ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Valla giremedim canım ya, bulantı ve başağrılarım var, arkadaşlar davet etti onlara gittik falan, pek giremedim internete, okuyup çıkıyorum bazen.
Canım inşallah güzel haberler alcaz senden de
Insallah canim.. cok gecmis olsun arkadasim. Bunlar da gececek allah'in izniyle. Kendini yormamaya calis. Yakin olsaydik, corba filan yapip getirirdim sana kuzum.

Ecrenim nazlaniyom iste size anam neydem kiz bebislerin cinsiyetleri netlesti mi biri herif olacakti sanirim digerini de ogrendiniz mi
Nazlan tabi kuzum iyi olun yeter ki,erkek olan da kesin degil canim biri de kiz gibi dediler.persembe randevum var bakalim gosterecekler mi.20.haftaya kadar emin olamam ya bi de ikizlerde daha zor tahmin etmek.en gec ayrintili ultrasonda ogrenirim insallah.iyi olsunlar da sadece merak ediyorum kiz erkek hiiic farketmez 2 kiza da 2 erkege de 1 erkek 1 kiza da raziyim yeter ki iyi olsunlar bebeklerimiz.
sen de daha iyisin insallah canim izinlimisin yine?
cok az kalmis canim insallah bebegine kavusursun bu kez.olumsuz dusunmek yok test gunune kadar pozitif olmak zorundayiz.bol bol rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bilhayr duasini oku anlamini dusunerek o da cok rahatlatiyor insani.sonra bol bol ya mubdi ya varis ya evvel ya vekil cek.verecek olan rabbim direk ona yonel ondan iste hastaneler dr lar bahane.samimi bir sekilde iste halini arzet.o en hayirlisini nasip edecektir senin icin.allah yardimcin olsun canim.

Mhtpft
yazini alinti yapip cevaplamistim alinti cikmamis.tekrar kopyaliyorum:
Canim o testler ikizlerde dogru sonuc vermiyor dedi bazi dr lar tercihi bana birakti biri hic soylemedi test isteyip istemedigimi sordu.biz kizimda da yaptirmadik ikizlerde de yaptirmadik allaha emanetler rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.

Gunaydin kizlar bebeklerimizle saglikli huzurlu guzel bir hafta diliyorum.

arkadasım merhaba hosgeldın, umut oldun bana.. yenıden gırıp yazımı gorur musun bılmıyorum. gecen ay nehgatıf sonucu aldım bende. doktor kendılıgınden de olabılır dedı ama yınede cok takmıyorum kafama.

sen tup bebekten kac ay sonra hamıle kaldın? yaptıgın özel bsey var mıydı baska

jonguıl sabırsızlıkla beklıyorum guzel haberlerını

saol cnm cevabın için banada doktor bişey demedı zaten bende yaptırmak istemıyodum bebeklerımız allaha emanet rabbım sağlık sıhhat versın inş ayrıntılı ultrasona ne zaman gıreceksın

Amin canım inşallah güzel haberler veririm canım özlem aralık ayında tüp bebek denemisti ikinci adeti ile hamile kaldı galiba insallh sende kendiliğinden hamile kalırsın canım ilaçlari vücut 3 ay sonra atıyormus ilk üç ay önemli günlere dikkat et canım. Benim arkadaşım tüp bebek denedi olmadı bir ay sonra kendiliğinden hamile kaldı

Kızlar merhaba,
S Sky_sun canım erken erken başlamışsın testlere... Senin ki 3.gün embriyosu ya annesi hemen öyle belli edemez kendisini...
Canını yok yere sıkma tatlım hamişsin sen :)))

Bak benim lekelenmem de bitti gibi ama emin olayım diye dün akşam kan testi yaptırdım çünkü hiçbir belirti hissetmiyorum sonuç 6801 çıktı... Şimdi ultrasonu beklemek daha kolay olacak benim için...

Maşallah canım allah kucağınaalmayı nasip etsin canım. Bugün 9. günün yarın adet günüm genelde adet olmadan bir gün önce karnımdan sesler gelir bir iki gün sonra adet olurum şuan aynı adet Belirtilerim Var

eee hep derler ya adet belirtileri ile aynı diye. Takılmamaya çalış canım azıcık kaldı kan testine. İnşallah güzel haberlerini alacağız :)

:) Maşallah canım. Keseyi görmüştün kalbi mi bekliyordun amandam hatırlayamadım canım

insallah canm ya daha toparlanamadık esım de duzelemedı bı turlu hala moralımz bozuk dolanıyoruz

saol cnm cevabın için banada doktor bişey demedı zaten bende yaptırmak istemıyodum bebeklerımız allaha emanet rabbım sağlık sıhhat versın inş ayrıntılı ultrasona ne zaman gıreceksın
persembe kontrolum var canim dr ne diycek bakalim genelde 18-22 arasi diye hatirliyorum.sen ne zaman gideceksin?

Canım hep söyleniyor ya adet belirtileri ile gebelik belirtileri aynı diye... Bak ben hala inanamadığım için dün akşam kan testi yaptırdım 6801 çıktı ve adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor, göğüslerim hafif hafif sızlıyor... Bunlarda benim adet belirtilerim ama bak hamişim Allaha Şükürler olsun ki... Sende şimdiden kendini sıkıntıya sokup bebişini de rahatsız etme lütfen...

:) Maşallah canım. Keseyi görmüştün kalbi mi bekliyordun amandam hatırlayamadım canım

Yok canım ya keseyi görmedim daha...
25 Şubat test tarihimdi Allaha Şükür 85,58 çıktı, doktorum test tarihi itibari ile 3 hafta sonra ultrasona gel dedi 18 Martta yani ama ben haftasonu gitmek istediğim için 21 Martta aldım randevu :))) Herkes randevusunu erkene almaya çalışır ben geçe bıraktım... İnşallah gidince kese ve kalp atışını aynı anda görmüş olacağım... Tranfer tarihime göre hesapladım 7+3 oluyorum ultrason için gittiğimde :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…