Evet canım doktor tamam dedi bi de orta kalite olunca şansı artırmak için galiba inşallah nasip olurevet canım doktorun insiyatıfıne baglı benımde yasım 29 banada 2 tane istedım öle transfer ettı..
Evet canım doktor tamam dedi bi de orta kalite olunca şansı artırmak için galiba inşallah nasip olur
Tamam canım dua ediyorum bol bol elimi koyup dua edeyim ki minik bebeklerim beni bırakmasıninş canım elini karnına koy sürekli dua et allahın isimlerini oku rabbım buyuk can versin bebeklerıne..
Canim sabah aksam tsze sıkılmış havuc suyu kesinlikle ic. Bi de ananas ye. Kabak cekirdegi yeeeee :) duani et.insallah tutacakBurdayım canom hele az bi bakın Bana benim bebekilerim sıkı sıkı tutunsun diye ne yapmam gerekiyor bide kaçıncı gün idrar testi yapıyim
Amin canım tamam hepsini uygulayacam. Crione jeli yaptıktan sonra yürüdün mü sen ne yaptın canım evde ne kadar yürüyecem dışarıda çıkmak istemiyorumCanim sabah aksam tsze sıkılmış havuc suyu kesinlikle ic. Bi de ananas ye. Kabak cekirdegi yeeeee :) duani et.insallah tutacak
KuzumTamam canım dua ediyorum bol bol elimi koyup dua edeyim ki minik bebeklerim beni bırakmasın
Canim crinoneyi esim uyguladi hepAmin canım tamam hepsini uygulayacam. Crione jeli yaptıktan sonra yürüdün mü sen ne yaptın canım evde ne kadar yürüyecem dışarıda çıkmak istemiyorum
Tamam canım öyle yapayım. Canım şimdik bana iki tane embiryo tranferi yaptılar ya ekranda ben bir tane bebek gördüm iki tane yan yana değildiCanim crinoneyi esim uyguladi hepve hala daha o yapiyor. Cunku ben yapamadim kendime. 2dakka yat. Sonra evin ucinde 10dakka tur at ama yavas yavas. Geri gelirse de korkma. Bi de agiz kisminda kalanlar geri gelenler olacak.onlari temizlemeyi unutma ki tahris edip mikrop kapmasin vajina. Bi de beyaz iccamasiri giy. Bebe sampuani ilw yikan . Kimyasallardan uzak dur. Sakin hazir gida tuketme. Salam sucuk gibi gidalardan cig kofteden uzak dur.
Canim ayni anda transfer ediyolar.ben de ayri ayri transfer edecekler zannetmistim ama doktor yaptim bile demisti :)Tamam canım öyle yapayım. Canım şimdik bana iki tane embiryo tranferi yaptılar ya ekranda ben bir tane bebek gördüm iki tane yan yana değildidiğer bebekimi görmedim ama
Anladım canım aynı anda olduğu için yani tek gördüm hmmm iyi bari inşallah tutunurlar sıkı sıkıCanim ayni anda transfer ediyolar.ben de ayri ayri transfer edecekler zannetmistim ama doktor yaptim bile demisti :)
Ayyy jonguil Canımmm sonunda sen de hamilesin çok şükürTamam canım öyle yapayım. Canım şimdik bana iki tane embiryo tranferi yaptılar ya ekranda ben bir tane bebek gördüm iki tane yan yana değildidiğer bebekimi görmedim ama
Kuzum semra hanima gidersen cok iyi edersin. Zaten ben sisli memorial topigi i takip ederken bana sunu demislerdi :eger seni semra hanim hamile birakamzsa baska yere gitme diye. Birincisi semra hanim coook sogukkanlj ve felaket bilgili massallah. Sistem soyle once bi doktor muayene ediyo seni yani randevunu ona aliyosun .yarim saat sonra da semra hanim seni goruyo.ben sisli topigine bakarken ayse hanimi cok ovduler.ondan randevu aldim ama ben hic memnun kalmadim ayse hanimdan ve bu durumi diger gorusmemde soyledim.bi daha da ayse hanimi gormedim. Takiplerimi aylin hanim yapti pesine de semra hanim.transferi semra hanim yapti. Labaratuvari mukemmel.imsi olsun diye belirtiyosun ve zaten doktorlar cok bilgili oldugu icin senin dozunu falan onlar senle gorustukyen sonra cep telefonuna gonderiyolar. Yani şöyle; tedaviye adetin 2.gunu basladin.gidip kan veriyosun sana ilaclari nasi yapacagini detayli bi sekilde hemsireler tek tek detaylica ablatiyolar. Ilasilacak numaralari veriyolar. Sonra sen eve geliyosun saat 13.30 gibi ilac dozunu cep telefonuna mesaj atiyolar. 