Kızlar kızlar aradılar toplam 14 yumurta toplanmış 12 yumurta işleme alınmış 11 yumurta döllenmiş ayy çok mutlu oldum ya
Aynen canım kurdum takımıVaaaayyyy koçum benim bee, futbol takımım hazır diyosun yani
insallh tatlım amin hepsi kaliteli bir şekilde ilerlerharika canımmmmm :))))
İnşallah hepicide birinci kalite olsun canım benim :))))Maşalllaaahhhhh :)
insallh ntatlım çok Sağol canım benim hep böyle güzel haberler alırım insallhHadi gozun aydın :) tey tey teyyAllahim insallah 11i de cook kaliteli olsun :)
Kızlar kızlar aradılar toplam 14 yumurta toplanmış 12 yumurta işleme alınmış 11 yumurta döllenmiş ayy çok mutlu oldum ya
Pardon canım test tekrarı deyince ilk test sandım dondurulmuştu galiba dimi canım
insallh tatlım inşallah aminhadi gözün aydın canım inş hepsıde 1. kalıte gelişsin cogu gıttı azı kaldı hadi bakalım
Bitanem kalp atislarini duymussun cok sevindim.kanama alanini dert etme bol bol dinlen ve dikkat et kendine rabbim bebisini sana bagislasinKizlar biZ bugun is donusu doktora ciktik. 6+0 olmusuz . Karindan bakti doktor. Kanama odagimiz varmis. Kalp atışları gelmis gibi ama net gozukmuyor alttan bakarsak net gozukur dedi. Kanama odagi deyince ben tabi cok korktum ve alttan bakalim dedim. Allaha sukur kalp atışlarıni duyduk. Ama kanama odagi korkuttu beni. Progestan sabah aksam yazdi doktor. 10gun de rapor verdi.ise gitmiyicem.dua edin canlarum. Allahimin izniyle birsey olmasun bebegimize
Kasik agrilari normal canim insallah tutunmuslardir en erken 9. Gun baktir bence kanda.Ne guzel haberler aliyoruz hepimizw umut oluo. Kizlar 18 subat sabah saat 10:30 da transferim yapildi ne zaman kan verirsem cikar ne olur bi akil verin bana. Kasiklarimda cok agrio
masallah barekallah.saglikli hayirli bebislerin gelsin insallahKızlar kızlar aradılar toplam 14 yumurta toplanmış 12 yumurta işleme alınmış 11 yumurta döllenmiş ayy çok mutlu oldum ya
Maaşallah canımmmmmm çok şükür bin maaşallah inşallah son güne kadar kaliteli gelirlerinsallh tatlım inşallah aminPeşiniz e geliyorum
Kuzummmmmmmm kalp atışlarını duymuşsun maaşallah maaşallahHadi gozun aydın :) tey tey teyyAllahim insallah 11i de cook kaliteli olsun :)
Sağol canım amin. Sen ne alemdesin canım nbr ne var ne yok?Maaşallah canımmmmmm çok şükür bin maaşallah inşallah son güne kadar kaliteli gelirler
MerserayyyyKızım öyle duygusal duygusal konuşma ağlayacak yer arıyom zaten ühühhüühhüü
Ayy bu aralar çok hamileyim ben
Gozun aydin cok guzel bi sayi insallah cok kaliteli sekilde devam ederler geride dondurulmuslarin da kalirsa cok daha rahat olacaksin transferde cunkuKızlar kızlar aradılar toplam 14 yumurta toplanmış 12 yumurta işleme alınmış 11 yumurta döllenmiş ayy çok mutlu oldum ya
Evet canım aynen insallah iyi giderde dondurma ışlemı yaparızGozun aydin cok guzel bi sayi insallah cok kaliteli sekilde devam ederler geride dondurulmuslarin da kalirsa cok daha rahat olacaksin transferde cunku
Hadi hayirlisi :)
Canım bende hep aynı bi değişiklik yok sizin haberlerinizi okudum daha iyi oldum çok şükürSağol canım amin. Sen ne alemdesin canım nbr ne var ne yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?