ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Kızlar kızlar aradılar toplam 14 yumurta toplanmış 12 yumurta işleme alınmış 11 yumurta döllenmiş ayy çok mutlu oldum ya

İşte bu yaaaa inşallah sonunda da Jonguil vurdu Gollll oldu deriz....

Pardon canım test tekrarı deyince ilk test sandım dondurulmuştu galiba dimi canım

Evet canım dondurulmuş 2 adet 5.gün embriyosu transfer edildi... Hayırlısı inşallah...

Bitanem kalp atislarini duymussun cok sevindim.kanama alanini dert etme bol bol dinlen ve dikkat et kendine rabbim bebisini sana bagislasin
Ne guzel haberler aliyoruz hepimizw umut oluo. Kizlar 18 subat sabah saat 10:30 da transferim yapildi ne zaman kan verirsem cikar ne olur bi akil verin bana. Kasiklarimda cok agrio
Kasik agrilari normal canim insallah tutunmuslardir en erken 9. Gun baktir bence kanda.
Kızlar kızlar aradılar toplam 14 yumurta toplanmış 12 yumurta işleme alınmış 11 yumurta döllenmiş ayy çok mutlu oldum ya
masallah barekallah.saglikli hayirli bebislerin gelsin insallah

Gozun aydin cok guzel bi sayi insallah cok kaliteli sekilde devam ederler geride dondurulmuslarin da kalirsa cok daha rahat olacaksin transferde cunku
Hadi hayirlisi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…