Insallah canim.. cok gecmis olsun arkadasim. Bunlar da gececek allah'in izniyle. Kendini yormamaya calis. Yakin olsaydik, corba filan yapip getirirdim sana kuzum.Valla giremedim canım ya, bulantı ve başağrılarım var, arkadaşlar davet etti onlara gittik falan, pek giremedim internete, okuyup çıkıyorum bazen.
Canım inşallah güzel haberler alcaz senden de
Nazlan tabi kuzum iyi olun yeter ki,erkek olan da kesin degil canim biri de kiz gibi dediler.persembe randevum var bakalim gosterecekler mi.20.haftaya kadar emin olamam ya bi de ikizlerde daha zor tahmin etmek.en gec ayrintili ultrasonda ogrenirim insallah.iyi olsunlar da sadece merak ediyorum kiz erkek hiiic farketmez 2 kiza da 2 erkege de 1 erkek 1 kiza da raziyim yeter ki iyi olsunlar bebeklerimiz.Ecrenim nazlaniyom iste size anam neydemkiz bebislerin cinsiyetleri netlesti mi biri herif olacakti sanirim digerini de ogrendiniz mi
cok az kalmis canim insallah bebegine kavusursun bu kez.olumsuz dusunmek yok test gunune kadar pozitif olmak zorundayiz.bol bol rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bilhayr duasini oku anlamini dusunerek o da cok rahatlatiyor insani.sonra bol bol ya mubdi ya varis ya evvel ya vekil cek.verecek olan rabbim direk ona yonel ondan iste hastaneler dr lar bahane.samimi bir sekilde iste halini arzet.o en hayirlisini nasip edecektir senin icin.allah yardimcin olsun canim.Gunaydin canimm @halide25 . Amiin ☺
Kizlar, hayirlisiyla 24'unde basliyacam tedaviye. Simdiye kadar hep pozitif dusunuyorken,,zaman yakastikca aklima olumsuz seyler geliyor. Daha hormonlari almadan boyleysem ☺ Kizlar kendimi nasil rahatatabilirim? Bi fikriniz var mi? Bana tavsiye verebilirseniz sevinirim. Halimi en iyi sizler anlarsiniz. Hayirli pazarlar
KIZLAR HERKEZE SELAM UZUN ZAMAN OLDU YAZMAYALI HATIRLAMIŞSINIZDIR HANİTÜP BEEK YAPTIRMISTIM ARALIKTA TUTMUSTU FAKAT KAN DEGERİM DÜŞMÜŞTÜ SİZE YAZMAYI ÖZLEMİŞİM TEKRAR TÜP BEBK YAPTIRMADIM BUGÜM GÜZEL Bİ HABER ALDIM NORMAL YOLLA HAMİLE KALDIM VALLA BANADA SÜPRİZ OLDU OVULASYON TESTİYLE TAKİP ETTİM HİÇ UMUDUM YOKTU SİZLE PAYLAŞMAK İSTEDİM LÜTFEN UMUDUNUZU KAYBETMEYİN SADECE İNANIN AYRICA TÜP BEBK YAPTIRDIKTAN SONRA NORMAL YOLLA DEVAM EDİN ÇABUK OLUYO İLAÇLARIN ETKİSİ VUCUTTAN HEMEN GİTMİYO HERKEZE BOL ŞANSLAR LÜTFEN HEP DUA EDİN
Mhtpft
yazini alinti yapip cevaplamistim alinti cikmamis.tekrar kopyaliyorum:
Canim o testler ikizlerde dogru sonuc vermiyor dedi bazi dr lar tercihi bana birakti biri hic soylemedi test isteyip istemedigimi sordu.biz kizimda da yaptirmadik ikizlerde de yaptirmadik allaha emanetler rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.
Gunaydin kizlar bebeklerimizle saglikli huzurlu guzel bir hafta diliyorum.
