amiinn canim, cok tesekkur ederim. dogru soyluyorsun yer gok dua ile. allahim insallah hepimizin yuzunu guldursun ve sag salim kavusalim bebislerimize hayirlisiyla. bana cok destek oluyorsunuz. allah hepinizden razi olsun. insallah sen de bebislerini sag salim alirsin kucagina. benim de ikiz kiz kardesim var. sen de ikiz annesi oluyorsun ne guzel :) isim dusundun mu peki bebislerine?Nazlan tabi kuzum iyi olun yeter ki,erkek olan da kesin degil canim biri de kiz gibi dediler.persembe randevum var bakalim gosterecekler mi.20.haftaya kadar emin olamam ya bi de ikizlerde daha zor tahmin etmek.en gec ayrintili ultrasonda ogrenirim insallah.iyi olsunlar da sadece merak ediyorum kiz erkek hiiic farketmez 2 kiza da 2 erkege de 1 erkek 1 kiza da raziyim yeter ki iyi olsunlar bebeklerimiz.
sen de daha iyisin insallah canim izinlimisin yine?
cok az kalmis canim insallah bebegine kavusursun bu kez.olumsuz dusunmek yok test gunune kadar pozitif olmak zorundayiz.bol bol rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bilhayr duasini oku anlamini dusunerek o da cok rahatlatiyor insani.sonra bol bol ya mubdi ya varis ya evvel ya vekil cek.verecek olan rabbim direk ona yonel ondan iste hastaneler dr lar bahane.samimi bir sekilde iste halini arzet.o en hayirlisini nasip edecektir senin icin.allah yardimcin olsun canim.
Canım hep söyleniyor ya adet belirtileri ile gebelik belirtileri aynı diye... Bak ben hala inanamadığım için dün akşam kan testi yaptırdım 6801 çıktı ve adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor, göğüslerim hafif hafif sızlıyor... Bunlarda benim adet belirtilerim ama bak hamişim Allaha Şükürler olsun ki... Sende şimdiden kendini sıkıntıya sokup bebişini de rahatsız etme lütfen...
Yok canım ya keseyi görmedim daha...
25 Şubat test tarihimdi Allaha Şükür 85,58 çıktı, doktorum test tarihi itibari ile 3 hafta sonra ultrasona gel dedi 18 Martta yani ama ben haftasonu gitmek istediğim için 21 Martta aldım randevu :))) Herkes randevusunu erkene almaya çalışır ben geçe bıraktım... İnşallah gidince kese ve kalp atışını aynı anda görmüş olacağım... Tranfer tarihime göre hesapladım 7+3 oluyorum ultrason için gittiğimde :)))
Maşallah sabrına canım :) Allah hayırlı uğurlu etsin inşallah. 7+3 de kalbi duyarsın :)
Ecrennnn canım hayırlı evlat olsunlar. Bende her ikisindende var ama kızlar bir baskaymis canım. Oğlumu çok seviyorum araya araya buldum ama kızın tadı bir başkaNazlan tabi kuzum iyi olun yeter ki,erkek olan da kesin degil canim biri de kiz gibi dediler.persembe randevum var bakalim gosterecekler mi.20.haftaya kadar emin olamam ya bi de ikizlerde daha zor tahmin etmek.en gec ayrintili ultrasonda ogrenirim insallah.iyi olsunlar da sadece merak ediyorum kiz erkek hiiic farketmez 2 kiza da 2 erkege de 1 erkek 1 kiza da raziyim yeter ki iyi olsunlar bebeklerimiz.
sen de daha iyisin insallah canim izinlimisin yine?
cok az kalmis canim insallah bebegine kavusursun bu kez.olumsuz dusunmek yok test gunune kadar pozitif olmak zorundayiz.bol bol rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bilhayr duasini oku anlamini dusunerek o da cok rahatlatiyor insani.sonra bol bol ya mubdi ya varis ya evvel ya vekil cek.verecek olan rabbim direk ona yonel ondan iste hastaneler dr lar bahane.samimi bir sekilde iste halini arzet.o en hayirlisini nasip edecektir senin icin.allah yardimcin olsun canim.
Amanda az kaldi bebegini gormene en iyisini yapmissin ben dayanamayip keseyi gormeye gitmistim sen iyi sabirlisin.insallah kalp atislarini da duyarsin canimCanım hep söyleniyor ya adet belirtileri ile gebelik belirtileri aynı diye... Bak ben hala inanamadığım için dün akşam kan testi yaptırdım 6801 çıktı ve adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor, göğüslerim hafif hafif sızlıyor... Bunlarda benim adet belirtilerim ama bak hamişim Allaha Şükürler olsun ki... Sende şimdiden kendini sıkıntıya sokup bebişini de rahatsız etme lütfen...
Yok canım ya keseyi görmedim daha...
