ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

canım kanama için sıkma canını rabbım korusun bebegını pruloton iğne durduruyo kanamayı bende hala bulantı falan olmadı hiçbir belirtim yok arada kasık agrısı harıcınde allah yardımcın olsun cnm..

Canım progestan iğnesine devam etmeyi önersen? Çok geçmiş olsun. Merak etme hiç bir şey olmayacak bebeğine. Nazlı yavrun :) Nazını gösteriyor sadece annesi

Canım bende başağrısı yapmamıştı. Histereskopiden korkma canım, adet sancısı gibi oluyo, ben histereskopiden kalktıktan sonra baygınlık geçirmiştim ama geceden beri bişey yemek yasak ya açlıktan tansiyonum düşmüş olabilir, çünkü 11'de dediler ama öğleden sonra 3'te aldılar beni. Bi de benden parça alındı biyopsi için. Yani benimki ekstra bir durumdu, aslında sadece adet sancısı hissediceksin bsşka bişdy yok.
Ben hibor yerine fraxiparine kullandım ve 7.haftada bırak demişti Hulusi.
Maddi durumun inşallah en kısa zamanda düzelir canım. Yavrun bereketiyle gelir inşallah

Çok geçmiş olsun canım... İnşallah akşam iyi haberlerle döneceksin... Bizim bebişler şimdiden rahat etmemizi istemiyorlar sanırım :)))

Çok geçmiş olsun canım... İnşallah akşam iyi haberlerle döneceksin... Bizim bebişler şimdiden rahat etmemizi istemiyorlar sanırım :)))

Canım progestan iğnesine devam etmeyi önersen? Çok geçmiş olsun. Merak etme hiç bir şey olmayacak bebeğine. Nazlı yavrun :) Nazını gösteriyor sadece annesi

Çok sağolun kızlar, valla doğana kadar yüreğimiz ağzımızda gezcez heralde, zaten bin nazla geldiler nazlı nazlı devsm ediyolar, sağlıkla doğsunlar da inşallah, gerisine katlancaz ne yapalım

Çok sağolun kızlar, valla doğana kadar yüreğimiz ağzımızda gezcez heralde, zaten bin nazla geldiler nazlı nazlı devsm ediyolar, sağlıkla doğsunlar da inşallah, gerisine katlancaz ne yapalım
Kuzucum dikkat et kendine. Allahim insallah kanamani kessin de iyi ol iyi haberlerle gel insallah. Ben de haftada bi doktora gitmem lazim gibi hissediyom niyeyse. Sanki bebegi gormeyonce bebege bise olmus gibi geliyo.esim kafayi yemwye basladigimi dusunuyo sanirim. Hastaneye gidip bebgi gormek 2 gun b3ni stressiz goturuyo ama 3.gun yeniden endiseler stresler basliyo.

Canım kan pıhtılaşması olan kişilere ücretsiz ya bana da başka bir markasını arkadaşım yollayacak. Hulusi bey o marka olmaz falan derse de yapacak bir şey yok. Açlığa hiç dayanamam bende canım hemen düşerim midem bulanır. ben işten izin almayacağım çaktırmadan gidip yaptırcam sonrasında metroya filan binemez miyim Ya taksi ye bile para veremem ne boktan bi durum (((
Kanaman ne durumda canım? Allahım acil şifalar versin inşallah

kızlarr merhaba sizden beni bilgilendrmenizi rica edicem doktor bana crinone jel verdi de bu jeli kullanan var mı ne işe yarıyor acaba?

Merserayy canım aradılar. Sabah 9 dan sonra bir şey yeme içme saat 15:30 da gel idrara sıkışık ol dediler. Açlıktan bayılmam inşallah :)

amiinn canim! :) cok tesekkur ederim :)

Sağol Halidem, valla aynen öyleyim, eşime diyorum eve bi ultrason cihazı alalım da hergün göreyim şu çocuğu diye :)
Merserayy canım aradılar. Sabah 9 dan sonra bir şey yeme içme saat 15:30 da gel idrara sıkışık ol dediler. Açlıktan bayılmam inşallah :)
Oo süper bayılmazsın canım, şöyle sıkı bi kahvaltı yap, yumurta peynir süt muz çok tok tutar, baharatlı tuzlu bişey yeme ki susamayasın. Bu kadarcık saatten bayılmazsın canım merak etme, ama histereskopiden sonra işe dönemezsin, biliyosun randevu saati hep sarkıyo orda. İzin alırsan işyerinden daha iyi olur sanki.

kızlarr merhaba sizden beni bilgilendrmenizi rica edicem doktor bana crinone jel verdi de bu jeli kullanan var mı ne işe yarıyor acaba?
Canım o düşük önleyici, onu kullandıktan sonra ayağa kalkıp 10dk falan yavaşça yürüyeceksin iyice emilsin diye, ama yine de bir kısmı geri gelebilir hatta kahverengi kanlı da gelebilir korkma normal bişey, seni drun bilgilendirmeliydi bu konuda

Ya merserayim ayni guzel kafayi yasiyoz ben de eve ultrason alma konusunj gundeme sık sık getiriyom ki belki esim benim gibi bi manyagin sozunu ciddiye alir

Canım 15:30 ya sonrasında işe gitmem izin almadan yırtarım. Kurumdaydım falan filan sallarım bişi :) Hayırlısı ile bitsin de kurtulalım şu işlemlerden :)

Tabi orasi pahalidir canim bizi de davet ettiler de konya dan oraya gelemeyiz dedikorda olsak da gidemezdik canim.sen de kese icin baska bi dr a gidebilirsin yine ama beklemen en guzeli tabi.
Masallah canim bu kadar iyisin de arada ugrasaydin buralara ozledik.bebis iyi olsun da.kolay gelsin.
kızlarrr an itibarıyle kız kardesımın hamıle oldugunu ögrendım beta hcg 77.51 çıkmış çok mutluyum hem anne hemde teyze olucam allah izin verırse rabbım herkese nasıp etsın..
Hayirli olsun canim aileye 3 bebek birden gelecek gozunuz aydin.
gecmis olsun canim bulantilarin tez zamanda gecer insallah az daha sabir.belki kusma seni cok yordugu icin kanama olmustur moralini bozma,guzel haberlerle gel belki cinsiyeti de ogrenirsin

Bir doktor bulabilsem gideceğim canım... İstanbul dersin Alternatif çok ama iyi doktor çok pahalı diğerleri de doktorum diye geçinenlerden ne yapacağımı bilemiyorum... İnşallah içime sinen birini bulabilirim...

Senin hamilelik takvimini yesinler emi :))))))

cook gecmis olsun canimm. hayirlisiyla carcabuk gecsin kanaman ve bebisini saglikla kucagina al insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…