ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Oy oy oyyyy kiz sana dedik iste hamilesin diyeee :) bizi de k3ndini de gerim gerim gerdin don lastigine cevirdin hepimizi Allaha sukurler olsun canim gozumuz aydin. Dilerim en kisa zamanda diger arkadaslardan da hamileyimm nidalari yukselirr. Amiiinnn

Kizlar 9. Beta hcg degeri 0,1 cikti doktor muhtemelen negatif ama 12, gun bi daha baktirin dio moralm yerlerde gozlerim yasla dolu. Benim gibi olup sonra pozitifi goren var mi umut iste...
Kuzucum Rabbim dayanma gucu ve maddi guc versin size. Uzul agla ama pes etmw tamam mi. Insallah cok guzel bir sekilde bir dahaki tedavin neticelenir. Allah buyuktur. Kendine dikkat et Allah yar ve yardimcin olsun tatlim

Kızlar yarın transfer var 3. Gün embiryosu 5. Güne bekletmiyorlar maalesef üzüldüm biraz ama neyse kısmet herşey.
Canim hastanenin kurali mi oyleymis yani bekletmiyorlarmis? Anlamadim onu. Ama 3.gun 5.gun uzulmeee. Agzini burnunu kirarim senin moralini yuksek tutarak yarin bebislerini al gel. Bu arada dondurulacakkaldi mi nasil oldu? Kaci ne durumdahmis demwdiler mi bacim?

Kiiiiiiz masallah barekallah cok guzel artmis degerin cok sevindim canim benim.simdi keyfini cikar artik bol bol dinlen dikkat et kendine kizin adina da cok sevindim.rabbim evlatlarimiza hayirli kardesler nasip etsin.
Kizlar 9. Beta hcg degeri 0,1 cikti doktor muhtemelen negatif ama 12, gun bi daha baktirin dio moralm yerlerde gozlerim yasla dolu. Benim gibi olup sonra pozitifi goren var mi umut iste...
Canim cok uzuldum rabbim sabir versin tez zamanda evlatlarina kavustursun insallah
Kızlar yarın transfer var 3. Gün embiryosu 5. Güne bekletmiyorlar maalesef üzüldüm biraz ama neyse kısmet herşey.
hiiic uzulme tatlim aksine evlatlarina kavusacagin icin mutlu ol kendini hazirla onlara pozitif ol 3 ,5 onemli degil her sey nasip,rabbim bebeklerini sana bagislasin

Kızlar ne durumda hiç bilmiyorum embiryolarım ama 5. Güne gicek durumda değilmiş neyse ya ne olduysa oldu pek iyi değil demek allahtan ümit kesilmez. Dondurma istemiyor@halide25 canım 5. Gün olsa yapardım birinci kalite değil demek ki 5 e götürmüyorlar

Canım lekelenmem pembe-kırmızı gibi başladı hemen jelden iğneye geçtim ve günden güne kahveye dönmeye başladı...
Aynen canım Rabbim ne Nasip etmişse o...

Öyle canım ama artışı görmeden emin olamıyor insan... Yok tatlım verilen resimde birşey yazmıyor ama bana 5.gün 1.kalite 2 adet embriyo transfer edildi. Doktor büyük ihtimal biri tutunmuş dedi... Canım ben 29 Aralıkta taze transfer ile negatifi gördüm 30 Ocak Adetimle dondurulmuş tedaviye geçtim yani bir ay ara vermiş oldum canım... İnşallah sende çok beklemeden kavuşursun yavruna...

Bak bak gerilmiş benim güzel anne adayım sen o don lastikleri ile şimdi bebişe don biç ne yapayım kızım lekelenme devam ediyor şimdi nasıl geçer 3 hafta :)))

Canım benim teşekkür ederim... Kızımın henüz hiçbir şeyden haberi yok... Zaten istemiyor kardeş 3 ay geçmeden de söylemeyeceğiz sanırım... Amin canım hepimize hayırlı evlat nasip etsin...

