ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Canım ben konuşmuştum hastaneyle 390 TL ilk muayene dediler 1000 TL indirimi raporun varsa yapıyorlarmış 5750+1350 dediler ama tabi ilaç dozuna göre değişir

Canım ben konuşmuştum hastaneyle 390 TL ilk muayene dediler 1000 TL indirimi raporun varsa yapıyorlarmış 5750+1350 dediler ama tabi ilaç dozuna göre değişir
Ama kuzum ya napalım parayı düşünmüyoruz artık çalışıyoruz çok şükür yeter ki şifa olsun

Ama kuzum ya napalım parayı düşünmüyoruz artık çalışıyoruz çok şükür yeter ki şifa olsun
Tabi canim. Artik bu asamada para cok geride kalan bi unsur oluyo. Allahim guc kuvvet saglik versin napalim dedigin gibi calisip odeyecez. Insallah musmutlu doneceksin ordan :)

Inşallah ağzından bal damliyor
Nasilsin annecik :) kasik agrisi batma hissediyomusun. Cok cok yatma arada minik minik evin icinde gez ki gaz sıkışması yasamiyasin bbi de sabahlari 3 4 tane kuru kaysi yiyip coook su ic. 8 10 bardak su icmis ol bacim 1 gun icinde :)

Nasilsin annecik :) kasik agrisi batma hissediyomusun. Cok cok yatma arada minik minik evin icinde gez ki gaz sıkışması yasamiyasin bbi de sabahlari 3 4 tane kuru kaysi yiyip coook su ic. 8 10 bardak su icmis ol bacim 1 gun icinde :)
iyiyim canım hiç bir şey hissetmiyorum ne kasık ağrısı ne de başka ağrı bom boş gibi evet canım şimdilik iki bardak içtim oyy 10 gün kim beklesin

Günaydın hatınlaaarr, taze anneler günaydın. Jonguil kıızz kalçanda falan kaşıntı yok mu? Bak bu önemli bir belirti
Kızlar lekelenmem yok denecek kadar azaldı çok şükür.
Yaw benim bulanıyo Bi yandan şükrediyorum Allaha bana bunu yaşattığı için.
Peynir ekmek yemekten çocuk ekmek kafalı olcak diye korkuyorum.
Bir de bi iştah artışı varki sormayın, yiyorum yiyorum 2 saat sonra hiç birşey yememiş gibiyim, böyle sürekli yiyerek ve yatarak ne olcam ben kıı, doğuma 100 kiloyla girmeyim sonra

Ye bacım analarımız da bizi kesin ekmek peynir yiyerek doğurdu popom Kaşınıyor Kıı bant var ondan galiba ama gebelik belirtisi olabilir dimi canım kanamanın kesilmesine çok sevindim

iyiyim canım hiç bir şey hissetmiyorum ne kasık ağrısı ne de başka ağrı bom boş gibi evet canım şimdilik iki bardak içtim oyy 10 gün kim beklesin
Bekleriz bekleriz :) birlikte boyle gun geciririz :) bak dötun de kasinmaya baslamis merserayin dedigi gibi kesin hamilesin

Kuzum ne guzel miden bulaniyo :) benimki bulanmiyo ve hamile oldugumdan suphe etmeye basladim 6+4 deyiz . Zorla kasiniyom galiba ben yaa

Kızlar nasılsınız bakalım ne zamandır ugramiyordum takip ediyorum ama yazmasam da :)

arkadaşlar merhaba, herkese geçmiş olsun ve çifter çifter bebişler olsun :)
şu sonuçlara bi yorum yapabilecek olanınız var mı ? dr. bizi çok korkuttu ve aşılama yada tüp bebek dedi. ben hiç yorum yapamıyorum şuan durum çok mu vahim ?
total sayı: 210 milyon
volum : 10 ml
konsantrasyon : 21 milyon
+4 ileri doğru hızlı hareket :%2
+3 yavaş doğrusal olmayan hareket :%64
normal morfoloji :%3
şiddetli amorf baş anomali :%76
nükleer şekil bozukluğu : %28

Merserayy ecrennnn amanda29 ve diger hamislerimiz, bisey sorcam . Benim su gibi akintim oluyodu.dun aksam ve bugun biraz daha sari olmus akintim . Sizde de var mi boyle seyler

Canim sayiniz masallah vok iyi ama ileri hizli hareketli % 2 ile cok dusuk. Eger bu yola gireceksen asilama ile vakit kaybetme derim ben

Iyiz canım sen nasılsın. Insallah hersey yolundadir :)
Şükür bende iyiyim canım geçen hafta küçük bi kanama alanı vardı kese dışında şükür iğne ile geçti perşembe ikili tarama yaptırdık ense kalınlığı iyi çıktı şükür bu hafta da sonuç çıkacak işte onu bekliyorum.

Canim sayiniz masallah vok iyi ama ileri hizli hareketli % 2 ile cok dusuk. Eger bu yola gireceksen asilama ile vakit kaybetme derim ben
anladım canım, ben normal yolla gebe kalabiliyorum ama 2 düşüğüm var , pıhtılaşma çıktı bende. sebeplerin bu olduğunu düşünürken, dr. sperm yapısı da düşüğe sebep dedi. aşılama dedi, nasıl bir süreç bilmiyorum ki bi araştıryım ozaman, olmazsa başka dr. a da görünürüz. bebeğin sağlıcakla doğsun inşallah canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…