caniimm hadi hayirlisi olsun! cook cok guzel bir haber! allahim tamamina erdirsin, yuzunu guldursun insallah! <3 <3Kızlar kızlar aradılar toplam 14 yumurta toplanmış 12 yumurta işleme alınmış 11 yumurta döllenmiş ayy çok mutlu oldum ya
Evet canım çok mutlu oldum bugün rabbim devamını nasip eder inşallah. Hepimiz bebeklerimize kavuşuruz biran öncecaniimm hadi hayirlisi olsun! cook cok guzel bir haber! allahim tamamina erdirsin, yuzunu guldursun insallah! <3 <3
amiin canimm insallah! :)Evet canım çok mutlu oldum bugün rabbim devamını nasip eder inşallah. Hepimiz bebeklerimize kavuşuruz biran önce
Canim benim bunlara hic takilma. Ben ankarada amh testi yaptirmistim.2,4 cikmisti. Daha sonra istanbula tedaviye gittik. Sisli memorialde amh testimi kendilerinde yapilmasi gerektigini soylediler ve yaptiklari amh testi sonucum 1,3 cikti. Tabi sok olduk. Onceki testle onlarin yaptigi test arasında 1sene bile yoktu. Neyse tedaviye baslamadan yumurtaliklarima baktilar ve rezervin cok iyi durumda dedilrr. Ignelere baslayinca da tabi 15 yumurta olunca kendi doktorum dedi ki bu amh degeri dogru degil. 1.3 cikmisti ya iste onun dogru olnadigini rezervimin cok iyi durumda oldugunu soyledi.gunaydin canlar. yazmaya calistim da becemedim. ben dun amh testi yaptirdim. gecen sene 1,6 olan degerim 1,2'ye dusmus. cok moralim bozuldu. bu durumda basari sansim cok mu dusuk tup bebekte?
Canım değerin çok düşük değil canım, hiç takma kafana canım tüp bebekte başarı Şansın çok düşük değil tatlım. daha düşük değerleri olup hamile kalan çok var canım.gunaydin canlar. yazmaya calistim da becemedim. ben dun amh testi yaptirdim. gecen sene 1,6 olan degerim 1,2'ye dusmus. cok moralim bozuldu. bu durumda basari sansim cok mu dusuk tup bebekte?
kızlar bugün crinone jeli kullanırken itmekte zorlandım,itiyorum gitmiyo neden olabilir ne yapabilirm
canimm, yazdiklarin icime su serpti. allah razi olsun. ari sutu-bal- polen karisimini yemeye basladim. incir de alayim bugun hemen. kismetse 23 Mart'ta basliyorum ben de Sisli Memorial'da. Insallah hayirlisiyla guzel sonucu alirim senin gibi. Allah'im saglikla kucagina almayi nasip etsin yavrunu insallah. Gercekten cok tesekkur ederim canim..Canim benim bunlara hic takilma. Ben ankarada amh testi yaptirmistim.2,4 cikmisti. Daha sonra istanbula tedaviye gittik. Sisli memorialde amh testimi kendilerinde yapilmasi gerektigini soylediler ve yaptiklari amh testi sonucum 1,3 cikti. Tabi sok olduk. Onceki testle onlarin yaptigi test arasında 1sene bile yoktu. Neyse tedaviye baslamadan yumurtaliklarima baktilar ve rezervin cok iyi durumda dedilrr. Ignelere baslayinca da tabi 15 yumurta olunca kendi doktorum dedi ki bu amh degeri dogru degil. 1.3 cikmisti ya iste onun dogru olnadigini rezervimin cok iyi durumda oldugunu soyledi.
Yani demem o ki yapilan testlrrde laboratuardan laboratuar a gore farklilik olabilir. Sen kafana takma. Stressiz ol ve yedigine ictigine dikkat et. Arisutu bal polen karisimi al ye. Findik ceviz badem tuket. Incir sabah aksam ac karna 2tane ye. Allahimizin izni ile hersey guzel olur. Basari sansi falan yok. Allah ol derse olur. Onemli olan 1 saglikli yumurta 1 tane de sperm.
canimm, cook tesekkur ederim! insallah hamile olarak donerim almanya'ya. senin de sonucunu heyecanla bekliyorum!Canım değerin çok düşük değil canım, hiç takma kafana canım tüp bebekte başarı Şansın çok düşük değil tatlım. daha düşük değerleri olup hamile kalan çok var canım.