Canım benim kızımda 3.gün embriyosu üzülme... Hem 3.gün embriyoları çok güzel ve tatlı oluyorlar bu tecrübe ile sabit

Yaa cok tebrik ederimm gozun aydin amanda merak etmistim girip bi bakayim dedim mutlu oldum
Bak demek senin bebislerden biri de tutunmustu sonra gitti belki de oyizden oldu kanaman oyle tahmin ettim bi bebegin de hala saglikli cok sukur
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Darisi basimiza
Bende donmuslara basliycam seni baz aliyorum bi ara neler yaptigini anlat :)

Jonguil hic canini sıkma uzulecek hicbirsey yok inan bu tamamen nasip işi.kendini en iyi sekilde hazirla transfer gunune 5. Gune bekleseker belki sayica azalacak belli mi olur boylesi daha iyi demekki
Bak benim tedavi surecinde benle beraber 5 hatun vardi.3 tanesinin 16-17 yumurta sayilari ama sadece 1 er tane embriyolari kaldi ve 2. Gun transfer edildi.bitanesinin de benle beraber 3. Gun sadece 2 emb vardi ikisi transfer edildi.embriyo sayisi ve kalitesi en iyi olan bendim.Suan hepsi hamile ben haric :)
Doktora sorsan şansi yuksek olan ben gozukuyordum ama Allahin takdiri oyle demiyor işte.
Oyuzden tevekkul et hayirlisini dile transfer ani okadar guzel bi an ki tadini cikar

Canım benim neler olduğu konusunda net bir cevap yok ama değere göre doktor tek embriyonun tutunmuş olabileceğini söyledi ve yaşadığım kanamanın yerleşme kanaması olması ihtimali üzerinde durdu... İnşallah senin içinde bu tedavin son olur. Ben özel hiçbir şey yapmadım, hiçbir şey yemedim... Transfer sonrası bir gün dinlenip işe geri döndüm. Ani hareketten kaçındım ağır kaldırmadım uzanmadım yani doktor nasıl yönlendirdiyse onları yaptım... İşyerinde oturarak çalışıyorum zaten eve dönünce de mümkün oldukça yattım ev işi hiç yapmadım :)))

Haklısın canım allahtan ümit kesilmez hiç bir şey bitmedi daha allahım büyük ona sığındım ben

Halidecim ecrencim rabbim.kimseye vermesin cok zor. Alismak zorundayim yeniden gucumu toplayip tekrar tedavimebaslamk icin.

Jongoil canm rabbim kolaylik versin. Ins guzel haberler verirsin

gozun aydin canimmm :) allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah!

insallah caniimm, amiinn! ben de sizin kervana katilmak istiyorum :)

canim, uzulme. benim iki tane yakin arkadasim 3. gun embiryosu ile ikizlere hamile kaldi! sakin umudunu kaybetme! allah'in izniyle cok guzel olacak her sey canim..
Canım şuan bir tek birinci kalite embiryo tranferi olsun onu istiyorum yoksa 5. Gün e pek takılmıyorum aslında ilk tüp bebek denemem de ikinci kalite embiryo tranferi olmustu yine ikinci olabilir ondan canım. Tabii ki rabbim bilir ne 3 e ne 5 e bakar inşallah bu sefer bebeğim tutunur bana

Halidecim ecrencim rabbim.kimseye vermesin cok zor. Alismak zorundayim yeniden gucumu toplayip tekrar tedavimebaslamk icin.

Jongoil canm rabbim kolaylik versin. Ins guzel haberler verirsin
canim allah hepimizin yardimcisi lsun. maddi manevi cok zor gercekten de. hepimiz ayni seyleri yasiyoruz. o yuzden de birbirimizi en iyi biz anlariz. allah'in bir bildigi vardir. en hayirli zamanda en hayirli evlat gelecek insallah. sakin pes etme!

arkadaslar herkese iyi aksamlar,
bugun kocamin bademcik ameliyati vardi. hastaneden yeni geldik. allah'a sukur iyi, evde dinleniyor simdi.
biliyorsunuz ben almanya'da yasiyorum. burada da ayni turkiye gibi hastaneler dolup tasiyor. her yer hasta dolu.
bugun kendi kendime dedim ki, allah'ima sukurler olsun sagligimizla ugrasmiyoruz. yani, endiselendigim tek sey, hamile kalabilecek miyim? cok sukur baska bir sey icin endiselenmiyoruz. caniyla ugrasan o kadar hasta var ki..
bizler sahip oldugumuz mutlulugu artiracak bir sey icin ugrasiyoruz. cok sukur saglikla nefes alabiliyoruz, sevdiklerimize sarilabiliyoruz..
allahim yeter ki hepimize ve sevdiklerimize can sagligi versin. geri kalan her engeli asariz evelallah arkadaslar..
hepinizi opuyorum!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…