- 7 Eylül 2014
- 612
- 710
- 128
- 42
Canım ben konuşmuştum hastaneyle 390 TL ilk muayene dediler 1000 TL indirimi raporun varsa yapıyorlarmış 5750+1350 dediler ama tabi ilaç dozuna göre değişirKuzum ozele gerek yok.aile hekimlikleri yapiyo ama sen daha iyu bilirsin tabi. Bi de semrahanimla ongorusme 375tl . Ama bu ucreti 3 ay icinde memorialde tedaviye baslarsan 5700den dusuyolar. Bi de onceden tüp bebek yaptirdigina dair belge verirsen 1000 tlye yakın indirim yapiyolar.
Ama kuzum ya napalım parayı düşünmüyoruz artık çalışıyoruz çok şükür yeter ki şifa olsunCanım ben konuşmuştum hastaneyle 390 TL ilk muayene dediler 1000 TL indirimi raporun varsa yapıyorlarmış 5750+1350 dediler ama tabi ilaç dozuna göre değişir
Inşallah ağzından bal damliyorAyyy jonguil Canımmm sonunda sen de hamilesin çok şükür
Tabi canim. Artik bu asamada para cok geride kalan bi unsur oluyo. Allahim guc kuvvet saglik versin napalim dedigin gibi calisip odeyecez. Insallah musmutlu doneceksin ordan :)Ama kuzum ya napalım parayı düşünmüyoruz artık çalışıyoruz çok şükür yeter ki şifa olsun
Nasilsin annecik :) kasik agrisi batma hissediyomusun. Cok cok yatma arada minik minik evin icinde gez ki gaz sıkışması yasamiyasinInşallah ağzından bal damliyor
iyiyim canım hiç bir şey hissetmiyorumNasilsin annecik :) kasik agrisi batma hissediyomusun. Cok cok yatma arada minik minik evin icinde gez ki gaz sıkışması yasamiyasinbbi de sabahlari 3 4 tane kuru kaysi yiyip coook su ic. 8 10 bardak su icmis ol bacim 1 gun icinde :)
Ye bacım analarımız da bizi kesin ekmek peynir yiyerek doğurduGünaydın hatınlaaarr, taze anneler günaydın. Jonguil kıızz kalçanda falan kaşıntı yok mu? Bak bu önemli bir belirti
Kızlar lekelenmem yok denecek kadar azaldı çok şükür.
Yaw benim bulanıyoBi yandan şükrediyorum Allaha bana bunu yaşattığı için.
Peynir ekmek yemekten çocuk ekmek kafalı olcak diye korkuyorum.
Bir de bi iştah artışı varki sormayın, yiyorum yiyorum 2 saat sonra hiç birşey yememiş gibiyim, böyle sürekli yiyerek ve yatarak ne olcam ben kıı, doğuma 100 kiloyla girmeyim sonra
Bekleriz bekleriz :) birlikte boyle gun geciririz :) bak dötun de kasinmaya baslamisiyiyim canım hiç bir şey hissetmiyorumne kasık ağrısı ne de başka ağrı bom boş gibi evet canım şimdilik iki bardak içtim oyy 10 gün kim beklesin
Günaydın hatınlaaarr, taze anneler günaydın. Jonguil kıızz kalçanda falan kaşıntı yok mu? Bak bu önemli bir belirti
Kızlar lekelenmem yok denecek kadar azaldı çok şükür.
Yaw benim bulanıyoBi yandan şükrediyorum Allaha bana bunu yaşattığı için.
Peynir ekmek yemekten çocuk ekmek kafalı olcak diye korkuyorum.
Bir de bi iştah artışı varki sormayın, yiyorum yiyorum 2 saat sonra hiç birşey yememiş gibiyim, böyle sürekli yiyerek ve yatarak ne olcam ben kıı, doğuma 100 kiloyla girmeyim sonra
Iyiz canım sen nasılsın. Insallah hersey yolundadir :)Kızlar nasılsınız bakalım ne zamandır ugramiyordum takip ediyorum ama yazmasam da :)
arkadaşlar merhaba, herkese geçmiş olsun ve çifter çifter bebişler olsun :)
şu sonuçlara bi yorum yapabilecek olanınız var mı ? dr. bizi çok korkuttu ve aşılama yada tüp bebek dedi. ben hiç yorum yapamıyorum şuan durum çok mu vahim ?
total sayı: 210 milyon
volum : 10 ml
konsantrasyon : 21 milyon
+4 ileri doğru hızlı hareket :%2
+3 yavaş doğrusal olmayan hareket :%64
normal morfoloji :%3
şiddetli amorf baş anomali :%76
nükleer şekil bozukluğu : %28
Şükür bende iyiyim canım geçen hafta küçük bi kanama alanı vardı kese dışında şükür iğne ile geçti perşembe ikili tarama yaptırdık ense kalınlığı iyi çıktı şükür bu hafta da sonuç çıkacak işte onu bekliyorum.Iyiz canım sen nasılsın. Insallah hersey yolundadir :)
anladım canım, ben normal yolla gebe kalabiliyorum ama 2 düşüğüm var , pıhtılaşma çıktı bende. sebeplerin bu olduğunu düşünürken, dr. sperm yapısı da düşüğe sebep dedi. aşılama dedi, nasıl bir süreç bilmiyorum ki bi araştıryım ozaman, olmazsa başka dr. a da görünürüz. bebeğin sağlıcakla doğsun inşallah canım.Canim sayiniz masallah vok iyi ama ileri hizli hareketli % 2 ile cok dusuk. Eger bu yola gireceksen asilama ile vakit kaybetme derim ben
gunaydin canimm! amiin :)Herkese koskocaman booool gulucuklu bi gunaydin.. insallah bugununuz ve her gununuz nese saglik ve huzurla gecerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?