2 gunde bir kontrol. Gidince görüşmede sosyani hazirliyolar. Sen durumunu anlat ve takiplerini semra hanim hastanede oldukca onun yapmasini istedigini belirt.ayrica istedigin ne varsa kesinlikle dosyana not aldir. Ama cok iyi tercih sisli memorial. Allahim yolunu acik etsin canimhalide25 Canımm Semra Hanım ve hastahaneden bahsedermisin bana Mart adetimle birlikte Semra hanımdan randevu almayı düşünüyorum detaylı bilgi kuzummmmmmmm
Çok sağol kuzummmmmmmm Allah razı olsun bitanem ayyyy iyiki varsınız yaaaKuzum semra hanima gidersen cok iyi edersin. Zaten ben sisli memorial topigi i takip ederken bana sunu demislerdi :eger seni semra hanim hamile birakamzsa baska yere gitme diye. Birincisi semra hanim coook sogukkanlj ve felaket bilgili massallah. Sistem soyle once bi doktor muayene ediyo seni yani randevunu ona aliyosun .yarim saat sonra da semra hanim seni goruyo.ben sisli topigine bakarken ayse hanimi cok ovduler.ondan randevu aldim ama ben hic memnun kalmadim ayse hanimdan ve bu durumi diger gorusmemde soyledim.bi daha da ayse hanimi gormedim. Takiplerimi aylin hanim yapti pesine de semra hanim.transferi semra hanim yapti. Labaratuvari mukemmel.imsi olsun diye belirtiyosun ve zaten doktorlar cok bilgili oldugu icin senin dozunu falan onlar senle gorustukyen sonra cep telefonuna gonderiyolar. Yani şöyle; tedaviye adetin 2.gunu basladin.gidip kan veriyosun sana ilaclari nasi yapacagini detayli bi sekilde hemsireler tek tek detaylica ablatiyolar. Ilasilacak numaralari veriyolar. Sonra sen eve geliyosun saat 13.30 gibi ilac dozunu cep telefonuna mesaj atiyolar. 2 gunde bir kontrol. Gidince görüşmede sosyani hazirliyolar. Sen durumunu anlat ve takiplerini semra hanim hastanede oldukca onun yapmasini istedigini belirt.ayrica istedigin ne varsa kesinlikle dosyana not aldir. Ama cok iyi tercih sisli memorial. Allahim yolunu acik etsin canim
Kuzucum birbirimize de yardimci olmayacajsak ooo daha niye variz ki :)Çok sağol kuzummmmmmmm Allah razı olsun bitanem ayyyy iyiki varsınız yaaa
Şimdiiii halidemmm ben 10 Mart gibi adet olurum kısmetse hastaneyi ne zaman arayım randevuyu semra hanımdan istiyorum dicem dimiKuzucum birbirimize de yardimci olmayacajsak ooo daha niye variz ki :)
CanimŞimdiiii halidemmm ben 10 Mart gibi adet olurum kısmetse hastaneyi ne zaman arayım randevuyu semra hanımdan istiyorum dicem dimi
Ayın 8 i pazarmış 9 unda giderim pazartesi oluyoCanım ben istanbuldayım ben en iyisi ayın 8 i gibi gidip ön görüşme yapayım hem istedikleri testleri kurumumun anlaşmalı olduğu özel hastane de yaptırırım belirtirim özellikle semra hanım diye
Kuzum ozele gerek yok.aile hekimlikleri yapiyo ama sen daha iyu bilirsin tabi. Bi de semrahanimla ongorusme 375tl . Ama bu ucreti 3 ay icinde memorialde tedaviye baslarsan 5700den dusuyolar. Bi de onceden tüp bebek yaptirdigina dair belge verirsen 1000 tlye yakın indirim yapiyolar.Canım ben istanbuldayım ben en iyisi ayın 8 i gibi gidip ön görüşme yapayım hem istedikleri testleri kurumumun anlaşmalı olduğu özel hastane de yaptırırım belirtirim özellikle semra hanım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?