k Yok canm ya yumurtam bile yokki tekrar en bastan baslayacagimCanım çok geçmiş olsun ne denilebilr ki,Allah tan ümit kesilmez,bir daha test yaptır belki bir ümit yükselme olur,donmuş embiyon varsa mutlaka beklemeden tekrar dene,yılmak yok
Oy oy oyyyy kiz sana dedik iste hamilesin diyeee :) bizi de k3ndini de gerim gerim gerdin don lastigine cevirdin hepimiziKızlar Sanırım Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm :))))))))))))))))))))))))))))))))
25 Şubat Test Sonucum 85,58 Çıkmıştı,
27 Şubat Test Sonucum 190,60 Çıktııııııııııııııııııııııı....
Allahıma Şükürler olsun bu mübarek gün ve saatte benden mutlusu yoktur sanırım...
Yüzümdeki Şapşal gülümsemeden herkese diliyorummmmm....
Kuzucum Rabbim dayanma gucu ve maddi guc versin size. Uzul agla ama pes etmw tamam mi. Insallah cok guzel bir sekilde bir dahaki tedavin neticelenir. Allah buyuktur. Kendine dikkat et Allah yar ve yardimcin olsun tatlimKizlar 9. Beta hcg degeri 0,1 cikti doktor muhtemelen negatif ama 12, gun bi daha baktirin dio moralm yerlerde gozlerim yasla dolu. Benim gibi olup sonra pozitifi goren var mi umut iste...
Canim hastanenin kurali mi oyleymis yani bekletmiyorlarmis? Anlamadim onu. Ama 3.gun 5.gun uzulmeee. Agzini burnunu kirarim seninKızlar yarın transfer var 3. Gün embiryosu 5. Güne bekletmiyorlar maalesef üzüldüm biraz ama neyse kısmet herşey.
Kiiiiiiz masallah barekallah cok guzel artmis degerin cok sevindim canim benim.simdi keyfini cikar artik bol bol dinlen dikkat et kendine kizin adina da cok sevindim.rabbim evlatlarimiza hayirli kardesler nasip etsin.Kızlar Sanırım Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm :))))))))))))))))))))))))))))))))
Allahıma Şükürler olsun bu mübarek gün ve saatte benden mutlusu yoktur sanırım...
Canim cok uzuldum rabbim sabir versin tez zamanda evlatlarina kavustursun insallahKizlar 9. Beta hcg degeri 0,1 cikti doktor muhtemelen negatif ama 12, gun bi daha baktirin dio moralm yerlerde gozlerim yasla dolu. Benim gibi olup sonra pozitifi goren var mi umut iste...
hiiic uzulme tatlim aksine evlatlarina kavusacagin icin mutlu ol kendini hazirla onlara pozitif ol 3 ,5 onemli degil her sey nasip,rabbim bebeklerini sana bagislasinKızlar yarın transfer var 3. Gün embiryosu 5. Güne bekletmiyorlar maalesef üzüldüm biraz ama neyse kısmet herşey.
Bak seeennn, demek topuk sesin fazla çıkıyo, canımcım kan tahliline ne gerek var, senin hamilelik belirtin çok sağlammış zaten
Canım benim hiç canını sıkma, en kısa zamanda lekelnmen durcak, kız bi de kahverengiymiş zaten ne korkuyon, kırmızıysa kork derler hep. Sen içini ferah tut Allaha güven o en güzel şekilde ayarlar herşeyi.
Zaten hamistin ya kuzum 85 i gördün ilk:))Maşallah ne güzel artms inşallah devam eder canım benim ya dua et şu cuma hurmetine bak sen hamissin 2 canlisin duan kabul olsun inşallah. Bi de sana bisey sorcam transfer günü embriyo fotosu veriyorlar ya 3aa 5bb gibi şeyler yaziyomuydu merak ettim canım ya. Ben tekrar düşünmüyorum Ama burda 2. Yi yaptiranlari görünce yapsam mi diye aklım karışıyor. senin de 2. Denemen di kaç adet sonra tekrar deneyin tatlım çok sordummmm
Oy oy oyyyy kiz sana dedik iste hamilesin diyeee :) bizi de k3ndini de gerim gerim gerdin don lastigine cevirdin hepimiziAllaha sukurler olsun canim gozumuz aydin. Dilerim en kisa zamanda diger arkadaslardan da hamileyimm nidalari yukselirr. Amiiinnn
Kiiiiiiz masallah barekallah cok guzel artmis degerin cok sevindim canim benim.simdi keyfini cikar artik bol bol dinlen dikkat et kendine kizin adina da cok sevindim.rabbim evlatlarimiza hayirli kardesler nasip etsin.