Amin canım inşallah güzel haberler veririmarkadasım merhaba hosgeldın, umut oldun bana.. yenıden gırıp yazımı gorur musun bılmıyorum. gecen ay nehgatıf sonucu aldım bende. doktor kendılıgınden de olabılır dedı ama yınede cok takmıyorum kafama.
sen tup bebekten kac ay sonra hamıle kaldın? yaptıgın özel bsey var mıydı baska
jonguıl sabırsızlıkla beklıyorum guzel haberlerını
Amiin caniimm insallah! Kiz, daha 4 gunun varmis! Insallah hayirlusiyla gelecek bebis! ☺☺Sağol Canım PERŞEMBE GÜNÜ test gunum 3. Gün embiryosu belki ondan çıkmadırabbim inşallah nasip etsin her birimize bu güzel duyguyu yaşatsın
Maşallah canım allah kucağınaalmayı nasip etsin canım. Bugün 9. günün yarın adet günüm genelde adet olmadan bir gün önce karnımdan sesler gelir bir iki gün sonra adet olurum şuan aynı adet Belirtilerim VarKızlar merhaba,
S Sky_sun canım erken erken başlamışsın testlere... Senin ki 3.gün embriyosu ya annesi hemen öyle belli edemez kendisini...
Canını yok yere sıkma tatlım hamişsin sen :)))
Bak benim lekelenmem de bitti gibi ama emin olayım diye dün akşam kan testi yaptırdım çünkü hiçbir belirti hissetmiyorum sonuç 6801 çıktı... Şimdi ultrasonu beklemek daha kolay olacak benim için...
inşallah canım gelirse süpriz olacak adet belirtilerim var bundan bir önceki tüp bebek denememde de bu şekilde oldu iki gün sonra adet oldumAmiin caniimm insallah! Kiz, daha 4 gunun varmis! Insallah hayirlusiyla gelecek bebis! ☺☺
Maşallah canım allah kucağınaalmayı nasip etsin canım. Bugün 9. günün yarın adet günüm genelde adet olmadan bir gün önce karnımdan sesler gelir bir iki gün sonra adet olurum şuan aynı adet Belirtilerim Var
Kızlar merhaba,
S Sky_sun canım erken erken başlamışsın testlere... Senin ki 3.gün embriyosu ya annesi hemen öyle belli edemez kendisini...
Canını yok yere sıkma tatlım hamişsin sen :)))
Bak benim lekelenmem de bitti gibi ama emin olayım diye dün akşam kan testi yaptırdım çünkü hiçbir belirti hissetmiyorum sonuç 6801 çıktı... Şimdi ultrasonu beklemek daha kolay olacak benim için...
Amin canım inşallah güzel haberler veririmcanım özlem aralık ayında tüp bebek denemisti ikinci adeti ile hamile kaldı galiba insallh sende kendiliğinden hamile kalırsın canım ilaçlari vücut 3 ay sonra atıyormus ilk üç ay önemli günlere dikkat et canım. Benim arkadaşım tüp bebek denedi olmadı bir ay sonra kendiliğinden hamile kaldı
persembe kontrolum var canim dr ne diycek bakalim genelde 18-22 arasi diye hatirliyorum.sen ne zaman gideceksin?saol cnm cevabın için banada doktor bişey demedı zaten bende yaptırmak istemıyodum bebeklerımız allaha emanet rabbım sağlık sıhhat versın inş ayrıntılı ultrasona ne zaman gıreceksın
Maşallah canım allah kucağınaalmayı nasip etsin canım. Bugün 9. günün yarın adet günüm genelde adet olmadan bir gün önce karnımdan sesler gelir bir iki gün sonra adet olurum şuan aynı adet Belirtilerim Var
:) Maşallah canım. Keseyi görmüştün kalbi mi bekliyordun amandam hatırlayamadım canım
allah buyuk kuzum. insallah bu kez guldurur allahim seni..inşallah canım gelirse süpriz olacak adet belirtilerim var bundan bir önceki tüp bebek denememde de bu şekilde oldu iki gün sonra adet oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?