amiinn canimm. ne guzel bir dua :) hepimiizn cumasi hayirli olsun!Hayırlı Cumalarrrrr kizlar. Rabbim evlat hasret ceken herkese bu mubarek cuma hurmetine hayirli, akil sagligi beden sagligi ve ruh sağlığı yerinde, güzel ahlakli evlatlar nasip etsin insallahh. Aaaaaaaaamiiiiiiiinnn:)
Tatlım şimdi aradan çooookkk uzun zaman geçti tabi, ama hatırladığım kadarıyla şöyle belirtilerim; bi gün bi baktım gözümün üstünde hilal gibi bir kaş var, 1-2 gün sonra baktım saçlarım yağlanmış (yıkanmamakla alakası yok tabiMerserayyyy
Allah askina bi belirtilerini anlat kizzz bana icimde kaldi
Canımcım senin rezervin düşük falan değil, 1'in altındaysa düşük kabul ediliyor, benimki 0,49'du ve gördüğün gibi hamileyim çok şükür. Bunlarla kafanı karıştırma, güzel güzel tedavini ol benim gibi hamiş hamiş dön Almanya'ya, sadece içini rahat tut.gunaydin canlar. yazmaya calistim da becemedim. ben dun amh testi yaptirdim. gecen sene 1,6 olan degerim 1,2'ye dusmus. cok moralim bozuldu. bu durumda basari sansim cok mu dusuk tup bebekte?
Sanırım ne demek yaaaa, delimi ne,Kızlar Sanırım Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm :))))))))))))))))))))))))))))))))
25 Şubat Test Sonucum 85,58 Çıkmıştı,
27 Şubat Test Sonucum 190,60 Çıktııııııııııııııııııııııı....
Allahıma Şükürler olsun bu mübarek gün ve saatte benden mutlusu yoktur sanırım...
Yüzümdeki Şapşal gülümsemeden herkese diliyorummmmm....
Tatlım şimdi aradan çooookkk uzun zaman geçti tabi, ama hatırladığım kadarıyla şöyle belirtilerim; bi gün bi baktım gözümün üstünde hilal gibi bir kaş var, 1-2 gün sonra baktım saçlarım yağlanmış (yıkanmamakla alakası yok tabi), 1 hafta sonra falan bi gün içimde bi sıkıntı bi sıkıntı sanki göğsümün üstüne öküz oturmuş gibi, bu kadarı tesadüf olamaz kesin hamileyim dedim. Gördüğün gibi belirtilerim doğru çıktı
Canımcım senin rezervin düşük falan değil, 1'in altındaysa düşük kabul ediliyor, benimki 0,49'du ve gördüğün gibi hamileyim çok şükür. Bunlarla kafanı karıştırma, güzel güzel tedavini ol benim gibi hamiş hamiş dön Almanya'ya, sadece içini rahat tut.
Sanırım ne demek yaaaa, delimi ne,
Çooookkk tebrik ediyorum canım benim Allah tamamına erdirsin inşallah
Bak seeennn, demek topuk sesin fazla çıkıyo, canımcım kan tahliline ne gerek var, senin hamilelik belirtin çok sağlammış zatenNe bileyim yavru yaaaa şu kahverengi lekelenme devam ediyor yaaaa çok endişe ediyorum sevincim bile yarım...
Ama Şükürler olsun artış gayet güzel inşallah sorunsuz devam eder...
Bende bugün farkettim iki gündür topuk sesim fazla çıkıyordu demek ki hamileymişim
Zaten hamistin ya kuzum 85 i gördün ilk:))Maşallah ne güzel artms inşallah devam eder canım benim ya dua et şu cuma hurmetine bak sen hamissin 2 canlisin duan kabul olsun inşallah. Bi de sana bisey sorcam transfer günü embriyo fotosu veriyorlar ya 3aa 5bb gibi şeyler yaziyomuydu merak ettim canım ya. Ben tekrar düşünmüyorum Ama burda 2. Yi yaptiranlari görünce yapsam mi diye aklım karışıyor. senin de 2. Denemen di kaç adet sonra tekrar deneyin tatlım çok sordummmmKızlar Sanırım Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm :))))))))))))))))))))))))))))))))
25 Şubat Test Sonucum 85,58 Çıkmıştı,
27 Şubat Test Sonucum 190,60 Çıktııııııııııııııııııııııı....
Allahıma Şükürler olsun bu mübarek gün ve saatte benden mutlusu yoktur sanırım...
Yüzümdeki Şapşal gülümsemeden herkese diliyorummmmm....
Canım çok geçmiş olsun ne denilebilr ki,Allah tan ümit kesilmez,bir daha test yaptır belki bir ümit yükselme olur,donmuş embiyon varsa mutlaka beklemeden tekrar dene,yılmak yokKizlar 9. Beta hcg degeri 0,1 cikti doktor muhtemelen negatif ama 12, gun bi daha baktirin dio moralm yerlerde gozlerim yasla dolu. Benim gibi olup sonra pozitifi goren var mi umut iste...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?