Canim cok uzuldum rabbim sabir versin tez zamanda evlatlarina kavustursun insallah
hiiic uzulme tatlim aksine evlatlarina kavusacagin icin mutlu ol kendini hazirla onlara pozitif ol 3 ,5 onemli degil her sey nasip,rabbim bebeklerini sana bagislasin
Kızlar ne durumda hiç bilmiyorum embiryolarım ama 5. Güne gicek durumda değilmiş neyse ya ne olduysa oldu pek iyi değil demek allahtan ümit kesilmez. Dondurma istemiyor@halide25 canım 5. Gün olsa yapardım birinci kalite değil demek ki 5 e götürmüyorlar
Yaa cok tebrik ederimm gozun aydin amanda merak etmistim girip bi bakayim dedim mutlu oldumKızlar Sanırım Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm :))))))))))))))))))))))))))))))))
Jonguil hic canini sıkma uzulecek hicbirsey yok inan bu tamamen nasip işi.kendini en iyi sekilde hazirla transfer gunune 5. Gune bekleseker belki sayica azalacak belli mi olur boylesi daha iyi demekkiKızlar yarın transfer var 3. Gün embiryosu 5. Güne bekletmiyorlar maalesef üzüldüm biraz ama neyse kısmet herşey.
Yaa cok tebrik ederimm gozun aydin amanda merak etmistim girip bi bakayim dedim mutlu oldum
Bak demek senin bebislerden biri de tutunmustu sonra gitti belki de oyizden oldu kanaman oyle tahmin ettim bi bebegin de hala saglikli cok sukur
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Darisi basimiza
Bende donmuslara basliycam seni baz aliyorum bi ara neler yaptigini anlat :)
Haklısın canım allahtan ümit kesilmez hiç bir şey bitmedi daha allahım büyük ona sığındım benJonguil hic canini sıkma uzulecek hicbirsey yok inan bu tamamen nasip işi.kendini en iyi sekilde hazirla transfer gunune 5. Gune bekleseker belki sayica azalacak belli mi olur boylesi daha iyi demekki
Bak benim tedavi surecinde benle beraber 5 hatun vardi.3 tanesinin 16-17 yumurta sayilari ama sadece 1 er tane embriyolari kaldi ve 2. Gun transfer edildi.bitanesinin de benle beraber 3. Gun sadece 2 emb vardi ikisi transfer edildi.embriyo sayisi ve kalitesi en iyi olan bendim.Suan hepsi hamile ben haric :)
Doktora sorsan şansi yuksek olan ben gozukuyordum ama Allahin takdiri oyle demiyor işte.
Oyuzden tevekkul et hayirlisini dile transfer ani okadar guzel bi an ki tadini cikar
gozun aydin canimmm :) allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah!Kızlar Sanırım Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm :))))))))))))))))))))))))))))))))
insallah caniimm, amiinn! ben de sizin kervana katilmak istiyorum :)Tatlım şimdi aradan çooookkk uzun zaman geçti tabi, ama hatırladığım kadarıyla şöyle belirtilerim; bi gün bi baktım gözümün üstünde hilal gibi bir kaş var, 1-2 gün sonra baktım saçlarım yağlanmış (yıkanmamakla alakası yok tabi), 1 hafta sonra falan bi gün içimde bi sıkıntı bi sıkıntı sanki göğsümün üstüne öküz oturmuş gibi, bu kadarı tesadüf olamaz kesin hamileyim dedim. Gördüğün gibi belirtilerim doğru çıktı
Canımcım senin rezervin düşük falan değil, 1'in altındaysa düşük kabul ediliyor, benimki 0,49'du ve gördüğün gibi hamileyim çok şükür. Bunlarla kafanı karıştırma, güzel güzel tedavini ol benim gibi hamiş hamiş dön Almanya'ya, sadece içini rahat tut.
Sanırım ne demek yaaaa, delimi ne,
Çooookkk tebrik ediyorum canım benim Allah tamamına erdirsin inşallah
canim, uzulme. benim iki tane yakin arkadasim 3. gun embiryosu ile ikizlere hamile kaldi! sakin umudunu kaybetme! allah'in izniyle cok guzel olacak her sey canim..Kızlar yarın transfer var 3. Gün embiryosu 5. Güne bekletmiyorlar maalesef üzüldüm biraz ama neyse kısmet herşey.
Canım şuan bir tek birinci kalite embiryo tranferi olsun onu istiyorum yoksa 5. Gün e pek takılmıyorum aslında ilk tüp bebek denemem de ikinci kalite embiryo tranferi olmustu yine ikinci olabilir ondan canım. Tabii ki rabbim bilir ne 3 e ne 5 e bakar inşallah bu sefer bebeğim tutunur banacanim, uzulme. benim iki tane yakin arkadasim 3. gun embiryosu ile ikizlere hamile kaldi! sakin umudunu kaybetme! allah'in izniyle cok guzel olacak her sey canim..
canim allah hepimizin yardimcisi lsun. maddi manevi cok zor gercekten de. hepimiz ayni seyleri yasiyoruz. o yuzden de birbirimizi en iyi biz anlariz. allah'in bir bildigi vardir. en hayirli zamanda en hayirli evlat gelecek insallah. sakin pes etme!Halidecim ecrencim rabbim.kimseye vermesin cok zor. Alismak zorundayim yeniden gucumu toplayip tekrar tedavimebaslamk icin.
Jongoil canm rabbim kolaylik versin. Ins guzel haberler verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?