25 Şubat test tarihimdi Allaha Şükür 85,58 çıktı, doktorum test tarihi itibari ile 3 hafta sonra ultrasona gel dedi 18 Martta yani ama ben haftasonu gitmek istediğim için 21 Martta aldım randevu :))) Herkes randevusunu erkene almaya çalışır ben geçe bıraktım... İnşallah gidince kese ve kalp atışını aynı anda görmüş olacağım... Tranfer tarihime göre hesapladım 7+3 oluyorum ultrason için gittiğimde :)))
Rabbim hepimizden razi olsun canim tesekkur ederim rabbim nasip ederse oyle olacak insallah.cinsiyetler belli olmadigi icin henuz dusunmedim canim.bi belli olsun buluruz insallah.rabbim sana da hayirli saglikli cifter cifter nasip etsinamiinn canim, cok tesekkur ederim. dogru soyluyorsun yer gok dua ile. allahim insallah hepimizin yuzunu guldursun ve sag salim kavusalim bebislerimize hayirlisiyla. bana cok destek oluyorsunuz. allah hepinizden razi olsun. insallah sen de bebislerini sag salim alirsin kucagina. benim de ikiz kiz kardesim var. sen de ikiz annesi oluyorsun ne guzel :) isim dusundun mu peki bebislerine?
Ruveydam masallah barekallahEcrennnn canım hayırlı evlat olsunlar. Bende her ikisindende var ama kızlar bir baskaymis canım. Oğlumu çok seviyorum araya araya buldum ama kızın tadı bir başka
Sağol canım benim darısı tez zamanda sana inşallah çifter çifter inşallah...
Merserayy canım nasılsın, bu arı sütü bal polen baş ağrısı yapıyor olabilir mi yediğim günden beri kafam yerinden çıkacak gibi. Yarın tekrar muayene ye gideceğim hulusi bey muayane edecek sonra da o histeroskopi mi neyse ondan :) içimden hiç yaptırmak gelmiyor valla. Canım hiboru kullanmaya devam ediyor musun hala? Raporsuz 90 lira çok fazla fiyatı raporda çıkmıyor eğer gebelikte uzun süre kullanılıyorsa ben şimdiden alayım dolaba atayım diyorum. Bu ilaç fiyatları mahvetti beni. Nisan da deneyemeyiz sanırım kredi kartlarında 1500 lira bile limit kalmamış
canm allah kolaylık versın hısteroskopıyı ne ıcın yapıo doktor? bana da baska bı doktor onermıstı ama tup yaptıracaksan hıc gerek yok deyınce yaptrmamıstım.
arı sutu bal polenı yumurtalık rezervı ıcın mı kullanıosun hazır mı alınıo aktarlar mı hazrlayıp verıyo benım yumurtalık rezervı sıkıntılı. hıbor da bıldıgım kadarıyla rapor cıkarılıyo ablam 9 ay boyunca vurmustu ondan bılıyorum. ben de hamılelıkte ılk uc ay vuracagm doktor soyledı
Amanda az kaldi bebegini gormene en iyisini yapmissin ben dayanamayip keseyi gormeye gitmistim sen iyi sabirlisin.insallah kalp atislarini da duyarsin canim
Rabbim hepimizden razi olsun canim tesekkur ederim rabbim nasip ederse oyle olacak insallah.cinsiyetler belli olmadigi icin henuz dusunmedim canim.bi belli olsun buluruz insallah.rabbim sana da hayirli saglikli cifter cifter nasip etsin
Ruveydam masallah barekallahgozunaydin rabbim anali babali buyutsun hayirli imanli saglikli guzel evlat eylesin.oglusuna da gecmis olsun.allah kolaylik versin.katiliyorum canim kiz cocugu baska.cok sukur tattik o duyguyu.sen de minik kizini saglikla buyut insallah.ismini ne koydunuz?
canım benim 2. tüp bebekde tutmadı. Cumartesi reglimin 12. günüydü vajinal muayene ettiler kist falan görünmüyordu ama benim doktorum Amerikadaydı yeni geldi o yüzden o da bir bakacak evet büyük ihtimalle de yapacak. Herşeye bakıldı bir o kaldı o yüzden bakacak canım. Üçüncü tüp de kafamızda soru işaretleri kalmaması için.
Arı sütü bal poleni direk küçük şişede satıyorlar. Rezevr ve kalite için aldım ama baş ağrısından mahvoluyorum. Doktor bana kabak çekirdeği , balık , avakado önerdi ama daha yiyesim gelmedi :)
persembe kontrolum var canim dr ne diycek bakalim genelde 18-22 arasi diye hatirliyorum.sen ne zaman gideceksin?
anladım canm ıns sıkıntı cıkmaz. ayrınttıları sonra verır msn ?
valla ben çer çöp ne varsa gönderıom mıdeye çöplük gibi oldu içim :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...iyorum-ariyorum.677656/page-159#post-39553008
ilaclar ıcın buraya bakabılırısn canm satan arkadaslar var
kızlarrr an itibarıyle kız kardesımın hamıle oldugunu ögrendım beta hcg 77.51 çıkmış çok mutluyum hem anne hemde teyze olucam allah izin verırse rabbım herkese nasıp etsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?