Geçmiş olsun tatlım inşallah ciddi birsey yoktur dikkat et kendineSelam kızlar nasılsınız?
Ben pek iyi değilim, bulantılarım çok, dün akşam kusmaktan mahvoldum. Halsiz bitkin yatıyodum sabah aniden yine kanamam oldu
Dru aradık gelelimmi diye, o da akşam müsaitmiş akşam gitcez. Şimdi yatıyorum
Hala bulantım olduğu için seviniyorum
iyilik sağlık canım aynı hiç bir belirtisiz günler geçiyorSağolun kızlar iyiyim çok şükür. Plasentanın yerleştiği yerdeymiş kanama, kılcal damar üstüne yerleşmiş olabilir dedi dr, bir süre böyle devam edebilir ama tehlikeli bişey yok herşey yolunda dedi dr.
Jonguil canım senden naber? Test gününe 2 gün kaldı
Canim benim mevlama emanet ol hem sen hem bebisin.Sağolun kızlar iyiyim çok şükür. Plasentanın yerleştiği yerdeymiş kanama, kılcal damar üstüne yerleşmiş olabilir dedi dr, bir süre böyle devam edebilir ama tehlikeli bişey yok herşey yolunda dedi dr.
Canim benim mevlama emanet ol hem sen hem bebisin.
sağolun canım arkadaşlarım.iyilik sağlık canım aynı hiç bir belirtisiz günler geçiyorbebeğin iyi olmasına çok sevindim canım Rabbim korusun bebeğini
Olurrr ama ben alamanyaya gelemem sen bu taraflara gelsağolun canım arkadaşlarım.
kızlar çocuklarımızın 1.yaş gününde buluşalım bence :)
çok sağol tatlım normal hastanede yapınca işlemlerini doktorla pek muatap olamıyorsun karşına ya asistan ya hemşire çıkıyor onlar yıldırım hızıyla anlatıp gittiği için bişey soramadım kaldım burda da sağolsun yazılanlar çok yardımcı oluyor.Canım o düşük önleyici, onu kullandıktan sonra ayağa kalkıp 10dk falan yavaşça yürüyeceksin iyice emilsin diye, ama yine de bir kısmı geri gelebilir hatta kahverengi kanlı da gelebilir korkma normal bişey, seni drun bilgilendirmeliydi bu konuda
Olurrr ama ben alamanyaya gelemem sen bu taraflara gel
Günaydın fıstık, kız Almanya'ya gelmicen tabiki biz bu yaz Türkiye'ye dönüyoruz, doğumu mu da vatanımda yapcam inşallah.Canlar gunaydinnnn
Bugun aile sagligi merkezine gidicez saat 9 gibi. Takip ediyorlarmış gebelik boyunca. Yine doktora gidicem ya beni gerilmeler gerginlikler sardi.
Dun geceden beri paniklerdeyim . Bir kac olumsuz haber okudum ve aldim . O yuzden iyice strese girdiminsallah sorun yoktur. Hepinize hayırlı işler hayirli kazanclarr olsun insallah. Jonguilum Mevlam yar ve yardimcin olsun. Insallah hayirli saglikli guzel ahlakli evlatlarin olur :)
Canım o düşük önleyici, onu kullandıktan sonra ayağa kalkıp 10dk falan yavaşça yürüyeceksin iyice emilsin diye, ama yine de bir kısmı geri gelebilir hatta kahverengi kanlı da gelebilir korkma normal bişey, seni drun bilgilendirmeliydi bu konuda
Ya merserayim ayni guzel kafayi yasiyozben de eve ultrason alma konusunj gundeme sık sık getiriyom ki belki esim benim gibi bi manyagin sozunu ciddiye alir
iyilik sağlık canım aynı hiç bir belirtisiz günler geçiyorbebeğin iyi olmasına çok sevindim canım Rabbim korusun bebeğini
Dogru canim pahalidir kiymetli bebeklerimiz icin de iyisi olsun istiyoruz insallah gonlune ve butcene uygun bir dr bulursun.ben daha ancak ikiye dusurebildim adaylari ikisi de doç.biri anlasmali oldugumuz bir hastanedede hic ucret odemiyorum digerinin muayesi 100 tl.buranin en pahalisi bu,istanbula gore ucuzdur tabi ucreti.rabbim bizim ve evlatlarimiz icin en hayirli dr ve hastaneyi nasip etsin.Bir doktor bulabilsem gideceğim canım... İstanbul dersin Alternatif çok ama iyi doktor çok pahalı diğerleri de doktorum diye geçinenlerden ne yapacağımı bilemiyorum... İnşallah içime sinen birini bulabilirim...
