ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Selam kızlar, bugün öğleden sonra bende birdenbire kan boşaldı ama öyle böyle değil, çeşme gibi yani. Apar topar hastaneye gittik, düşük yapıyorum zannettim çok korktum. Çok şükür bebeği gördük kalp atışlarını duyduk, kanama da durdu şimdi hafif hafif geliyo, dr 1 hafta hiç kalkmadan yatcaksın, bikaç gün içinde kanama bitecek dedi. Progestan iğne kullanıyodum geçen hafta bitmişti, onunla alakalı olabilir dedi dr, yani dışardan progesteron hormon alıyodum, onu kesince progesteron hormonu vücutta azaldığı için böyle yapabilirmiş. Neyse şimdi yatıyorum, ama öğlen 2 saatte ömrümden ömür gitti. Bu çocuklar doğana kadar yüreğimiz hoplayıp duracak heralde

Halidecim ecrencim rabbim.kimseye vermesin cok zor. Alismak zorundayim yeniden gucumu toplayip tekrar tedavimebaslamk icin.

Jongoil canm rabbim kolaylik versin. Ins guzel haberler verirsin
Canim geçmiş olsun. Allah sabrini versin ne diyebilirim ki ama bunu yasamis biri olarak seni az çok anlıyorum. Umutlar yıkılıyor gerçekten ama bi süre sonra toparlaniyo insan. Ben geçen ay aldım negatif i ama 2. Teedaviyi göze alamıyorum. Haktan hayırlısı inşallah tez zamnda bebeğin e kavusursun

CANİM cok geçmiş olsun Allah şifani versin inşallah :*)

Canim ya kiyamam omrunden omur gitti de mii ... Allahim hakkaten Bebekleri kucagimiza alana kadar ödümüz ip ucunda olcak sanirim. Cok cok gecmis olsun canim . ALLAHIM bi daha yasatmasin boyle bi korku sana kuzucum.

Geçmis olsun canım benim aman dikat et hiç kalkma rabbim bebeğini korusun canım. Şükür birşey olmamış canım iyi bak kendine

Sağolun kızlar çok teşekkür ederim, Allahım hepimizin yavrularını bağışlasın valla.
@evlimutlu44 canım ne desem bilemiyorum, Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah

Sağolun kızlar çok teşekkür ederim, Allahım hepimizin yavrularını bağışlasın valla.
@evlimutlu44 canım ne desem bilemiyorum, Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah
Kuzum yat hic kalkma. Ben de suanda hem crinone jel kullanip hem de sabah aksam progestan hap iciyorum.
Ve inan yemek bile yapamiyorum. Sadece yatiyorumm. Sen de sakin kalkma dinlen. Allahim korusun kuzucuklarimuzi

Kızlar yarın transfer var 3. Gün embiryosu 5. Güne bekletmiyorlar maalesef üzüldüm biraz ama neyse kısmet herşey.

uzulme canım hayırlısı neyse o olsun eger nasıbınde varsa 3 5 farketmez bak benım 3. gundu ama bebekler ikiz sende ıkı tanemı transfer ettıreceksın ınş hayırlısıyla tutunur bebeklerin guzel haberler beklıyoruz..

canım aynı korkuyu bende yasadım hatta parca dustugunu bıle gördum insan cok kötü oluyo ani kan boşalınca dınlenmek cok önemlı sanırım hepimiz yasıcaz böle durumları allah bebklerımızı korusun tekrarını yaşamaman dileğiyle canım benım dıkkat et kendıne

Yazinin ilk cumlesini gorup sona gelene kadar da benim omrumden omur gitti
Ne çektin be merseray
Cok cok gecmis olsun doktorun aciklamasi nekadar mantikli.Zaten kanama embriyonun oldugu yerde olmadiktan sonra sorun yok demekki
Cok dikkat et kendine insallah bu da gececek

Hepiniz çok sağolun kızlar, demekki bizler hep böyle tedirgin tetikte yaşıcaz, çok şükür Allaha herşeyine şükürler olsun.
Valla yelocum bize hamilelik böyle çekerek kısmetmiş. Bebeğim sağlıklı yerinde gördüm ya herşeye değer, çektiğim bunlar olsun yeterki, Allah beterinden korusun

Evet canım iki tane transfer edilecek bugün tekrardan konuşacağım doktorla. Canım 3. Gün embiryosu olsun hiç önemli değil de sanırım orta kalite embiryo tranferi olacak ona üzüldüm. Senin embiryoların kalite leri nasıldı canım?

Günaydın kızlar neydiyonuz. Aramızda hamile olup da kanama yaşamayan bi ben vardım, dedimki böyle olmaz biz bu yola hep beraber çıktık anca beraber kanca beraber dedim. İyi etmişmiyim
Sabah sabah bulantıyla güne merhaba dedim, benimki "anne ben iyiyim merak etme" sinyalini gönderdi. Çubuk kraker yemekten gına geldi, korkuyom çubuk gibi bi çocuk çıkacak
Jonguil kız 3.gün embriyosu niye kaliteli olmuyomuş, benim 3.gün embriyosuydu biri 1. kaliteydi. Sen şimdi benim boncuğuma kalitesiz mi diyon döverim haa
Demekki drun anne karnında gelişimini sürdürmesinden yana, al yavrunu gel evine yat, kafanı bulandırma bsşka şeylerle. Bi de hepimiz kanama geçirdik diye sen bize imrenme emi, sen daha geç başladığın için kategori dışı sayılırsın. Kanamasız bi hamilelik geçir inşallah.

Günaydın kızlar. Merserayy ım senin birinci kalite ama şuan benim bebeler birinci kalite mi bile bilmiyorum ilk tüp bebek gibi gelişimi dedi ilk i orta kalite idi. Neyse artık rabbim kısmet edecekse orta kaliteye de verir. Bugün bebeklerimi almaya gidiyorum kızlar dua edin bugünden itibaren hamileyim ben haberiniz olsun kaç tane hamile var aramızda benim bebeğim sizinkinden daha minnak o yüzden benim nazım daha çok olur bu arada transferim 1.30 gibi o aralarda dualarınıza beni de katın emi

S Sky_sun um cok cok rahat ol nolurr. Bebislerin sana aktarilirken vucudunu serbest birak ve dua et sana demistim onlari. O dualari sık sık tekrar et tatlim. Allahim yuzunu guldursun. Insallah bugunden itibaren hamilesin unutmaaaaa o senin mimmak yavruslarini yerim yerimmm

Gunaydin seker :) aman sakin kotu bisey olmasin da accik hatta mini minnak bi leke olabilir kiz bende hala bulanti yuk . Acep benim bebe annesine mi kiyamiyo . Oy yirim onu ben ama hicbisey yemek ostemiyorum.istahsizlik yasiyorem. Bi de arada bel agrim oluyo.

Tatlım bu dönemlerde benim de yoktu, hiç hissedemiyorum hamileliğimi diyodum, 8.haftayı bitirirken başladı bulantı, başlamasın yine de boşver gıcık bi durum.
Canıım inşallah sıkı sıkı tutunur yavrun, çok rahat ol canım, sen rahat ol ki keyifli keyifli yerleşsin yavrucak.
Senin nazını yesinler, yap tabi sonuna kadar yap. Hadi Allah yardımcın olsun

Canımmmmm çok geçmiş olsun çok şükür bişey yokmuş mesajın başını okurken kaynar sular gezdi vücudumda neyse ki çok şükür bin şükür

S Sky_sun Canımmm hayırlı uğurlu olsun inşaallah sonuna kadar nasip etsin Rabbim çok şükür sona geldin dualarım seninle kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…