ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Halidecannnnn dua ediyon mu bizeee

Kuzum var mi kanama leke falan??

Canıııım hadi hatırlısıyla al gel bebişleri ve bize hemen bilgi ver darısı başımıza inş

canm rabbim yqrdmcin olsn miniklerino al da gel dinlen bol bol. Bendr iki transfer istemstm ama yasinin 35 olmasi lazim drdi doktor. Canm sizde de oyle bi protokol var mi senin yasinin cok buyuk olmadigini biliorum. Yanls mi hatrliyorum. Doktor mu istedi iki transferi.

kizlar doktorum kanda gebelik cikmamasina cok sasrdi nasil olur dedi. 12.gun bi daha kan ver deyip beni yeniden umutlandirio ama ben yinede hazirlqniuorum sonuca

canimm allah'in izniyle al bebislerini de gel. dualarimiz seninle..

Merserayy , canim benim dun de topicte yazmaya calistim beceremedim. cook gecmis olsun! allah'in izniyle saglikli bir sekilde atlatirsiniz insallah bu hamilelik surecini. allah'im bebegini de seni de korusun insallah. bu sikintilarin hic birini gormemise donesin, bebisini saglikla kucagina alinca insallah..

Canım E="jonguil, post: 39681645, member: 343409"]Evet canım iki tane transfer edilecek bugün tekrardan konuşacağım doktorla. Canım 3. Gün embiryosu olsun hiç önemli değil de sanırım orta kalite embiryo tranferi olacak ona üzüldüm. Senin embiryoların kalite leri nasıldı canım?[/QUOTE]
Canim benim 1.kaliteydi sana aradıklarında kalitesini soylemediler mi kalitesi içinde üzülme o şekilde hamile kalanda var tutacak olduktan sonra oda sebep değil benim ilk transferde de iki tane 1. Kalite transfer olmuştu tutmadı ikincide tuttu yani naaipse olur inş vakti saati gelmistir

Kızlar hepinize teşekkür ederim valla şansım ne kadar var bilemiyorum ama iki tane orta kalite embiryo tranferi edildi 7 ve 8 hücreli
hadi hayirli olsun canim! allah'in izniyle guzel haberi alacaksin insallah! allahim yeter ki ol desin canim, her kosulda olur. sen pozitif ol ki, bebislerin annelerine tutunsunlar.

Canııııım çok sevindim Allah tamamına erdirsin bu güzel duanada kocaman amiiiiiiiiiiiiiin hayırlı olsun bidaha kan vericekmisin peki

Canım benim yaşım 28 evet iki tane yasal degil ama ikinci tüp bebek bu doktor ile konuştum tamam dedi yani doktora bağlı biraz. Canım senın kaçıncı gün embiryosuydu inşallah pozitif çıkar canım

Canım 1. Denemeden sonra genelde ıkı tane koymayı kabul edıyo doktorlar

Kizzz nerdesiniz huuuui
Jonguil taze hamis nerdesin :)

Kızlar hepinize teşekkür ederim valla şansım ne kadar var bilemiyorum ama iki tane orta kalite embiryo tranferi edildi 7 ve 8 hücreli
canımcım hayırlı olsun, artık duayla bekleme vakti, sen elinden gelemi yaptın Allah verirse olcak, şimdi mısmet etmicekse 1.kalite 5.gün embriyosu oksa da tutmaz.
Kuzum var mi kanama leke falan??

var canım az az geliyo, birkaç güne kadar biter kanama dedi dr. bakalım inşallah

çok sağol canım benim, inşallah hepimiz bebeğimizi kucağımıza aldığımızda unutcaz bu günleri.

Canım benim yaşım 28 evet iki tane yasal degil ama ikinci tüp bebek bu doktor ile konuştum tamam dedi yani doktora bağlı biraz. Canım senın kaçıncı gün embiryosuydu inşallah pozitif çıkar canım

evet canım doktorun insiyatıfıne baglı benımde yasım 29 banada 2 tane istedım öle transfer ettı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…