Iyi olmaniza cok sevindim canim yine de dikkat et kendine.gostermedi mi cinsiyeti?Sağolun kızlar iyiyim çok şükür. Plasentanın yerleştiği yerdeymiş kanama, kılcal damar üstüne yerleşmiş olabilir dedi dr, bir süre böyle devam edebilir ama tehlikeli bişey yok herşey yolunda dedi dr.
Ah guzelim neden kendini yok yere strese sokuyorsun olumsuz haberleri dinleme izleme unut.bu gunleri bir daha yasayip yasamayacagimiz belli degil o yuzden tadini cikar bir kadinin yasayabilecegi en guzel gunleri yasiyoruz.simar simarabildigin kadar.benim ikinci hamileligim stres endise yine bitmiyor son ana kadar ama cok gereksiz.onlari kucagimiza alinca yasadigimiz tum aci gunleri unutuyoruz.ben de cok geriliyorum her dr a gidisimde kalbim kut kut midem sikisiyor bugun de oyleyim yarin kontrolumuz var.guzel haberler aliriz insallah.buradaki asm de ultrason yok o yuzden sadece gebelik kaydi yaptirmaya gittim.12 .haftada cedavit ve d vitamini basla 20. Haftada tetanoz ignesine gel dediler.Canlar gunaydinnnn
Bugun aile sagligi merkezine gidicez saat 9 gibi. Takip ediyorlarmış gebelik boyunca. Yine doktora gidicem ya beni gerilmeler gerginlikler sardi.
Dun geceden beri paniklerdeyim . Bir kac olumsuz haber okudum ve aldim . O yuzden iyice strese girdiminsallah sorun yoktur. Hepinize hayırlı işler hayirli kazanclarr olsun insallah. Jonguilum Mevlam yar ve yardimcin olsun. Insallah hayirli saglikli guzel ahlakli evlatlarin olur :)
himmmm guzel fikir seni topigin bilim kadini yapalim icatlarinla hepimize destek olursunKızlar Tubitak veya kosgep den destek alıp şeker hastalarının kullandığı gibi bir kan ölçüm cihazına benzer betahcg ölçüm cihazı ile ev telefonu büyüklüğünde usg cihazı yapımı işine girelim. Eminim çok satar
Canım senin embriyo 5. Gün embiryosu olduğu için 10. gun yaptır demiştir. Benim bugün 11. Günüm 3. Gün embiryosu ondan yarını bekliyorumcanım transferden sonra kacıncı gunun benım 10. gunde kan da bellı olmustu doktorda 10. gun kan ver demısti
Amin canım. Stres yapma canım güzel şeyler düşün Rabbim bebeğini korusun kollasın canım inşallah allahın izni ile birşey olmaz canımCanlar gunaydinnnn
Canım senin embriyo 5. Gün embiryosu olduğu için 10. gun yaptır demiştir. Benim bugün 11. Günüm 3. Gün embiryosu ondan yarını bekliyorum
Senin hamilelik takvimini yesinler emi :))))))
Amin canım inşallahanladım canm guzel olacak guzel :)
kızlar, sabahleyin aile sağlığı merkezine gittim. doktor bilgilerimi aldı. kilo yaş falan filan . 20 haftaya ulaşmayı Mevlam nasip ederse inşallah aşı varmış. 5 aylıkken aile sağlığı merkezinde ultrasonla bebeğe bakabiliyorlarmış. bunları söyledi . neler yiyip nelere dikkat etmem grektiğiin anlattı. karbonhidrattan uzak dur dedi. malum tartıya çıktığımda tartı kendini şaşınca, hemen elime liste tutuşturdular ki böyle beslen neyse hayırlısı olsun. ben tabii stres yüklenerek gitmiştim doktora. arkadaşın biri ultrasona alır demişti tabi duyarım sesini accık rahatlarım diye düşünmüştüm ama duyamayınca biraz bozuldum. salı günü doktor kontrolumuz var. inşallah kanama odağımız tamamen gitmiş olur ve bebeğimiz de sağlıkla sıhhatle yoluna devam ediyordur. ben de haberler şimdilik böyle sizlern güzel haberlerini bekiyorum. bu arada songülüm de hayde git kan testi yaptır daaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?