin durumuna göre farklı prosedür uygulayabilir. Hakkında hayırlısı olsun canım, ama mutlaka git bi görüş derim ben.
Oyyyyy maşallah bol bebiş geliyor kızzzzzz hadi hayırlı olsunKızlar kızlar aradılar toplam 14 yumurta toplanmış 12 yumurta işleme alınmış 11 yumurta döllenmiş ayy çok mutlu oldum ya
Kızlar kızlar aradılar toplam 14 yumurta toplanmış 12 yumurta işleme alınmış 11 yumurta döllenmiş ayy çok mutlu oldum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?