ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

amiinn canim, cok tesekkur ederim. dogru soyluyorsun yer gok dua ile. allahim insallah hepimizin yuzunu guldursun ve sag salim kavusalim bebislerimize hayirlisiyla. bana cok destek oluyorsunuz. allah hepinizden razi olsun. insallah sen de bebislerini sag salim alirsin kucagina. benim de ikiz kiz kardesim var. sen de ikiz annesi oluyorsun ne guzel :) isim dusundun mu peki bebislerine?

Maşallah sabrına canım :) Allah hayırlı uğurlu etsin inşallah. 7+3 de kalbi duyarsın :)

Ecrennnn canım hayırlı evlat olsunlar. Bende her ikisindende var ama kızlar bir baskaymis canım. Oğlumu çok seviyorum araya araya buldum ama kızın tadı bir başka

Amanda az kaldi bebegini gormene en iyisini yapmissin ben dayanamayip keseyi gormeye gitmistim sen iyi sabirlisin.insallah kalp atislarini da duyarsin canim
Rabbim hepimizden razi olsun canim tesekkur ederim rabbim nasip ederse oyle olacak insallah.cinsiyetler belli olmadigi icin henuz dusunmedim canim.bi belli olsun buluruz insallah.rabbim sana da hayirli saglikli cifter cifter nasip etsin
Ecrennnn canım hayırlı evlat olsunlar. Bende her ikisindende var ama kızlar bir baskaymis canım. Oğlumu çok seviyorum araya araya buldum ama kızın tadı bir başka
Ruveydam masallah barekallahgozunaydin rabbim anali babali buyutsun hayirli imanli saglikli guzel evlat eylesin.oglusuna da gecmis olsun.allah kolaylik versin.katiliyorum canim kiz cocugu baska.cok sukur tattik o duyguyu.sen de minik kizini saglikla buyut insallah.ismini ne koydunuz?

Merserayy canım nasılsın, bu arı sütü bal polen baş ağrısı yapıyor olabilir mi yediğim günden beri kafam yerinden çıkacak gibi. Yarın tekrar muayene ye gideceğim hulusi bey muayane edecek sonra da o histeroskopi mi neyse ondan :) içimden hiç yaptırmak gelmiyor valla. Canım hiboru kullanmaya devam ediyor musun hala? Raporsuz 90 lira çok fazla fiyatı raporda çıkmıyor eğer gebelikte uzun süre kullanılıyorsa ben şimdiden alayım dolaba atayım diyorum. Bu ilaç fiyatları mahvetti beni. Nisan da deneyemeyiz sanırım kredi kartlarında 1500 lira bile limit kalmamış

canm allah kolaylık versın hısteroskopıyı ne ıcın yapıo doktor? bana da baska bı doktor onermıstı ama tup yaptıracaksan hıc gerek yok deyınce yaptrmamıstım.

arı sutu bal polenı yumurtalık rezervı ıcın mı kullanıosun hazır mı alınıo aktarlar mı hazrlayıp verıyo benım yumurtalık rezervı sıkıntılı. hıbor da bıldıgım kadarıyla rapor cıkarılıyo ablam 9 ay boyunca vurmustu ondan bılıyorum. ben de hamılelıkte ılk uc ay vuracagm doktor soyledı

canım benim 2. tüp bebekde tutmadı. Cumartesi reglimin 12. günüydü vajinal muayene ettiler kist falan görünmüyordu ama benim doktorum Amerikadaydı yeni geldi o yüzden o da bir bakacak evet büyük ihtimalle de yapacak. Herşeye bakıldı bir o kaldı o yüzden bakacak canım. Üçüncü tüp de kafamızda soru işaretleri kalmaması için.

Arı sütü bal poleni direk küçük şişede satıyorlar. Rezevr ve kalite için aldım ama baş ağrısından mahvoluyorum. Doktor bana kabak çekirdeği , balık , avakado önerdi ama daha yiyesim gelmedi :)

Canım aslında dayanmayıp gitmek istiyorum bende ama Memorial'deki doktorum 3 hafta sonra gel dedi, muayene ücreti çok fazla geldi açıkçası... Kafama göre de bir doktor henüz bulamadım inşallah bir karar verebilirsem randevu almak istiyorum...

Kızlar elinde açılmamış vakti zamanı olan Gonal F kalanınız var mı veya duyarsanız haber edin bana nolur. İlaçların bir kısımı halledebilirsem eşim tekrar deneme konusunda razı oluyor :)) Ucuz fiyata bulabilirsem çaktırmadan alacağım. Merional , Gonal F , Gonapepty , Hibor :) vb..

Gunaydin kizlar, ara ara yazabiliyorum... Benimde hamileligim iyi gidiyor suan buzamana kadar cok sukur kanama lekelenme, migde bulantisi kusma hicbisey yasamadim insallah bundan sonrada olmaz, ikili testimide yaptirdim oda iyi cikti sonucu... Sizlerde iyisinizdir umarim, ALLAH hepimizin yardimcisi olsun. :))

anladım canm ıns sıkıntı cıkmaz. ayrınttıları sonra verır msn ?

valla ben çer çöp ne varsa gönderıom mıdeye çöplük gibi oldu içim :)

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...iyorum-ariyorum.677656/page-159#post-39553008

ilaclar ıcın buraya bakabılırısn canm satan arkadaslar var

canım teşekkür ederim bakıyorum orayada. Tabiki paylaşırım. Ben herşeyi yemiyorum. İncir bende ters etki yaptı yedikçe yumurtanın büyümesini yavaşlatmıştı o yüzden yeni tedavide incir yemeyeceğim

kızlarrr an itibarıyle kız kardesımın hamıle oldugunu ögrendım beta hcg 77.51 çıkmış çok mutluyum hem anne hemde teyze olucam allah izin verırse rabbım herkese nasıp etsın..

hayırlı olsun canım Allah tamamını erdirsin inşallah

Selam kızlar nasılsınız?
Ben pek iyi değilim, bulantılarım çok, dün akşam kusmaktan mahvoldum. Halsiz bitkin yatıyodum sabah aniden yine kanamam oldu
Dru aradık gelelimmi diye, o da akşam müsaitmiş akşam gitcez. Şimdi yatıyorum
Hala bulantım olduğu için seviniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…